Új privát üzeneted érkezett!

Jó éjszakát minden fent lévőnek még!

Betti
Kép
betti0412

Betti, ezt ismerem..tudom én, hogy a körülöttem lévőknek is nehéz, mert nem tudják éppen "hol" járok..

Én annyit gondolkodom az újra babás dolgon...Ahogy telik az idő, egyre kevésbé látom sürgetőnek..nem merem..valami elromlott..

KépKépKép
tünci28

jó éjt Betti..

KépKépKép
tünci28

Senki???? :cry: :cry: :cry:

megyek én is..jól magam alatt vagyok...

KépKépKép
tünci28

Tünci nagyoon nagyoon sajnálom, hogy nem érzed jól magad. Nem könnyű és az sem könnyű, hogy a legközelebbi emberek az ellenszenvedői, de ez természetes következménye a helyzetnek..Csak kommunikálni és kommunikálni egymásközt, ez a legfontosabb! Remélem reggelre jobban leszel..

wiw, már én is gondolkodtam, hogy töröltetem magam, mert nekem sem kezd tetszeni.. én már megcsináltam, hogyha ismeretlen bejelölt, nem jelöltem vissza, hanem megkérdeztem, hogy ismerjük egymást?!:)

Sütit készítek :).... és székely káposztát főztem :)

Kép
leda2002

Jó reggelt!

Tünci

Annyira sajnálom, hogy ilyen rossz volt az estéd. Remélem ma már jobb lesz egy kicsit. Azt hittem majd tudok jönni később de elaludtam. Ne haragudj hogy nem voltam itt, hogy kicsit segíthessek neked. Annyira sajnálom. Pedig emlékszem, az első éjszaka, amikor bejöttem hozzátok, nagyon nehéz volt és nagyon sirtam. És te voltál itt és nagyon megkönnyitetted nekem, hogy elkezdjek beszélni. Legyél jobban kérlek.

Ezt neked küldöm drága Tünci Kép

Kép

Kép
melcsike70

És remélem a többiek is jól vannak. És ne fárasszátok ki nagyon magatokat. Ma már péntek lányok.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Tegnap, ahogy megírtam ide a mondókámat, utána rögtön elaludtam...

Tünci, én is sajnálom, hogy ilyen rossz napod volt :cry: :cry:

Igen, én is ezt érzem, hogy nem az ő boldogságukat sajnálom, hanem az enyémet hiányolom...

Betti, szerintem ne érezd magad emiatt rosszul, hogy rosszul érint, hogy a kismamával kellene menni a Márton napi mulatságra.

Én sem vagyok szívesen együtt kismamákkal. Főleg meg így, hogy egyidős kismama. Az egyik legjobb barátnőm is kb. két hete mondta meg, hogy terhes, egyszer úgy érzem, hogy tök szívesen találkoznék vele, máskor meg, hogy nem, nem akarom magam direkt kínozni...

Én is attól félek, hogy a férjem mikor elégeli már meg, hogy nem akarok menni a barátokhoz, ahol baba van. Eddig még nagyon türelmes volt.
Végül is jogom van azt eldönteni, mi az ami nekem jólesik, és amit már nem szívesen csinálok meg, megválasztani, hogy kikkel akarok találkozni, mert ha úgy érzem, hogy rám erőltetnek valamit, akkor már megette a fene az egészet. Csak kérdés, hogy a barátok ilyenkor megértik e, vagy eltávolodunk egymástól...

Az éjszaka Lackóval álmodtam. Először azt mondták a születése után nem sokkal, hogy meghalt. Aztán mentem hozzá, és már tök nagy volt, és nagyon virgonc volt, mentem kezet mosni/fertőtleníteni, mint a kórházban, hogy megsímogassam, majdnem lefordult a kis ágyikóról, annyira ficánkolt. Aztán fél percenként kérdezgettem a dokit, hogy akkor most biztos él, és jól van?
De amikor felébredtem mégis olyan rossz érzés kerített hatalmába, mint amikor nagyon kimerítő és nem túl jó álom után ébred az ember...

Édes Istenem, egyre jobban hiányzik a Pindúrkám :cry:
Vendég

De jó, megint hétvége van. Lassan.

Betti
Kép
betti0412

Szerintem ez a hiányérzet, amit érzünk az Angyalkáink iránt nem fog már elmúlni soha. Hiszen Ők itt voltak és láttuk, éreztük Őket. Ez mindig olyan lesz, mintha valamelyik részünket elvesztettük volna. Hiszen a kezed elveszted azt sem tudod elfelejteni hiszen szükséged van rá. Ők is hozzánk tartoztak. A szívünk egy darabját vesztettük el. :cry: :cry: :cry: És ha a szíved már nem egész soha nem tudsz felhőtlenül boldog lenni. Soha nem tudsz teljes szívvel már szeretni, hiszen hiányzik egy darabja.

Kép

Kép
melcsike70

Csöndes a sírkert,
lobban a láng,
itt vagyok Kincsem, Eljöttem hozzád
az édesanyád!

hogy mondjak mesét.
Rigók dalolnak,
dalt súg a szél.
Tiéd e dallam,
halld a zenét,
aludj, mint régen, Itt vagyok nálad,
a tündérmesén. aludj, ne félj!
Hallom, hogy kérlelsz:
Anyu, mesélj!
Csitt, csak hallgass,
a szív szava szól:
szeretlek kincsem! Csöndes a sírkert,
Hallod valahol? lobban a láng,
altatót dúdol,
az édesanyád.
Dobban a szívem,
hallod? Álmodra vár.
Aludj, s mint régen,

Aludj el kérlek,
álmodj csodát! ne félj, ne sírj!
Itt vagyok én is,
és ölel a sír.
Betakar óvón
a langyos föld,
szívem a széllel Álmosan reccsen
neked köszön. fönt egy faág.
Holnap is mesélek,
jó éjszakát!

Kép

Kép
melcsike70

Na végre beköszöntött a hétvége:):)

Kisanya, helló, látom itt vagy:)

Ma rá kellett jönnöm, hogy tuti nem vagyok még kész a babalátogatásra. Az egyik kollégámnak bejöttek a gyerkőcei, és a nagylánnyal nem volt "gondom" nagyon aranyos, köszöntem meg mosolyogtam stb., de mikor a kb. 1,5 éves odatotyogott az anyukájával, összeszorult a szívem, a torkom, a szemem elkezdett könnybe lábadni, és alig tudtam pár szót kinyögni...
Vendég

Melcsike, nagyon szép a vers:)

Ma megyünk le anyuékhoz, nem tudom milyen gyakran tudok jönni a hétvégén.

Előre is nagyon jó pihit mindenkinek 8) 8)
Vendég

Igen, Boboka, itt vagyok: csak pótoltam a lemaradást, de sajnos mindjárt mennem kell tovább...

Nem csodálkozom azon, hogy nem vágytok a várandós anyukák meg a kisgyerekek után. Nekem is volt (van?) egy barátnőm, nagyon különbözőek voltunk, de már kezdtünk összemelegedni. Sírt nekem a telefonban, mikor megtudta, hogy terhes, ő is a harmadikkal... én akkor néhány héttel idősebb várandós voltam nála. Az övé maradt, az enyém elment...

Nem rosszindulatú, csak olyan harsány ez a csaj. És ezt valahogy nem tudom elviselni. Régebben megkért, hogy menjek neki segíteni egy vásáron babahordozókendőt eladni, mert én sokat használtam, és meg tudom mutatni, hogyan kell. Mondtam, persze. De aztán rájöttem: ott csupa várandós nővel kéne bájolognom. Hát azt nem bírnám. Úgyhogy lemondtam. Eléggé meg volt szeppenve.

Egyszer találkoztam vele nagy társaságban, és próbáltam elkerülni. De ő odajött, és kérdezte: "Na, mi újság, hogy vagy?!" "Szarul!" - mondtam neki, egyszerre idegesen, dühösen, boldogtalanul és ijedten. Még szerencse, hogy el voltam foglalva valamivel, és viszonylag hamar le tudtam lépni. Borzasztó volt. De szerintem nem csak nekem, hanem neki is.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

És van még egy: ahová viszem úszni a kisfiamat, hozza egy anyuka is a gyerekeit. Egy darabig együtt voltunk pocakosak... de ő ezt nem tudta. Megszült, és azóta odahordja az újszülöttjét is. A 20 négyzetméteres öltözőben össze vagyok zsúfolva vele, és kénytelen vagyok nézni, hogy hogyan szoptatja, hogyan ringatja, satöbbizi a gyerekét, akit persze hogy Andrisnak hívnak...

Biztos én vagyok a dilis, de úgy érzem, néha direkt mutogatja a gyerekét, akit persze mindenki körberajong.

Már köszönni is alig bírok neki, menekülök kifelé; ha el kell mennem a gyerek mellett, eltakarom a szemem, és tök ideg leszek, amikor a kislányom elkezdi kérdezgetni, hogy ugye, milyen aranyos kisbaba, és simogassuk meg...

Már azon gondolkodtam, más időpontban fogunk jönni úszni, mert ezt nem bírom. Nagyon gáz, tudom.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Tünci, én már 14-én Bp-en leszek, úgyhogy tudok alkalmazkodni a többiekhez.
kisanyácska

Ja és képzeljétek, ma találkoztam Pieterrel, mert tegnap felhívott, hogy ha nem bánnám, akkor találkozzunk. Pont volt egy lyukasórám, úgyhogy addig beültünk egy kávézóba. Én tök jól voltam, azt hiszem, már nem is hiányzik, és nem fáj, hogy nincs, ezért a találkozás sem zaklatott föl. Persze képzelegtem előtte mindenről, hogy majd így meg úgy elmondja, hogy meggondolta, minden másként lesz, készül a ház, menjek hozzá feleségül...

De semmi ilyesmi. Csak azt mondta, örül, hogy jól vagyok, és ő nagyon szarul van, még sírt is. Hát, nem tudott meghatni. Azért bunkó nem voltam, de nem akartam megoldani a problémáját.
kisanyácska

Akkor ennyi volt a monológ mára.

Legyen szép a hétvégétek, Csajok!

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kisanya, egyáltalán nem gáz...

Ha a kisfiad nem ragaszkodik az időponthoz, kis barátokhoz stb., akkor szerintem nézzetek egy másik időpontot az uszira.

A nő bizti nem direkt mutogatja a gyerkőcöt (bár biztos büszke rá), de ha jobban belegondolok, és is mindig körberajongtam minden gyereket... Csak ilyenkor úgy tűnik, mintha direkt csinálnák.

Ma megint volt bent a gyerekekről szó az irodában, gyorsan kimenekültem, de aztán rájöttem arra, amit Tünci is írt tegnap, hogy tényleg nem tudhatják a körülöttem lévők, hogy épp milyen passzban vagyok, és nem lehetnek mindig tekintettel rám. Meg csak általános dolgokról beszéltek. Volt azért egyszer-kétszer olyan téma, amin nagyon kiakadtam, hogy azért intelligens ember ilyet egy gyermekét elvesztő nő előtt nem mond...
Vendég

Kisanya, most olvasom, amit írtál. Nagyon nagyon büszke vagyok rád :wink: :wink: Ha szabad ilyet írnom: jó úton haladunk :wink:
Ügyesen reagáltad le a dolgokat P-el kapcsolatban.

És nehogy úgy értsd, hogy én "is" ellendrukker vagyok, itt egyikőnk sem az, csak olyan jó látni, hogy ilyen kiegyensúlyozottan írod le a most történteket 8)
Vendég

Tünci, két napja hasgat a sebem, tuti front lesz :twisted:
Vendég

Ezt hallgassátok meg!

:) :D :) :D :) :D :)

Ilyen disco-fílingem van éppen.

http://www.youtube.com/watch?v=oTBUGSQg ... xt_from=PL :D

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Sziasztok!

Megint hulla vagyok !
Korán reggel jött a gázos feltette a maradék radiátorokat, aztán jött az asztalos meghozta z én íróasztalomat,tegnap este végeztek a színezéssel, nagyon szép lett mindjárt teszek képet,jó???

Nem tudom lesz -e még erőm írni este,mert egész idáig kinnt takarítottam az ablakokat,de nagyon jó, hogy az megvan.Ha holnap jó idő lesz, akkor kerül fel a lábazat.

szóval mindenkit olvasok, csak most nem tudok már annyit írni.Azárt Veletek vagyok!!!!!!!!

KépKépKép
tünci28

Na kérem,nagy levegő!!!
tünci28

ilyen volt ,aztán elkezdtük a bontást....

Kép

Kép
tünci28

Aztán ilyen lett...
Nem volt nagy fény ma,de akinek lcd monitora van,ott elég jól látszik szín..nem narancs,inkább barack..
és ügye még nincs kész a járda, meg a lábazat..a tető nem tudom látszik -e,az is új...
Kép
Kép Kép
tünci28

másik bejárat, a ház hátsó része...ahol nem látszik ott vakolható tokos a redőny.
Kép Kép
tünci28

Tünci

Nagyon jó lesz a szine a háznak.
Kép

Remélem sikerült egy kicsit a kedvedet felderíteni? Ugye megkaptad?

Kép

Kép
melcsike70

És nagyon nagy a házatok.

Kép

Kép
melcsike70

Sziiiiiaaaaaa!

Persze megkaptam,köszönöm mindenkinek, hogy vígasztaltatok!
Néha olyan könnyű elkenődni...de most legalább ennek örülök..

Tényleg nagy ház, kb 100 nm,de inkább hosszú..22 méter...mire végeztem az ablakokkal, mondtam a páromnak, hogy ezt elszúrtuk,kevesebb kellett volna!!! :lol:

Félelmetes volt a ház, nem? :lol:
tünci28

Na én is visszaolvastam amiről lemaradtam.

Kisanya

Azt hiszem most a ész ha mondhatom igy legyőzte a szívedet. Hidd el lehet hogy ez a legjobb neked. Remélem idővel kiforrja magát. A gyermekeid még beszélnek P-ről, vagy már megszokták, hogy nem látják?

Kép

Kép
melcsike70

Hosszú igen rosszul fejeztem ki magam. De csodát műveltetek komolyan mondom.

Kép

Kép
melcsike70

Igen Kisanya egy kis hős,mert mindig az első tali a vízválasztó!!
A többi már könnyebb!

Leda
Milyen lett a süti???
Gesztenyés??? :lol:

Melcsike,néztél már vonatot Pestre?

Boboka!
Jól vagy?

Betti??
Annyira irigyellek a fodrász anyuka miatt!!!
Nekem mindig elszúrják a hajam..
tünci28

Tünci

Van 3 vonat is kb. mind fél tiz körül ér be.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Tényleg most nagyon eltűntél. :(

Képzeljétek el, ma amit meggyújtottam mécsest Bogikámnak ebéd után leültem és néztem és az jutott eszembe hogy vajon hol lehet. És kérdeztem tőle kislányom itt vagy? Lehet hogy a képzeletem játszott velem, de esküszöm lányok táncolt a gyertyaláng. Éreztem a jelenlétét. Most este meg amikor kinéztem az ablakon, mert minden este nézem a csillagokat, hogy hol lehet egyetlen egy csillag volt az égen. Be van nálunk amúgy borulva.

Kép

Kép
melcsike70

Oké,akkor jó mindenkinek, ha úgy beszéljük meg, hogy reggel 10 és 11 között érkezzünk az étteremhez..én úgy néztem, hogy a népligetből kb fél óra alatt érek át.

Jó így???

Boboka,vagy Sütőtök foglaltok asztalt???
Esetleg Boboka, azt mondtad Te jártál ott,valami félreeső asztal van???
tünci28

Hát igen Melcsike, néha én is szretném azt hinni, hogy itt van velem, hogy legalább ő lát és érez engem...
tünci28

Én ahogy néztem az étteremről a képeket, szerintem van ott olyan asztal ami elég jól félre esik.

Kép

Kép
melcsike70

Ma nem is jutottam ki a temetőbe és már két napja nem voltam és ez nagyon rossz!!!
Holnap délelőtt ott kezdek, mert nkem ott olyan, mintha meglétogatnám.Szükségem van rá,hogy helyhez köthessem.Ezért Remélem, hogy Kisanya meg tudja csináltatni az emléktáblát!

Olvastam egy nagyon érdekes dolgot egy blogon...Melcsike, ha ökölbe szorítod a bal kezed akkor a kis ujjad alatt a következő nagy gyűrődésig hány vonal van????
tünci28

Tünci

Kettő és azért mondták hogy két gyermekem fog születni. És nekem már megszületett mind a kettő.

Kép

Kép
melcsike70

Neked?

Kép

Kép
melcsike70

nekem 3..az egyik kétágú, mint az "Y"...és az egyik nagyon rövid...én is ezt olvastam, hogy ez a gyerekek száma és az elágazó ikreket jelent...és a páromnak négy van...és neki már volt Viola előtt...
tünci28

De jó Tünci hu te nagycsaládos leszel :wink: Akkor már nem is lesz olyan nagyon hosszú az a ház.

Kép

Kép
melcsike70

Nekem az egyik vonal nagyon halvány :( Biztos a Bogika vonala.

Kép

Kép
melcsike70

Jaj, Melcsike bárcsak tényleg nagy család lenne..én is arra gondoltam, hogy a rövid vonal Viola volt...
tünci28

De igazából én sosem gondoltam, hogy lesz még egy babám. De most már hiszek benne.

Kép

Kép
melcsike70

Van egy ismerősöm, aki tud tenyérből jósolni, 2 éve megjósolta, hogy két babánk lesz. Két hete, amikor voltam nála a lábát csinálni annyira sirt, hogy miatta történt az egész mert megjósolta. Képzeld nekem kellett megvigasztalnom. Ezt sem gondoltam volna hogy a Bogikám miatt nekem kell mást vigasztalni.

Kép

Kép
melcsike70

Jaj holnap jó napom lesz. 8 nagyszájú csaj kell majd körül ugrálnom. Ma délután krepp papirból szalagokat hajtogattunk. Az lesz a dekoráció, meg lufikat vettünk. Tudod olyan szalagok, amiket még iskoláskorunkban farsangibálra kellett csinálni rajzórán.

Kép

Kép
melcsike70

tudom milyen szalag.. :D nahát nekünk a karácsonyfa dízsek voltak abból..de jó is volt..Ti mindig csináltok zsúrt Barcinak?
nekem az se volt soha..
nade majd ha jönne ka gyerekek,szép sorban!

KépKépKép
tünci28

Eddig minden évben volt, de eddig az unokatestvérek és a nagyszülők voltak, meg a keresztszülők. Ez az első év hogy a barátnői lesznek itt nem a rokonság. Úgy hogy én most fogok ebből debütálni. Remélem nem leszek pancser. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?