Jó reggelt Csajok!!!
Tegnap du jártam dokibácsinál. Ő a 16 kilómra annyit mondott, hogy azért ne temessem magam.
UH-n minden ok, méhlepény tökéletes, magzatvíz normális. Zsófi fejátmérője már 91 mm.
De most a méretei alapján a korának felel meg.
Este tök korán bealudtam (fél 8-kor), aztán később még tv-ztem kicsit, de hajnalban a plafont bámultam tök sokáig. Ja és valami motoszkál a padlásunkon...
A tetőn nincs nyoma betolakodónak, nem tudom milyen állat lehet...
Zöldi!
A dokim szerencsére nem mázsálós típus.
Basszus… Most álltam át a Gastroyalos kajákra. Most akkor állhatok neki újból főzni, só nélkül… No meg lemondok a füstölt parenyicáról, trapistáról... marad a mozarella.
Vera!
Drukkolok, hogy minden ok legyen veletek! De ezt a napi nst-t tényleg elég nehéz kivitelezned, főleg bkv-val…
Enikő!
Szopipárnával nekem is ez a gondom: nem tudok megfordulni vele. Ráadásul az enyém tönkölyös és kb. 6-7 kiló és hatalmas. A másik polisztirolgyöngyös párnámat, amit anyum varrt meg Zsófi szoptatására tartogatom. De én elég jól alszom segédeszköz nélkül is.
Gabidani!
Ilyen mélypontos napja szerintem manapság mindegyikünknek vannak. De azért tényleg jól magadra ijeszthettél ezzel a „gyújtogatással”. Vigyázz magatokra! Amúgy én is minden hülyeségen felhúzom magam és sokszor bőgök is… Szerintem még szülésed előtt kéne egy kicsit többet törődnöd magaddal. Ha már anyósodék felajánlották, hogy vigyáznak a kisfiadra, használd ki az alkalmat. Menj barátnőzni, vásárolgatni, kozmetikushoz, masszázsra, Apával vacsorázni, moziba… töltődj fel egy kicsit a nagy menet előtt.
Gabi!
Ez a szülőkerék nem semmi! Mint valami középkori kínzóeszköz!
Bkatalin!
Én nem saját magam miatt aggódom a sok kiló miatt. Sokszor fogyókúráztam már (szinte folyamatosan rá vagyok szorulva…) szerencsére sikeresen, szóval most is le fog majd menni. Inkább az aggaszt, hogy a túlsúly miatt nagyobb az esély a magas vérnyomira, vizesedésre, toxémiára…
Hogy vagy??? Hogy alakult az éjszakád???