Új privát üzeneted érkezett!

Kati: minden oké? Elmúltak a keményedések?

Nekünk nem sikerült tegnap a Madagaszkár 2, talán hétvégén.

Szeles: és mit használsz rá? Sajna nálam is ez a gond, néhány napja jött elő, kaptam egy recept nélküli krémet a gyógyszertárban, hát , nem tudom...

Kép

Kép
gabilany79

Kati?????????????
Vendég

Sziasztok Csajok!

itt vagyok... sikerült magam reggel 5 kor összekaparni. Nem mentünk végül, elaldudtam és gondoltam ha elmúlik akkor jó... hát elmúlt.... szegény apa ,reggel fél négytől felöltözve várta, mi lesz... de ma tutira nem késett el :)
Jól esik, hogy kerestetek... köszi érte.

Nagyon megijedtem, bár már nem nagyon van miért, azért még pár hetet ki szeretnék húzni...

Ráadásul a kisfiamat megkínozta a dokinénije, és hátrahúzta a kukiját. Szegénykém éjjel minden pisilésre sírva ébredt, az ölemben aludt vissza. Ráadásul, 5 napig minden este ezt nekem kell megcsinélni vele, és bekenni... azt hittem a szívem szakad meg.... :cry: Lehet hogy ettől voltak a görcseim...

most visszanézek a régi irományokra...

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Jó reggelt Csajok!!!
Tegnap du jártam dokibácsinál. Ő a 16 kilómra annyit mondott, hogy azért ne temessem magam. :-D UH-n minden ok, méhlepény tökéletes, magzatvíz normális. Zsófi fejátmérője már 91 mm. :shock: :? De most a méretei alapján a korának felel meg. :-D

Este tök korán bealudtam (fél 8-kor), aztán később még tv-ztem kicsit, de hajnalban a plafont bámultam tök sokáig. Ja és valami motoszkál a padlásunkon... :? A tetőn nincs nyoma betolakodónak, nem tudom milyen állat lehet...

Zöldi!
A dokim szerencsére nem mázsálós típus. :-D

Basszus… Most álltam át a Gastroyalos kajákra. Most akkor állhatok neki újból főzni, só nélkül… No meg lemondok a füstölt parenyicáról, trapistáról... marad a mozarella. :-(

Vera!
Drukkolok, hogy minden ok legyen veletek! De ezt a napi nst-t tényleg elég nehéz kivitelezned, főleg bkv-val…

Enikő!
Szopipárnával nekem is ez a gondom: nem tudok megfordulni vele. Ráadásul az enyém tönkölyös és kb. 6-7 kiló és hatalmas. A másik polisztirolgyöngyös párnámat, amit anyum varrt meg Zsófi szoptatására tartogatom. De én elég jól alszom segédeszköz nélkül is.

Gabidani!
Ilyen mélypontos napja szerintem manapság mindegyikünknek vannak. De azért tényleg jól magadra ijeszthettél ezzel a „gyújtogatással”. Vigyázz magatokra! Amúgy én is minden hülyeségen felhúzom magam és sokszor bőgök is… Szerintem még szülésed előtt kéne egy kicsit többet törődnöd magaddal. Ha már anyósodék felajánlották, hogy vigyáznak a kisfiadra, használd ki az alkalmat. Menj barátnőzni, vásárolgatni, kozmetikushoz, masszázsra, Apával vacsorázni, moziba… töltődj fel egy kicsit a nagy menet előtt.

Gabi!
Ez a szülőkerék nem semmi! Mint valami középkori kínzóeszköz!

Bkatalin!
Én nem saját magam miatt aggódom a sok kiló miatt. Sokszor fogyókúráztam már (szinte folyamatosan rá vagyok szorulva…) szerencsére sikeresen, szóval most is le fog majd menni. Inkább az aggaszt, hogy a túlsúly miatt nagyobb az esély a magas vérnyomira, vizesedésre, toxémiára…

Hogy vagy??? Hogy alakult az éjszakád???

Kép
Kép
lbernuska

Gabi! Szerintem is Danit el kellene vinned anyósodékhoz, bár lehet, hogy jobb megoldás lenne, ha amíg nem vagy otthon inkább a mama menne hozzátok...

Bocika! Tuti az overall.....és nagyon megérte

Solya! Az én gyerkőcöm 12-14-ig alszik az oviban. Hétvégén nem hagyjuk aludni, mert nemsokára bekerül az itteni sulirendszerbe, és ott nem aludhatnak (pedig még csak 3 évesek). Először nagyon nehéz volt,d e szépen beállt. Most így fél kilenckor fekszik és reggel fél hétkor kel. Ha hétvégén nagyon fáradt délután mx. egy órát hagyjuk aludni és azt is 3 előtt....
Szülés itt: normál-3 nap, csaszi 6 (de haza lehet menni 3 nap utén, ha megígéred, hogy beengeded minden nap a szülésznőt csekkolni a sebet) és 10 nap, ha a baba besárgul...
NST-t nekem soha nem csinéltak, ahol nyomkodni kellett, csak ctg-t. De most itt az sincs.

Szülőkerék! Én bízom Csakiban! Tutira kipróbálnám ha lehetne, de nem tudom, hogy itt van-e ilyen...

Tönkölybúza párna! Ajánlom mindenkinek! Nekem az volt az egyetlen orvosság a menzis fájdalmakra, és ha bármi bajom van nagyon kellemes... azt nem mondom hogy meggyógyít, de segít az tuti

bkatalin

Csaki! nincs még nekem sem kettő, de bizakodjunk, hogy azért fogunk aludni is.... :)

Musi! Lehet, hogy a néni nem tudta melyik púpot kell fogni? :wink:

bkatalin

[quote="mágnes"]K írta:mágnesettővel már érdekesebb lesz... :?
Az biztos... pont azon mosolyogtunk apával tegnap, hogy szemben a te leánykáddal a mi gyerkőcünk nem bírja sokáig a fenekén. Így sem autóban, sem repcsin lekötni nem sokáig lehet... erre a sógoroméknak most sikerült kitalálni, hogy látogassuk meg őket az USA-ban! 10 óra! egy három és egy fél éves gyerekkel... esélytelen....

bkatalin

RTL klubon mindjárt a babahordozókról lesz szó. Akit esleg érdekel... :)

Kép

Kép
gabilany79

Iberni! Igen gondoltam, hogy a szövődmények miatt aggódsz...csak tudom, hogy rossz, és nem igazán tudok erre megnyugtatót mondani én sem.... :roll:

Laura! Neked nem adtak az aranyeredre most valamit? Nekem is volt az elsőnél, és most kaptam egy krémet, amit akkor kell használnom, ha érzem, hogy kezd előjönni... nevét nem tudom, belga gyógyszertári készítmény.

bkatalin

megyek pihenek egyet.... megpróbálom regenerálni magamat az éjszaka után...

bkatalin

Kati!
Örülök, hogy végül emúltak a keményedéseid!!!

Túlsúly: mától minden nap csekkolom a súlyom (kicsit beteges lesz, de most már nem bízok semmit a véletlenre). A tegnapihoz képest ma 1 kilóval kevsebb voltam... :-D

Kép
Kép
lbernuska

Berni! Az a víz.... nincs otthon vérnyomimérőd? Ha megméred és nem magas akkor nem kell aggódnod a tox. miattt....

bkatalin

Hát, ez gyors volt...

Ismeri valaki ezt a fajta hordozót? Én most hallottam róla először :roll:
http://hugipakk.blog.hu/2008/03/24/baba ... hasznalata

Kép

Kép
gabilany79

jo reggelt.

kati. ilyeszto lehetett az ejszaka.orulok, hogy meg 2 in 1 vagy.

tegnap, amint lefekudtem, jott az sms apatol, hogy csinaljak neki kajat, mire hazaer a focibol. szoval kelhettem fel.

oszinten szolva orulnek, ha ma lenne az utolso munkanapom. faradt vagyok, de most mar megigertem, hogy csutortokig bemegyek. nekem nem lesz idom sutogetni, ugyhogy en majd boltban veszek sutiket, meg uditot.

KépKép
KépKép
mush589

Kati: Örül, hogy túl vagy rajta, pihenj sokat!!!

A csoda homeos szertől egész jól vagyok! :D Elmegyek Domi matracáért, aztán meg dolgozóba.

Este meg elvileg az olasz filmhétre van jegyünk, remélem nem fogom végig köhögni. Akit érdekel: Puskin mozi: mától 10 napig olasz filmhét.

Kép
mannababoca

Kati szolgáltatod itt az izgalmakat!! De azért jó, hogy jobban vagy!

Kép

Kép
dcili81

Hú de bekeményedtem....

Kép

Kép
dcili81

Mush!
Ha fáj a derekad vasalás közben próbáld meg ülve.

A szopipárna:én is tv nézéshez használom aludni nem tudok vele csak napközben fej alá és láb közé rakva.

Kismanóm nagyon eleven most jön rá h milyen izgi odabenn?!

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok.Jól vagyok,bár sok jóslóm van.Tegnap nődokinál voltam,megkért hogy legyek szives 3 hetet még feküdni...
De már nagyon rühellem.Ja és nagyobb eséllyel indulok a császárnak,így hogy problémás a terhességem,no meg az előző szülésem is császár volt. :roll:
Megkaptam ma az első táppénzemet is.Egész jó...

Azt hiszem Solya kérdezte hogy alszik e a nagyobb gyerek,nekem igen,mindkettő,ragaszkodom hozzá.hadd pihenjenek míg lehet,mert ha sulisok lesznek már nem lehet .ebéd után rögtön lefektetem őket ha szünet van,ha hétvége,mindig.Oviban is alszanak,és ott nem is pihenik ki magukat rendesen,ott másfél órát alszanak,itthon szoktak 3-4 et is. :)

Szfváron spontán szülésnél 3,császárnál 4 napot kell bennt lenni ha nincsen semmi komplikáció. :wink:

hú meg még volt egy kérdés amire akartam válaszolni...na mindegy. :roll: :oops:

Mush a cicitapin nagyon jót röhögtem! :lol:

Megyek feküdni! :x

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Kati: örülök h már jól vagy próbálj meg aludni egy nagyot!

Sarmon: Kitartás! én is fekvésre vagyok ítélve... :?
már az összes filmet megnéztem itthon, és nagyon unatkozom!
Kint csodás idő van, és úúúúúgy mennék valamerre!
de nekem is azt mondta a dokim h 3 hét mulva vár...vizsgálatra :roll:

Nem is tudom kinek mit akartam irni... :oops:
Szopipárna: nekem anyósom varrt egyet, rövidebb mint az eredeti és szivacs van benne , ÉLETMENTŐ!! hónapok óta azzal alszom.

Szülőkerék: nekem tetszik mint variáció szívesen kipróbálnám..itt csak labda , szülőszék és bordásfal van..

Kép
eszterke24

Sziasztok!
Csak röviden, mert dolgozom ezerrel! Nekem pocsék éjszakám volt, nagyon fájt a hasam alatt, de hogy mi azt nem tudom!Tehát nem sok mindent aludtam. Délután meg nyugdíjas búcsúztatóra megyek, hát nem sok kedvem van. Holnap meg festők............jajj! :cry: :cry:

Remélem mindenki jól van!

Kati: még bírj ki pár hetet.

Sarmi: fekvés!

Eszterke: neked is fekvés

Manna: örülök hogy jobban vagy!

Ibernuska: gratula a jó eredményekhez. Gyerünk vizet hajtani! :lol: :lol:
Vendég

sziasztok megjöttem.

Hála minden okés így vasárnap megyek nst-re megint a khba. és kedden és csütörtökön remélem már szülni :lol: :lol:

kati
te is beleestél abba amibe én már töbször. egy gyönyörű jóslófájásba egész napra.

én már észre se veszem :lol: :lol: :lol:

hétfőn volt ugye ez utoljára hogy egész nap 5-10 perceseim voltak és tessék még mindig itt nyomom :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

Szia Harivera! (bocsi a zavarásért)

Örülök, hogy sikerült összehoznotok a babát.
Jaj bocsi...a 2008. április májusi topicból vagyok. te voltál ott a topicnyitó.
majd mutizd meg a picidet nekünk, jó?

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Hát nekem eddig annyira nem volt semmi problémám, hogy teljesen kiborít, ami most van. Egész délelőtt feküdtem, még aludnom is sikerült. Aztán rájöttem, hogy főzni akartam. Felhívtam a párom, hogy vegyen valami kaját, mert nem főztem (mostanában hazajárt ebédelni). Mikor letettem a telefont olyan sírás jött rám, mint már régen. Tudom, hogy ő nem bánt ezért, sőt azt mondta, maradjak egész nap ágyban, de nekem olyan rossz érzés, hogy ennyit nem bírok megcsinálni.

Egyébként 22 éves koromban volt egy idegszálbecsípődésem, amivel 3 hétig jártam fizikoterápiára. Azóta kétszer jött vissza, de azok nem voltak vészesek. Ezt a fájdalmat most nem annak érzem, lehet, hogy csak a sok éjszakai forgolódás és rossz alvás "eredménye", de nagyon fáj.

Az aranyeremre nem használtam 6 éve sem semmit, és még most sem, mivel este fedeztem fel. Egyelőre nem vészes a fájdalom, nem vérzik, nem okoz problémát székletkor sem, így várok vele még egy kicsit.

Nálunk a Megyei kórházban rendes szüléskor 3 napig, problémamentes császárnál 5 napig kell bentmaradni. Annak idején és is problémamentes császáros voltam, de szigorúan el kellett telnie 7 napnak, mire hazaengedtek.

Kati, Sarmon, Vera! Pihike!

Laura

Kép
Kép
szeles4

Halihóóóó!

Gabi! Nekem nem jön be az a hordozó, amiatt, hogy a hason kell megkötni. Pici korban kendő, utána merev vázas hátizsákszerű.

...megyek,oszt varrok tovább. Nagyon belejöttem.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Kati!
Pihizz amennyit tudsz, na meg magnézium! Nekem is voltak egy-két órás gyakori összehúzódásaim és még mindig egybe vagyok!!! :lol:
Szóval nyugi!!!! :wink:

Bocika!
Te még dolgozol?

Sarmon, Eszter!
Tényleg nincs sok hátra, már féllábon is kibírjuk!!!!

Csaki!
Èn mar nagyon várom a 36. heti cukor javulást,mert most mintha még rosszabb lenne. Pontosabban ugyanúgy odafigyelek, de mintha kicsit rosszabbak lennének az értékeim!!!evil: :evil: :evil:
Az éhgyomri is mindig kicsivel a határ felett van!!! :roll: :roll: :roll: Kezd elegem lenni...

Az én pocaklakómat nem nagyon érdekli,hogy egyre kevesebb a hely, ahelyett, hogy belassult volna, egész nap nyomja!!! :lol: Na ez csak nekem rossz ,mert néha már fáj amit müvel,mikor egyszerre nyomja ki a lábát jobb oldalt és a popsiját bal oldalt. Lassan szétszakadok!!! :? :P :
susy75

Vera!
Örülök, hogy minden ok! Megy a drukk, hogy jövő héten már szülhess végre!!! :-D

Bkati!
Terhesség nélkül is ingadozik az ember súlya 2 kilót is akár. Persze tegnap egy banán után, ruhában voltam +16 kiló, ma meg egyből maci+pisi után, reggeli nélkül, bugyiban voltam +15 kiló. Apósomtól kölcsönkérem a nyomimérőt, nekünk nincs. De tegnap délelőtt mérte védőnéni, akkor jó volt a nyomim.

Manna!
Nem bírsz elülni a hátsódon, mi? :-D Kicsit jobban vagy és már rohansz is melózni... :-D De jó hír, hogy segítettek a bogyók!!!

Fekvősöknek kitartás! Én egy-két napra cserélnék veletek. Ma reggel óta meg sem álltam... Takarítok, sütit sütök... Ma este jön anyósom (itt lesz egész hétvégén), holnap meg a győri barátok.

Kép
Kép
lbernuska

Berni! Mi meg holnap megyünk épp Ph-ra. Kinek integessek Györben?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Csak kis helyzetjelentés: megvolt a 24 órás vérnyomimérés - bár még a kiértékelés nincs meg, de hát sasoltam végig (kivéve persze éjszaka), és végig jókat mért - úgyhogy valószínű engem is a saját kis házi vérnyomimérőm tréfált meg, mint Zsiráfot.
Ez is csak arra bizonyíték, hogy csak túlaggódjuk a dolgokat - kell nekem itthon vérnyomást mérni...

Hétfőre bejelentkezett a védőnő, és közölte, hogy ha nem gond, rögtön hárman jönnének, mert ő el fog menni, és hozza az utódját, az utódjának meg van most egy tanítványa. Hurrá...

Mindenkinek: kitartás, most már tényleg nincs sok hátra!

Kép
trombibébi

Zöldi: kendőt mindenképp szeretnék én is, csak azt apa nem annyira akarja használni, úgyhogy lesz egy kenguru is vagy nemtom... de a kendőt akár meg is lehet varrni, nem?
Az a "vázas hátizsák" meg télleg jó, barátnőméknek van, és nagyon praktikus.

Én is pörögtem egész délelőtt, pakolásztam, mostam, babaruhákat válogattam, na ebbe bele is keveredtem picit. Majd ha már jobban átlátom, és az összes minden ki lesz mosva, lehet, hogy lesznek hülye kérdéseim...

Susy: ez nálunk is így van, néha belejajdulok a produkcióba, de én sem bánom :P :)

Vera: dejó! akkor te már jövő héten elméletileg akár babázhatsz is...

Kép

Kép
gabilany79

Na és én is megkezdtem a babaruha mosást, vasalást - nagyobb munka, mint gondoltam.
Azt hallottam, hogy az elején (kb 3 hónapos korig) kívül-belül kell vasalni - ti így csináljátok?! Iszonyat babra munka ezeknél a pici bodyknál-rugiknál!

Kép
trombibébi

Trombi!
Èn nem is biztos, hogy kivasalom az összes rucit!
Nekem két barátnöm is mondta, hogy nem vasalták, aztán mégse lett semmi baja a babának! :wink: :roll:
susy75

Nah megjöttünk végre, kilenc óta úton voltunk, babakocsival nagybevásárlás, nem egy álom... Folyton kipotyogott atárolól valami, mint Jancsi és Juliska, eltaláltunk volna az üzletig a nyomokat követve..:)
Megvettem a pelsut Bencének, a Liberót akartam, de nem mertem, mert csak 2-4 kg-ig van, és mi van, ha az én hapsikám tényleg nagy lesz? Így maradt a Huggies.
vettem anyatejtárolót is, felháborító, hogy a kupakot külön kell megvenni!

Nekem olyan szinten fáj a keresztcsontom, hogy tegnap már bőgte... Lehet ezzel valamit csinálni??

Több gyerekesek:
Van közetek olyan, aki gyedről megy tgyásra?? Felhívtam a mnukáltatóm, azt mondták, dec. 28-án megszűnik a gyedem. jan. 5 a kiskönyv szerinti kiírás, ezért dec. 29-étől kérjek terhees állományba vételt, utána pedig gyás.. Na de mi van, ha a fiam dec. 29 előtt érkezik??? Akkor nem lesz folyamatos a folyósítás....

Kép
Kép
Kép
mágnes

Tegnapi pocim!!

Kép
susy75

Mági nem lesz megszakítás!

Ha előbb jön mint dec 29. akkor automatikusan tgyás-t kapsz! De ha nem akarod igényleni, csak akkor ha megszületik, elmehetsz táppénzre arra a pár napra!

Basszus mindjárt leszakad a hátam, és folyamatosan görcsölgetek, amolyan egész aprókat!

Kép

Kép
dcili81

Trombi én nem vasaltam át kívül belül, még most is ott ülnék, ha így csináltam volna! Sőt nekem is vannak olyanok, amik ki sincsenek vasalva! Szerintem kutya baja nem lesz a babónak!

Suzy szép pocak!

Kép

Kép
dcili81

Helló mindenkinek!

Képzeljétek, tegnap este voltunk kint anyósnál és azt hiszem teljesen jót tett neki a tudat, hogy ma megy ki a lányához (ma ment Norvégiába a lányáhzo meg a 2 éves unokához) mert teljesen normális volt minden. Vagy tényleg ennyire erősek a hangulatingadozásao. Vagy végre elfogadja Noel cicámat. :D Mert tegnap teljesen olyan volt, mint a baba előtt.

Zserbóztunk (ő készíti és hát ez tagadhatatlan hogy finom), macskáztunk, kaptunk friss kelbimbót az udvarból. :) Tök örültem neki, hogy most ez ilyen jóra sikerült.

Sőt még azt is megkérdezte tőlem mi az ami még nincs a babának. :D Mondtam, hogy még vastag babaplédje nincs, amibe beletekerem majd a hideg téli napokon. Hátha Norvégiából kap Noli egy szép plédet. :D Najó, lehet nem azért kérdezte.

Holnap lesz egy grillparti a volt munkatársakkal. Olyan régen láttam már őket, nagyon várom!

Ma nagyon sokat jósolgatok. :( Reggel is fel-felébredtem, hogy fájogat. Finoman de azért érezhetően. Azóta is olykor érzem. No mind1, már annyira elől járok, hogy baj nem lehet. :D

Bocsi hogy ha hosszú lett, remélem mindenki jól van, most nem tudok visszaolvasni.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Gabi! A kendővarrással az a gond, hogy ölég speciális anyag kell hozzá. Olyan, ami hosszában nem nyúlik, viszont keresztben igen, emellett erős, és mégis puha, és nem sprőd. Most vadászok ilyenre.
ha találok, kinek varrjak?

Kép
zölddisznó

Cili!
Köszi!! :P :lol:

Aida!
Na de jó, végre valami jó hír anyósod részéröl!:) :)
Pároddal is minden okés???
susy75

Zöldi!
Tudod már mikor lesz a császárod???? :roll:
susy75

Trombi! Nehogy belül is vasald! Tök felesleges. A forró gőz így is fertőtleníti! Ráadásul csak azokat kell, amik kérintheznek a bébid bőrével. Pl. pulcsikat felesleges.

Mági! Keresztcsonti fájdalomra csak a pihi jó, meg ha figyelsz a tartásodra...jó ötlet, mi? :lol: :wink:

Kép
zölddisznó

susy, megvagyunk egyelőre, meglátjuk mi sül ki ebből. Megpróbálom kicsit kevésbé magamhoz láncolni őt, hátha akkor nem akar majd annyira menekülni..

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Susy! Nem. Majd a betöltött 38. héten találjuk ki.

Kép
zölddisznó

Zöldi: nekem, ha lehet és nem vagyok pofátalan :oops: :) (és ez most tuti, anyósnak nem említem, nála most a kókuszpólya fontosságát ecsetelem :twisted:)
Akkor, ami itt le van írva, az felejtős? Még jó, hogy rákérdeztem :roll: :oops:
http://www.nandu.hu/magyar/hasznos/baba ... akendo.htm

Aida: ez nagyon jó hír! Szorítok, hogy így is maradjon :)

Kép

Kép
gabilany79

www.nandu.hu/magyar/hasznos/hasznos.htm

Kendőügyben ezt ajánlom!

Kép
zölddisznó

zöldi:
hát a tartásom most elég érdekes, egyetlen póz jó ülve, ami olyan, mint aki éppen boázni készül ülő helyzetből... :?

dcili:
ha előbb jön a gyerkőc, akkor simán elmehetek táppénzre? Mert én most nem terhes állományban vagyok, nem is vett az orvos terhes állományba a gyed miatt. Nem is kell kérnem ilyet? AArgh! :evil: Tiszta macera ez az egész! Egyáltalán ha kel,kivel kell állományba vetenem magam? A nődokival vagy a házidokival?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Gabi! Nem felejtős, a különbség az, hogy az egyik előállítása kb 1000.- Ft (anyagköltség) + egy sör nekem, a másik meg 5-6000.- pénz. És mondjuk konfortilag a bóti 5-ös, akkor az enyém 4-es, amit meg pl lepedőből varrnak, az 3-as.

Kép
zölddisznó

Köszi a vasalás alól felmentős hozzászólásokat!

Suzy - nagyon formás a pocakod, csini vagy!

Aida - ez haladás!!!! Lehet, megtört a jég?

Most hívott a dokim, hogy kiértékelte a vérnyomi mérést - azzal kezdte, hogy "miért is néztük mi most ezt, nagyon alacsony volt?"
(tudniillik azért néztük, mert kb 150-eseket mértem)
Szóval erről ennyit.

Kép
trombibébi

Először is köszönöm a javaslatokat megfogadom és kicsit jobban lemondok majd a fiamról, mert azt tudom, hogy nagyon ragaszkodom hozzá.
Mi is arra a megoldásra jutottunk, hogy anyós jöjjön inkább, hogy ne legyen annyi új dolog Daninak. Egyrészt, hogy máshol alszik, nem lát napokig csak pár percet, plussz ha hazajövök/ünk lesz még egy baby.
Majd kiforrja magát, mindenesetre a párom és szülei majd ha elérkezik a pillanat úgy döntenek majd, hogy a gyereknek jó legyen.

Látom többen is jósolgatunk ma! Biztos van valami a levegőben! Nálam is vannak ma. Férjem ma garázsból kiálláskor meghúzta az autó hátsó lökhárítóját. Olyan ideges lettem, de nem szóltam viszonylag egy szót sem, mert nem akartam még amúgy így gyalázni. Sajna az embernek vannak ilyen napjai mikor figyelmetlenebb egy picit. ( úgy néz ki, hogy nálunk most ilyen időszak van, 2 nappal ezelőtt én a lakásfüstölgetésemmel, Ő ma ezzel) És amúgy ilyenkor elég cefet önvád indul be!

Mágnes!

Én is gyedről váltok majd valszínű Thgy-ra, de sajna nem tudok segíteni ebben a témában, mert még én is várom a választ a könyvelőtől. Bár nekem nincs ilyen kis idő a kettő között, mert Dani még akkor csak 1 év 4 hós lesz.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?