Sziasztok!
Hűha, mennyit összehoztatok egy nap alatt!
Mormota, Noémi: üdv a klubban!
Kata2, Süni: jókat nevettem az esküvős sztorin. Süni, a tiedén olyan hangosan, hogy a férjem felolvastatta, min nevetek olyan jól!
A mienk most augusztusban volt, minden galiba nélkül. Nekünk is pénteken volt a hivatali- itt csak az anyakönyvvezető volt, mi, a 2 tanú, meg az unokahúgom (akit nem tudtunk hova rakni, és próbált fotózni-kis sikerrel). A hivatalban minden áron rá akartak minket beszélni vmi díszesebb szertartásra, "de legalább gyűrűcsere lesz, ugye??", de nem sikerült. Az anyakönyvvezető úgy kezdte, h "Külön kérésükre nem mondok beszédet..." De jobb is, mert rá 2 hónapra voltunk barátaink esküvőjén, ahol az anyakönyvvezető olyan hangon és úgy beszélt és giccses idézeteket hozott, hogy alig bírtuk ki röhögés nélkül, a vőlegény haverjai (persze kedvesemet is belértve) már hangosan röhögtek a hátsó sorban...
De a templomink + a lagzi már szép volt + népesebb
Preta: Lehet, hogy tényleg csak meglepődött anyósod. Az egyik barátnőm mesélte, h mikor a barátja megkérte a kezét és elhatározták, h el is jegyzik egymást, felhívták a szülőket telefonon. Barátnőm anyja alig mondott valamit, majd letette. Barátnőm már majdnem bőgött, h nem is számít a szüleinek, de 5 perc múlva csöngött a tel, és 2 teljesen eufórikus állapotban lévő szülő szólt bele, h ők csak most fogták fel...
Hát lehet, h anyósod kicsit lassabb felfogású
Képzeljétek, ez a baby nem tudom, mit csinált éjszaka, de tegnap még gond nélkül belefértem a farmeromba, ma meg ki kellett gombolnom a gombot, mert szorított!
Remélem, ezek a szörnyű osztrákok is árulnak kismamaövet, mert csak 2 hét múlva megyünk haza legközelebb...
Magdi: hű, azért csak elkészül az a remek! De biztos majd a babátokról is művészi fotókat fog készíteni!
Ja, mióta férjem olvasta, h már képes odaúszni a gyerek, ha sokáig ott tartod a kezed egy helyben a hason, azzal szórakozik, h rárakja a hasamra a tenyerét, és mondogatja, h "tessék ideúszni!" Olyan édes, szerintem mikor majd hall már a baby, lyukat fog beszélni a hasába (vagyis a hasamba)...
Jóéjt, ha még vki olvas ilyenkor, a többieknek meg szép napot holnapra!