Új privát üzeneted érkezett!

Hát én is örülök, hogy visszajöttem gyorsan a fórumra, Magdi, köszönöm a vigasztaló szavaidat.
Az esküvői történet meg tényleg nem mindennapi, és milyen jó, hogy az apró bosszúságokon is nevetni tud az ember, azt hiszem, abből tanulni lehet. Persze azt sose értettem, minek is kell a boldogsághoz hatméteres uszály, hintó meg galambhad röpködése...lám, így is lehet :)
preta

Sziasztok Anyatársak !!!
Hú, mennyi írás keletkezik itt egy nap alatt! Én csak most jutottam internetközelbe, és mára még hátra van 10 oldal fordítás, meg egy fontos e-mail megírása, de azért nem tudtam megállni, hogy ne olvasgassalak Benneteket, olyan jó egy kicsit megmerítkezni ebben a babvárós hangulatban! KÖszönöm, hogy ilyen melegen fogadtatok!
Preta: én is nagyon együttérzek, olyan nehéz lehetett Neked ez a helyzet, nekem is nagyon rosszul esett volna a helyedben. És igazán hősies vagy, hogy ezzel nem terheled meg a férjedet. Ha ezt így bírod, és azért találsz csatornát, ahol levezesd a feszültséget (például itt megírod) akkor jó, de azért gondolj magadra is, és ha nagyon feszít, akkor ne szégyelj segítséget kérni a párodtól. Elvégre most azért sok van rajtad, nagy dolgok történnek Veled! Azért tényleg biztos megkönnyebbülés lesz, ha elköltöztök. Biztosan irígykedik egy kicsit az anyósod, és végülis van is neki mire, mert Rád most egy csodálatos nagy kaland vár, amire ő már csak visszaemlékezhet :)! Fog még ő sírni, majd meglátod, amikor megoldódik a lakásgond és odébbálltok!
Esküvő témában: nekem is óriási nyűg volt az esküvő, merevgörcsben töltöttem miatta kb 10 hónapot, mert egy tömegmegmozdulássá nőtte ki magát (meghívtuk a nagypapám unokatestvérének az unokáit is...), de amióta túl vagyok rajta, azóta nagyon jól esik visszaemlékezni rá, nézegetni a képeket, és még 5 hónap elteltével is lubickolok abban az érzésben, hogy már nem kell szervezni :)!
Testi tünetek: Bvigh-hez kapcsolódva megállapítom, hogy néha húsfalási rohamaim vannak, pedig korábban én sem ettem sok húst, ehhez képest pár napja betoltam egy hatalmas adag töpörtyűt lilahagymával... az egészséges életmód jegyében. AMióta elolvastam, hogy itt mindenki hány meg émelyeg, azóta már én elkezdtem (hiába mindent megteszek , hogy a csapat teljes jogú tagjává váljak), egyébként meg újabban gyorsan zsírosodik a hajam , és eléggé hullik. Többek közt ezért is elmentem ma levágatni, most egészen rövid!! Mindig akkor szoktam hajat vágatni, ha valami nagy dolog történik (leérettségizem, lediplomázom, külföldre költözöm, hazaköltözöm, szakítok, stb). Hát most is levágattam, mert nagy dolog történik!
Csillagtáncos: Ami az úszást illeti, nekem azt mondta az orvos, hogy bármit lehet sportolni, csak nem versenyszerűen. és kérdeztem azt is tőle, hogy mikor lehet tudni a nemét, és azt mondta, hogy legkorábban a 19. héten, de csak ha jól fekszik.
Jaj, és van egy meglepetésem Nektek búcsúzóul:) :: http://index.hu/tudomany/brittudosok/20 ... a_bebinek/
Szép álmokat Nektek (mindenkinek kétszer)!

Panni
wpipike

hello,
most vagyok először itt. be szabad lépni? május legvége, június legeleje... ezt a brittudósos cikket én is olvastam.
üdv

mormota
mormota20

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:35-kor.

Heni

Kép
szheni

sziasztok!

Kata2, itt ülök még mindig pizsibe és remekül szórakoztam az esküvői történeten. Köszi a kellemes, reggeli élményt :D Nekem nem volt túl stresszes az esküvő szervezése, talán azért, mert hagytunk rá elég időt, pedig voltak problémák. Pl. már szétküldtük a meghívókat, mikor kiderült, hogy a templomot pont akkor fogják burkolni. Erre mondta a pap, hogy semmi gond, esküdhetünk az altemplomba. De kérdem én, kinek van kedve az urnák között vonulni??? Szerencsére megoldódott, de végig kellett hívni a meghívottakat, hogy másik templomba jöjjenek. Az étterem meg a Duna parton volt, amit épp a 2002-es árvíz öntött el. Úgyhogy naponta telefonáltam, hogy víz alatt van-e a kert vagy nincs. Viszont ha meghallom valami műsorban azt a kvízkérdést, hogy melyik volt az az év, amikor az aug. 20-i tüzijáték nem aug 20-án volt, hanem aug 31-én, akkor rögtön tudom, hogy 2002, mert mi a násznéppel néztük a Duna-parton a tüzijátékot és büszkélkedtünk, hogy ez a mi tiszteletünkre van. :D De jó volt emlékezni.

Preta, sajnálom anyósod reakcióját. Remélem minél hamarabb átértékeli a helyzetet!

Szép napot!

KépKép
süni76

Sziasztok!

csillagtáncos: ezt senki sem érti. Pl. vmelyik nap nekem tök büdi volt a boci csoki, tegnap viszont ettem belőle. De az a lényeg, hogy tudtál belőle enni!!

Amadea: nem kérdezed meg akkor, hogy nem hozzák-e neked előre a nucha szűrést (a 12. hetit)?

Én napok óta banánt eszek oan 2-3-at naponta, és azóta wc gondom sincs. lekopogom.

Nekem tegnap sikerült egy kicsti nyűglődnöm, nagyon álmos voltam, és vhogy sehogy sem volt jó,meg semmi sem..de oan 10 perc alatt elmúlt. És hiába voltam nagyon álmos, nehezen bírtam elaludni, és vagy 5ször voltam kinn wc-n:(.

Preta: sajnálom anyósod reagálást,de hátha ma vagy esetleg holnap már jobban örül, lehet, csak meglepődött. Amúgy az én anyósom sem ugrott a nyakamba, a párom nagymamája annál inkább. Ki érti ezt? Bár az én anyósom nem egy szószátyár asszony.

Kata2: én is jüt nevettem, bájos a történet:), tök jó, hogy így elhülyültök, legalább nem unalmas az életetek.

A férjem azt mondta, hogy az esküvőn nem azt fogja mondani, hogy igen, hanem azt, hogy simán, de az anyakönyvvezetőnek nem merte így mondani :lol: , csak később mikor már túllettünk rajta, és a fotós megkérdezte a férjemtől, hogy biztos elveszed? És mondta, hogy simán :lol:

A dokim vett le kenetet egy hete, szerencsére nem tenyészett ki semmi, csak lactobacillus. Az interneten azt olvastam, ez vmi jótékony baci, ti hallottatok róla? bár gondolom, ha nem az lenne, írt volna fel receptet.

a krumplis tészta tényleg isteni. ja, én pl. húst nem kívánok, pedig van a fagyóban egy csomó cs. mell. Most a paradicsomos húsgombócra éheztem meg.
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:35-kor.

Heni

Kép
szheni

hú, tök jó, hogy itt másnak is olyan gondjai vannak, amik nekem:) persze, ez rém sablonosan hangzik, meg minden, de tényleg nagyon örülök neki. és köszönöm, hogy befogadtok.

Mi még nem mondtuk meg, nagyon sok gond, betegség volt most a családomban, és nagyon aggódom, hogy valami gond lesz, és akkor nagyon szomorúak volnának. Még két hétig tarta a kritikus időszak, és akkor utána. Persze , utána meg szakvizsgázom, úgyhogy, lehet, hogy csak azután... Akkor már talán látszik is egy picit... Persze, nem tudom, hogy fogok tanulni, hogy le vagyok tiltva hű társaimról, a kávéról, és a redbullról.

Még a melóban sem mondtam. Ti már mondtátok? vagy tanultok még?
üdv

mormota
mormota20

Szheni, nem semmi. Mi az, hogy neki egy gyerek nem gyerek :shock: Ez hihetetlen! De örülök, hogy azóta rendeződnek a dolgok, bár elhiszem, hogy ez maradandó nyomot hagyott benned.

KépKép
süni76

mormota üdv itt!

nálunk az esküvő nem járt komolyabb szervezéssel, én varrattam ruhát, a páromnak kölcsönkértünk egy ismerőstől.
És mivel a szülők 150 km-t utaztak az esküvő miatt, így csakegykis gyors ebéd volt nálunk.
Csak anyukám, hugom, a férjem anyukája és férje volt jelen, ill. a kollegáim (az egyik fotózott, a másik videózott, ill. az ő feleségük, gyerekeik) és a férjem munkatársa és barátnője.
Nem voltunk sokan szerencsére, gyorsan túllettünk rajta, így jó is volt:).

Heni: sajnálom, hogy anyósod is ennyire nem örült. De most már úgy látszik, csak érzi, hogy megbántott. Remélem rendbejön a viszonyotok! nektek is.
Vendég

Szheni, én a héten vettem a C&A-ba 1990 Ft-ért, szintén S-t. Szerintem egész jó, csak nem túl széles. Most én is elkezdtem picit aggódni a kombinált szűrés miatt. Mindenképpen meg szeretném csináltatni az Istenhegyi Klinikán, viszont a dokimat pont a 11 hét 6 napján kell felhívnom, hogy megbeszéljük másnap mikor megyek, viszont félek, hogy akkor már túl késő lesz a bejelentkezéshez. Úgyhogy asszem ma felhívom a dokimat és a héten bejelentkezem a tesztre. Te mit fogsz csinálni? Beszélsz még a dokiddal előtte?

Mormota, én a lombik miatt betegállományba vagyok, de ha minden oké, akkor a 12. héttől szeretnék visszamenni dolgozni.

KépKép
süni76

Mormota: én megmondtam a melóban már az 5. héten, mert barnázás miatt otthon kellett maradnom.
a család is tudja, meg egy-két ismerős. A többiek ráérnek.
Vendég

..

Heni

Kép
szheni

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:36-kor.

Heni

Kép
szheni

úúú, szegény puszedli. én azért sem mondhattam meg eddig, mert ugye a véeltenek összejátéka, és hát szóval, még nem dolgozom régóta itt, és nem akartam, hogy nagyon rossz hangulat legyen rögtön.
nekünk is hátra van még az esküvő, még nem tudom, hogyan legyen...

mormota
mormota20

most már nincs baj, remélem nem is lesz. Meg tán nem a baba miatt volt.

A 3 hónapos próbaidőd megvan?

De ha nincs semmi baj, ráérsz a 12, heti vizsgálat után megmondani.
Vendég

Sziasztok!

Noémi vagyok, és az első babánkat június 4-re várom....(illetve az is lehet, hogy június 1-re - ez még nem tisztázott :D )
Már a kezdetek óta olvaslak Titeket, de eddig nem volt bátorságom bejelentkezni - korábbi rossz élmény miatt.
:(
Most már sokkal optimistább vagyok, de azért folyamatosan vannak "paráim". Ti hogy vagytok ezzel?
kfnoémi

hello noémi:)

puszedli: letelt a próbaidőm - egy hete ... a 12. hétre gondoltam én is, de pont szakvizsgázom, szóval, lehet, hogy utána... kicsit szappanoperássá teszi a szitut- megnehezítve ezáltal a titoktartást -, hogy a védőnő a munkatársam felesége. Mondjuk nagyon sok munkatársam van, de milyen már mégis...

Ti falósok vagytok?
rosszullétek?
m

mormota
mormota20

Sziasztok!

Tök jó, h még mindig jönnek újak is. Szia Noémi, örülünk Neked :D
Mormota, szerintem azért a védőnőket is köti valamiféle titoktartás szerűség, szóval csak nem az a témájuk a férjével, h Neked babád lesz, legalábbis nagyon nem lenne korrekt.
Panni, amikor tegnap este megírtad, h még mennyi dolgod van, én kb. akkor fordultam egyet álmomban, szóval minden elismerésem, h ennyire bírod.

5 nap múlva látom végre a babát, jaj de várom már és most már jön a párom is. 9 hetesen már hasi ultrahangra számíthatok ugye? Vagy hüvelyire is bejöhet az apuka?

Kép
Kép
mimmi

Sziasztok!

Mormota, szerintem ne aggódj, a külső szemlélők egy ideig még biztosan nem fogják észrevenni a pocakodat. Szerintem az elég nagy baj lenne, ha a védőnő kikotyogná...Bár nem hiszem, hogy őt is köti a titoktartás...de mégis.

Én nem vagyok falós. Bár nem émelygek, és egyszer sem hánytam, de nagyon meg kell válogatnom, hogy mit eszek. Már alig várom, hogy ennek az időszaknak vége legyen. Azt mondják a 12. hét után az étvágy is visszajön...mr nagyon várom.

Nektek nem hihetetlen ez az egész? Nekem olyan furcsa leírnom, vagy elmondanom, hogy babát várok. Igaz mi 2 évet vártunk...talán ezért is az...de egyszerűen még mindig nem tudom felfogni, hogy kisbabánk lesz.
Tegnap a CundA - ban fogtam egy body-t (56-ost) és olyan hihetetlen volt, hogy 1/2 év múlva már tudok valamit kezdeni ezzel.
Persze még meg nem vettem...Ti mikor kezditek a vásárlást?
kfnoémi

Mimmi: velem bejött a férjem hüvelyire, mikor a 6. héten voltunk. minket nem zavart, meg úgyis a monitorral vlt elfoglalva :lol: , nov. 17-én (ha nem jön közbe semmi, akkor is bejön, és sztem a 10. héten még hüvelyit csinál.

Szia Noémi! Nekem is furi, mivel rosszulléteim nincsenek, ezért sokat nem érzek, csak álmos vagyok, a melleim duzzadtak. Meg nem kívánok pl. csokit, chipset mint előtte. És feszt parázok, de nem annyira mint az első héten. Mondhatni, sokkal nyugodtabb vagyok, ritkán jön elő vmi aggodalom féle.

Mormota: sztem a védőnőt is köti titoktartás. Nem szabadna neki elmondania.

Én megint nagyon álmos vagyok, vagyis mondhatni mint mindig, ilyenkor még dolgozni sincs kedvem.
Vendég

aranyosak vagytok, a védőnő is azt mondta, köti őt a titoktartás, mert azért, mikor kiderült a dolog, mondtam neki, hogy legyen kedves... remélem.
én se vagyok rosszul, ami azért fura, mert egyébként elég tápos vagyok. De simán megmaradtam, vérvételnél, meg mindig. szolid émelygés van, meg pl nem bírom a pattogatott kukorica szagát, de ezt el lehet kerülni.
noémi: nekem is őrült fura, el s e hiszem. majd, ha rendben lement a 12 hét. még a babaruhákig nem jutottam el, csak úgy néha próbálom elképzelni, de nem mégnagyon megy.
üdv

mormota
mormota20

Szia Mimmi!

Köszönöm a kedves fogadtatást! :D
Én úgy tudom, hogy a 12. hétig hüvelyi ultrahang van, azt követően meg hasi. Én több helyen is azt olvastam, hogy a 12. heti genetikai uh is hüvelyivel történik.
Én most megyek majd 4. alkalommal uh-ra - az előzmények miatt (elég nehezen jött a kicsikénk, akit jelenleg Baltazárnak vagy Balta babának hívunk, de természetesen valójában nem fogjuk így hívni)
Múltkor a 8. héten bent volt a férjem is. A doki természetesnek vette, segített neki, hogy hova álljon, bár ahogy láttam a hüvelyi vizsgáló láttán elég furcsa képet vágott. :D Aztán a kép és a szívdobogás mindnért kárpótolta. Aztán a kezébe nyomta a képet, és mondta neki, hogy nyugodtan várjon meg a beszélgetőben, amíg ő megvizsgál.

Egyébként vicces volt a story, mert a férjem megjegyezte, hogy milyen gyorsan ver a gyerek szíve - biztosan izgul. Erre doki rezzenéstelen arccal közölte, hogy ez így normális. :D

Szóval szerintem a vicces történeteknek nem leszünk híján ez alatt a csodás utazás alatt. Egyébként pedig vannak nehézségek is - ezeket meg könnyebb humorral elviselni.

Üdv: Noémi
kfnoémi

Bocsi, csak aláírást próbálok...

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi: a phbb kódot illeszd be!
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:36-kor.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok Csajok!

Örülök, hogy tetszett az esküvős történet, és úgy látom nemcsak nekem volt felejthetetlen az egyéb malőrök miatt :). Egyébként sok családi sztorim van, mert zajlik az élet, majd apránként, hideg, téli napokon, amikor lehangolt az ember, mesélek majd :lol: .

Üdv az újaknak - Mormota és Noémi.

Ma kint volt nálunk a védőnéni. Hát nem is tudom, hogy melyik a jobb. Az előző, aki csak akkor volt kint, amikor Bongi megszületett, vagy a mostani, aki minden hónapban jönni akar... Nem szoktam én ezt meg. Tök ciki volt, mert hétvégén akarok takarítani, amikor az uramra rápasszolom a gyereket, és olyan kosz van a lakásban... Próbáltam menteni a helyzetet, de csak szánalmasabb lettem ettől :oops: . Mindegy, miért nem szólt előre :), akkor nagyobb rend lett volna. Vessen magára :lol: Egyébként aranyos volt.

Nálunk is bent volt/van minden vizsgálaton a férjem. Mégiscsak összehoztuk azt a gyereket valahogy... :lol: , látott már bugyi nélkül, és a doki is teljesen normálisan csinálja, mert inkább neki beszél, és mutatja, hogy hová üljön.

Preta: Anyóssal ne törődj! Majd, ha megszületik, akkor úgyis rajongani fog. Ha meg akkor sem, az már tényleg az ő szegénységi bizonyítványa lesz. A lelked nehogy terheld nekem vele!!!

Magdi: Kívánom nektek, hogy ugyanolyan mókában, békében éljetek majd egymással, mint ahogy mi élünk - immár 5 éve házasságban! Remélem jól vagy!

Puszi mindenkinek! Kata2
torokka

Sziasztok!
Mennyit írtatok!!!!! :D
Végre én is beszámolhatok babanézős élménnyel. Tegnap előtt mentem el először a dokimhoz, szokásos vizsgálatok, aztán szerencsére már másnapra behívott a kórházba UHra. Annyira megkönnyebbültem, amikor megláttam a pici babót, főleg jó helyen és dobogott a kicsi szíve is!!! :D Nagyon örültem! Kaptam képet is, megpróbálom megmutatni Nektek. Ja, 9 mm-es óriás! :lol:
Legközelebb a 12. heti UHra kellene menni, de mondta a doki, hogy ha szeretném, jöhetek hamarabb is, hogy megnézzük. Imádom ezt a dokit!
Kata, az adataim: kórház-Miskolc Diósgyőri, 29 év.
Üdv az újaknak!
Puszi!
Vendég

Az UHról nekem csak hasi tapasztalataim vannak, Lillával sem csináltak soha hüvelyit, pedig vele már a 6. héten is voltam. Szerintem ha tele a hólyag, a 10. hét körül már látszania kell hasi UHval is a babának.
Vendég

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Esküvő
Nekünk egyszerű volt, 2 tanúval elmentünk a polgármesteri hivatalba.

Krumplis tészta
Jó ötlet :lol: :lol: :lol: :lol:
Tegnap azt csináltam én is. Igaz, nem tudtam enni belőle, mert Mogyoró tiltakozott :cry:

UH
Nekem a 12. heti még hüvelyi volt, a 18. héten csinált a dokim hasi UH-t.

Védőnő
Hozzánk rendszeresen jár. Rendes csaj, nagyon segítőkész. A kistesót még nem mondtam neki :wink:
Vendég

Kép
Vendég

Jujj, csak felületesen tudtam visszaolvasni :oops: ....

Preta!

Az én anyósom is nagyon barom volt. Viszont az esküvő óta tök normális.....reméljük a tiédnek is megjön (a maradék) esze....addig is sok kitartást!

Puszedli!

Megkérdeztem, nincs jelentősége....azért nagyon kíváncsi leszek, mert én nem egészen ezt tanultam :oops: ...
A lactobacillus kell, ők termelik a tejsavat, ami védi a hüvelyt a fertőzésektől....

Kata!

Köszi szépen a javítást a táblázatban!

Üdv az újaknak!!!! :D :wink:

KépKép
amadea

Süni!

A mi esküvői készülődésünk is árvízveszélyben lelt, naponta néztem a hydoinfot. Fél méteren múlott, hogy nem mosta ki a víz az éttermet. (10 nappal esküvő előtt).

KépKép
amadea

Mimmi!

Még a 12. heti is hüvelyi, a 16. héttől van értelme hasfalon kereszttül nézni. De attól a kispapa még bemehet...

KépKép
amadea

Sziasztok!

Örülök, hogy ismét gyarapodtunk :) Tök jó, hogy már ilyen sokan vagyunk júniusi babavárók. Nekem is furcsa még belegondolni, hogy pár hónap múlva megérkezik a kis jövevény az életünkbe. De már nagyon várjuk, ahogy minden uh-t is :) Láttam a táblázatban, hogy jövőhéten sokan fognak menni, én meg itt irigykedem, hogy nekünk még két és fél hét :D

Kata2, köszönöm, jól vagyok. Az az érdekes, hogy a hétvégi nagyon mélypont óta tényleg egyre jobban vagyok. A szagokra még mindig érzékenyen reagálok, de a gyomrom már egész jól bírja, és az émelygés sem egész napos már. Ha lesz majd kedved, (és persze nem szeretnék tolakodó lenni) tényleg írjál majd vidám történeteket Magatokról, nekem nagyon tetszett amit az esküvőtökről írtál :)

Réka, gratula a 9mm-es babához :) Mi is akkor láttuk picurt, amikor pontosan ekkora volt :)

Mai esküvős híreim: nem tudtunk elmenni az étterembe :( Holnap lehet be tudnék szaladni, igaz, csak egyedül, párom nem ér rá. Gyűrűről még nincs kép, kicsit körülményes a fotózás, mint már írtam, párom fotós, úgyhogy nem lehet bármilyen képet kiadnia a kezéből :roll: :lol: De kitartás, előbb-utóbb meglesz :)

Mindenkinek kellemes estét kívánok!
Magdi
magdii

Hááááát mondom én, hogy nem lehet akármilyen képet csinálni a gyűrűről. Párom levitte a műterembe, és kb. negyed órája szöszmötöl. Remélem lesz ma belőle valami, amit fel tudok tenni :D:D:D
magdii

Kép

Megpróbálok képet betenni a gyűrűnkről :)
magdii

Sziasztok!

Hűha, mennyit összehoztatok egy nap alatt! :lol: :lol:

Mormota, Noémi: üdv a klubban!

Kata2, Süni: jókat nevettem az esküvős sztorin. Süni, a tiedén olyan hangosan, hogy a férjem felolvastatta, min nevetek olyan jól!
A mienk most augusztusban volt, minden galiba nélkül. Nekünk is pénteken volt a hivatali- itt csak az anyakönyvvezető volt, mi, a 2 tanú, meg az unokahúgom (akit nem tudtunk hova rakni, és próbált fotózni-kis sikerrel). A hivatalban minden áron rá akartak minket beszélni vmi díszesebb szertartásra, "de legalább gyűrűcsere lesz, ugye??", de nem sikerült. Az anyakönyvvezető úgy kezdte, h "Külön kérésükre nem mondok beszédet..." De jobb is, mert rá 2 hónapra voltunk barátaink esküvőjén, ahol az anyakönyvvezető olyan hangon és úgy beszélt és giccses idézeteket hozott, hogy alig bírtuk ki röhögés nélkül, a vőlegény haverjai (persze kedvesemet is belértve) már hangosan röhögtek a hátsó sorban... :lol: :lol: De a templomink + a lagzi már szép volt + népesebb :D

Preta: Lehet, hogy tényleg csak meglepődött anyósod. Az egyik barátnőm mesélte, h mikor a barátja megkérte a kezét és elhatározták, h el is jegyzik egymást, felhívták a szülőket telefonon. Barátnőm anyja alig mondott valamit, majd letette. Barátnőm már majdnem bőgött, h nem is számít a szüleinek, de 5 perc múlva csöngött a tel, és 2 teljesen eufórikus állapotban lévő szülő szólt bele, h ők csak most fogták fel... :lol: :lol: Hát lehet, h anyósod kicsit lassabb felfogású :)

Képzeljétek, ez a baby nem tudom, mit csinált éjszaka, de tegnap még gond nélkül belefértem a farmeromba, ma meg ki kellett gombolnom a gombot, mert szorított! :D Remélem, ezek a szörnyű osztrákok is árulnak kismamaövet, mert csak 2 hét múlva megyünk haza legközelebb...

Magdi: hű, azért csak elkészül az a remek! De biztos majd a babátokról is művészi fotókat fog készíteni! :D

Ja, mióta férjem olvasta, h már képes odaúszni a gyerek, ha sokáig ott tartod a kezed egy helyben a hason, azzal szórakozik, h rárakja a hasamra a tenyerét, és mondogatja, h "tessék ideúszni!" Olyan édes, szerintem mikor majd hall már a baby, lyukat fog beszélni a hasába (vagyis a hasamba)... :D :D

Jóéjt, ha még vki olvas ilyenkor, a többieknek meg szép napot holnapra!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Most látom, hogy nekem is szómenésem volt ma... :o

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Szia Magdi! Most láttam meg a gyűrűket: de szépek! És a kép is katalógusba való... :)

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

..

Heni

Kép
szheni

Jó reggelt Lányok!

Kata nagyon jó a táblázat.
Az adataim:
kor: 26 (mire szülök 27)
kórház: ÁEK - régi MÁV Kórház
szülés várható időpontja: 2009. június 4.
legközelebbi vizsgálat: november 10 (Már nagyon várom a hétfőt)
A legutóbbi uh-n pont 2 cm volt a kicsikénk. Kíváncsi vagyok mennyit nőtt 2 hét alatt.

Remélem most már látszik a vonalzóm...

KépKép
KépKép
kfnoémi

Jó reggelt!

Magdi: nagyon szép a gyűrű, érdemes volt várni erre a képre, és tényleg bármilyen katalógusban megállná a helyét!

Heni: és mit mondtál anyósodnak? elmehet?
Én nem szeretném ha a férjemen kívül lenne ott még vki.

Csillagtancos: nekem már asszem egy-két hete szűkek a nadrágok :o.

érzem a hasam, mint mindig ha ülök, meg a melleimet, de hogy semmi hányinger, émelygés, és néha kicsit megijedek, de biztos minden rendben odabenn. Már nagyon várom a 17.-ei UH-t, hogy lássam, hogy minden rendben a kicsivel!

Szép napot!
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:37-kor.

Heni

Kép
szheni

Szia, tudom, hogy mázlista vagyok. Az sem lenne jó, ha végighánynám ezt az időszakot.Csak bízni tudok a kis drágámban, hogy jól érzi magát, és nő rendesen! De egy kicsi félsz persze bennem van. Majd a 12. heti után sztem már nem fogok ennyire aggódni rajta.

És megértette? elszomorodott?
Még jó, h az én anyósom messze van, és nem talál ki ilyeneket!

azon gondolkodtam, hogy mivel anyukámnak ugye nem volt UH, és nagyon kíváncsi, hogy lehet a 18. hetire, vagy utána megmondom, hogy utazzon le, és nézze meg.
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan beosontam, még mindig oktatáson ülök,most szünet van :)

Köszönöm a dicséreteket a gyűrűről és a fotóról. Közben kitaláltam, hogy lehetne olyan a meghívónk, aminek az első oldalán a gyűrűnk van, de ahhoz másmilyen képeket kell majd csinálni. Párom boldog volt, hogy újra állhat neki fotózni :P :lol:

A rosszullétek elmaradása miatt azt hiszem, korán örültem, tegnap este óta megint elkezdődtek. De mitől ennyire hullámzó? Ma már oktatás alatt is ki kellett mennem... úgy látszik, ahogy jön a hétvége, sokasodik a rosszulléteim száma is :? Úgyhogy én nagyon nagyon irigylem azokat, akiknek semmi ilyesmivel nem kell megküzdeniük. Ez miatt pedig tényleg ne idegeskedjetek, tényleg mindenkinél másképp zajlanak ezek a dolgok. Én már szívesen elfelejteném, de hát ez jutott :D:D

Nah be is fejezem, kezdődik a fejtágítás :roll:
Mindenkinek szép napot kívánok!
Magdi
magdii

Jó reggelt mindenki!

Nekem a 9.heti hasi volt és mindent szépen láttunk pedig nem volt tele a hólyagom, mondjuk hálisten nem kell vastag rétegen áthatolni a Uh-nak :)

Csajok nekem sincs semmi tünetem, a cicim érzem , vizsket a mellbimbóm :( este felpuffadok...ennyi, most már mázlistának érzem magam, de néhe belegondolok hgy vajon miért nincs, de akkor belenézek a tükörbe és látom hogy napról napra nagyobb a dudorom :D

nagyon messze van még 26.-a :?

Kép
Kép
mniki84

Sziasztok!

Magdi, szépek a gyűrűk. Amikor írtad, h vega létedre csirkeburgert ettél, rögtön eszembe jutott a Jóbarátok Phibije :lol:

Húú lányok, nagyon végem van ma: olyan vagyok, mint aki egy hete nem aludt. Szerintem attól van, h ez az ötödik napom 11 órában a melóhelyen :( erősen gondolkozom, h jövő héttől táppénzre kérem magam.

Ráadásul teljesen benáthásodtam, de legalább a hét eleji torokfájás teljesen elmúlt.

Legyetek jók és írjatok sokat!

Kép
Kép
mimmi

Én most megyek muffint sütni.:):):)

Heni

Kép
szheni

Heni, dobj át pár muffint a neten, kérlek!!!!!!! :D

Képzeljétek, olyan aranyos volt a kolléganőm, reggel csinált "barátfülét" és hozott nekem egy jó kis adagot belőle. Hogy én annak hogy örültem, se perc alatt elfogyott, még langyos volt, amikor a kezembe nyomta :D

Az előbb pedig "levadásztam" a leendő védőnénimet. Jövő hét csütörtökön kell mennem a kiskönyvért. Először mondta, h menjek kedden reggel, de mivel csak aznap délután megyek a nőgyógyászhoz és akkor kapok csak igazolást a terhességemről, így ezt a verziót gyorsan elfelejtettük. Pedig de jó lett volna...

Annyira elkapott a nátha itt napközben, h most már azon izgulok, nehogy belázasodjak. Háziorvost hívtam, ma "kivételesen" nem rendel, a nődokim már elment a rendelőből, de legalább a védőnőt meg tudtam kérdezni, ő azt mondta, nem leszek lázas. Úgy legyen!

Kép
Kép
mimmi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?