Új privát üzeneted érkezett!

Reggelt!
Szegény kis Domi... Komolyan, a szívem szakad meg, hogy beteg. nagyon remélem, kinövi majd ezt az asztmát. Illetve. biztos, h kinövi! :wink: Dokinénire lehet, hogy rápirított a főorvos... Vagy csak rájött, hogy mekkora a baj... Rájöhetett vóna előbb is mondjuk. Közösségbe így tudod majd vinni, Dadomi? Nem lesz neki veszélyes, hogy elkaphat ő is mindent, ugye, mint bárki más, csak neki durvább lehet a betegség lefolyása? Bocsááám, ha nagy hülyeségeket kérdezek... :P
Nah, megyek, keltem az ovisomat... :twisted:

been

Emma 7.20-kor kelted?De jó neki...
Mi 7.30-kor már indulunk az oviba :?
Dadomi dehogy baj :wink:
Sztem nekem azért nem tette be,mert mindkét vonalzóm elött van kép. Pl.nőivonalas vonalzóból képpel együtt még a kettőt sem engedte :x
Vendég

Sziasztok!
Tele vagyok jó hírekkel :lol: Tegnap voltunk Pesten a dokinál Noémivel és negatív lett az allergia tesztje,mogyoró,zeller,lisztek,tej,tojás :D :D :D és a pulmicortot is lecserélte egy gyengébbre :!: remélem beválik. Annyira örülök,hogy ilyen eredményekkel jártunk. Nemhiába van ez a sok herce-hurca már 1 éve.

Kép
Kép
josi

geszti,gyönyörű a kislányod :wink:
Menyasszony-jelölteket gyűjtök Kristófnak,beállhat a sorba :lol: :P
Tényleg,láttátok a tegnapi Blikkben az ovis-esküvőt???? :shock:
Nem normálisak a szüleik,az tuti.
Vendég

jajj josi,de nagyon jó :D
Örülök nagyon!!!!!
Vendég

Sziasztok!Hát bevallom én sem ismeretem fel rögtön benne a "Tavasztündért",de miután felháborodva kikérte magának elhittem :shock: :lol:
geszti1

Cseriani!Amikor megtudtuk hogy kislányunk lessz apa első dolga volt hogy lecserélte a kerítést meg a kaput :D
geszti1

meg beszerzett egy kétlövetűt ?? :lol: :wink:
Kell is félni a lányos szülőknek,bár a mai világban már a fiusaknak is :P :lol: :wink:
Vendég

Timi hogy vagy?????
nettke,Évi hihetetlenül eltüntetek :cry:
Vendég

Botond baba már az angyalokkal van... :cry: :cry: :cry: :cry: Most tudtam meg...

Kép
Kép
banoed

Emma! Hát remélem kinövi majd Dominik ezt az egész nyavalyát. Most a háziorvosunk azt mondta, hogy a Singulair-rel nagyon jól kordában lehet tartani az asztmás tüneteket, és nem is erős gyógyszer. Közösségbe meg sajna ha lejár a 3 év vele itthon muszáj lesz mennie, még ha a gyest kapom tovább rá, mert abból nem lehet megélni, dolgoznom kell majd. Itthoni munkát meg nem lehet találni... Remélem azért majd bírni fogja, abban bízom, hogy Danitól már nagyon sok "ovis-bacit" elkapott, ezért talán ellenállóbb, mint azok, akik újonnan találkoznak vele, nem tudom. Mert bizony őrá veszélyesebb minden légúti betegség, mint az egészséges társaira :(
Egyébként kérdeztem a dokinéninket, hogy ez a mostani dolog mitől lehetett, a joghurttól vagy esetleg a fűtésszereléssel járó portól, de szerinte nem ezektől, hanem az alapbetegsége miatt, megjött a nyirkos idő, és ez nem tett jót neki :( Hát legyen igaza, ne legyen már gond legalább a joghurttól.
Josi! Ez nagyon jó!!!! Akkor szép fokozatosan be is vezethetitek neki ezeket a kajákat? A mogyoróra is allergiás volt? :shock: Az nagyon veszélyes, szuper, hogy megszűnt ez az allergiája is. Kapott valami kezelést, vagy gyógyszert, vagy csináltatok vele valamit? Vagy csak egyszerűen "kinőtte"? Dominiknak is pulmicort van :( Daninak meg seretide. Remélem egyszer nekünk se lesz ezekre szükség.
Geszti! És milyen magas kerítést épített párod? :lol: :lol: :lol: :lol: Dominikomnak nem lesz akadály egyetlen kerítés sem, mindenre felmászik már most :?
Cseriani! Nettke majd jön, mostanában nagyon sűrű a "programja", volt egy elég komoly gondja, de ezt majd ő leírja, ha akarja, meg ha publikusnak tartja, én nem akarom "kibeszélni".

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Banoed! Ez nagyon szörnyű, végig futott rajtam a hideg, ahogy elolvastam. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Honnan hallottál róla, hol találtad meg? Nyugodjon békében szegény pici fiúka! :(

dadomi

Dadomi, olvasok egy blogot (www.dilidomino.freeblog.hu), ott írták...Ma reggel történt, nem bírta szegénykém tovább... :cry:

Kép
Kép
banoed

édesistenem... sok erőt a szüleinek, hogy túléljék ezt...

been

Jaj istenem, szegény pici teremtés! Ez borzasztó lehet a szülőknek!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Nem vagyok valami jól, megint 4 napja lázam van 39,5 , nem tudom hogy a szuritól-e megint, de 8 napig nem volt semmi és most megint kezdődik. Ráadásul most 2 napig nem is kaptam mert szabin van a dokinőm. Tegnap voltam kontroll UH-on és nincs már tályog sem folyadék, ezért nem értem . Ha a szuritól, nem akarok megint úgy legyengülni mint a múltkor.

Josi, nagyon jók a képek. Édes a tortaevős. :wink:

Kép
timesz

Dadomi,igen,ezeket is eheti most már nyugodtan és nincs is tőle semmi baja. Gyógyszerei azért még vannak(Aerius,singulair,easyhaler,és egy csepp amit fél éve kezdtünk és még 2és fél évig kell használni a neve pangramin). 3 évig jártunk ide Paksra és nem történt semmi,ezért is kerestem egy másik orvost és szerencsére nagyon jót találtam :D itt 1 év után ilyen eredmények születtek! Nagyon drága(nekünk) ez a csepp,de megéri úgy látom. Azt mondta a dokinő,hogy az ételallergiát garantálja,hogy elmúlik és a pollen is nagymértékbe csökkenni fog,de az is meglehet,hogy el is múlik. Már ez is nagyon jó,nem kell állandóan azt lesni,hogy mi van a kajába.
Én nem ismerem ezt a kisfiút,akiről írtok,de nem is akarom elolvasni,mert nekem elég volt,amikor az Emma Andrisát elolvastam....... :cry:

Kép
Kép
josi

jAJ, dADOMI, ANNYIRA SAJNÁLOM dOMIT, DE LEGALÁBB ENNYIRE ÖRÜLÖK jOSI LÁNYKÁJÁNAK! bIZTOSAN dOMINAK mEG Daninak (bocs, most vettem észre a capslockot) is javulni fog, vagy el is múlik ez a fránya allergiája. A párás idő engem is megvisel, pedig elvileg csak parlagfűszezonban vagyok asztmás, hát még ezeket a pici gyerekeket... Gyógypuszik mindnek!
Timesz, jajj, ez a láz, remélem, jót jelent, azt, hogy védekezik a szervezeted, és gyűri le a betegséget. Vagy a szuritól van. MI újság, látnak javulást egyébként, vagy ez még nem kimutatható, sé később lehet eredménye a kezeléseknek? (Bocs ám, ha hüleségeket kérdezek megen...)
Ja, ovi: Cseriani, hálistennek rugalmasak, elvileg nyolcra járunk, de sokan érnek oda még fél 9 után is, ezért nem idegesítem nagyon magam... :lol: Aranyosak az óvónők egyébként, nem kaptunk még leszúrást, hogy bontjuk a csoport rendjét, vagy bármit. 9 körül kezdődik a foglalkozás, 10 körül uzsonnáznak, aztán mennek ki az udvarra. Meghát mire a 2 gyereket összekaparom, Hanna kisbicajjal teker előttem, éna naggyal viszem Ármint (negyed óra így az út kb), hát nem egy fáklyásmenet.
Deeeee, ma veszünk autót! Férjem ma ment Pilisvörösvárra, kinéztünk a neten egy Daewoo Nubirát, használt, igaz, meg kölcsönre, de ultimátumot adtam, hogy muszáj lesz, mert hóbansárban nem bicikliztetem/gyalogoltatom Hannát, az tuti. Telefonált haza az előbb nekem, hogy megnézte, és nagyon jó, ment is vele. Remélem, hamarosan elhozhatjuk. :D Úúúúgy örülök áááám! :oops: :D

been

Emma én most fáziskésésben vagyok: most akkor vagy ti költöztetek be Paksra,vagy Hanna nem Paksra jár oviba... :oops:
Figyu,a mi kocsink is hitelre van,sőt,még a fordon is van hitelünk,úgyhogy...nem is mondok inkább semmit.
Vásárolni voltam ma,Dm,Tesco...pelus,tápszer,minden szükséges. Hát,nem kis vagyont hagytam ott. Meg megvettem a kópék karácsonyi ajándékát.vagyis Kristóf a szülinapjára kapja. A tescoban vettem,egy távirányításos Villám Mc.Queen,Elizának meg egy kis bevásárlókocsi,pár dologgal.
Szegény Domi :cry:
De ki fogja nőni,a gyerekek nagy része kinövi,szerencsére. Még az a jó,hogy elfogadja a helyzetet.
Na,lépek,Eliza elaludt,elpakolom a halmot :?
Vendég

Emma kérünk ám majd képet a kocsiról :wink:
Vendég

Cseriani, jó ajándékokat vettél, bár ezt a mekizét nemtom milyen, de biztos tetszik majd Kristófnak! A kiskocsis variációt viszont ismerem, imádják a gyerekeim, mindkettő! Nem fogod megbánni, hogy azt kapják.
Neeem, nem Paksra jár Hanna, és mi se költöztünk :lol: , bár volt idő, mikor itt a fórumon is azon agyaltam, hogy oda vigyem-e inkább. De nagyon jó az itteni ovi, sokkal jobb, mint gondoltam, nagyon jók az óvónénijei, sokat tanul itt is, és szereti nagyon, úgyhogy szerintem ha dolgozom majd Pakson, ha nem, Ármin is ide jár majd. (Már most szokja ) :lol:
Programok is vannak, most pl pénteken Márton-napi lampionos felvonulás lesz, az óvónénik csináltak nekik lámpásokat, már most feldíszítették az ovi előkertjét tökökkel, szenzációs. Majd csinálok a felvonulásról képeket, ha sikerül a sötétben...
megvan az autó közben, megvette emberem, örülök nagyon, Hanna is újságolta apukámnak már, ő is örül :lol: , lehet már pénteken mehetünk érte, de a jövő hét elején biztos. Oks, majd fotózok! :wink:
Rékababa, nagyon eltűntél.. :cry: Fáraszt nagyon a munka?

been

Szia Josi!Mi itt voltunk a kislányom ételallegiáját kezeltetni: www.witamed.hu.És sajnos ott is nagyon durva ételallergiás reakciókat láttam... Az állapotfelmérés nem azt jelenti hogy neked bele kell vágnod a kezelésbe.Sőt te választhatsz hogy mik azok amiket feltétlenül orvosoljanak, pl én nem választottam a pisztrángot mert úgy gondolom a nélkül azért lehet élni :wink:
Ott van a vizsgáltak között minden színű,színárnyalatú ételfesték is (mi pont a citromsárga egyikére /nem mindre/ is allergiások voltunk) Egy számítógépre csatlakoztatott ceruzaszerűséget nyomtak a körméhez és az sípolt ha talált valamit.A kezeléskor pedig üvegcsében volt az aktuális étel, ült a Virág egy fotelban tele játékokkal.És valamiféle tépőzáras izéket tettek a pocijára meg a fejére.Nagyjából ennyi volt.Nekünk ezeket kezelték:tejfehérje,vöröshagyma,cseresznye,kávé,kacsahús,muskotály aroma,candida gomba,és a sárga festék.Azóta mindent eszik és tünetmentes.Az asztmás ismerősök is!!!!
Csak azért írtam hátha tetszene nektek is ,és mert tudom milyen szörnyű mindennek az összetételét figyelni.És azt mondani:"nem te ezt nem kaphatsz :( "
Nem akartam tolakodó lenni vele bocsi
geszti1

Beeen!Gratula az új járgányhoz!!! Kép
Cseriani!Biztos örülni fog az ajándéknak egy Villámnak még az én kislányom is örülne :D Apa autómániás és éjjel nappal ez megy ha itthon van,mert még őt is szórakoztatja
Van a környéketeken Müller??Nagyon jó kis játékakcióik vannak december végéig.Mondjuk ott játékvásár nélkül is el tudom költeni a pénzt :oops:
geszti1

Geszti, dehogy voltál tolakodó, köszönjük az infókat!! És én meg a gratulációt... remélem, nem fogjuk összetörni... :P :lol:

been

Bemutatom nektek a kis unokahuginkat, Abigélt. 11-én lesz 1 hónapos. :D
Kép

been

istenem,de édes :)
NNa,ilyenkor kapok kedvet még egy törpikéhez :roll:
Vendég

Ugyeugye? Én is teljesen beleszerettem! Igazi kis egyéniség már most. És ilyen pici baba nem volt még a kezemben: alig több, mint 3200 gr... :lol: (Jah, de tán az öcsém, úgy ezer évvel ezelőtt, na, ő volt ilyen picurka.)

been

Most csak Timesz gyorsan neked szeretnék írni. Bocsi többiek, majd jövök egy kisebb regénnyel.
Szóval van Szekszárdon a kórházban egy nagyon jó orvos (Pécsről jött át), sebész, de Ő foglalkozik természetgyógyászattal, kínában is volt és praktizált is ott, nagyon sok mindent eltanult az ottani orvosoktól. Sokan járnak hozzá. Volt olyan betege akire azt mondták az orvosok, hogy csak 1-2 hónapja van vissza (rákos volt) és ennek ellenére meggyógyította. A felesége egy balesetben megsérült és lebénult deréktóél lefelé, Ő pedig helyrehozta és járni is tud. Én Evelint viszem hozzá, kérte a leleteit és egyénileg összeállít neki egy vitamin kúrát (sokat szokott betegeskedné, főleg légúti). Ha gondolod nagyon szívesen elküldöm a telefonszámát, hátha tud valami újat mondani, v. segíteni.
Vendég

Geszti,ez egyáltalán nem tolakodás,sőt jó hogyha leírjuk egymásnak a tapasztalatokat! Köszi majd megnézem,ha kicsit lesz több időm.
Emma,gratula az új kocsihoz. Várom a képeket. Nagyon aranyos a picilány :wink:

Kép
Kép
josi

Emma! Nagyon édes ez a pici lányka :lol: Most már teljesen jól van? Aztán csínján bánni ám az ilyen apróbabás képekkel, mert még a végén kedvet kapok... :P
Geszti! Miért lenne tolakodás? Sajna nem tudhatjuk, hogy ki lesz a következő, akit az allergia érinteni fog. Álmaimban nem gondoltam volna, hogy allergiásak meg asztmásak lesznek a gyerekeim, aztán tessék... Én bármiféle tapasztalatot szívesen veszek!
És akkor én is ajánlok: ha tudtok rászánni, vegyetek csajok sólámpát (a bricostore-ban 2700-ért vettünk 4-6 kg közöttit), nagyon jó levegőt csinál a szobában. És nem csak az allergiásoknak jó, egy sima nátha mellett is nagyon jó, meg amúgy is. Az első pár napban nem vettem észre semmi különöset, aztán tegnap előtt este mikor már 2-3 órája be volt kapcsolva a lámpa a gyerekek szobájában, bementem és annyira jó levegő volt, kicsit olyan, mintha valami szupi párás barlangba mentem volna be. Mondjuk a szobaajtók csukva voltak (állítólag így kell), én nagyon meglepődtem, nem gondoltam volna, hogy ilyen friss levegőt csinál a lámpa. Gondolom kellett pár nap, míg "kitisztította" a levegőt, mire igazán érezni lehetett.
Rékababa! Majd ezzel a dokival kapcsolatos tapasztalatok engem is érdekelnének! Megírod, hogy ki ez az orvos? (priviben is jó)
Belekezdtem a karácsonyi nagytakarításba :? Ha Dominik mellett a tegnapi ütemben tudok haladni, akkor karácsonyra talán kész is leszek :roll:
Jaj Emma, nehogy elfelejtsem: a vízszűrős porszívótokba mennyi víz kell? Mert tegnap néztem a Dyras porszívót, és abba irtó kevés víz kell, és ez nekem nagyon furi, nem tudom elképzelni, hogy olyan minimális vízzel tökéletes lehet. Ha takarításnál is kevés vizet teszek a lavórba (ugye muszáj a vizes takarítás...), akkor még egy szekrényt sem tudok vele letakarítani, olyan koszos lesz. És azért nem szeretném egy porszívózás alatt a vizet cserélgetni a gépben (nem 200 m2-t kell porszívóznom :P ), csak 2 és fél szobát kell felporszívóznom.

dadomi

A "kedvet kapok" nem szándékosan lett vastag, szórakozik a gép :oops:

dadomi

látod,a gép is rá akar beszélni :lol:
Vendég

És egy picit még dicsekedek is nektek, aztán eldugulok :lol:
Képzeljétek, Dominik éntudata elég gyorsan bontakozik. Ha megkérdezem tőle, hogy "Ki a Dominik?" mondja, hogy én, és magára mutat :lol: :lol: :lol: Dani ilyet jóval idősebben csinált, ő Daninak mondta magát nagyon sokáig. Egyébként az elmúlt 2-3 hétben rengeteget fejlődött beszéd-ügyileg :D Utánoz kegyetlenül, mindent mond utánunk, meg szavakkal és mutogatással elmesél dolgokat. És hihetetlen, hogy mikre emlékszik, úgy kb két héttel ezelőtt a cipőjének a talpára ragadt egy almahéj darab, a mai napig emlegeti, mutatja a cipője talpát (és azt amelyiken volt!), és mondja, hogy alma (ama) :D
Viszont nagyon megviselte az a pár nap, amit Pesten töltöttem, mikor műtötték a szemem... :( Azóta rettenetesen őriz engem, az apja nem altathatja este (azelőtt meg engem küldött ki mindig a szobából az apját követelve), meg sokkal ragaszkodóbb lett.

dadomi

Cseriani! :P

dadomi

Igen, én is ezt akartam mondani, hogy a tudat alattid, Dadomi... nem lett az véletlenül vastag! :P :lol: Nagyon ügyes Dominik! :D
Hát, nem tudom, mennyi víz kell bele, majd, ha legközelebb töltöm, megmérem neked, jó? (Az ma lesz...) Nem sok, az biztos, nincs egy liter sem szerintem, sőőőőt! De nyugodtan kiporszívózhatod vele a lakást, akármennyire is lesz koszos, elég egy "kör" után lecserélni simán.
Na, rohanás Hannáért... :)

been

miért mentél ilyen korán Hannáért???
Vendég

mert csak délig van, és fél 12-től lehet értük menni már. :wink:

been

Sziasztok csajok!

Bocsi ,igértem ,hogy jövök :oops:

Taposom ezt a rohadt mókus kereket........ :evil:
Komolyan nem látom a dolgok végét.

Zsombi ma megkapta a 15 hónapos oltást,a karjába adták be.
4 hét múlva kapja a Prenevart(pneumo-ingyesest)
Nem engedtem ,hogy egyszerre adja be.Fogzunk (rágófogak)hőemelkedése van tőle ,meg tiszta dilis-mint az apja :twisted: -nyávog ,sír.Szerintem néha már ő sem tudja ,mit akar.

A párom kitalálta ,hogy legyen az udvaron kemence.
Na örülök neki,nincs elég dolgom ,most még az iparosokat is itt kerülgetni,meg várni.Már az alap készvan tegnap betonoztuk.
A sarat meg nem győzőm poszívózni.
:evil:

Zsombi élvezi,homok meg sóder :P túrkálja talicskát akar tolni.

Timi:láz üző sugik mennek.

Gyönyörüek a gyerekek.A képeket megnéztem.

Remélem a Druszánk (másik Zsombi baba) anyukája mellett nőhet fel.
berni611

halihó mindenkinek!

Hómeos cuccok: Szekszárdon a Csatári patikában (tesco körfogalom)nagyon szivesen segítenek sőt ki van téve a doktornőnek a rendelés ideje is.Minden csütörtök délután rendel .De időpontot kell kérni.(nem a patikában rendel bent a városban)
Én megvettem a könyvet is ,mert így legalább eltudom dönteni melyik bogyót kel vennem.Tünetek le vannak írva rendesen.

A másik patika a tesco-ban van ott is adnak ,sőt ha nincs meg hozatják.

Zsombinak Viburcol kúpot adtam tegnap este ,elég is volt szerencsére.Az oltástól csak egy pici hőemelkedése volt 37,6 azaz 37,1
Nagyon szeretem még a Camomilla-t,náthára és a nyügösségére fogzás időben.
Sajnos nem használt a szoptatásra ,de arra is van 3 féle lehet másikat kellett volna próbálni ,de nem tudtam.
Sőt a szülés külömböző szakaszaira is van,persze ezt is utólag tudtam meg :cry:
A köhögésre nekünk a Stodal nem vált be.Másnak igen.
Köhögésre a gyógynövények jók.
Prospán (borostyánlevél)Lándzsás útífű(köhögési rohamnál nagyon jó),meg a teák bodza és hársfa.
Mézzel vigyázni kell mert valakinél inkább köhögtet.

Én úgy szoktam ,hogy 2-3 napig kapja ,hogy felszakadjon utána elég a Prospán
berni611

Szegény Domi,remélem ti is kinővitek.
berni611

berni611 Zsombi babának nagyon boldog névnapot! :D :D
Vendég

Zsomboroknak nagyon boldog névnapot kívánok.

Dadomi hétfőn viszem ehhez az orvoshoz evelin eddigi betegségeiről a papírokat. Szerencsére a gyerekorvosunk kiadta simán. Ezek a betegségek alapján állítja össze a vitamint Evelinnek.
Emma várjuk ám az autóról a képeket. Pici baba nagyon édes. Ilyenkor olvadozom én is. Szívesen babáznék, de csak egy-két órácskát. Most még nem érzem, hogy kellne még egy. Az én két lányom épp eléggé le tud fárasztani.

Josi örülök, hogy rendben van nagylánykád. Iskola hogy tetszik neki?

Berni köszi a tippeket a homeos bogyókról. Én a neten néztem utána, és amit meg is vettem eddig úgy tűnik, hogy bevált. Most a héten nem hallottam köhögni. Remélem nem lesz nagyon beteges ezen a télen. A héten megkapta a pneumos védőoltást is. Réka jövő hónapban kapja. Én meg az influenza ellenit kaptam meg. Mivel kórházi alkalmazott vagyok ezért nem kellett fizetnem érte. Az I. Bel-en be is adták.
A munka nem nehéz. A korai kelés egy kicsit megvisel, de már egyre jobban viselem. A tömeget a buszon nem igazán csípem. Nem igazán foglalkoznak azzal, hogy idősebb v. gyerekes anyuka v. kismama le tud-e ülni. Elég könnyen visszaszoktam, jó hogy, ismertek már bent, és nem egy ismeretlen helyen vagyok. Így sokkal könnyebb. Mikor hazaérek még vár a házi munka ezért nem igazán van időm (főzés, vasalás, gyerekek rendezése).
Pénteken nem volt bölcsi ezért itthon kellett maradnom Rékával. Nagyon szeretik bent. 1x-2x megfigyel valamit és már csinálja a kisasszony. Kezd a bilibe pisilni. Bár még ritkás, de nagyon élvezi. Kis lefegy kata a lányzó. Evelin pedig egyre jobban nagylányosodik. Kitalálta, hogy születés napjára sminkkészletet kér.
Márton napi felvonulásonk nekünk is lesz, lámpionokkal. Ők csinálták, és meg lehetett venni. Bár nekem örökre emlékezetes nap marad Márton napja.

Banoed nagyon sajnálom azt a kisfiút. Szörnyű.

Cseriani mi újság?

Bocs, ha valakit kihagytam.
Vendég

Sziasztok lányok!
Köszönjük szépen ,hogy gondoltatok ránk! Kép

devcsa!

Neketek is nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

Rékababa!

Néha olyan bunkok tudnak lenni az emberek :evil:

Nagyon ügyi a kislányod,szerintem 1-2 hónap és már a bilié lesz a főszerep nappal :wink:

Sminkkészlet nem semmi,,legközelebb már Kép Kép

Mi majd dec.4-én kapjuk a pneumo. ellenit
Ha valami kérdés van Homeó ügyben csak kérdezzetek.
Igaz ritkán jövök ,cseriani ismer ,felhatalmozom ,hogy priviben megadhatja a nevem.
Így az iwiw-en megtaláltok.Csak írjátok oda hogy babanetről! :wink:

Egyébként nem egy nagy összegű a könyv,ha kell valakinek Szívesen beszerzem neki,postán feladom,azt majd rendezzük valahogy.
berni611

Most csak gyorsan: két kis Zsomborunknak ezt sok-sok szeretettel:
Kép

been

Homeós bogyókat még lehet kapni Szekszárdon a központi gyógyszertárban is, az újvárosi gyógyszertárban is (ott a gyógyszerész is támogatja a homeós gyógyítást, megelőzést), és a mérey utcai gyógyszertárban, ami az orvosi rendelők mellett van.

Devcsa, Berni
! Zsomboroknak nagyon boldog névnapot!!!!

Tegnap kicsi fiam a konyhaablakban leskelődött, és kiabált, hogy "Apa haza! Ni haza! (Ni = Dani) :lol: :lol: :lol: Látnotok kellett volna a kis zsiványomat, azt hittem megzabálom

dadomi

Köszi Been :)
Köszi Dadomi!

A Központi patikában nem annyira tájékozottak :( csak az általános dolgokat tudják.

A többi patika nekem kiesik.De jó tudni :)
berni611

most értünk haza,holnap majd mesélek,csak azért jöttem,hogy két nagylegény névnaposunknak nagyon boldog névnapot kívánjak...
Akkor holnap bővebben...sziasztok!!!
Vendég

Köszönjük szépena köszöntéseket!
Majd valamikor a jövőhéten rakok fel képeket.
Vendég

Rékának nagyon-nagyon boldog névnapot!!!

Valaki készít holnap libát? Hogyan? Milyét??
Vendég

Cseriani! Én nem csinálok libát, de ha te igen, szívesen meglátogatlak :P :lol: :lol: :lol: Libamáj sütve? :wink: (egyébként nem vagyok nagy igényű :P :P )

dadomi

Tudjátok micsoda mókamester az én két lurkóm? Tegnap fene tudja mi jött rájuk, tök szépen eljátszottak egymással :shock: bújócskáztak. Dani akart elbújni, mondta Dominiknak, hogy számoljon és addig ő elbújik. Hát Domi számolt: "eeegy", közben Dani futásnak eredt, de Domi rögtön az egy után futott Dani után :lol: :lol: :lol: Hát én olyan jókat nevettem rajtuk!

Csajok írjatok ám mostmár, ez így nem ér, hogy így ellustultatok!!! Hahóóóóó ébresztő mindenki!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dadomi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?