jAJ,
dADOMI, ANNYIRA SAJNÁLOM dOMIT, DE LEGALÁBB ENNYIRE ÖRÜLÖK
jOSI LÁNYKÁJÁNAK! bIZTOSAN dOMINAK mEG Daninak (bocs, most vettem észre a capslockot) is javulni fog, vagy el is múlik ez a fránya allergiája. A párás idő engem is megvisel, pedig elvileg csak parlagfűszezonban vagyok asztmás, hát még ezeket a pici gyerekeket... Gyógypuszik mindnek!
Timesz, jajj, ez a láz, remélem, jót jelent, azt, hogy védekezik a szervezeted, és gyűri le a betegséget. Vagy a szuritól van. MI újság, látnak javulást egyébként, vagy ez még nem kimutatható, sé később lehet eredménye a kezeléseknek? (Bocs ám, ha hüleségeket kérdezek megen...)
Ja, ovi: Cseriani, hálistennek rugalmasak, elvileg nyolcra járunk, de sokan érnek oda még fél 9 után is, ezért nem idegesítem nagyon magam...
Aranyosak az óvónők egyébként, nem kaptunk még leszúrást, hogy bontjuk a csoport rendjét, vagy bármit. 9 körül kezdődik a foglalkozás, 10 körül uzsonnáznak, aztán mennek ki az udvarra. Meghát mire a 2 gyereket összekaparom, Hanna kisbicajjal teker előttem, éna naggyal viszem Ármint (negyed óra így az út kb), hát nem egy fáklyásmenet.
Deeeee, ma veszünk autót! Férjem ma ment Pilisvörösvárra, kinéztünk a neten egy Daewoo Nubirát, használt, igaz, meg kölcsönre, de ultimátumot adtam, hogy muszáj lesz, mert hóbansárban nem bicikliztetem/gyalogoltatom Hannát, az tuti. Telefonált haza az előbb nekem, hogy megnézte, és nagyon jó, ment is vele. Remélem, hamarosan elhozhatjuk.
Úúúúgy örülök áááám!