Sziasztok!
A védőnénin túl vagyok... Nem jó hírek!
16 kg plusznál tartok. És túlsúllyal indítottam, tehát ez nálam baromi sok! Vizesedek is. Már napközben is elég nehéz az ujjaimat behajlítani és már a lábamon is észrevehető...
De szerencsére pisi negatív, vérnyomi ok, szívhang ok. Kíváncsi leszek, délután a dokibácsim mennyire csesz le a rengeteg kilóért!!!
Zsebi!
A János kórházban Pesten szintén frankó ágyak vannak. És a szülőszobák úgy néznek ki, mint egy rendes szoba, normál bútorokkal.
Niki!
Mi volt ma a vizsgálaton?
Bkatalin!
Te legalább sovány testalkatról indultál. De rám a 16 kiló úgy jött fel, hogy előtte is túlsúlyos (mit szépítsük: kövér) voltam…
A Jánosban is van kád, ismerőstől hallottam, hogy nagyon jó a vízben vajúdni, csak tényleg a ki-beszállás a gáz. És hát a vizsgálatoknál ezt sajna meg kell tenni. Én szerintem ki fogom próbálni. Persze ez csak akkor játszik, ha az emberből nem lógnak csövek…
Zsiráf!
És a doki mondta, hogy kezd újra az Elevitet? Én a 3. hónap után abbahagytam, mostanában Omega3 megy. Viszont a védőnénim nem értette, hogy a doki miért állított le az Elevitről…
A vizesedést észreveszed! Én pl. elég nehezen tudom az ujjaimat behajlítani. Gyűrűt meg már pár hete elfelejthettem… Lábamon meg úgy nézte meg a védőnéni, hogy megnyomta az ujjával és fehér nyomot hagyott az ujja, elég lassan nyerte vissza a lábam az eredeti színét. Meg mondta, hogy ő amúgy is látja…
Cili!
Nekem is azt mondta a védőnéni, hogy szülés után kezdjem újra az Elevitet. Én is eléggé vizesedek és nekem is a sok ivást javasolta. De úgy, hogy só mentesen kajáljak, mert ha nincs só a szervezetemben, akkor nincs mi megkösse a vizet. Akkor csak simán átfolyik.