Új privát üzeneted érkezett!

Tündi!
Hidd el most már én is!

Én is elgondolkottam már azon mi lenne ha....(ügye apa minden nap pest oda vissza,az ördög sajnos nem alszik)

Kép

Kép
katlina

szilvi! írtam privit, .....
bmeli78

Meli! Nem kaptam meg! :shock:
szilbee

szilvi, újra átküldtem, remélem most elment
bmeli78

Levente jobban van?? Remélem semmi komoly. :D
bmeli78

Köszönjük a köszöntéseket! :D

Állványos szobahintát keresek Rékának. Aminek dönthető a támlája, 5 pontos biztonsági öve van, és akár 20 kilóig jó a teherbírása. Tudtok esetleg jó áron? Max.10 ezret tudunk rászánni. Vagy esetleg boltot ajánlani tudtok, ahol megnézhetem?

Kép
pimelinda

sziasztok!

Nagyon nagy csend van ma.
Mi délelőtt usziban voltunk.Lucán észre sem lehetett venni.hogy kimaradt most 3 hét :? A medence széléről "ugrált" a vízbe.Merültünk is,nagyon élvezte,sikongatott :)
Délután meg a temetőben voltunk.Luca egész jól bírtí szerencsére,pedig már rég utazott a bergonos kocsijában.

Este megasztár :P Nézi még vki egyébként?

Kép
Kép
tundi24

Linda,tesz vesz,vatera nézted már?

Kép
Kép
tundi24

Linda!
Mi vettünk Robinak hát ha mégegyszer kellne nem venném meg amúgy Takko,dönthető,öv is van de nálunk nem szerette,aztán meg mindíg kinyúlkált az állványhoz miközben ment a hinta,szóval fenn fihizik a padláson,szerintem gondolt meg,de ha Réka egy nyugott kislány aki szeret egyhelyben ülni akkor biztos sokáig tudjátok használni,ja mi amúgy 10 000vettük használtan(alig használtan)ott sem volt jó a kisfiúnak

Megasztárt,darabosan de nézem,videjóra veszem és majd holnap

Kép

Kép
katlina

Meli! Megkaptam... de nem tudok most rá válaszolni.

Ed szétszedi a gépet, vmi fagyasztja,,, lehet az új memóriával van a gond. Viszont akárhányszor nekiáll bütykölni a gépet vmi mindig történik... szóval kérdéses mikor jövök.

Épp ezért nem tudok most táblit se tenni, nincs még véglegelve... és Ed már most nekiáll...

Szóval...

Bettikének nagyon Boldog Születésnapot kívánunk! :D (holnapra!)

Kép
szilbee

Bettike!!!
Sok Boldog Születésnapot!!!!!!
Kép

Kép

Kép
katlina

B E T T I K É N E K
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Betti, Bettikének nagyon sok Boldog Szülinapot kívánunk!!

Kép

Szilbee,mond Ednek,hogy hamar javítsa meg a gépet :wink:

Katlina,én sem láttam az eredményhirdetést,mentem csicsikálni.De most reggel visszanéztem a netről :)

Betegek hogy vannak?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Bettikének mi is boldog szülinapot kívánunk!
Kép

Katlina, Réka szereti, mikor hintáztatjuk, nagyon sokáig elvan így (persze legyen aki bírja :wink: ), ezért gondoltam a hintára névnapi ajándéknak. Aztán hogy később mennyire tetszik majd neki, meglátjuk.

Tündi, Megasztárt én is nézem. Kár, hogy megszakítják a Popdarálóval :roll:
teszveszen jók vannak, de még hezitálok, nem nagyon merek használtat venni :?

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Melinda, írtam privit Neked, ha egy kicsit ráérsz, válaszolnál?!

Kati

Kép

Kép
szolkata

Bettike! Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánok Neked!!! Kép Kép

KépKép
diÁcska

BETTIKE.

NAGYON SOK BOLDOG 4. SZÜLINAPOT

Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Bettikének! Nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi

Szaisztok!

NAgyon szépen köszönjük a képeket és a köszöntéseket!

Bettike csillogó szemmekkel nézte őket:-D

Majd jövőhéten hozok képeket mert akkor ünnepeljük meg, a családdal meg a barátjaival!

puszika!

szép délutánt!

Kép
kbernadett

Bettikének sok-sok boldog születésnapot kívánok!

Kép

Tündi! Nem baj, hogy én kezdem az oldalt... De kettővel ezelőtt is én kezdtem :)

Most nem nagyon tudok írni, Marci itt randalírozik mellettem.
Már jól van, holnap megyünk bölcsibe. De a pirosodás megvan :( :(
Úgyhogy vissza fogjuk vinni a dokihoz, hogy mondja meg, hova vigyük megvizsgáltatni, hogyan lehetne kezelni ezt.

Tegnap linzert sütöttünk, és megengedtem Marcinak, hogy ő szaggassa és kenje tojásfehérjével. (Persze segítséggel.)
Íme:
Kép
Kép

A süti jól sikerült, már nincs belőle egy darab se :)
judit_79

Jó reggelt!

Huuu de csúnya ködös időre ébredtünk :? Viszem is a kocsit a gumiszervízbe,hogy cseréljék át a gumikat télire,még mielőtt tartósan beállna a hideg.De már lehet le kellett volna cseréltetni. :shock:

Judit,milyen ügyes már Marci :) Aranyos kis "kuktád" van :wink:

Linda,hogy sikerült a süti?Megcsináltad?

Kinek ,hogy telt a hétvége?

Kellemes napot,hetet mindenkinek!!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tündi, jól sikerült a süti! :D én kicsit máshogy ízesítettem, mint te, de úgy is jó lett, adtam anyuéknak, meg anyóséknak is, mindenhol azonnal elfogyott :P
a téli gumival még nem vagy elkésve :wink:

Judit, nagyon helyes, meg is kell nekik engedni, hogy segítsenek amiben tudnak :wink: :D

tegnap Rékát beletettük az unokatesója hintájába, hááát, nem tudtam eldönteni, hogy tetszik-e neki vagy sem. Olyan kis unott volt, aztán elaludt :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
pimelinda

Szolkata, tegnap ment a válasz.

Kép
pimelinda

Hali!

Újra van gép...

Dobok egy táblit! Még nincs teljesen befejezve... de mivel nem tudom mikorra tudom véglegelni ezért így vmennyire félkészen (képek hiányoznak) felteszem.
Bocsi az esetlegs hibákért... javtom ha vannak...

Kép
Kép

Szép napot! Robogok tovább..
szilbee

Sziasztok!

Bettike: Boldog szülinapot!

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Linda,hát tényleg nem vok elkésve :wink: de így legalább megnyugodtam,hogy mostmár jöhet a hó,kocsi készen van :) /persze ennek a napos időnek jobban örülök/Majd holnap délelőtt még kiviszem,mert lecserélik az olajat,meg futóművet állítanak,és akkor télire rendben van a kicsikocsi :)

Szilbee,köszi a táblit.Tetszik a repülős kép amit apa hazautazásához tettél :) Köszike még1x :)

Többiek mit csinálnak nagyon nagy a csend errefelé... :(

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tündi, nekem sincs még téligumim :wink: Apa aszonta, várjak vele, mert még jó idő van...hát meg is várom, mert állítólag holnap jön haza.

Linda, mindjárt írok neked pü-t, vagyis nem is, leírom ide is, hátha mást is érdekel.
Szóval a másik topicban Szolkata említette, hogy egy ismerős kisfiúnak Elocom nevű kenőcsöt adtak, mert le volt tapadva a fütyije. És 1-2 alatt rendbe jött neki minden egyéb nélkül.
Namármost mi ezt a krémet anno ekcémára kaptuk és most rá is kerestem a neten....hát nem is tudom, merjem vele kenni?
Csonginak van egy kis letapadása (jaj, már nagyon régen kezdenem kellett volna vele valamit, de mindig elmaradt). Nem szeretném műtetni, szerintem kb. 1/4 része van letapadva. Mit ajánlasz? Illetve esetleg orvost kit tudnál ajánlani, akinek magánrendelése van, és vágás nélkül megoldaná nekünk?

Na, töltöm még egy kicsit az oldalt. Átmentünk a Szolnoki MÁV-hoz, tegnap megint meccseltünk velük egy jót. Sokkal jobb csapat, igazából szinte az összes jó képességű 2001-es gyerek ott van. Most már én is megnyugodtam, remélem hosszú távon látszani fog, hogy jó döntés volt.
Erre mondja az edző, hogy nov. 21-én Ausztriában lesz torna, lehet jelentkezni. Hát nem is tudom..... olyan messze van. Két napot ki kellene venni Csongit a suliból, sokba kerül, viszont biztos nagy élmény lenne a gyereknek. Ja, és holnapig még választ is kellene adnom....

Judit, édes a Marci cukrászod! Csongi is imád ilyen dolgokat csinálni, főként a mamival szoktak sütkérezni!

Szilbee, Csongi végignézte a videót! Csak úgy irigykedett, hogy Levi milyen jót játszik a kistesójával :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Halihó!

Vagyok...hiányzásom igazolt :wink:

Tündi! Kerékkel nagyon is előre vagy :lol: ....7 fok átlag alatt kell cserélni...vagyis én így tudom :roll:
Míg nem volt Lili, én télen is nyárival mentem :oops:

Évi! Mi lesz a válaszod? Megy Csongi Ausztriába? De ha most nem megy sem baj....lesz még rá alkalma biztosan :wink:
Férjed akkor melózik?
Melyik cégnél volt előtte? Nem a Waberer's-nél?
Mert most gondolkodok, hogy csak eljövök az Aegontól....csakazértis :twisted: ...és alakult egy Wabard nevű biztosító most, Wáberer's égisze alatt. A MÁV ÁBE legnagyobb vesztese. Kacsintgatok feléjük....

Katlina! Robit mikor viszed dokihoz?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri!

Igen, én is így vagyok ezzel. Kissé korainak tartom. A buszozást nem nagyon bírom hosszú távon, kocsival meg csak a férjemmel mennék, Csongit egyedül nem engedem. Szal, holnap jön haza apjuk, majd megbeszéljük.

Jaj, Waberer's.... ott kezdett....háááát, rengeteg pénze van a tulajnak, amit főként úgy ér el, hogy a végsőkig kihasználja az alkalmazottakat.
Emellett nem tudom, biztosítónak milyen lenne...
Én ezzel úgy vagyok, hogy inkább fizetek kicsit többet, de maradok nagyobb biztosítónál. Persze ez sem biztos, hogy jó, de lásd a MÁV példát... ja és a kisbetűs részeket is el kell olvasni! Egyébként még nem is hallottam erről a Wáberer féle cégről, majd utána olvasok.

Többiek merre jártok?

Évi és
Kép
csongianya

Melinda: Bocsi, megköszöntem, azaz ezek szerint csak akartam priviben, de most hogy ide írtál nekem, néztem meg, és valahogy nem sikerült a válasz. Na mindegy... Nagyon szépen köszönöm, legalább egy dolgot kizárhatok. (de iszonyat idegesít)
Elocom-ra én is kivi vagyok.

Judit: pizzás kifli nagyon finom :lol: vasárnap reggelire sütöttük meg a fiúkkal.

Kép

Kép
szolkata

Jó reggelt!

Elszállt amit írtam,elment az áram :evil:

Évi,tök jó,hogy Congiékat már ilyen korán kiviszik külföldre.Természetesen egyedül én sem engedném el,mert ahoz még kicsi,de ha szülő is mehet,akkor meg kell gondolni :wink: Majd írd meg mit döntöttetek :)

Nóri,én is úgy tudom,hogy tartósan 7 fok alatt kell a téli gumi,de nem voltam benne biztos,meg így tényleg letudom a gondját.

Szolkata,gyere írj többet ide (is).Hogy vagy?Hogy viseled a végét?Nemsokára megérkezik a kis Marci :)

Aki nem ír annak tessék füstjelet adni magáról!!Nem emelek ki senkit,de gyertek csajok és írjatok,mihánt van egy kis időtök :wink: :P

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Csak gyorsan válaszolok az Elocomos kérdésre, aztán itt se vok...
Először is, megszületéskor a fityma bőre normális esetben sem húzható hátra, ezért picibabáknál nem is szabad erőltetni. Ha erőszakosan húzzuk hátra, akkor berepedések keletkeznek rajta, amik hegesednek, és emiatt a fityma még jobban összeszűkül. Csecsemőkkel akkor kell orvoshoz fordulni, ha pisiléskor a vizelet nem szépen sugárban ürül, hanem a szűk nyíláson keresztül cseppekben.
Egy éves kor után kell elkezdeni fürdetéskor fokozatosan és óvatosan hátrahúzni a bőrt. A kisebb letapadások ezután általában oldódnak, ha nem, akkor a gyereksebész tudja óvatosan leválasztani őket. A letapadást is meg kell szüntetni, mert ha befertőződik, akkor fájdalmas, gennyes gyulladást hozhat létre + később problémás lesz a szex. A szteroidos kenőcsös kezelést (mint pl. az Elocom) heges szűkületnél (tehát nem az élettani letapadásnál) szokták bevetni, naponta 2x kell bekenni a kritikus területet. A tapasztalatok szerint nem mindig eredményes, de meg lehet próbálni. Lényeges: A születés óta fennálló letapadásnál nem kell szteroidos kenőcs, mert fürdés közben óvatosan mosogatva, hátrahúzva otthon is megoldható, ha nem, akkor a gyereksebésznek kell megcsinálnia. Sajnos ép bőrfelüteten az Elocom csúnya mellékhatásokat csinál: irritáció, viszketés, bőratrófia, ekzema stb. én nem ajánlanám.
Én csak Kürti Lászlót ismerem, a Hetényiből, mint gyereksebészt. Ő tapasztalt, rutinos az ilyen dolgokban.

Mennem kell babushoz...
majd még jövök :)

Kép
pimelinda

Évi, a ti problémátokra: minden fürdéskor amennyire lehet, óvatosan húzzátok hátra a fitymát, és vízzel öblítsétek le a váladékot. Ha ez nem működik, és nem oldódik a letapadás, el kell mennetek az orvoshoz, hogy megelőzzétek a későbbi problémákat.
Az orvoson múlik, hogy mi lesz a folytatás. Lehet, hogy először a krémet ajánlja. Vagy kézzel óvatosan oldja a letapadást. (Ez nem fájdalmas, legfeljebb kissé kellemetlen lehet, nem feltétlenül szükséges hozzá érzéstelenítés.)

Kép
pimelinda

Megvagyunk csak........

Robikám próbálgatja az akaraterejét,amitől már kivagyok teljesen agyilag és idegileg is,egész nap könyörgök magyarázok,könyörgök érvelek.....

Pl:ha kiakar menni,szólók neki Robi gyere öltözzünk fel,erre ő kiszalad a konyhába bevágja az ajtót és elkezd kukoccsolni,mire nagynehezen odajön hozzám hogy felöltözzünk akkor visít hogy ő nem akar öltözni de kimenni meg igen

Rászólok hogy ne másszon az ülőgarnitúrára a konyhában mert leesik beveri a fejét a kőbe,erre ő mutatja a követ meg a fejét ütögeti szóval tudja megérti mit mondok de csakazért is felmegy

Kész vagyok most,már nem tudom mit vethetnék még be

Nóri!
Jövőhét kedden megyünk gyerekdokihoz majd akkor elmondom neki mire is gondol a védőnő(felszívódási probléma)és meglátjuk ő mit reagál erre

Évi!
Ne lehetsz könnyű helyzetben döntésügyileg

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Tündi! Egyelőre nem úgy néz ki, hogy jön a hó :) de ki tudja, mi lesz jövő héten... Mindenesetre fura ez a 20 fok novemberben... Reggelenként nehéz eldönteni, mit adjak Marcira.
Ja igen, képzeld a páromék megkapták az utazási csekket, igaz csak feleannyi összeg, mint a múltkor volt.

Szolkata! Örülök, hogy sikerült a pizzás kifli, és hogy ilyen széles körben terjed a recept :)

Évi! Hogy döntöttetek, mentek Ausztriába? Az klassz lenne, ha az egész család együtt mehetne! Esetleg egy kis karácsonyi bevásárlással egybekötve? :wink:

Elocomról én is azt olvastam, hogy sztereoidos krém, pont erről volt szó egy másik fórumban... Szóval hosszú távon biztos nem szabad alkalmazni.

Katlina! Nálunk még most is előfordul hasonló, pedig Marci már lassan 3 éves. Úgyhogy rendesen lefáraszt ő is minket estére... Ne ugrálj a bútoron, gyere öltözni, gyere fürdeni, stb és a füle botját se mozgatja... Ja és nálunk most köszöntött be az "én egyedül akarom" korszak :)
Mondtuk is a párommal, hogy a 3 leggyakrabban elhangzó mondat Marci részéről a "de én akarom" "nem akarom" és az "én egyedül"...
Viszont tegnap aranyos volt, hallottam amint követelt valamit Apától "Ezt akarom"
"Marcika, nem hallottam jól."
"Szejetném. Kéjem szépen." Szóval tudja ő :)
judit_79

Tündi: jaj, már az is sok időmbe van, hogy olvaslak Titeket :lol:

Évi: a szomszédék épp a Kürtit szidták fitymaügyileg, hogy rögtön nyisszantani akarta, aztán valaki máshoz is elvitték és az írta fel próbából a krémet... hát én nem értek hozzá, de azt mondják, nekik bevált.

Katlina:kitartás Robikához! Ilyen az ilyen :lol:

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Jaj, még mindig nem tudom, mi legyen Ausztriával. Még két órám van a döntésre. Apa nem tud jönni, pont nem lesz itthon, meg hármunknak azért nagyon sok lenne.
Busszal meg őrült hosszú, meg tartok is tőle egy kicsit. Két korosztály lesz, 14-15 évesek, meg a 7-8 évesek.... és gondolom busszal inkább a nagyobbak mennek.
Valszeg ezt kihagyjuk, aztán lecsekkoljuk milyen volt, és majd megyünk jövőre.

Hm...hiszti, hát Csongi az agyamra tud menni, hogy csak azt csinálja, amit ő akar... nem könnyű más irányba terelni. Nekem nem is nagyon megy. Bezzeg ha az apja mond valamit... :lol:

Én is csak Kürtiről hallottam eddig. Hááát, nagyon bizonytalan vagyok. A dokinénink is megcsinálta egyszer és hát húzogattuk mi, de mégis letapadt megint egy kis részen. Lehet még egyszer elviszem a saját dokinkhoz egy délután, aztán majd meglátjuk.

Kata, nagyon izgulok érted!!!!!! És nagyon várjuk a híreket :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Katlina,tudom ez nem nyugtat meg,de Luca is kezd nagyon hisztis lenni.Ma nem adtam oda neki a fényképezőt és úgy hisztériázott,hogy már a végén nevettem rajta :oops: :? Nem tudom mi lesz még ebből...

Judit,hát még szerencsére nem jön.De remélem azért Mikulásra jön :)
Én azt hallottam,hogy megkapjuk majd az üdülési csekk másik felét is :) Remélem,hogy így is lesz :)

Szolkata,na azért nem telik olyan sok időbe :wink: Drukkolok,hogy minden rendben legyen a szülésnél :) És hogy a gyermekágyon is minden oké legyen.

Évi,hát nehéz döntés ez, az tuti.Jövőre sem lesztek elkésve semmiről sem.

Erika,ti merre jártok?

Kép
Kép
tundi24

Botond baba elment.... :( :( :(
jaimee1

Erika,basszus....na most magam alá kerültem... :cry: :cry: :cry: Lehet olvasni róla valahol?Kész vok,,pedig nem is ismertem őket,de nagyon drukkoltam nekik!!!!

Kép
Kép
tundi24

Jó estét!

Szegény Boti! :cry: Nem szenved tovább.... :cry: :cry:

Voltam a Tengerszemben...szerintük semmi szükségem szemüvegre :shock: Ezt 1 kb. 2 perces vizsgálatból következtette ki a csaj. Úgyhogy kíváncsian várom a 19-ét, amikor is az Optirexbe megyek :wink:

Velünk semmi extra....Lili bölcsizik, anya is robot.....csak a Tescoba nem jutok el Elmoért :? . Talán holnap? :lol:

Fitymaügyben nem vagyok kompetens, de kíváncsian olvasom a fejleményeket.

Jujj, holnap Imre nap, apám is az :roll:

No, menek birkózni :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jó reggelt!

Szilvi...amoda...az a bábos bolt már réges-régen nincsen ott a 24-es alatt!! Ildikó is kereste még nyáron, már akkor el volt tűnve :cry: Ő asszem, neten nézelődött, aztán nem tudom, kapott-e? :roll:
Ennyi voltam, húztam.....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Köszi! :)

Utána is néztem gyorsan a neten, hol vannak jó áron... Találtam is egy oldalt, erre kiderül hogy Szolnokon csinálják a bábokat a Tószegi út 43. szám alat! :lol: Hát illlyet!!

Itt az oldalunk, ha vkit érdekel!
http://www.babu.hu/
szilbee

Sziasztok!

Nóri,csak eljutsz már azért a szegény Elmoért! :wink: A corában is van,de az nagy,te gondolom a kisebbet nézted. Lucának tetszett a nagy nagyon corában,de 10ezer ft :?
Kívi leszek,mint mondanak 19én a szemedre.Az lenne a jó,ha tényleg nem kellen szemcsi.

Évi,végülis,hogy döntöttetek?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

én is itt vagyok.
A hétvégén foglalt volt a gép. Hétfő óta meg sokat tekergtünk, amikor meg itthon vagyunk a lakást rámolom. Igy megint elmaradt az irás.

Jaimee! Mi baja volt Botinak? Nagyon sajnálom szegényt, rettenetes lehet a szülőknek.

Katlina! Antónia már 3.5 éves, azt hittem, hogy mostanra már kicsit nagyosodik, de rengeteget kell fegyelmeznem, már én unom. Kitartás.

Judit!Marci nagyon aranyos, az akarat nagyon fontos.

Elin! De jópofa az optikus csaj, na kiváncsi vagyok,mit hoz ki a köv. vizsgálat.

Vali! Mi újság? Suli, vizsgák?

Na megyek is a dolgomra, Csipet csapat alszik.

Kép
Kép
mongi

Szegény Botond! Őszinte részvétünk a családjának. Nagyon nehéz most nekik... :cry:

nem nagyon írtok... tisztelet a kivételnek...

nekem ezer a dolgom. Hétfő-kedd ablakot pucoltam, ma is takarítottam, Rékától alig haladok, szórakoztatni kell a kis manót, így duplán lefáradok :P

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Szegény Botond baba, és szegény szülei. Hogy lehet ezt túlélni??? :cry:

Tündi, tegnap az edzés előtt közvéleménykutatást végeztem, és kiderült, hogy alig pár gyerek menne (szülőkkel), így én is nemet mondtam. Az edző azért rendesen kiakadt, azt mondta, hogy mostanában nem szervez akkor semmit, ha ennyire érdektelen a csapat... :? Mondjuk valahol igaza van, valahol azért csak 7-8 éves gyerekekről van szó, különböző anyagi háttérrel.

Csongi nagyon élvezte az edzést (szülők nem lehetnek benn) így csak elmondásból tudom, hogy lőtt 3 gólt, a 2001-esek megverték a 2000-seket, így aztán fülig érő szájjal jött ki!

Ma meg megyünk búcsúedzésre a régi csapathoz. Az edzőnk kérése volt, még szeretett volna Csongival találkozni. Csináltattam neki ajándékba egy kis kupát, rágravírozva: Első Edzőmnek Csongitól felirattal!

Apa tegnap hazaért, így gépközelben csak napközben :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Letti,,merre csavarogtok ebben a szép időben ? :wink:
Mi holnap du megyünk be a buszpályára,meg gravíroztatni apának az ajándékát :)

Évi,hát azért nem kellett volan megsértődnie az edzőnek,lehet előbb végig kellett volna kérdeznie,hogy hány jelentkező lenne.A "régi" edző biztosan örülni fog az ajándéknak!Apának,hogy tetszik az új melóhely?

Linda,a takarítás nálunk is nehézkesen megy,ráadásul Luca meg már mindenbe benne van :) Ő is szeret takarítani :) Majd te Rékád is pár hónap múlva belendül :wink:

Kriszti,tessék jönni írni,ha már olvasol bennünket :P :) :wink: Írj magatokról egy kicsit :)

Meli,te merre jársz?miért nem írsz?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Hát nem kaptam Elmot :? , már csak 1 árva Sütiszörny volt már ott. Úgyhogy marad a net - Tesz-vesz, Vatera. Az eredeti lelőhelye :wink:

Erika! Köszi az infót Artúrról. Nem semmi a várólista :roll:
Botiról tényleg írhatnál, ha tudsz valamit...

Tündi! Elmentem a sátorhoz is, ahol a fókashow lesz. 1000 és 1500 a belépő, ahogy a cirkuszba. Fűtött hely lesz. Időpontok ugyanúgy lesznek, mint a cirkuszhoz. Akkor szombat 15 óra? :wink:

Lilinek vettem fa vonatszettet karira. 100 db-osat. Jó lesz szedegetni majd :? :lol: Majd még egy elemes mozdony is kéne, de az 2000 Ft 1 db :x :shock:

MOngi! Én is kivi leszek, mit mond majd a dr-nő az Optirexben. Szemüveg az bizti, hogy kellene, min. olvasó, mert ...mert érzem.

Évi! Majd számoljál be a búcsúedzésről. Csongi, vagy valaki érzékenyen viselte-e :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Évi, ötletes ajándék :)

Tündi, mit gravíroztatsz? Ez már karácsonyi ajándék lesz?

Nóri, honnan van a vonat? tennél képet? :wink:

Most nagyon finomra sikeredett a gombalevesem 8) jól belaktam, apának alig maradt :oops: :oops: :oops:

Kép
pimelinda

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?