Sziasztok!
Tündi, nekem sincs még téligumim
Apa aszonta, várjak vele, mert még jó idő van...hát meg is várom, mert állítólag holnap jön haza.
Linda, mindjárt írok neked pü-t, vagyis nem is, leírom ide is, hátha mást is érdekel.
Szóval a másik topicban Szolkata említette, hogy egy ismerős kisfiúnak Elocom nevű kenőcsöt adtak, mert le volt tapadva a fütyije. És 1-2 alatt rendbe jött neki minden egyéb nélkül.
Namármost mi ezt a krémet anno ekcémára kaptuk és most rá is kerestem a neten....hát nem is tudom, merjem vele kenni?
Csonginak van egy kis letapadása (jaj, már nagyon régen kezdenem kellett volna vele valamit, de mindig elmaradt). Nem szeretném műtetni, szerintem kb. 1/4 része van letapadva. Mit ajánlasz? Illetve esetleg orvost kit tudnál ajánlani, akinek magánrendelése van, és vágás nélkül megoldaná nekünk?
Na, töltöm még egy kicsit az oldalt. Átmentünk a Szolnoki MÁV-hoz, tegnap megint meccseltünk velük egy jót. Sokkal jobb csapat, igazából szinte az összes jó képességű 2001-es gyerek ott van. Most már én is megnyugodtam, remélem hosszú távon látszani fog, hogy jó döntés volt.
Erre mondja az edző, hogy nov. 21-én Ausztriában lesz torna, lehet jelentkezni. Hát nem is tudom..... olyan messze van. Két napot ki kellene venni Csongit a suliból, sokba kerül, viszont biztos nagy élmény lenne a gyereknek. Ja, és holnapig még választ is kellene adnom....
Judit, édes a Marci cukrászod! Csongi is imád ilyen dolgokat csinálni, főként a mamival szoktak sütkérezni!
Szilbee, Csongi végignézte a videót! Csak úgy irigykedett, hogy Levi milyen jót játszik a kistesójával