Sziasztok!
Rengeteget írtatok,nem ígérem, hogy mindenkinek tudok majd írni ezért előre is elnézést kérek, ha vkit véletlenül kihagynék vagy vmi lemaradna.
Látom pár téma felvetődött azzal kezdeném:
Fogzás: Robónak még nincs foga, de a kis íne már eléggé duzzadt több helyen is . Elég érdekes, mert a legduzzadtabb hely a szemfog helyén van. Nem igazán értem, addig tiszta a kép, hogy a fogcsírák már dolgoznak, de a beágyazódás is ezek szerinte össze-vissza zajlana...Főként esténként sír fel Robó nálunk, olyankor kis dentinox géllel bekenegetem és biztosan az bánthatja, mert bekenés után el is múlik nála a sírás. Valójában nem is a fogkibújás viseli meg szegénykéket hanem a beágyazódás.Kíváncsi leszek, mikor bújik ki az első fogacska
. Úgy vagyok vele, hogy ráér még, mert addig sem romlik , fogmosás úgyis nehézkes még náluk, de mellette már roppant kíváncsi leszek, hogy hogy mutat a szájában. Így is néha megzabálom, de majd a kaikandikáló fogával
.!
Orvos: hozzánk is kijár a dokibácsi havonta, védőnőt ritkán látom.Sok tanácsot nem igazán hoz magával
, valahogy én is úgy vagyok, hogy amit tudok, az innen a netről szerzett információ
.Jó, hogy így megosztjuk a véleményleket, rengeteget lehet belőle tanulni.A dokibácsi pedig hozzánk még a szuri után is kijár, én igényt tartok még rá egyenlőre, jobb az, ha még megnézi, hogyan fejlődik stb..
Hozzátáplálás: én is úgy tudom, ha szopi után akkor hozzátáp, ha előtte elválasztás. Nálunk szopi után nem igazán működött a dolog, mert addigra degeszre ette magát. viszont két szopi közötti időpontot szemeltem ki magunknap, és akkor nagyon szépen eszi a gyümiket.Ezzel nem hiszem, hogy elválasztanám. Robó így is odavan a ciciért még mindig.
Köszi a ruhás tippeket, azóta már papírdobozba szépen bepakolgattam, igaz egy része még szárad, mert gondosan átmostam mégegyszer.(mint akinek nincs más dolga
)
Diti: a fotó nagyon jó rólatok. Tényleg szép hajad volt és lesz ha ekkorára megnöveszted ismét. Én is úgy vagyok vele, hpogy vhol hiányozna...Ügyes tünci, ahogyan a babakocsiban viselkedett. Nagyon nyugodt baba szerintem
.
Cory: szerintem nagyon szuper anya vagy, kár ezen "vitázni"
!Ráadásul még nagyon tapasztalt is rengeteg infóval rendelkezel.Nem is értem, hogy van mindenre időd sokszor.Gratulálok Zsoma hasrafordulásához, nagyon ügyi
.Ziték voltak nálatok? Mi van velük, miért nem ír mostanban? Beni biztosan örökmozgó már, elég eleven volt már pár hónapja is.
Szisz: igen Robó szépen ül már, segítséggel. Nem igazán erőlködik, hogy felüljön egyedül, csak ha húzzuk..., viszont ha ül, akkor már nagyon sokáig megtartja magát.Köszi a dicséretet
.Járókátok biztosan nagyon praktikus és jó lehet.Boróka lába javult már?
Barbi: ügyes szerelő vagy, ha én mondom
.Pajzsmirigyet is néztek már neked régebben vagy csak most ajánlotta a doki? Majd megírod hogyan nézték és mi lett az eredmény? Kérdezni akartam már, hogy kint milyenek voltak a szüléskor az orvosok és maga a kórházi ellátás. Biztosan írtál régebben róla, de az agyam kissé szita.Érdekelne, ha lesz időd megírod?
Vera: jobbulást még mindig, de látom már jobb a hangulatod
Nagyon csini lett a frizurád, én nem igazán látom, hogy náthás lennél. Jól sikerült fotó rólad és Benciről
Köszi, hogy a beígért képet nem felejtetted el
.Fogzásról már írtam fentebb, szerintem Bencit is ez zavarhatja mostanában. Géllel kented már? Használt valamit?
Aranyos lehet a kis lurkó csiki közben
Hanzi: örülök, hogy nem lett magas láza manónak
Dandy: Dorkának jobbulást, bár azóta már lehet, hogy jobban is van.Képek nagyon jóóóók
Olyan édesek, főleg ahol a két tesó szeretgeti egymást. Jó látni őket együtt
.Ne aggódj, majd Dorka is forog idővel, robó sem nagyon akart , most meg mászni nem akar elkezdeni....Ülni viszont imád.
Zsizsa: Gabóca hízásához gratulálok. Ari lehet Gabi, mikor megérzi, hogy netezel.
Ági: (nem gond ugye, hogy így írom és nem Agnessként?) Az elválasztás miatt pedig kár aggódnod, mert az is lehet, hogy nem a te hibád, hanem Timi tartozik azon babák közi, akik az új ízek bevezetésével elhagyják a cicit. Vanak ilyen babák. Így most a tejcsit mivel pótolod? Miket szokkot Timcsi enni? Köszi, hogy írtál a napjaitokról
Meg kell, hogy jegyezzem, hogy Timi nagyon jó kislány, hogy egyedül is eljátszogat hosszabb időt is. nálunk Robó pár percig van meg egyedül, megszokta, hogy mindig együtt vagyunk. Pedig rá kéne szoktatni, az önállóságra is picit.
AnnAnn: apával még mindig nem írtuk meg a mailt a párodnak, de hamarosan menni fog. Nem igazán értem, hogy miért nem kapom meg a levelet???Azért ari vagy, hogy próbálkozol.Hanna akkorát nőtt, mióta nem láttam
. Gyönyörű égszínkék szemei vannak, annyira édi kislányos arca van
.Tündéri! Nálunk is volt olyan eset séta közben, hogy Robót akkor vittem ki mikor nem volt álmos, csak levegőztünk. nem maradt meg fekve és felültettem, de akkor még nem ült rendesen és vissza akartam tenni egy idő után és üvöltött, mindezt a főutcán.Gondolhatod, volt nézőközönség...Azóta nincs ilyen gond, mert ülhet is ha akar, de akkor viszem ki álltalában ha nagyon álmos és be is alszik rögtön
.
Regina: időtől és fogzástól is lehetett Domcsi rosszkedve. Még minket is megvisel ez a fránya időváltozás.örülök, hogy találkoztál más kismamikkal i , és jó, hogy beiktathattok közös sétákat
. Habkirálynő pedig gyönyörű. Mivel sikerült ekkor habot gyártani?Azok a gyönyörű szemei, nem semmi ám!
Zsófi: sajnálom Benci alleriáját. Ne kenődj el miatta, biztosan van rá megoldás.Nagyon sok gyermeknél később jelentkezik, mostanában egyre többüknél. Hogy mitől lehet, nem tudni sajna. Tényleg a többiek már írtak jó tippeket, biztosan azok alkalmazása is segíteni fog. Hogyan csinálták a vizsgálatot Bencinél? Kizárólag a poratka a gyanús?Bizzunk benne, hogy kinövi majd Benci.
Panu: üdvözöllek körünkben. Liza leányod nagyon gyönyörű. Olyan nagy szemei vannak, meg lehet zabálni
. Tündéri leányzó
Gabi: örülök, hogy Zsoltinak nem volt láza
Zsolti azóta hason alszik, vagy véletlen volt?Fotó nincs mostanában róla, úgy megnézném
.
DBarbi: micsoda nagy nőci lett Fanniból. Annyira jól áll neki ez a nyárias figura. Nézte is Robó rendesen
Hány cm már? Olyan nagy már!Mászással mi sem állunk ,még sehol. Robó ilyen téren elég lusti. ülni akár órákig is elül, viszont felülni sem erőlködik, óvatosan "jelzi", hogy unja a fekvést és ülni akar
.Fanni tiszta Robó, már ami a zoknihúzogatást illeti. Ő sem tűri meg a lábán, nem tudom később mi lesz, mert most még harisnyában elvagyubk, de ha jobb idők jönnek...
Edit: köszönöm a dicséretet. Valójában nem tudom milyen az a bizonyos fixes doboz, de kíváncsi lennék a hasolnóságra. Aranyos vagy, hogy írtd, hogy így eszedbe jutunk, jólesett
.A táblázatot pedig ismételten köszönjük
. Azt hiszem nagy hálával tartozunk, hogy még erre is figyelsz és dolgozol vele.
Dóri: szorgalmas apátok lehet. Kár, hogy nem tudsz jönni sűrűbben.Gratulálkok a fogacskához.
Orsi: üdvözöllek téged is. Írnál egy kis bemutatkozót magatokról?
Judit: merre vagy
.??
Meme, Susie, Docka, batkamanó, Gabi75 merre vagytok??
Nálunk jól telt a hétvége, ma volt apukám szülinapja, Robó produkálta nagyon magát , még aludni sem akart a nagy nyüzsiben.Olyan édes volt. Délután hazajöttünk voltunk kint sétálni egy kört, akkor még jó idő volt. Aludt is egy jó nagyot. Viszont a széklet nem volt ma. Azt tapasztaltam,(három napja nem adtam neki) ha nem adok neki kamillateát, akkor nagyon kemény vagy egyáltalán nincs is kaki. Bármit adok is neki enni. Ellenben sok kamillateát sem szívesen akarok adni, ne szokja meg túlságosan. Így vmi más megoldást kell találnom majd rá.Ppedig tegnap és ma is csupa lágy dolgokat ettünk.
Jó éjt mindenkinek: Anita