Nettke
Szerintem te is tudod, hogy a munkahelyről nem tudod megoldani az ovis problémát. Kicsit az ovónőknek is kellene segíteni a lányoknak. Például, hogy nem vegyülnek, az az Ő minősítésük is. Be kellene vonni őket játékokba, csak velük is foglalkozni kicsit külön. stb. Miért kell minden gyereknek egyformának lennie?
Te mindent jól csinálsz. Csak szajkózni tudsz, ezerszer is elmondani nekik, hogy viselkedjenek.
Én most nagyon elégedett vagyok az ovónénikkel. Meséltem, hogy sokat panaszkodtak a fiúkra, hogy gond van velük, mert a Laura meghülyíti őket, főleg Olit, és akkor Laura szava erősebb az ovónéniknél. Na azóta örömmel újságolták, hogy sokat javult a helyzet, mert megoldották, hogy szétválasztják Laurától a fiúkat, és a foglalkozásoknál ha nem akar résztvenni, hogy ne zavarja a fiúkat átteszik a nagycsoportosok közé, mert ott nem zavarja a gyerekeket.
A múltkor mentem értük, és az ovónéni csak az én két fiammal puzzlet játszott az asztalnál, és dícsérte őket milyen ügyesek. Nagyon jól esett.
Brigi
Nem csoda, ha fáradt vagy!!! Én orra is buknék. Szerintem még mindig a csecsemőkori nem alvást pótolom. Tudsz azért Emesével aludni ha a csajok oviban vannak?
Vikóka
Fog ez az ovi menni. Kérdezted, hogy meddig tartott a reggeli sírás?
Csajok
Én ki vagyok akadva az ovis étrend miatt. Szörnyű, hogy mennyi édességet kapnak a gyerekek! Rosszul vagyok attól, hogy majdnem minden nap leves és valami édes tészta van pl. szilvás gombóc, diós tészta, mákos tészta, bukta, vagy kakaós tejbegríz stb.
Nagyon ritkán van főzelék, ha nem édes tészta van, akkor hús rizzsel vagy krumplival. De akkor is van utána túró rudi, a múltkor kinder tojás volt. Miért kell már ilyen kis korban rákapatni őket az édes ízre? Szörnyű a fogaknak is, de néhány kislány már ekkorának is olyan vaskos, már itt kezdik a hízást, nem beszélve az egészségükről, hogy alig kapnak zöldséget. Gyümölcsöt nagyon sokat kapnak, ezzel nincs gond, de zöldség alig van.
A bölcsis kaját visszasírom, mert ott minden nap volt főzelék.