Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szerencse!
1000 gratula!!!!!

Boeske!
Üdv közöttünk!

Marcsi!
Apa hogy boldogul???

Gyurmi!
Rajtad a világ (na jó a topik) szeme! :D
Máté várja? Nálunk Gergő már alig bírta ,nagyon türelmetlen volt. Utána el sem mozdult mellőle , mindenkire ügyelt aki csak megnézte Hugit, nehogy eltünjön az ő tesója.
Az oviban sorba állította a többieket , hogy egyenként megcsodálhassák az Ő tesóját! :lol:

Velünk semmi változás. Piri még várat magára , pedig már nagyon várjuk (nem úgy mint 3 hete :cry: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
kanga0216

Kanga!
Mindennek eljön a maga ideje! Picuri is biztos nemsokára jönni fog.
Máté nagyon édi, minden ultrahangos képre azt mondja, hogy ott a tesó. Azt tudja, hogy lesz kistestvére és kicsi lesz és sírni fog, de biztos más lesz, ha itt lesz. Megmondom őszintén nagyon félek tőle, hogy mi lesz azalatt az időszak alatt, mikor én kórházban leszek és hogy hogy fogja fogadni a kicsit. Tervezem, hogy veszek valami ajándékot a kistesó nevében, amit a kórházba majd megkap...
Már áll a kiságy, ahová néha bekéredzkedik, előszedtem a babakocsit, hogy szokja a látványt. Mostmár kezdek én is türelmetlen lenni, pedig gyorsan el fog menni ez a 8 hét.
Ami kicsit idegesít, hogy nem vagyok kibékülve a törpe nevével. Szerintetek ez normális? Amikor Mátét vártuk olyan természetes volt, hogy a nevén szólítottuk és tökre illik is hozzá ez a név, de most, ha valaki megkérdezi, hogy hogy fogják hívni alig jön a számra és mikor kimondom olyan fura. Talán a törpe tiltakozik a neve ellen?!? :roll:

Kép
Kép
gyurmi

Sziasztok!
1000 éve nem jártam erre....úgyhogy nem tudom, minden új hír eljutott-e hozzám.
Szerencse, én is nagyon gratulálok neked. Gyorsan meg fogod szokni, hogy már 3-an vagytok.....és ez egyre élvezetesebb lesz! :D
Gyurmi, szorítok neked!
Igen, én is meg tudom erősíteni, Indiánmamának valóban kislánya született 3 fiú után. És talán azt is meg tudom erősíteni, hogy a módszer működik.....ugyanis Tulipán, és Indiánmama utasításait (és bátorságát) követve, nekem is bejött a várva várt kislány. (ja, remélem....eddig efelől erősített meg minden orvos)
Andy, továbbra is drukkolok. Hátha ez a hónap lesz a ti hónapotok!
mókusmama1

Gyurmi,
a névet közösen találtátok ki?

Nálunk is hozott ajándékot a kistesó!
A szopikat meg úgy oldottam meg (mindíg kellett neki valami ha a kicsi szopizott) , hogy odakészítettem a bili -bár akkor már wc-t használt - innivalót ,rágcsát vagy gyümit és ha kért akkor tudtam adni. Ja és amíg a kicsi szopott addíg a nagynak mesét olvastam. Így mindenki jól elvolt.
Amíg kórházban voltam a mamák és a férjem osztoztak a csemetén , nem viselte meg különösebben ,bár előtte állandóan velem volt.
A kicsi sírása nem zavarta , rögtön jött és beszámolt mit csinál a Hugi (sír,nyafog ,nézelődik,mosolyog .....)
3 hét hián volt 3 éves amikor született Blanka.

Hamar bele lehet rázódni a két gyerekes létbe!

[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
kanga0216

Sziasztok!

Először is Hatalmas Gratula Szerencsééknek!!!!
Minden jót és sok egészséget kívánok!
Ha tudsz, majd hozz képeket is!!

Lányok!
Tőletek pedig egy időre búcsúzni jöttem.
Ma ismét negatív lett a tesztem és úgy döntöttem elegem van!
Szóval piri még nincs, de ha jön, akkor sem esek kétségbe és nem vagyok annyira kiborulva, csak belefáradtam! Míg itt mindenki, arról számol be, hogy sikerült-e vagy nem a kívánt nem, nekem 1 éve össze sem akar jönni tesóka. Most elhatároztam, hogy ha megjön, bár ott van még 2 havi Closty adagom, de semmit nem fogok szedni (még önszorgalomból a folsavat és a méhpempőt sem), ovu teszteket sem csinálok, csak élvezem az életet kis családommal.
És akkor majd jön ugye megint az, hogy feladnám a kislány utáni vágyamat?? Nem! Vagyis még mindig nagyon szeretnék egy kis coffos csajszit, de 1 év sikertelenség után már.....
Szóval értitek, ugye???
Ha már nagyon nem bírom nélkületek, ígérem jövök! :wink:
Addig is mindenkinek gyönyörű babavárást és babázást kívánok!!!

Andy

Kép
oriandy

Andy!

Nagyon sajnálom, a negatív tesztet és, hogy elmész, de meg is értelek.
Nemsokára elkezdesz újra dolgozni és nem is lesz időd a Babanetre. Kivéve, ha táppénzen leszel, de reméljük ez nem lesz sok! Illetve, reméljük, hogy ha másfelé járnak a gondolataid és totál le leszel terhelve, beköszönt a kistesó is és rengeteget leszel táppénzen. Ha pedig fenntről úgy akarják, hogy 3-an maradjatok, annak oka van.

Minden jót!

Éva

KépKépKép
agmano

Mókusmama!
Gratula a kislányhoz!

Andy!
Nagyon sajnálom a sikertelenséget, de én is azt mondom, hogy mindennek oka van. És tényleg igaz, ha le leszel terhelve és máshol fognak járni a gondolatok, akkor egyszercsak beköszönt tesóka. És lehet, hogy lány lesz, de gondolom, ha ismét fiúcska sikeredik őt is ugyanúgy fogjátok várni és szeretni. Azért visszavárunk!!!

Kanga!
Igen, ketten találtuk ki a nevét. Vagyis felírtam a nekem tetsző neveket egy cetlire és apa kipipálta a neki tetszőket és így jutottunk erre a névre. Meg olyan nevet akartam, ami rövid, frappáns, öreg korában sem "ciki". De valahogy mégsem jön a számra és ha megnézem a képét, akkor nem olyan "Ádámos". Lehet, hogy hülye vagyok! Sőt...

Kép
Kép
gyurmi

Köszönöm mindenkinek a dicséretet. Jól esik. Majd teszek fel képeket is, de most épp itt durmol a drágám a lábamon, és nem akarom felébreszteni, olyan édesdeden alszik.

Andy!
Sajnálom, hogy elmész tőlünk és hogy belefáradtál a projektbe. Hidd el, lehet, hogy így fog összejönni a tesó, hogy nem görcsölsz rajta folyamatosan. Bármikor kedved van, gyere ismét, szeretettel várunk vissza. Azért ha összejött a baba, értesíts minket!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Kép 1 hetesen

Kép 1 hetesen 2

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok!

Ezer éve nem voltam én sem! Most is csak pár percem van és azért ugrottam be, hogy megnézzem Szerencse hazaért-e a kórházból, és látom, hogy igen! Hát szeretnék neked szívből gratulálni ehhez a gyönyörűséges kisfiúhoz! Sok sok örömet és boldogságot nektek egymáshoz :)

Gyurmi, Naysa ti is már lassan a finishbe vagytok, nektek is kitartás, és drukkolok, hogy minnél hamarabb babázhassatok ti is :) Aztán majd hozzatok képet is!

Mókusmama gratula a lányzóhoz! Ügyesek voltatok!

Nem tudom észrevetttétek-e de eddig csak azoknak jött össze (már akiről én tudok) akik lányt akartak! Olyat, hogy fiút akartak és össze is jött nem hallottam még! Hát azért remélem most már valaki ezt a tábort is erősíteni fogja! :)

Andy, sajnálom, hogy elmész, de megértelek! Kitartás, és azért ha összejön tudasd ám velünk! Akár kisfiú akár kislány lesz! Csak legyen! Drukkolok :)

A többieket nem ismerem igazán, így nem is tudok személyesn írni nektek! De sok szerencsét a bébi projecthez nektek is! Kívánom, hogy sikerüljön a kívánt nemű baba mindenkinek!

Most megyek is! Legyetek jók, majd még benézek :)

KépKép
KépKép
akíra

Szerencse!
Egy tünemény ez a gyerkőc, csodaszép!!! Szopizik rendesen, hogy telnek a napjaitok?

Akíra!
Már neked sincs sok hátra! Tele a gatyád?

Én tegnap tisztára begörcsöltem, mármint lelkileg. A fókuszban volt a hiradós Kumin Viki és a tesójának a kisbabája. A fiam könnyes szemekkel nézte, hogy miért sír a baba és majdnem ő is sírni kezdett, nagyon együtt érző lélek. Hogy fogom én ezt itthon bírni? Ha a kicsi sírni fog, akkor a nagy is?!?!? Ezután következett még egy hülye álom is, be kellett feküdnöm a kórházba, pedig még messze a szülés...
Szóval kezdek berezelni... :?

Kép
Kép
gyurmi

Sziasztok!

Szerencse , nagyon tündér a kicsifütyis!!!!

Andy , lehet , hogy már nem olvasod , de azért leírom , hogy sajnálom , de megértem , hogy egy időre lelépsz!
Sok szerencsét kívánok!!!

Bettivel mi lehet , már jó régen járt erre ?

Gyurmi ,
hát ha ketten gondoltátok ki a nevét akkor nem tudok okosat mondani . Talán csak annyit , hogy nézd át mégegyszer a könyvet , hátha találsz jobbat!
Fiam osztálytásának anyukája mára van kiírva .Ott az apuka Zolinak , a fiú Márknak fogja hívni. Az anyának egyik sem tetszik , de nem is foglalkozik vele , azt mondja ő úgyis úgy hívja ahogy ő akarja! Számomra azért ez is furi!

kanga0216

Most olvastam az "Elvetélt babákban ":

"A teáról (ezt meg Leitől kaptam ):
A cickafark-palástfű teák a havi ciklus rendszerességében nyújtanak segítséget. Napi 2-3 csésze fogyasztása javasolt, főképp vetélés után, egy újabb vetélés elkerülése végett. Egyébként sok változókori gyógyszerben is benne vannak ezek a hatóanyagok - úgyhogy a hormonháztartásra biztosan jó hatással vannak.

Fogyasztása:
Peteérésig cickafarkfű tea, peteérés után a ciklus első napjáig palástfű tea. Napi három bögre.

A gyógyszertárban vagy a gyógynövény boltokban lehet kapni, nekem ízlett, mézzel ízesítettem. A lényeg, hogy nem szabad sokáig áztatni, inkább csak forrázd, mert akkor megkeseredik a tea.
Már nem emlékszem rá, hogy mennyibe került, de a két tasakért együtt nem fizettem 1000 forintot szerintem és marha sokáig elég is.
"

kanga0216

Sziasztok!

Régen olvastalak titeket.
Andy: Sajnálom, hogy megint nem sikerült teherbe esned, de kívánom a legjobbakat.

Csajok, elkezdtük átpakolni a szobát felállítottuk a kiságyat. Lassan elkezdem a babus ruháit mosni.
A pocakom nagy, már nehezen tudok vele közlekedni.

A többieknek kívánom, hogy minden rendben menjen.
Szerencse: Nagyon édes a kisfiúcska.

Sokat olvasgattam, de tényleg szinte mindenki kislányt szeretne és azért küzd, hogy teljesüljön a fiúk után egy pörgős szoknyácskájú kiscsajszi. Igazából, csak kettőnkről tudok (Akíra és Én) érdemben beszélni aki nem lány után áhítozott, és nem sikerült neki.

Naysa
naysa

Sziasztok!

Hát igen Naysa, én is ezt látom! És őszintén én halálosan biztos voltam benne, hogy nektek összejön a kisfiúcska! Hisz mindent a nagy könyv szerint csináltatok! Peteéréskor akció, és mindent betartottatok elötte is! Szóval ezért nekem totál elment a hitem abba, hogy ez a módszer bejön fiúknál :? Mert hogy lányoknál bejön ezt már bizonyították páran, de hát fiús sikerstoryt még nem hallottam! :cry:
De hát mindegy is, mármint az én szemszögemből nézve, mert nekem tuti nem lesz harmadik gyerekem, mi nem próbálkozunk tovább! De nektek drukkolok, és itt mindenkinek, hogy sikerüljön a kívánt nemű gyerek!

Azért majd még jelentkezek én is ha megszületett Fanni :)

Addig is jó készülődést a pocakosoknak, és sok sikert a többieknek! :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Akíra, soha ne mondd, hogy soha :wink:
Könnyű szülést és jó egészséget Nektek!

Éva

KépKépKép
agmano

Végre meglátogatott vérnéni (a férjem hívja így :) )!
Jövőhéten indul az expedíció! Tesztek , joghurtok , figyelések ......
Segítsetek majd!!!! lécciléccilécci

kanga0216

Kanga!
Drukkolok!
És figyelek, és tanulok szép csendben. LH tesztet is fogsz használni? Már találtam 1-2 helyet, ahol talán olcsóbban hozzá lehet jutni.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

[quote="boeske"]
írta:
boeskeDrukkolok!
És figyelek, és tanulok szép csendben. LH tesztet is fogsz használni? Már találtam 1-2 helyet, ahol talán olcsóbban hozzá lehet jutni.

Köszi! :)

Igen ,legutóbb is használtam. Itt a Babaneten is lehet rendelni , én a Vaterán szoktam (120ft).

kanga0216

Sziasztok!

Hát nekiláttunk mi is, de lehet, hogy nagyon elszúrtunk! Az összebújás és az utolsó +nak nevezhető teszt között csak 2,5 nap telt el (egyik sem volt bordós, csak olyan épphogy tesztcsík színű). Reggel volt az esemény :oops: aznap erösödő, másnap és harmadnap + tesztet produkáltam, utána való nap már tök - volt. Segítsetek megfejteni! Most várjam a sikert, vagy ne? Én min. 4-5 napot akartam hagyni a kislányoknak...

Éva

KépKépKép
agmano

Szia!

Örülök , hogy Ti is belevághtatok!!!

Én még nagyok tapasztalatnak vagyok! Hátha erre járnak az okosok (a alegpozitívabban :) ) és mondanak valamit.

Nekem a héten lesz pé-m. Most gyógyteázom rásegítésnek. A kontrolom halvány. Nem tudom mikor kéne próbálkoznom.
20-án jött meg tehát ma van a 9. napom és 31 naposak a ciklusaim.

segítsééég

Kép

kanga0216

Agmano!

Szurkolok!

Remélem sikerül! Csak mindent úgy csinálj, ahogy a Tulipán :lol:

Sikerülni fog!

Szami
szami1108

Kanga!
És nem romlik el az LH teszt a postázgatás közben? Ha jól tudom, hűtőben kell tárolni, és használat előtt felmelegíteni szobahőmérsékletre.
Én tesztgyártő cégtől szeretném venni. (Van 50 db-os kiszerelés :) )
Az LH teszt használati utasítása szerint 31 napos ciklus esetén a 12. nap előtt nem érdemes tesztelni. Bár szerintem, ha biztosra akarsz menni, akkor minden nap tesztelsz.

Agmano!
Szerintem van esély, ugyanis a pozitív teszt UTÁN 24-36-48 órával várható a tüszőrepedés.

Szép napot!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Még valami....

Kanga!
10-11. nap után már ne próbálkozzatok.
Legkisebb fiam a 10. ciklusnapon fogant. :roll:

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Boeske,
egyikre sincs ráírva , hogy hűteni meg melegíteni kell.

Az előző bébinél (aug.)a ciklus 13, napján huncutkodtunk és a 16. napon volt pé-m.

Veszek joghurtot , meg azért ma ia tesztelek. Az egész héten szándékomban van tesztelni.

Kép

kanga0216

Kanga, akkor nem is vagy olyan tapasztalatlan...Akkor már végigkövetted néhány ciklusod. Ez esetben a 13. nap tényleg jó választásnak tűnik.
Elolvastam még egyszer a teszt használati útmutatót. Tényleg nem muszáj hűtőben tartani, bár lehet ott is.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Én nagyon szeretném, ha nyárra összejönne, de vegyesek az érzéseim és a végén még ez hoz rám bajt. Ha még a rákövetkező 3. nap is + tesztem lett volna, akkor nem aggódnék, így viszont igen. Mi van, ha a második + a lemenő ágban volt? Egyáltalán van ilyen? Vagy egyszer csak 5 perc alatt lezuhan az lh érték? Netán ezt egyén és alkalom válogatja?
Azt hittem már értem, de kiderült, hogy mégsem. :cry:
Boeske, hogy veszed a tesztet és mennyiért? Én kifogyóban vagyok, de még azért várok 1 hetet a megrendeléssel.
Pont tegnap váltottunk lakáshitelt és így nem jár már a szocpol (1,4 mill) a születendő 3. gyerek után. Legalább senki nem fogja azt mondani, hogy a pénzért szülöm a 3-at :lol:
Szami, régi sorstársam!!! Én nem fogyiztam az 50 kilómból, (Martin műtétje 2 hét múlva amúgy is megteszi hatását és ledobok 2-3 kilót), és joghurtozni elfelejtettem, de ha most nem jött össze, akkor még komolyabban veszem - mármint a joghurtozást!!!
Köszi mindenkinek a bíztatást - bár nem volt túl bíztató.
Ja és a tesztelést kezd minél előbb, nem azon a pár 100 forinton múlik, lesz még elég kiadásod! Nekem havi 10-12 teszt elmegy, mert a ciklus 18-22 napja közt van pé-m a 31 napból - ezt eddig nem tudtam csoda, hogy egyáltalán van gyerekem. Ezek után nem bízom a véletlenre, 10. naptól nyomom.

Üdv!

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!
Úgy látom, megint felpezsdült a topik! Örülök, és drukkolok mindenkinek!
Látod, Éva, ez így működik, azt hiszed, hogy már mindent tudsz a témáról, és amikor épp ott állsz, hogy eldöntsd, hogy mit tegyél, hát fogalmad sincs semmiről...... :( Én is így jártam.....mind az 5-6 hónapban, amikor próbálkoztunk.
Sajna most én sem tudok okosat mondani....mármint arról, hogy időben akcióztatok-e......ezek szerint az esemény előtt még negatív volt a teszt, és aznap kezdett erősödni????
Várjál, nekem hogy is volt? Szerdán még tök negatív volt este, akkor akcióztunk, csütörtökre elfogyott a tesztem, ezért akkor már nem akcióztunk, péntekre pedig tojásfehérje szerű lett a váladékom, ami mindenképpen pozitív tesztet jelent. tehát pontosan nem tudom, hogy pénteken vagy szombaton volt valójában a pé, de kb uaz volt akkor a helyzet, mint most neked. És lány lett! Vagy lesz. Vagy hát remélem. Már kétszer megerősítettek ebben, de a kétség mindig ott van bennem. Úgyhogy hajrá! Ha véletlenül a jövő hónapban is tesztelni kell még, mindenképpen a kazettás tesztet ajánlom, sokkal egyértelműbben mutatja az eredményt......bár drágább, az biztos. és érdemes kicsivel akció előtt tesztelni, hogy biztosan lásd, hogy áll a pé.
mókusmama1

Éva!
Én még sosem vettem LH tesztet, jelenleg még ciklusom sincs, mert még szoptatok. Itt a fórumon olvastam, hogy valaki 50 db-os kiszerelésben vette a Vitani Kft-től. www.vitani.hu
Van kazettás tesztjük is, és érzékeny HCG teszt is. Nem tudom mennyiért adják, nekem kb. majd csak 1 év múlva lesz aktuális a dolog.

Valaki tett fel jó képet az LH tesztjeiről a második topikba. (LH tesztek olcsón....)
Érdemes megnézni.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Mókusmama, tuti lányka lesz az,ne aggódj! Szeretö üdv Neked!

És a Többieknek is! Jaj, nagyon drukkolok..innen a háttérböl...

Betti
betti444

Kössz a tippet Boeske!

Mókusmama, most megnyugtattál, jaj de cserélnék most Veled! Igazából a Ti sikereteken buzdultam fel :lol:
Közben én is józanul átgondoltam és a pé csakis vasárnap lehetett, mert a szombat du-i teszt, az pozitív volt!! És előtte csüt reggel dolgoztunk az ügyön. Ez legalább 3 nap, ami összességében jónak számít, bár én nem akarta mennyire kiélezni. Hiába, utólag okos az ember.
Na pussz, mert a két lábon járó tesztoszteronok tombolnak.

Éva

KépKépKép
agmano

Éva, örülök, hogy kicsit meg tudtalak nyugtatni. Úgyis a 18-19. hétig 80-szor átszámolja az ember, hogy hány nap telhetett el a az akció és a pé között. Nem tudom, neked volt-e nagy különbség a 2 terhességed között, de nekem TÖK más volt......bár lehet, hogy ez nem mérvadó, de az elején csak ebbe tudtam kapaszkodni, és biztosra is vettem, hogy most sikerült a kislány. Aztán persze egy vizsgálat alkalmával azt mondták, hogy kisfiú, és akkor minden teóriám összedőlt, de végül csak kiderült, hogy lány. :lol:
Ezeket mind-mind csak bíztatásképp mesélem!
mókusmama1

Köszi, Mókusmama!

Nekem egyforma volt az összes terhességem. A fiúkkal a 2. harmadban voltam hányós :? "csak" az aktivitásbeli különbséget éreztem, de néhány két fiús barátnőm a másodikkal végigémelyegte az első harmadot, mégis fiúk lett.
Ezek után már ez sem mérvadó - bár sokaknál a hányás lányt jelent a magas ösztrogén miatt, ha jól emlékszem.
Lehet, hogy kár is ennyit agyalnom, pár nap és kiderül - a normál ciklus és a késői pé előnyei.
Jó hétvégét mindenkinek, bár ez most nem a vidámságról szól!

Éva

KépKépKép
agmano

Éva!
A hányás valóban nem mérvadó. Én mindhárommal rengeteget szenvedtem az elején. A 6-7 kg-s fogyásról és legyengülésről nem is beszélve.

Most nézem csak: 2 év + 1 nap van a fiaid közt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boeske 2008.10.31 14:27-kor.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Kanga?
boeske

Igen Boeske!

Már előre félek a dec 1, 2-től. 2 szülinap 2 ebédeltetés vendégeknek, 2 torta + 2 az oviba. Általában hulla vagyok ezeken a hétvégeken, de mindkettőnek megjár a külön szülinap. Egyikre a férjem szülei jönnek, másikra az én szüleim :lol:
Már gondolkoztam, hogy összevonom. Nekem jobb lenne, de a fiúkank nem.
Még egy vicces dolog: névnapok 6. hó 6. és 11. hó 11-e :wink:
Na és még egy vicces: Martin névnapja előtti napon van az unokatesó Réka névnapja, Norbi névnapjakor pedig gyereknap.

Éva

KépKépKép
agmano

Boeske,
vagyok , bár csak azért ültem a gép elé (4 napja voltam utoljára) ,mert nem tudok aludni annyira fáj a torkom. Benyeltem az influenzát. A lázas isőszakon túl vagyok ,tegnap torokfájás estére hasmenés. Éjjel óta meg minden nyelésnél olyan mintha kést szúrnának a torkomba és fülembe.

A tesztjeim negatívak . Lehet , hogy a vetélés annyira felkavarta , hogy a mensi alatt vagy közvetlen utána volt. 20-án jött meg. 24 -én ment .26-án jöttünk haza a Balcsiról , másnap csináltam az első tesztet ,ami erősebb volt ,mint a mostaniak.
17-én lesz egy 2-es lány Jónásom. De nem tudom mennyire lehet hionni benne és mennyit számít , hogy Clostilbegyt-et szedtem. És rá 2 napra kéne megjönnie.

Azért lett volna jó , ha most akadt volna be a bébi , mert akkor július végén lenne a kicsomagolása , viszont ha jövő hónapba esek teherbe , akkor augusztus végén szülnék ,így pont kórházban lennék amikor indul a suli. Pláne Blankám akkor kezdi az elsőt!

Éva,
Nálunk a két gyereknek 3 hét van a szülinapja és a névnapja között. Ráadásul Gergőmnek Június 15 én a keresztapjának 16-án van a szülije , a névnapjuk : Gergő nov.a7 ,keresztapus nov 18.

Hányás : az elsőnél 10 hétig émelyegtem , és kívántam a hányást ,mert akkor biztos megkönnyebbülnék. A másodiknál 22 hétig szó szerint éjjel nappal hánytam , meg még az utolsó hónapban is többször. Azóta a hideg ráz ha csak émelyegni kezdek. Már mosz rettegek mi lesz .

Na elteszem magam ,már kicsit hat a Cataflam és jó sokat is írtam.
Továbbra is testelgetek. Nem tudom mit tegyek ,ha elked érni , mert lehet , hogy ma kiváltom az antibiót , mert semmit nem javul az állapotom! Szerintetek?
Olyan jó lett volna ebben a hónapban bebabásodni!!!

Kanga

Kép

kanga0216

Megnéztem és nem 17 hanem 12-én van a Jónásom ,pláne a Hold is lány jegyben van aznap!
Mennyire lehetséges?

kanga0216

Hát Kanga!
Nekem a Jónás nagyon nem jött be. Azt még csak el tudom képzelni, hogy van peteérés a megfelelő holdfázisokban, de hogy lányos, meg fiús... Na, azt nem hiszem. És a tesztnek a peteérést akkor is mutatnia kéne.

Jobbulást! És inkább várj egy hónapot, ha nagyon beteg vagy. A láz az első hetekben nem igazán jó.
Legalábbis úgy vagyok vele, hogy inkább később sikerüljön, de ne legyen vetélés a vége. Abból nekem már elég volt egy életre.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

sziasztok

bocs hogy csak így ismeretlenül írok, de ezekben a módszerekben van is valami? mert szerintem max az 50%-ot 60-ra srófoljátok fel. nekem pl nem jött be se a jónás se a kínai naptár, mindkettő lányt mondott de szerencsére kisfiam lesz (én nagyon kisfiút szerettem volna) mondjuk ez a peteéréses dolog érdekel.. az igaz hogy minél közelebb vagyunk együtt apával a peteéréshez annál biztibb hogy fiú lesz? ja.. és akinek már van pocaklakója tudja tesztelni a gyűrűs módszerrel... nekem az bejött (és eddig az összes ismimnek) madzagra gyűrű, és pocak felett tartani mozdulatlanul. ha előre leng ki akkor kisfiú, ha körkörösen akkor kislány ;)

szép 7végét kívánok Dániából :)
Adrienn

KépKép
KépKép
adryn

Hát eltoltuk a bébigyártást. Este elkezdtem az Augmentint , mert már sírtam annyira fájt a torkom , és a napi 3 Cataflam sem segít az egészséges picihez. De próbaképpen azért a Jónást megpróbáljuk.

Adrienn,
a kínai tényleg egy marhaság! Én fiú vagyok a lányom is de a fiam lány! Azt sem hiszem , hogy az adott hónapban az összes egykorú hölgynek ugyanaz a nemű gyereke születne!
A Jónást nem tudom. Arról azért többen számoltak be pozitívan ,de abban sem tudok totál hinni.Sőt! De 1 próbát megér! :)

Azért a peteérés figyelése valós dolog. Persze ez sem 100%.

kanga0216

Kanga jobbulást!

KépKépKép
agmano

Köszönöm Mindenkinek!
Már sokkal jobb! Csak bánom , hogy mindez most volt. Valószínű tegnap volt pé-m. Fájt , t.fehérjéztem. Ráaásul a Hold is lányjegyben van. Ez van.

kanga0216

Sziasztok!

Hát, csajok, úgy tűnik ezt elsőre összehoztuk...
Ovu -3 nap, az eredményről legkorábban 10-12 hét múlva tudok beszámolni.
Tele vagyok félelemmel, hogy fogom majd bírni? És az utána következő 20-30 évet is? Arra gondolni sem merek, hogy mi van, ha fiú?!

Éva

KépKépKép
agmano

:wink: Gratulálok!!!
Lány lesz! Ne izgzulj! Ha benne van az ember, akkor már nem olyan félelmetes...teljesen természetes lesz, meglátod! Vigyázz magadra!
mókusmama1

Éva!
Ügyesek voltatok!
Szerintem is csak kislány lehet.

Kanga?

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Agmano!

Nagy gratula! Lány lesz!

FEltétlenül írj, ha tudsz valamit

Szami
szami1108

Kössz mindenkinek a szurkolást! :wink:
Remélem tényleg lány lesz. Tudom nem jelent semmit, de eddig sosem voltam kényes a szagokra, de már most irritál pl. a pékség illata is.
Most egy darabig nem jövök, holnap műtik Martint.
Nem gondoltam, hogy addigra ketten "leszek"bent vele:oops:

Éva

KépKépKép
agmano

Éva,
aki tud az tud!!! Drukkolok , hogy csj legyen!

Boeske,
velem semmi. Ma reggel volt Jónásom ,így tegnap próbálkoztunk. Az eredeti pé-kor a gyógyszerek miatt nem. Egy hét múlva kell megjönnie. Aztán hajrá.
A fiam osztálytársának 4 hetes a tesója , tegnap ott voltunk. Fájt a szívem rendesen ,de az kicsit enyhített , hogy kisfiú.

kanga0216

Sziasztok!

Gratulálok az újdonsült kismamához!
Szorítok, hogy kislányod legyen!

Nálam minden rendben, 2111 a méhszájam, a babus nem akar még kibújni. A kislányommal nehezen birok mostanában, hisztis, nem fogad szót stb..

A heteim sűrűsödtek, nst , uh, dokivizit, szóval nem unatkozok.

Naysa
naysa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?