Boeske,
vagyok , bár csak azért ültem a gép elé (4 napja voltam utoljára) ,mert nem tudok aludni annyira fáj a torkom. Benyeltem az influenzát. A lázas isőszakon túl vagyok ,tegnap torokfájás estére hasmenés. Éjjel óta meg minden nyelésnél olyan mintha kést szúrnának a torkomba és fülembe.
A tesztjeim negatívak . Lehet , hogy a vetélés annyira felkavarta , hogy a mensi alatt vagy közvetlen utána volt. 20-án jött meg. 24 -én ment .26-án jöttünk haza a Balcsiról , másnap csináltam az első tesztet ,ami erősebb volt ,mint a mostaniak.
17-én lesz egy 2-es lány Jónásom. De nem tudom mennyire lehet hionni benne és mennyit számít , hogy Clostilbegyt-et szedtem. És rá 2 napra kéne megjönnie.
Azért lett volna jó , ha most akadt volna be a bébi , mert akkor július végén lenne a kicsomagolása , viszont ha jövő hónapba esek teherbe , akkor augusztus végén szülnék ,így pont kórházban lennék amikor indul a suli. Pláne Blankám akkor kezdi az elsőt!
Éva,
Nálunk a két gyereknek 3 hét van a szülinapja és a névnapja között. Ráadásul Gergőmnek Június 15 én a keresztapjának 16-án van a szülije , a névnapjuk : Gergő nov.a7 ,keresztapus nov 18.
Hányás : az elsőnél 10 hétig émelyegtem , és kívántam a hányást ,mert akkor biztos megkönnyebbülnék. A másodiknál 22 hétig szó szerint éjjel nappal hánytam , meg még az utolsó hónapban is többször. Azóta a hideg ráz ha csak émelyegni kezdek. Már mosz rettegek mi lesz .
Na elteszem magam ,már kicsit hat a Cataflam és jó sokat is írtam.
Továbbra is testelgetek. Nem tudom mit tegyek ,ha elked érni , mert lehet , hogy ma kiváltom az antibiót , mert semmit nem javul az állapotom! Szerintetek?
Olyan jó lett volna ebben a hónapban bebabásodni!!!
Kanga