Sziasztok Lányok!
Ma is csak ilyen későn tudtam jönni. Ez a munkahelyi oktatás elveszi az összes időmet
Meghoztuk a gyűrűt, nagyon szép lett
Megkérem majd páromat, hogy fotózza le és teszek fel képet róla (még soha nem próbáltam, remélem sikerülni fog). De nem igérem, hogy mostanában, mert kicsit el vagyunk havazva
Nagyon aranyosak vagytok, hogy szurkoltok a sok hóért
Azt hiszem, ha ennyien szorítanak értünk, tényleg jó nagy hó lesz
EGyébként gyűlölöm a telet a hideg miatt, mégis úgy alakult, hogy ekkor lesz az esküvőm. De már nem bánom, és talán, ennek a gyönyörű élménynek a hatására szegény tél iránt is megenyhülök
Kata2, azért nagy haladás, hogy már legalább nem émelyegsz! Reméljük, egy-két hét, és a hányás is elmúlik! Nem lehet,hogy kilenc hónapon keresztül szenvedj ettől a fránya rókakomától
Az esküvői történeted persze, hogy érdekel!!!!!:) A menüvel mostanában nem foglalkoztam
De valószínű, mivel kevesen leszünk, azt a lehetőséget választjuk, hogy csinálunk egy szűkített étlapot (majd ha a gyomrom is engedi) és mindenki választ magának valami főételt. A leves adott lesz, a piák szintén szűkített itallapról lesznek korlátozott összegig. Ez a terv, de elvileg holnap megyünk lefixálni a dolgokat, akkor már többet fogok tudni.
Heni, gratulálok az uh-hoz
Ne aggódj az miatt, hogy mennyi idős a kisbabád, nekem is pont három nappal fiatalabbnak mondta a legutóbbi vizsgálaton a doki a korát. Az a lényeg, hogy minden rendben van Veletek, és a kisbabád nagyon jól érzi magát odabent
Süni, Neked is gratula az új uh képekhez!!!:) Igazi nagy babátok van már! (nekem még csak mm-ben lehetett mérni legutóbb
)
Bvigh, biztos nem fogok hisztizni
Szerencsére nem vagyok hisztis tipus
Így is azon aggódom, nehogy rosszul legyek, és velem legyenek elfoglalva, mivel valószínű ez nem esne jól az ifjú párnak, amit meg is értenék. De a héten (nem szeretném elszólni magam) szerencsére nincsenek olyan nagyon nagy rosszulléteim, igaz, enni is kevesebbet eszem. Apropó, kaja. Képzeljétek, ma mit ettem! KFC-ben fincsibe szendvicset. Ebben még semmi meglepő nincs, de ha elmondom, hogy vegetáriánus vagyok és nagyon utálom a gyorskajákat, akkor már annyira nem mindennapi a dolog
Csillagtáncos, az én párom is többes számban beszél hozzám
De annyira édesek, nem? Én annyira el tudok érzékenyülni az ilyen dolgokon
A legújabb neve egyébként a babánknak, mióta van uh képünk, hogy Pötty. Annyira édes, amikor simogatja a hasam, és beszél hozzá, hogy helló Pötty, hogy vagy kicsi Pötty
Hűha, mennyit írtam, szómenésem van
Puszi mindenkinek, holnap este remélem tudok jönni!
Magdi