Új privát üzeneted érkezett!

Hú lányok!Én is azt terveztem, hogy este nekiülök szépen és írok mindenkinek .Erre fogad egy irgatlan mennyiségű olvasmány, amit szépen el is olvasgattam, de már sajna annyira fáradt vagyok, hogy nincs erőm mindenkinek írni. Azért a fotókat megtekintettem.Majd holnap igérem bepótolom az írástKép.

Egy anyukát azért szeretnék üdvözölni körünkben, akinek csodaszép leányzója van. Igaz egy pár nappal idősebb a leányzója , mint Robókám, de azért felvehetjük a mi kis listánkra? Kép.Gyere sűrűn ám, itt mindenki szívesen fogad téged kedves ÁgiKép.

Vera: Benci pedig csodaszép, mint mindigKép, vagyis úgy látom, mintha egyre szebb lenne, de azt nem értem, hogy csinálja, hogy mindig egy fokkal szebb. Kép. Lehet ezt még fokozni??Tündéri kisifckó.

Zsófi: sajna Benciről nem tudtam megtekinteni a képeket, mert karbantarás van .

Zsizsa neked pedig külön köszönet a pozitív energiákért, de mostanra már teljesen elhaszáltam mind.

Mindenkinek nyugodt éjszakát, kevés ébredéssel tűzdelveKép: Anita
anita77

Reginám: közben látod írtál, csak az írásom benne maradt a gépben , természetesen Domcsi is gyönyörű, minden nap várja Robó a hívásátKép. De édesen alszikKépkis tündérleányzóKép

Anita
anita77

Sziasztok Lányok!

Csak egy pár sorra ugrottam be, ugyanis mindenképp hozzászólásra késztetett Zsófi írása. Lehet hogy nem fog tetszeni amiket mondok, de mégis kikívánkozik belőlem. Előre mondom hogy nem szeretnék vitát nyitni, sem senkit megbántani, csak a saját véleményemet mondom el.
Szóval Zsófi írtad, hogy november óta folyik a kisfiad orra. Engem ez már alapból nem hagyna nyugodni, akármit is mond az orvos, akkor elvinném máshoz. De ez csak a dolog számomra kevésbé zavaró része.
Inkább az tűnt fel, amit írtál, hogy tegnap is másfél órán át üvöltött, de ha nem nyugszik meg melletted, akkor hagyod sírni, elvégre nehéz ő már a járkáláshoz. Szerintem nem véletlen az a sírás, főleg ha beteg, mindenképp azt jelzi hogy a közelséged igényli, szeretné ha törődnél vele, megnyugtatnád. És nekem valahogy rosszul esik hogy ez nálad a kilókon múlik. Az én kisfiam lassan 14 kiló, de soha nem jutott eszembe hogy ne hurcolásszam ha arra van igénye. Sőt, van hogy úgy adódik, hogy ő is meg a 6 és fél kilós huga is egyszerre van az ölemben mert épp mindkettőnek rám van szüksége. És olyankor nincs másfél órás üvöltés...
Én elhiszem és tisztában vagyok vele hogy az orrdugulás kellemetlen számára, és ez sírásra ad okot, hiszen tapasztaltam én is a saját gyerekemnél nem egyszer. De ha ehhez még az is társul hogy önmagát kell megnyugtatnia, na az biztos hosszas sírással jár.
Hidd el, én tényleg nem bántani akarlak, sőt nem is kívánok beleszólni a gyereknevelési elveidbe, de nekem ez szemet szúrt és úgy gondoltam mindenképp le kell írnom a gondolataimat ezzel kapcsolatban. Nem szeretnék senkit magamra haragítani, remélem nem is következik be.

Sziasztok, Diti
diti

Sziasztok,
jo regen nem irtam, es olvasni sem nagyon tudtam, igy most csak magamrol irok, remelem nem baj Kép
Nekem kb. 2 hete kihuztak a bolcsessegfogamat, ami elegge megviselt, mert emiatt 2 ejszaka nem aludtam semmit - a szopik kozott fel-le jarkaltam Kép Aztan meg Emma nem akart aludni, az elso 3-4 ora alvas utan 1/2-1 orankent ebredt es hajnal 5 korul meg vegleg. Nappal meg persze csak seta kozben. De szerencsere mar 3. napja megint mukodik a regi jol bevalt onkiszolgalos alvas, es reggel 9 koruli vegleges eberdes (kop-kop-kop).
Voltunk mereckedni is, Emma 67 cm es 6.6 kg, magas vekony baba Kép mi felevesen tutira nem fogunk duplazni. Mar a forgas profin megy minden iranyba es ujabban kinyomja magat negykezlab es ugy hintazik, es kozben nagyokat vigyorog Kép Ami meg erdekes, mostanaban a jatekainak a cimkei erdeklik, es mindent "vizsgal" Kép imadom Kép

No megprobalok visszaolvasni

batka
batkamano

Hali,
megint en... bocs, ha kicsit osszevissza irok es nem is nev szerint mindenkinek, de olvasas kozben nem jegyzeteltem...

udv az ujaknak, gyertek gyakrabban mint en Kép

hozzatapi:
meg mindig nem kezdtuk el, es bar regebben en is nagyon vartam, most mar nem. Szerintem a szopizasnal jobb nincs... egyszeru, gyors, olcso es mindig keznel van Kép Persze ez biztos azert is van, mert atneztem a bebietel-kinalatot es az ittenieknek eleg vad osszetetelei vannak, ugyhogy Emma tutira hazi-bebipapit kap - legalabb is az elejen, aztan majd meglatjuk Kép Tenyleg, errol jut eszembe, van itt valaki, aki nem eszik hust?

Anita,
ha jol emlekszem neked van hozzatapis tablad, elkuldened nekem? Koszi

alvas-nyugi:
ugy latom, ez a korral jar Kép 6-hos ugrasrol mar hallottam, de 5-hosrol meg nem. De teljesen megnyugodtam, hogy meg a jo-alvo babak is ebredeznek... (Anita, nem-alvo sorstars, nalatok rendezodtek mar az ejszakak? Remelem igen, az uuugy megnyugtatna engem is...)

Anita es a tobbiek
koszi a hianyolast es a szulinapi jokivansagokat

Barbi,
jo, hogy nalatok ennyi baba-uzlet van. It kb 5-fajta van, es hasznalt pedig nincs. Amugy a jaroka az szerintem hordozhato kisagy Kép de nagyon jo. Mi is vettunk a vegen jarokat - ez fa racsos, de nincs alja, es nem is olcso...

Zsizsa,
baleset Kép hiszti nalunk is most kezdodott, pedig en azt hittem az ilyen korban meg nincs... teljesen felkeszuletlenul ert. Te mit csinalsz olyankor? Mi olyankor megrobaljuk elterelni a figyelmet de nem mindig sikerul, olyankor kiabal, aztan talal maganak masik erdekesseget es abbahagyja.

Diti,
engem nem haragitottal magadra Kép sot, egyetertek

Meg mindig minden baba gyonyoru

batka
batkamano

Sziasztok!

OFF a téma, de muszáj írnom róla. Aki nem akarja, ne olvassa el, nem lesz vidám.
Szóval: tegnap az állatorvos elaltatta Ginát. 12 éves volt. Életem eddigi 27 évének legszörnyűbb napja volt, hisz a szemem láttára....
Az alap probléma az volt, hogy tropára mentek a hátsó lábai és nem tudott egyedül felállni, mindig elesett, összegabalyodtak a lábai. Ő egy bobtail volt, kb.40 kg. Ehhez hozzátartozik, hogy 3-on lakunk, lift nincs. A séta egy borzasztó "macera" egy ideje, cipelni nem lehetett. Rengeteget vittük orvoshoz, az hatott csak, ha szteroid injekciót kapott. Tegnapelött este azt mondtam, hogy nem hagyom elaltatni, hanem még ilyen injekció...
Csak tegnap reggel, a lépcsőn úgy esett le, hogy elszakadt egy ínszalag a mellső lábában. Így már felülni sem tudott. Ez eldöntött mindent. Reggel hívtam az állatorvost és megbeszéltem vele, hogy 14 órára kijön, és elaltatja. Ne tudjátok meg, milyen az, amikor tudod, hogy még 2 órát...még fél órát...még 10 percet él, az, aki 12 éven át "árnyékként" követett mindenhova, aki téged szeretett a legjobban a világon aki bízott benned....és akinek "megrendelted" a halálát.
Az állatorvos azt mondta, hogy addig húztuk a dolgot, amig lehetett, mostmár ő is lebeszélt volna minden másról, mert ezután csak a bajok jöttek volna. Mert szervi baja nem volt, mondhatni ezen kívül egészséges volt. De abból, hogy nem tud járni/végezni a dolgát rendesen, jöttek volna bajok sorra. És 12 év egy nagytestűnél szép kornak számít. Tényleg mindent megadtunk neki életében, a maximumot mindig. Bejárta a fél világot, látta a tengert, magas hegyeket, zöld mezőket...
Aztán jött egy fickó, elvitte, elhamvasztotta és visszahozta egy urnában. A telken lesz eltemetve, imádott ott lenni. Lesz egy kis emléktábla, és ültetünk szép virágokat.
Végülis szépen ment el, mondhatni. Most úgy érzem, hogy kitéptek egy darabot belőlem (aki nem kutyás, lehet, hogy hülyének néz), még mindig óvatosan megyek az előszobában (sötétben), hogy nehogy rálépjek, úgy érzem, hogy most is ott alszik.
Fanni biztosan megérzett ebből valamit, mert elötte letettük aludni, de mikor megérkezett a doki felébredt,hallottam...és csöndben, teljes csöndben feküdt a kiságyban a sötétben. Tudta...
Fanni nagyban segít elviselni a gondolatot, hogy Ginus nincs többé. Úgy még borzalmasabb lenne, ha még nem lenne Fanni, hisz ettől rettegtem már évek óta, hogy mi lesz, ha majd a Gina...
Hát....körülbelül ennyi, mégegyszer bocsi, hogy leírtam.
És 2 kép Ginusról:
Itt 3 hónapos : Kép
Ez pedig idén nyáron készült, némileg meg van nyírva Kép

dbarbi
DBarbi

DBarbi!

Nagyon sajnálom szegény kutyust, szívből együtt érzek veled. Az én kutyusom is már 12 éves (ő a szüleimmel lakik), és ő is a fél életemen át velem volt. Imádom még most is, bár nem nálunk lakik, és hiába van 2 saját kutyánk, szeretem őket is, de közel sem állnak olyan közel a szívemhez. Én is folyton attól rettegek mi lesz ha elpusztul... És már látni rajta hogy öregszik Kép Mióta együtt vagyunk a férjemmel, már 3 kutyát vesztettünk el (valószínű a kedves jóakaró szomszédok miatt), és azokat csak max. 1 évig ismertem, mégis pityergek még most is ha eszembe jutnak. Mi lesz akkor majd ha az én kicsi kutyám megy el... KépKép
Szóval nagyonis megértelek, kívánok neked sok erőt hogy elviseld a fájdalmat, és kitartást míg már nem lesz olyan fájó az emléke.

Diti
diti

DBarbi, én nem vagyok kutyás (csak nagymamáméknál voltak/van szívemhez közel álló kutyák) de megértelek, nagyon sajnálom Kép Veled együtt sírok Kép Nagyon szép kutyus volt!
Örülök, hogy leírtad, hogy mit érzel, nem érdekel, h OFF vagy nem!

Pussz
Ann
annann

Sziasztok!

DBarbi! Nagyon sajnálom a kutyusodat! Megértem hogy micsoda szomorúság ez. Nekünk is volt egy nagy kutyánk (kuvasz), 13 éves volt amikor teljesen lebénult, nem tudott semmit csinálni csak feküdt. Nyár volt, nagyon meleg, és hogy ne tüzze a nap, csinált neki apukám egy házikót ott ahol a kutya feküdt - nem tudott már bemenni az árnyékba, annyira beteg volt. Rettentöen sajnáltuk, láttuk hogy már semmi ereje nincs. Az állatorvos mondta hogy meg lehet müteni, kap majd sok-sok gyógyszert - de mi úgy gondoltuk az már szenvedés lenne neki. Igy inkább kapott egy szurit és elaludt. Átérzem a bánatodat nagyon!!!

Regina! Nagyon aranyos a kislányod, ahogy öltözés közben elaludt.:-))

Anita77! Köszönöm neked is a kedves fogadtatást!

Ágnes
Tímea (2003. július 4.)
Péter és Levente (2005. december 26.)
agnes77

DBarbi:

Nagyon sajnálom a kutyusodat, meg is könnyeztem szegényt Kép olyan aranyos a képeken!
gondolom most egy ideig nem szeretnél másik kutyulit...vagy igen?!
Fanni okos kislány, megérzi ha anya és apa szomorú....Kép
regina
gregina

Köszi Lányok!

Hiába, aki kutyát vállal...elöbb-utóbb eljön a pillanat..
Gina rengeteg csodás, boldog percet szerzett nekünk Kép Csodálatos kutyus volt Kép Igyexem erre gondolni inkább Kép

Regi: köszi az együttérzést. Nem, most úgy gondolom, hogy nem akarok több kutyit. Most. Ha Fanni majd szeretne, akkor valami kis testűt (hacsak nem lesz házunk nagy kerttel), pl. westit veszünk neki/nekem.
Azt mondom, legjobb a hal, azt csak lehúzod a klotyón, ha kimúlik. De azis csak addig, amig nem adsz nekik nevet...erre jöttem rá. Volt egy halam..Teodor...azt is megkönnyeztem. Persze nem lehet összehasonlítani a kettőt.

AnnAnn, Diti, Agnes77: köszönöm az együttérzést, a szép szavakat!

Megyünk ma mázsálásra Fannival, nagyon kivi vagyok, mennyit nyomunk Kép

dbarbi
DBarbi

Diti!

Nem haragíottál magadra, csak nem ismered a fiamat. Ha ő üvölteni akar, akkor ő üvölt. Mindegy neki, hogy az ágyában van, az én ágyamban, vagy a karomban. Vannak olyan helyzetek, amikor egyszerűen nem lehet megnyugtatni. És ez születése óta így van. Szvsz egész egysazerűen hisztis. Természetesen ha meg tudom nyugtatni, akkor megnyugtatom, de ha nem lehet, akkor nem lehet.

Az orrfolyásról. Nem nyugodtam bele, voltunk a fül-orr-gégészeten 1. a sportorvosiban, 2 a gyerekklinikán, 3. a gyerekkorházban. Ennél többet én nem tudok tenni. Mindenhol azt mondták, hogy adjam az orrcseppet, és majd elmúlik... Nos sokáig adtam is, de sok értelme nem volt, viszont tudom milyen káros, így ezt hanyagoljuk. Annyit tudok tenni, hogy sűrűn szívom az orrát, nehogy arcüreggyuszi legyen belőle. De ezt sem tehetem túl sűrűn.

Ági, miért érdekel ennyire???KépKépKép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jaj, Ági:

A babanet fotóalbumában bencebaba néven vannak képek.

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi! Mármint hogy a kisfiad fotói miért érdekelnek ennyire? Hát mert kiváncsi vagyok rá.:-)))))
Megnézem a babaneten!

Ágnes
Tímea (2003. július 4.)
agnes77

Zsófi! Nagyon aranyos a kisfiad!!!
A MÁV kórházban szültél? (a kórházi fotókon megismertem a környezetet). Én is ott szültem!!:-)

Ágnes
Tímea (2003. július 4.)
agnes77

És nem a kilókon múlik. A hugomat is hordozom elegetKépKépKép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ági, Szegeden szültemKépKépKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi! Akkor én rossz fotókat néztem? Mert a kórházi berendezés nagyon MÁV-os volt.....

Ágnes
Tímea (2003. július 4.)
agnes77

Zsófi!

Mint mondtam nem számon kérni szándékoztalak, se magyarázkodásra késztetni, úgy csinálod a dolgokat ahogy te a legjobbnak gondolod.
Mindenesetre én úgy vagyok vele, hogy inkább üvöltsön a kezemben, de nehogy azt érezze hogy magára van hagyva. Ennyi.

Diti
diti

Ági:
http://babanet.hu/album/main.php?album=1069

De itt van néhány friss kép is:
Bence alszik:

Kép

Bence fürdik:

Kép

És Bence eszik:

Kép
Kép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

zsófi! Én egy másik Bencét néztem.:-))
Köszi a fotókat, nagyon aranyosak!!

Ágnes
Tímea (2003. július 4.)
agnes77

Sziasztok!

Ági,
köszi a megnyugtatást Kép Ma már jóval hosszabban szopizott Zsoltika, és tényleg nagyon jókedvű, élénk baba, sokat mozog, mosolyog és nevet, szinte mindig nagyon vidám. A tegnapi nyűgi nap elég ritka nálunk.
Gondolom, Kukucska is szopizik még Kép Ő mennyi ideig eszik mostanában?
Egyébként én is a MÁV-ban szültem KépKép Ki volt az orvosod? Az enyém Koós-Hutás Piroska, és nagyon meg voltam vele elégedve, és a szülésznőkkel is. Biztos, hogy a kistesót is ott szülöm majd Kép

Regi,
nekünk már két albumunk is van, a címek:
www.babanet.hu/album/main.php?album=959&p=2361901
ez már megtelt
www.babanet.hu/album/main.php?album=1425&p=8745933 ez pedig egy újabb, még csak néhány képpel. Én is imádom nézegetni a babákat Kép

DBarbi,
nagyon sajnálom a kutyusodat Kép Nekünk sosem volt kutyánk, mivel lakótelepen laktunk/lakunk. Ennek ellenére nagyon átérzem a bánatod. Kitartás!

Batkamano,
bölcsességfog Kép Emma forgásához pedig gratula Kép Nagyon szép súlyban van a kislányod!

Zsófi,
Bence is nagyon szép. Látom, az ő arca is kipirosodott Kép Ez nálunk is így megy, kaptunk is rá arckrémet, kenegetem folyton. Olyan jó, hogy Bence már ül Kép

Annyira meleg van kint, 17 fok! Megyünk is sétálni, remélem járunk ma egy nagyot KépKépKép Ha Zsoltika is úgy gondolja. Aludni viszont nem fog, mert még délelőtt aludt egyet, mégpedig hason! Sosem alszik amúgy hason, most azonban hagytam, persze figyelgettem Kép Úgy látom, tetszik neki. Korábban sosem tette le rendesen a fejét, ha hason feküdt, csak belefúrta a pelusba, most szépen oldalra fekteti a buksiját, ujjacskáját be a szájába, és hajrá! Kép

Kellemes napsütéses napot mindenkinek!

Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Most tuti, hogy hosszú leszek, ameddig Robó engedi írok, meg írok...Alszik éppen a drágám, rakottkel sül a sütőben , kimostam már, így egy kis kikapcs nekem is jár.Nem így vanKép?

DBarbi: őszintén sajnálom amin most keresztül kellett mennetek. Mélyen együttérzek veled,iszonyatos dolog átélni, mikor egy darabot kell elveszítened énedből. Sajnos nekünk is most kellett megválnunk a kutyánktól nemrégen. Igaz ő két éves volt, de döntenem kellett, Robó mellett nem igazán tartottam jó ötletnek, hogy legyen. Biztosan hülyén hangzik, de elég vad kutya, (jugoszláv farkasölő ) és csak egy két embert fogadott el környezetében. Állandóan hullott a szőre, tele volt az udvar vele, meg egyébb piszkával. Azt pedig nem szerettem volna, ha jön a tavasz Robó kint lehet és nem tudom biztonságban kitenniKép. Közben pedig őt is sajnáltam, mert valójában kicsi volt neki a mozgástér, időnk nem volt mostanában foglalkozni vele, kivinni órákra futtatni, amit igényelt volna szegénykém.Elaltatá szóban sem jött, mivel egészséges, vidám kutya, viszont mivel ilyen vad , nem igazán tudtuk odadni sem senkinek.Szőrnyű volt nekem is átélni, sokat vaciláltam, húztam az időt és jött egy lehetőség, hogy egy hatalmas telepre megkérték őrzőnek. Végülis nagyon jó helye lett, hatalmas terület, mozgástér és külön kutyásbácsi foglalkozik vele. Persze azt nem tudom, ha ez a lehetőség nem jött volna, mi lenne. Valószínű , még mindig a mi "kis"kutyánk lenne. Valahol én is úgy vagyok, hogy Robó feledtetei. Szörnyű kinézni nap mint nap az udvarra és nem látni... Este még mindig bennem van, hogy etetni kéne őt is, meg sorolhatnám...
Sokat sírtam , álmodok még mai napig róla.
Nagyon szép kutyus volt, és kérlek ne bánkódj miatta. Ezt valahogyan úgy kell felfogni, hogy mindenkinél eljön az az idő, hogy megöregszik, őnála is elérjezett ez az idő és valahol "szép"halála lett. Megemlékezni pedig mindig megtudsz majd róla.Köszönöm, hogy leírtad ami bánt, így kicsit nem érzed magad annyira egyedül, és nem kell bocsánatot kérned, hiszen itt azt hiszem mindenki együtt tud érezni a mások gondjával , bajával, ugyanúgy mint az örömökkel. na végre elértem az örömökigKép. Ott van neked a csodálatos kislányod, Fanni, aki nagyon okos értelmes, tünemyénes kislány. Tessék szomorú perceidben rátekinteni és egyből elmúlik a rosszkedvKép.

Batkamanó: nagyon örülök, hogy végre jelentkeztél. Foghúzás miatt nagyon sajnállak. A fogfájásnál nincs rosszabb fájdalom, azaz van, de ez az egyik számomra is legrosszabb fájdalom. Szerencsére már túl vagy rajta Kép.Viszont alvásügyileg nem tudok jó hírekkel szolgálni. Sőt minap volt olyan éjszakánk, hogy 23-4 ig nem aludt a drágám. Amúgy valamelyest jobb egy fokkal, már nem ébred 5-6 szor csak 3-4 szerKép, ebből pedig tényleges hamizás 3 alkalom, szóval egy két rossz estét leszámítva, azért jobbak már az éjszakáink. szerintem nálatok is egy idő után biztosan fog javulni a helyzet, de lesznek még nehéz éjszakák sajna.Hozzátápi: szerintem is addig a jó, még csak anyatjcsit kap a baba, igaz hat hótól nemárt elkezdeni , mert később nehogy abba a hibába kerüljünk, hogy nem akarja mejd elfogadni az ennivalót. Az biztos, hogy annál kényelmesebb nincs , hogy elő a cicit, se melegítgetni, se semmit nem kell csinálni veleKép. Vegetáriánusok vagytok?mert ebben az ügyben nem tudok semmit írni. Amit tudok elküldök neked a hozzátápitól, majd délután.csak még össze kell sezdegetnem őket és megy is.

Diti: én maximálisan egyettértetek veled , amit Zsófinak is írtál. Sértő egyáltalán nem volt benne, sőt elgondolkodtató a részére. Ez nekem is eszemben jutott , írni is akartam most neki róla, hogy ha beteg a baba, akkor tényleg oda kell rá figyelni ... Látom azért a dokinéni sem mondott különösebbet nekik, de azért tényleg ha anyára van szükség, akkor anya kell Kép.A másik pedig az , hogy látod ezért is jó, hogy tapasztalt anyaként jössz és segítesz nekünk , mert (most nem erre az esetre gonoltam konkrétan)tényleg sokkal nagyobb tapasztalattal bírsz már , mint mi egygyermekes anyukák.Szerintem Zsófi sem bántottad meg vele.Aranyos vagy, hogy Verának is segítettél, látod elkel ám a segítség nekünk. Azt pedig, hogy a "csupaűz" állapot elmúlik, hát nem is tudom, hogy akatom e, hogy elmúljon. Tünci forgásához gratulálok. Csibi babát megviselte a szemfogak kijövetele? Az első fogakkal ő sokat szenvedett?

Ági: mint tegnap is írtam, örülünk , hogy jöttél. Írj majd légyszi magatokról egy picit. Timi is majdnem egyidős Robóvan, sőt még a szemei is akkorákKép. Érdekelne, hogyan telnek a napjaitok.Miket eszeget már és milyen huncutka is lehet valójábanKép.Szóval amit gondolsz , oszd meg velünk.Kép.

Regina: remélem kipihented magad tegnap és mára már jobb.Bizti a frontok is közrejátszanak , én is tegnap mosott rongy voltam. nekünk nincs albumunk.de ha kell teszek fel ide sűrűbben képeketKép.Nem vagy semmi: addig ügyeskedtél, még te lettél a legöregebb topikanyukaKép Géppel nálam nincs ilyen gond, de szerintem nálad sem azért van , mert béna lennél, hanem más áll a háttérben. Nálunk pl más területen van , hogy nem úgy indul, ahogy kéne.

Gabi: szerintem nem is igazán nevezhető problémának, amit a szopi időről írtál. Nálunk is Robó már cirka 5 perc alatt végez vele, néha még játszogat a cicivel, de azt már nem evésnek nevezném. Nincs semmi gond szerintem . Ha én ahhoz viszonyítok, mikor az elő hetekben órás vagy volt, hogy több mint egy óráig is szopiztunk, hááát igen ahhoz képest kicsit furi, hogy mára csak 5 percre rövidült. Ami fontos, hogy Zsoltika jókedvű , mert ha éhes lenne akkor tuti jelezné neked!Péntekre küldök drukkot, hogy ne legyen semmi gond.Valóban az időtől lehettek nyügibbek a babák. ERzért is jó, hogy itt leírjuk és ti is reagáltok, hogy náaltok is így van, mert képes lennék aggódni, mi lehet a baj, holott "csak" az időjárás az oka.

AnnAnn: hannának milyen bogyót adtál? Ő is örökmozgók táborába lépettKép. Oltás után borogattad a lábát? Angliai egyetem leírását köszönöm, tényleg érthető a szöveg, ezentúl nem is javítgatom , úgyis megértitekmit is akarok írniKép. Én is a haj a fejemen anyukák közé tartozom, de iparkodom adni egy kicsit magamra.

Barbi: tényleg érdekes , hogy az orvos ennyire emlékezett rád. Ő adott beutalót vérvételre, vagy kint egészen másképpen zajlanak a dolgok, mint itthon? Telepítés hogyan sikerült ? Örülök, hogy ádival minden rendben van, szívós kis fickó ő isKép.

Hanzi: estétek milyen volt? Robó lába a 3 oltás után duzzadt be, és ponnantól kezdve rögtön rátettem szuri után a borogatást és nem volt gond szerencséreKép.

Zsizsa: tényleg jó, hogy jönnek tapasztalt anyukák és sokat segítenek nekünk. Drukolok az oltáshoz, most egy idejig már ti sem kaptok szerencséreKép. Öcsédnek utólag boldog szülinapot, és jobbulást neki. Apának pedig kívánom, hogy ne kapjon el semmi fránya vírust.

Susie: jó, hogy jelentkeztél már, rendesen hiányoztak az írásaidKép. Sajnálatm én is annó Robót a szurik miatt, de úgy vagyok vele, hogy inkább ezzel "szenvedjünk meg " egy kicsit de védve legyen.Főleg, hogy nálunk a környékben volt is beteg baba, aki elkapta a vírustKép.Gratulálok Anna hízásához, nagyon szépen fejlődikKép.A fotók pedig gyönyörűek, annyit nőt ez a leányzó. Mondanom se kell, hogy különösen szép leány, még Robó is kiszúrta magánakKép. Oltással nem volt gond ugye?

Zsófi: Bencinek jobbulást kívánok, szerintem sem ártana megnézetettni, mert nem hiszem, hogy hosszú távon egészséges az orrfolyás. mert ha néha néha időközönként előfordul, az még oké, de , hogy november óta még nem múlt el...persze én sem belekotyogni akartam, elnézésed is kérem, ha sértő voltam, nem az volt a szándékom.

Docka: Andriskánk hogy vagy? Olyqan szép fiú, úgy nézegetnék róla képeket még. nem célzásnak szántam , á dehogyKép.

Vera: ügyes anya vagy, látod! Nagyon klasszul rájöttél, mi is okozhatta a problémát.benci büszke lehet rádKép. Frizurád pedig kiváncsian várom. Milyen érzés a rövid haj? Mindig azon gondolkodom, ha levágatnám én is, biztosan egy idejig még hiányozna nagyon a fejemről.

Judit: természetesen várjuk Virág telefonhívásátKép. Puszika neki isKép.

Edit: örülök, hogy jól sikerült az előadás. Ahhoz pedig külön gratula, hogy 100%-os lett. nem semmi teljesítmény. Bem tudom, hogyan van ennyi erőd??Boti meggyógyulása igazi örömhír számomraKép.Köszi a táblázatot, én szívesn venném, ha elküldenéd.

Meme: természetes, hogy nem tudsz írni mindig. Téged is nagyon csodállak a sok energiád illetően. Vizsgaidőszakod mikor kezdődik? Nóri mamival is jól elvan?Nórikának jobbulás kívánok.

Cory: gratulálok az 5-ös vizsgaeredményhez. A többieket is csodálom, de téged még jobban.Két gyermek mellett , nem semmi teljesítmény. Annyira jó anya vagy . Külön köszönet, hogy óvó szemed mindig rajtunk van és segítesz nekünk mindenbenKép. Aranyos vagy. Érdekesek lehet nálatok a szopi. Mindig van elegendő mennyiség, Annyira furi lehet, hiszen mindkét babának más minőségre van szükséga, vagy most zsomára állt be a termelés és Balu hízik jobban? Csodálatos, hogy még mindig szopizik a nagyfiú is, azazhogy van még neki is anayatejcsi. Olyan jó olvasni , amiket írsz róluk. Sokat tanulok belőle. zsoma jó sokat hízott, milyen gyorsan utólérte sőt lassan le is előzi tárait.Igaz nem a versenyzésről szól a dolog , de tényleg örülök, hogy lemaradását pótolta.

Húúú

Azt hiszem írtam mindenkinek.Igaz közben Robó is felébredt és nem sikerült elsőre befejeznem a gondolataimat.Kicsit hosszú lettem.

Most elbúcsúzom, nehogy elszálljon az irományom, de még írok magunkról is nemsokára.

Szép napot mindenkinek: Anita
anita77

Ez nem ér, közben ismét egy csomót írtatok, pedig már kezdtem utólérni magamKép

Anita
anita77

Zsófi: azért a két írást nem lehet összehasonlítani, mert az előzőből az szűrődött ki, hogy Benci orra november óta folyik és egy db doki nézte meg, aki legyintett rá...Így azért kicsit másabb a dolog , ahogy leírtadKép. Majdcsak nem lesz arcüreggyulladása. Jobbulást neki. csodaszép a fotókon. Szerintem a korához képest jó nagy baba.

Magunkról pár sorban:

Robóka ma már sokkal jobban aludt, agy megnyugodtam, hogy csak az idő borította fel a rendet nála. délelőtt is aludt egy jó és most is ebéd után is ismét szundít egyet.Eszegetni még gyümiket eszünk, szerencsére úgy néz ki, hogy a kakidolog is rendeződik, nagyon örülök neki. Szerintem szépen lassan megszokja a pocija az emésztés folyamatát és távozik is minden nap aminek távozni kellKép.Mára már nekem is jobb a hangulatom, jót tett egy kis esti alvásKép.

Lenne még egy kérdésem: ti a kinőtt rucikat, amiket nem szekrényben tároltok hová teszitek, miben?Jó lenne még eltenni őket, de nem tudom még miben lenne érdemes, talán papírdobozban, abban csak szellőzik is még?

Jaj van még egy fotó, ezt nem bírom ki, hogy ne mutassam meg nektek:

Robóka üdvözletét küldi az összes topikot csini leányzónak és kedves barátainak:

Kép

További szép napot: Anita+Robó
anita77

Anita!

Ez a kép nagyon cuki! KépKép Csibiről is van egy hasonló régebbről (tavaly tavaszi asszem), a végére majd odabiggyesztem Kép
Köszi hogy szívesen veszed a tanácsaimat, én is mindig a legjobb szándékkal írom őket. A "csupatűz" dolog azért nem jelenti azt hogy nem vagyok lelkes vagy ilyesmi, csak már nem lepődök meg mindenen, vagy olyasmiken ami nektek mondjuk nagy újdonság Kép Sok dologban már tudom mire számítsak, és így picit kevesebb az izgalom. De van hogy olyanokkal lep meg a csaj hogy csak nézek Kép

Most megyek, megpróbálom elaltatni a nagyobbik ördögöt Kép

Diti

Kép
Kép
diti

Sziasztok!

Diti: én is egyetértek veled sírásügyben. Én ilyenkor örülök, hogy nagy ölem van, majd 3-4 gyerek is elfér ott egyszerre Kép

Anita: dehogy vagyok jó anya! Kép Max határozott elképzeléseim vannak bizonyos dolgokról, de sajnos nem vagyok elég következetes. HOgy a háziasszonykodásomról ne is beszéljünk Kép De nagyon jól estek a soraid Kép

Ma lementünk egy nagyot sétálni. Zsoma jó nagyot aludt. Meg nézelődött is egy kicsit, és végre nem sírt Kép Viszont a hazaút egy katasztrófa volt Kép Balu behisztizett, és az 5 perces utat 1 óra alatt sikerült megtennünk úgy, hogy félúttól a nyakamban hoztam. Egyszercsak úgy döntött, hogy ő nem jön tovább, és levágta magát hasra az utca közepén, és üvöltött. MÁr odáig is közelharc árán jutottunk csak el, de onnantól nem volt hajlandó megállni a lábán. Első dühömben megfogadtam, hogy nem megyünk többet sétálni. Persze, ezt úgyse bírnám ki, meg a fiúknak sem tenne jót.
Ilyenkor mindig rájövök, hogy nagyon igazuk van azoknak, akik azt mondják, vagy még a dackorszak előtt essen teherbe az ember a kistesóval, vagy ki tudja mikor szánja rá magát. Most nem szivesen lennék terhes!

Na, megyek is, Zsoma felébredt

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!
Csak egy gyors beqqcsKépVégigolvasni most nem tudtam, majd talán holnap.
Anita
Robó már így ül? Magától fel is ül? Ha jól látom semmi nem támasztja ugye?

Csuda gyönyörűek a babókKép

Cory
Szóval még a hisztis korszak előtt ajánlod a második babót?Kép Mikor is kezdődik a hisztis korszak?;)

Mi hétfőn megkaptuk az 5hós oltást. Borka bal lábacskájában megmaradt egy kemény nagy csomóKép Pedig borogattam. Mit csináljak vele? Normális ez? Eddig soha nem maradt semmi nyoma. Amúgy nem fájlalja és mozgatja rendesen.

Jah és vettünk járókát. Fa, az auchanban volt most akciós 100x100as. Kb. 1 hete használjuk és most már mondhatom hogy jó. Ha esetleg valaki még a vásárlás előtt állKép

No sietek
Szép, mosolygós napot!
Szisz
szisz

Lányok, megjavitottam a gépem, és itt vagyok!!!

AnnAnn, köszi a belém vetett hitedetKép, de most kivételesen ügyi voltam, és mindent lehetö legjobbra csináltam meg. Most pont olyan a gépem, mint újkorában, remélem birja egy darabig...

DBarbi, annyira szomorúan olvastam a soraimat, tudod én is kutyás vagyok...Már jópárszor mondtam a férjemnek, hogy nagyon kell vigyázni erre a lüke kutyánkra, mert láthatóan Ádámkám legjobb barátja...7hetes korában vigyorgott rá elöször, gondolhatjátok, ez azóta csak fokozódott... Nevessetek ki, de nálunk nincs fürdés a kutya nélkül. Végig ott ül a kád szélén, és árgus szemekkel lesi Ádámka fürdös kiskacsáit. Ádám meg teliszájjal vigyorog rá, és keresi a fejével, ha nincs ott. De a nap többi részében is állandóan ott "lábatlankodik" körülöttünk, szinte elszórakoztat mind a kettönket.
Szóval nagyon sajnálom ami a Te kutyusoddal történt, nem is tudok mit irni, csak ennyitKép

Zsófi, Bence nagyon aranyos, csuda nagy fiú már. Látom, egyre jobban veszed a kritikákat, hidd el, itt sokan segiteni szeretnének.

Anita, Robó egy falatka ebben a sapkában! A férjemnek is van hasonló, én csak Pampalini sapinak hivom, emlékeztek még erre a mesére?KépTényleg, Robó már nagyon szépen megtartja magát ülve, nálunk Ádi még "fejnehéz",mindig elhúzza valamerre a fejeKép
A doki magától adott beutalót, én csak megkérdeztem,mikorra várhatom a mensimet, erre ö, amig szoptatok valszeg nem lesz. De azért nézzük meg a vasat, pajzsmirigyet, stb. Jut eszembe, jól elpakoltam a beutalót, elö kell keresnem,mert igy nem lesz belöle sose vérvétel...

Cory, télen az utca közepére vágta magát Balu???Szegény Te, gondolom az agyvized forrongott. Hülye kérdés, de nem lenne praktikus egy testvérkocsi nektek? (baromi nagy hely kell neki, tudom,csak még az is jobb lenne a semminél...) vagy nem maga a sétálás késziti Balut, hanem alapjáratban jön rá a hiszti???

Diti, nagyon szépek vagytok a képeken! Azt hiszem én most láttam elöször képet Rólad...na, itt az ideje,hogy megnézzem a többiek albumait is, mert sokszor csak azokra a képekre van idöm, ami itt a topicban van...

Szisz,nem tudom mi mást csinálhatnál a lábikónak, hiszen mindig a borogatást ajánlják, te meg már túl vagy azon is, fogalmam sincs mit lehetne még tenni..

Tegnap mi is sétáltunk, néha a babakocsi felért egy hódúrónak, sajna itt sem mindenki lapátolja el a járdáját. De azért egy órát sikerült levegözni, és képzeljétek most is szellöztetetKép ez itt nagyszó, hogy ennyire enyhe az idö...

Elköszönök lányok,mindenkinek további jó napot-estét!
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Zsoma hasra fordult!!!

Barbi: a testvérkocsival a házból sem jutnék ki Kép Nem fér be a liftbe, és a hetediken lakunk. Meg hát Balu nyáron már simán megtette ezt a távot. Ja, nálunk ma 15 fok volt, szóval ez nem volt olyan vészes, csak az agyam akart eldurranni.

sziszke: az igazi hisztiskorszak 2 éves kor körül. Az addigi csak bemelegítés Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Gratula Zsoma babának, nagyon ügyi!!!
Most nincs időm többet írni, sajna Kép
sok pusz
Regina
gregina

Sziasztok!

Még rosszabbul vagyok mint eddigKép úgyhogy most csak egy pár sor + kép, aztán majd holnap talán bővebben.

Ma voltunk Szolnokon, a nővéremnél is jártunk,de mégsem vágattam le rövidre a hajam, mert végül lebeszéltek róla, meg én is magamatKép Azért vágattam belőle, teszek fel egy Bencével közös képet ha már megígértemKép (A gép nálam volt arra az esetre ha levágatnám... de így is lefényképeztük. A nemrövid hajamatKép)
Az arcomat ne nézzétek, vörös a náthától és hát jó sz@rul nézek ki...
Kép

Megyek is, hátha végre sikerülne kialudni magamból ezt a fránya betegséget mert egyre rosszabban viselem márKép

Jó éjt,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

DBarbi,
KépKépKép Sajnálom... mást nem tudnék mondani Kép Olyan az az ember, akinek valami házikedvence van, mintha még egy gyermeke lenne. Tudom, mert nekünk cicánk van - pont Marcival "együtt" érkezett tavaly márciusban. Több mint másfél éves, és ma el kellett vinni dokihoz, mert rámijesztettek, hogy esetleg olyan betegsége van, amibe belehalhat, ha nem veszik időben észre. Kezdődő stádiumban van és az ivartalanítás hatásos lehet ellene - minél hamarabb (idáig nem volt, mert állítólag tenyészmacskának akarták a "tenyésztők" - érdekes volt a körülmény, no comment - de mihelyt elhoztuk és dokihoz vittük, kiderült, hogy egy jó pár betegsége van). Ő olyan, mintha egy lányom is lenne, nem csak fiam, tehát át tudom érzeni Kép

Anita,
Marcus jól vészelte át a szurit Kép A láza estére 37.5 volt, éjjelre adtam neki azért kúpot és beborogattam. Reggelre kutya baja sem volt Kép Borogatás viszont a hátánál volt a hálózsákban Kép Ma már árnika krémmel kenegettem. Sziszke, talán kipróbálhatod. És csúcs Robó ebben a sapiban Kép

Ann,
Ti hogy vészeltétek át az oltást végül? Használtak a homeobigyók? Kép

Regi,
Levél hamarosan megy! Örülök, hogy nincs gond Domival Kép Eszméletlen a bealvós kép!

Vera,
Jobbulást! Jó lett a hajad, így is jól áll KépJó ez a kép Bencével Kép

Cory,
Gratula Zsomának az átforduláshoz Kép

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Már napok óta nem írtam, így összegyűlt egy kis írni való.

Először is Ágnes, én is üdvözöllek a csapatban. Meglestem Timi képeit, nagyon helyes kislány!

DBarbi: együttérzek veled a kutyád miatt. NEkem sosem volt ilyen hosszú ideig állatom, de sajnos már egy párat elvesztettem (eltűntek, meghaltak, el kellett ajándékozni). Mindegyiket megsirattam. Most nincsenek állataink a gyerekek miatt, de jobb is így, mert mindig nagyon megviselt az állatok elvesztése.

Edit: köszi a Gratulációt Martin hófordulójához! És lenne egy kérésem is, Dorina nevét nem lehetne rózsaszínesíteni, hisz minden lányé az csak az övé nem.Kép

Ann: K-vitamint a mi gyerekorvosunk, csak 1 dobozzal ír/írt fel, vagyis össz 5 ampullát kapott Martin, és még ma is csak szopizik. Orvosa válogatja, hogy ki mennyit ír fel.

Regina: ha frissitesz akkor nem kell újra belépkedned. NEkem fent az ikonoknál van 2 körbefutó nyilam, azzal frissítek. Ha még nem láttad a képeinket, nekünk 3 albumun is van: Martiné: http://babanet.hu/album/main.php?album=913
Dorináé: http://babanet.hu/album/main.php?album=15
közös: http://babanet.hu/album/main.php?album=1074

Gabi: Napközben Martin is nagyon rövid ideig szopizik, kb. 5 perc. Viszont 2 napja kb. 2 óránként. És kb 1 hete éjszaka is kel 1-2x.

Batkamanó: én is csak 6 hós fejlődési ugrásról hallottam, Martin mégis 2 napja éjszaka is 2x kel és nappal is kb.2 óránként szopik.

Cory: gratula Zsomának a hasraforduláshoz. Balu hisztiKép. Dorka szerencsére, csak itthon hisztizik, utcán, házon kívül nem, és akkor is csak hangot ad a hisztihez, nem fetreng szerencsére. Úgyhogy nálunk nem volt gond a 3 év korkülönbség.

Martin egyébként még mindig lusti, nem forog. Egyébként minden ok. vele. Már túl vagyunk az 5 hós oltásokon. Jut eszembe, Martinnak a 3 hónapos oltás után maradt csomós a combja, én pár napig még időnként borogattam, és maszírozgattam. Kb. 2 hét kellett, hogy teljesen felszívódjon.
Dorka ma belázasodott délutánra, és köhog, meg folyik az orra. Holnap megyünk dokinénihez. Már azt hittem megússzuk betegség nélkül a telet.

Azt hiszem egy időre elég belőlem ennyi. Kép)

Pussz minden babának és anyukának

Dandy
dandy

Sziasztok!

Csak egy villámgyors bejelentkezés, hogy itt vagyunk mi is. Csak átfutottam az írásokat, mert Gabi nem nagyon hagy. Tegnap megkapta az oltást, menetrendszerűen be is lázasodott cirka öt óra múlva, és a lábához hozzá sem lehetett érni. Kúp be, kölök cicire, és negyed óra múlva már jobb is volt. Most már láztalan, de az ő combijában is van csomó a borogatás ellenére. Ja, és két hét alatt hízott 24 dekát, szóval vérvétel project elnapolva!Kép

Még két szó:

DBarbi,
nagyon sajnálom a kutyádat, teljesen át tudom érezni, hogy mit érzel. De leírásod alapján én úgy gondolom, hogy jobb így neki, és így is felejthetetlen éveket töltött veletek.

Képeken babák nagyon aranyosak, és az anyukák is nagyon csinosak!Kép

Vera,
van egy homeopátiás szer, az Oscillococcinum(igaziból kettő van az influenzára, a másik a Gripp-heel), 6db 883Ft,-, de a férjemnek 3-tól teljesen elmúlt a kezdődő influja, és a tesóm barátnője is ezt ajánlotta a tesómnak, mert nekik nagyon bevált durva betegségre is, esetleg próbáld meg, hátha segít.

Batkamanó,
mi is azt tesszük hiszti esetén: figyelemelterelés, ha nem műxik, akkor karba vétel, séta és ringatás. Az utóbbira általában abbamarad.Kép

Most muszáj mennem, mert a kiscsaj nem hagy írni. Mostanában mindig érzi, amikor netezem, és elkezd hisztizni.Kép

Szép napot mindenkinek!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Tegnap egész nap nem tudtam jönni, bocsika! Itt volt nálunk az egyik barátnöm az 5 hónapos kisfiával, és mire este ideültem a gép elé, már iszonyú fáradt voltam. Jó sokat irtatok, ma mindent szorgalmasan végigolvastam.:-)

Köszönök minden kedves fogadtatást! Örülök hogy tetszenek a fotók a kislányomról.:-)

Megnéztem minden fotót itt és a fotóalbumokban is, mindegyik baba aranyos! Annyira szépek hogy csak na.:-))

Gabi! Kérdezted hogy Timi szopizik-e még. Nos,sajnos már nem: önmagát választotta el december végén.:-(( Öt és fél hónapos koráig csak szopizott, végig volt elég tejem - szerencsére. Imádtam szoptatni!!! Aztán december végefele megkináltuk öt elöször gyümivel, aztán szép lassan már krumpli, répa, sütötök jött. De akkor még mindig kajálás után meg is szoptattam. Aztán kb. egy héttel a hozzátáplálás kezdete után nem akart már tejet!:-( Mellre tettem, de nem akart. Gondoltam nem baj, majd este megpróbálom, aztán minden napszakban próbálkoztam kb. egy hétig , de semmi. Nem szopott tovább!!
Most napi 4-szer eszik, a brokkolin kivül mindent megeszik, imádja a tejpépet és nagy kedvenc a krumpli+sütötök keverék. Most már iszik is cumisüvegböl, kb. egy hónapja. Addig csak harapdálta, játszott vele, de most már rájött hogy abból fincsi tea jön, ha szivja.:-)

Anita77! Kérdezted hogy telik kb. egy napunk: Nagyon hamar eltelik nálunk egy nap, Timi reggel fél 9-kor kel, fél 10 -kor reggelizik, aztán játszik. Kb. 11-kor halálosan elfárad a sok játéktól, és ilyenkor megyünk ki a levegöre, sétálunk. A sétát egybekötjük pl. postával, bolttal, mindent ilyenkor intézek el. Sok barátunk lakik a környéken, minden nap találkozunk valamelyikkel: vagy kismama és otthon van a babával, vagy olyan barát aki rugalmas munkaidöben dolgozik és igy van ideje ránk napközben is. Du. Timi kétszer alszik, kb. egy órát. Egész nap elvan egyébként magában, játszik a szönyegen a nappaliban.
A férjem 6-ra ér haza a munkából, onnantól övé a gyerek.:-))

Vera! Mihamarabbi gyógyulást kivánok neked! Nagyon klasszul néztek ki a babával a fotón amit itt lehet látni.

Cory! Gratulálok Zsomának a hasraforduláshoz! Ügyes baba!

Puszi Ágnes

Ágnes
Tímea (2003. július 4.)
agnes77

Sziasztok Kép
Tegnap este már vmiért nem engedett be a babanet Kép

batkamano, olyan rég írtál már, jó, h jelentkezel! A te gyönyörű kislányodról van új kép?

Anita, Diti sapis képek KépKépKép
Dandy, Martin és a Kiskegyed sorozat naon jóóó!!!
De minden baba - milyen meglepő - gyönyörűűűű! Kép

Anita, Hanzi: este 37,3 volt, nyügi volt a fürcsinél, de kapott egy kúpot, reggel már vigyorogva ébredt. Persze, borogttam is + bogyók (4-5 féle Kép)
Azt mondják, a 2 hós kevésbé viseli meg... hát, nálunk a duzzanat is többszöröse volt + akkor egész du nyűgös volt, a kezemben aludt és ha megmoccantam, sírt, most semmi ilyesmi. Összességében én azt gondolom, h hatottak a bogyók, legközelebb is kap.
Ja, Anita, mél megint nem ment át...Kép

Barbi, jóvanna Kép ügyes vagy te!!! Nekem égnek áll a hajam, ha hozzá kell nyúlni a gépemhez Kép Örülök, h jobb lett.

Cory, hasra fordulás Kép Kezdheted felkötni a gatyát, kettő után szaladgálni Kép

Vera, csini lettél Kép Ari a kép Bencivel. Nem is igen látszik, h beteg vagy, de elhiszem Kép a lényeg: gyógyulj már meg végre!!!!

Zsizsa, hízáshoz gratula!! Te is megnyugodtál, remélem! Kép Elmúlt a csomó a lábából?

Ágnes, sajnálom, h így alakult az elválasztás Kép Remélem, mi nem járunk így! Jó, h sok barátotok lakik arra, legalább megvan a program + társaság Kép Nekem ebből a szempontból nagy nalla a helyzetem Kép

Ma megyek szemészetre. Kéne new kontaktlencse, vagyis még nyár végén akartam kb, de azt mondta a dokinéni, h majd ha befejeztem a szoptatást Kép Kösziiiii. Úgyhogy végül 3 hónappal szülés utánban egyeztünk meg, ez meg ugyebár most van. Szép lassan minden orvosi ellenőrzésen túl esek. Még a fodrász hátra van, jó, h az nem orvos KépKépKép

Pussz
Ann
annann

Sziasztok!
Nagyon vacakul telnek napjaink. Domcival 3 napja éjszakázok, fél óránként fel kell kelni hozzá, semmit nem alszunk. Ráadásul megint eszik is éjszaka egyszer Kép Ja, és a nappalok.....Kép
"felébredünk" fél 9-kor, és kezdődik az ordítás....én még ilyet nem pipáltam...mint akit ölnek! Annyira fájdalmasan sír, szinte sikítozik...a dokik szerint egészséges baba, eszik is, kakil is Kép Ezt kb. 3-4 napja csinálja, valószínűleg az időjárás a ludas...vagy nem?!
Persze ha kézben van, megszűnik minden baja....
hát én nemtom mi tévő legyek, mégsem foghatom egész nap, nem szertném ha megszokná hogy kézben van folyton, viszont én a sírását sem bírom hallgatni....én képtelen vagyok sírni hagyni Kép
ha van valami ötletetek szívesen venném...

Minden baba gyönyörű, Vera nagyon csini lettél! Jó ez a frizura, olyan elegáns és sportos egyben Kép

Diti: atya ég mekkora hajzuhatagod van!!! nagyon vagány a kiskrapek! Megnéztem a profilod, tudod hogy mi nem lakunk messze egymástól?! (mi Martonvásár mellett lakunk)

DBarbi: képet szeretnék látni Fanniról!!!!!! Kép

Mennem kell Kép
Sír Kép

regi
gregina

Sziasztok!

AnnAnn! Amikor Timi abbahagyta a szopizást, 2-3 napig depressziós voltam, mert magamban kerestem a hibát, arra gondoltam hogy én vagyok a hibás abban hogy már nem kell neki az anyatej. Sokat rágódtam, és komoly lelki válságon mentem keresztül. A helyrejövetelben a férjem nagyon sokat segitett nekem. Rájöttem hogy ha Timi a szopizás abbahagyása mellett döntött, akkor annak van oka, annak úgy kell lennie.
Valóban szerencsés vagyok, hogy ilyen sok barátunk van és nem laknak messze tölünk. Te hol élsz?

Regina! Nagyon sajnálom hogy a kislányod ilyen nyügös most. Nem tudok neked segiteni, mert szerencsére ilyen nálunk még nem volt.

Ágnes
Tímea (2003. július 4.)
agnes77

Sziasztok!

Csak emlékezetből egy pár szót:

Ági!
Még nem is üdvözöltelek. Üdv ittKép Gyere gyakran.
Én is megnéztem Timiről a képeket, gyönyörű kislányKép

DBarbi!
Nagyon sajnálom ami a kutyáddal történtKép Biztos nagyon rossz érzés, nem is nagyon tudok mit írni, úgysem vigasztal gondolomKép
Nekünk is van egy pulink anyukáméknál, már 13 éves, és a múltkor nagyon rosszul volt, csak feküdt és nem mozdult 2 napig. Anyukámék meg nem merték nekem elmondani, a nővéremtől tudtam megKép De szerencsére ő jobban lett és már csak az a "baja" hogy öreg.
Én is nagyon fogom sajnálni ha már nem lesz. Úgy hozzá tud nőni az emberhez.

Regi!
Nálunk is ez a helyzet ami nálatok. Bence is nagyon nyűgös, sőt sírós már pár napja, én is az időjárásra fogom. Mert amúgy mást nem nagyon tudok elképzelni. Egész nap kézben akar lenni, pár percet van el csak magában, pedig ő már egy ideje elég sok időt eljátszik egyedül és abszolút nem volt sírós. Jövő héten meg jön a hidegfrontKép

Ann!
De jó hogy ilyen simán ment ez az oltás Haminak!KépRemélem ma már semmi nyomaKép Nálunk a 3hónapos volt a legdurvább, aztán a 4hós is hasonló. Mindkettő után fájt a lába, hozzá sem lehetett érni aznapKép Már készülök lelkileg a keddre...
Én nem is tudtam hogy van oltásra homeobogyó. De nekünk már csak az 5hós dupla van, aztán egy ideig semmiKép

Nem értem ezt a kontaktlencse-dolgot. ???
Miért is nem kaptál?
Én is azt hordok, és semmi korlátozás nincs benne. 3 havonta odatelefonálok Szolnokra a szemészemhez és egy héten belül megkapom a lencsét. Sőt én ha normálisan szülhettem volna, még szülni is úgy szerettem volnaKép Mondjuk így is abban voltam a császár alatt, dehát ez természetes.
Mikor mész fodrászhoz?Kép

Diti!
Ti is aranyosak vagytok a képenKép Neked még most is ilyen hosszú a hajad? Mert ez egy régebbi kép, nem? A gyerkőcök nem tépik? Nálunk a csat sem jelent akadályt Bencikének.

Anita!
Látod nekem sem lett merszem levágatni a hajam. A rövidet (legalábbis amilyet én szerettem volna) mindig be kell lőni. Főleg az én hajamnál, ugyanis elég vékonyszálú, csak akkor áll valahogy ha beszárítom.
Robó nagyon tündér abban a kalapbanKép és gyönyörűen ül.
Újabban nálunk is ez a sláger, Bence csak ülni szeretne, de nem nagyon engedjük neki, persze olyankor jön a sírás. De egyedül még egyáltalán nem tud ülni.

Hanzika!
Borogatást nálunk is mindig lerúgja Bence így én estére már nem szoktam borogatni.
Örülök hogy ti is ilyen jól átvészeltétek az oltást!Kép

Zsizsa!
Köszi a homeobogyó tippet, most már talán túlleszek a dolgon... még pár nap és ismét a régi leszek. Sajna én egy ilyen nyamvadt náthát is elég nehezen viselek, tök sokáig eltart. Mondjuk nem szoktam sűrűn beteg lenni. Évente 1x max.
De azért legközelebbre beszerzem a bogyókat, még egy ilyen szar hetet nem viselek el.
Amúgy tegnap volt a csúcsKép egyfolytában hánynom kellett (bocsi) talán már a sok orrfújástól meg köhögéstől. A hasam is fájt, kőkemény volt és szúrt mindenhol, már minden rémséget kitaláltam magamnak, vakbél, méhgyulladás... Azért remélem tényleg csak a náthától.

Ma viszont egyből jó kedvem lett mikor megláttam milyen szép tavaszi idő vanKép Kétszer is voltunk sétálni, nagyon klassz volt! Olyan jó hogy itthon van velünk Apa, jövő héten lehet megkattanok ha Bence továbbra is hozza a nyűgös formáját. Ráadásul kedden az oltás...

Na megyek olvasni egy kicsit amíg Bencike alszik. Egész nap összesen 1órát aludt, majd 4kor beájult megint. Kíváncsi leszek az éjszakánkra. Bár mióta este megy a banán, reggel 6ig alvás van. Kopp-kopp.

Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Megkaptuk a decemberi allergia-vérvétel teszt eredményét. (azt ne kérdezzétek meg, hogy miért ilyen soká), és azért folyik az orra, mert allergiás a poratkáraKépKépKépKép

Bármi másnak jobban örültem volna, mert sokkal könnyebb kivédeni, de eztKépKépKép

Most nagyon el vagyok keseredveKépKépKép

Nem is írok most mástKép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi! Nagyon sajnálom. A poratkák ellen valóban nem sokat tehettek.:-(((

Ágnes
Tímea (2003. július 4.)
agnes77

Regi, attól a pár naptól még nem fog rászokni Kép nyugodtan foglalkozz vele!

Ágnes, sajnálom Kép De örülök, h így fogod fel Kép
Mi 60ban lakunk... (no comment) Kép

Zsófi KépKépKép Szegény Bence! Nem lesz könnyű... Lehet vhogy kezelni?

Vera, emlékeztem az "oltásos kalandjaitokra", annyira a szemem előtt lebegett. Kép
Fodrász..hát ..izééé...2-3 héten belül, jó? Kép
Nemtom mit szívózott a szemészdoki... Végülis, régen voltam, és vizsgálni is kellett. De nekem kemény lencsém van, az sokáig jó Kép És nem változott a dioptria már 100 éve, úgyhogy örülök!
Sztem az 5 hós oltással már nem lesz gond, szorítok majd.
Tényleg, ti hogy borogatjátok? Nekünk a múltkor mindig lecsúszott, röhögtem is, h a térdét borogatjuk. De most olyan szépen megmaradt Kép
Apa már csak a 7en lesz otthon?

Pusszancs
Ann
annann

Sziasztok!

Regi: nem lehet, hogy a foga jön? Balu akkor szokott így visítani, mikor valamelyik fog kínozza. A Dentinox gél jött be rá (az oldat nem jó), meg a chamomilla ch30. Szerintem jól teszed, hogy nem hagyod sírni! Ha sír, és a kezedben megnyugszik, akkor rád volt szüksége! Ő most mennyi idős lenne, ha időre született volna?

Ma elmentünk vásárolni. Nagyon jó volt megint embereket látni. Most úgy érzem, úgy feltöltődtem, hogy jöhet bármilyen hosszú hideg időszak, azt már fél lábon is kibírom a tényleges tavaszig Kép Mivel Zsomát nagyon úgy tűnik, hgoy a hideg zavarta, mert mióta jó idő van, jó nagyokat sétáltunk sírás nélkül, asszem nem is fogunk próbálkozni a hidegben.

Ágnes: a védőnő mondta, hgoy szopi előtt add az egyéb ételt?

cory

cory
Budapest

Cory, ha már ezt felhoztad, nem fordítva kéne?
Jó ez a "kéne" is hülyeség.. de én mintha így tudnám.
Ann
annann

Cory! Egy könyvben olvastam.

Ágnes
Tímea (2003. július 4.)
agnes77

Sziasztok!
Ha megengeditek csatlakoznék hozzátok. Az én lányom is nyár végi, szeptemberi pontosabban. Már egy ideje olvasgatlak Benneteket, meg egyáltalán a babanetes fórumokat. Azért is néztem ki ezt a fórumot, mert úgy láttam, hogy nagyjából hasonló korú babáitok vannak, mint az enyém. Azaz hasonló kérdések foglalkoztatnak engem is. A lányomat Lizának hívják, hamarosan betölti az 5 hónapos kort. Még nem tettem fel fotót róla, de hamarosan megteszem.
Üdv, Panu
panu

Sziasztok!

Cory: ha időre jött volna, akkor most 2,5 hónapos lenne, gyakorlatilag pedig most múlt 4 hónapos. Már néztem az ínyét, én nem érzem keménynek, nincs ott dudor, semmi, de az tény hogy amikor húzogattam az ujjam az ínyén, akkor vigyorgott közben.
Van még egy variáció: lehet hogy a szelek bántják, mert édesköményteát iszogat, elég sokat. Most átállunk a kamillateára, az megnyugtatja a beleit. Vera írta hogy nálunk is hasonló a helyzet, hát lehet hogy tényleg a meleg is megviseli őket Kép

Zsófi: valahol olvastam hogy mit lehet tenni poratka ellen...majd előkotrom Kép
valami olyasmi rémlik hogy pl a kispárnát, takarót,ilyeneket bele kell húzni egy zacskóba, és be kell tenni egy napra a fagyasztóba, vagy jó forró vízben ki kell főzni mindent...stb...nem ígérem meg hogy megtalálom a papírt, de asszem ezeket írta..hát, elég furán hangzik az a fagyasztó, de meg kell próbálni, nincs mit vesztened Kép de ne kenődj el mert allergológus szakember bizti tud valami megoldást erre is!

regina
gregina

Jaj, Cory: az a chamomilla ch30 mi a szösz?!
gregina

Szia Panu!
Üdvözöllek itt!! Én is újnak számitok, pár napja vagyok csak itt.
Bp-en laktok?

Ágnes
Tímea (2003. július 4.)
agnes77

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?