Sziasztok!
Most tuti, hogy hosszú leszek, ameddig Robó engedi írok, meg írok...Alszik éppen a drágám, rakottkel sül a sütőben , kimostam már, így egy kis kikapcs nekem is jár.Nem így van
?
DBarbi: őszintén sajnálom amin most keresztül kellett mennetek. Mélyen együttérzek veled,iszonyatos dolog átélni, mikor egy darabot kell elveszítened énedből. Sajnos nekünk is most kellett megválnunk a kutyánktól nemrégen. Igaz ő két éves volt, de döntenem kellett, Robó mellett nem igazán tartottam jó ötletnek, hogy legyen. Biztosan hülyén hangzik, de elég vad kutya, (jugoszláv farkasölő ) és csak egy két embert fogadott el környezetében. Állandóan hullott a szőre, tele volt az udvar vele, meg egyébb piszkával. Azt pedig nem szerettem volna, ha jön a tavasz Robó kint lehet és nem tudom biztonságban kitenni
. Közben pedig őt is sajnáltam, mert valójában kicsi volt neki a mozgástér, időnk nem volt mostanában foglalkozni vele, kivinni órákra futtatni, amit igényelt volna szegénykém.Elaltatá szóban sem jött, mivel egészséges, vidám kutya, viszont mivel ilyen vad , nem igazán tudtuk odadni sem senkinek.Szőrnyű volt nekem is átélni, sokat vaciláltam, húztam az időt és jött egy lehetőség, hogy egy hatalmas telepre megkérték őrzőnek. Végülis nagyon jó helye lett, hatalmas terület, mozgástér és külön kutyásbácsi foglalkozik vele. Persze azt nem tudom, ha ez a lehetőség nem jött volna, mi lenne. Valószínű , még mindig a mi "kis"kutyánk lenne. Valahol én is úgy vagyok, hogy Robó feledtetei. Szörnyű kinézni nap mint nap az udvarra és nem látni... Este még mindig bennem van, hogy etetni kéne őt is, meg sorolhatnám...
Sokat sírtam , álmodok még mai napig róla.
Nagyon szép kutyus volt, és kérlek ne bánkódj miatta. Ezt valahogyan úgy kell felfogni, hogy mindenkinél eljön az az idő, hogy megöregszik, őnála is elérjezett ez az idő és valahol "szép"halála lett. Megemlékezni pedig mindig megtudsz majd róla.Köszönöm, hogy leírtad ami bánt, így kicsit nem érzed magad annyira egyedül, és nem kell bocsánatot kérned, hiszen itt azt hiszem mindenki együtt tud érezni a mások gondjával , bajával, ugyanúgy mint az örömökkel. na végre elértem az örömökig
. Ott van neked a csodálatos kislányod, Fanni, aki nagyon okos értelmes, tünemyénes kislány. Tessék szomorú perceidben rátekinteni és egyből elmúlik a rosszkedv
.
Batkamanó: nagyon örülök, hogy végre jelentkeztél. Foghúzás miatt nagyon sajnállak. A fogfájásnál nincs rosszabb fájdalom, azaz van, de ez az egyik számomra is legrosszabb fájdalom. Szerencsére már túl vagy rajta
.Viszont alvásügyileg nem tudok jó hírekkel szolgálni. Sőt minap volt olyan éjszakánk, hogy 23-4 ig nem aludt a drágám. Amúgy valamelyest jobb egy fokkal, már nem ébred 5-6 szor csak 3-4 szer
, ebből pedig tényleges hamizás 3 alkalom, szóval egy két rossz estét leszámítva, azért jobbak már az éjszakáink. szerintem nálatok is egy idő után biztosan fog javulni a helyzet, de lesznek még nehéz éjszakák sajna.Hozzátápi: szerintem is addig a jó, még csak anyatjcsit kap a baba, igaz hat hótól nemárt elkezdeni , mert később nehogy abba a hibába kerüljünk, hogy nem akarja mejd elfogadni az ennivalót. Az biztos, hogy annál kényelmesebb nincs , hogy elő a cicit, se melegítgetni, se semmit nem kell csinálni vele
. Vegetáriánusok vagytok?mert ebben az ügyben nem tudok semmit írni. Amit tudok elküldök neked a hozzátápitól, majd délután.csak még össze kell sezdegetnem őket és megy is.
Diti: én maximálisan egyettértetek veled , amit Zsófinak is írtál. Sértő egyáltalán nem volt benne, sőt elgondolkodtató a részére. Ez nekem is eszemben jutott , írni is akartam most neki róla, hogy ha beteg a baba, akkor tényleg oda kell rá figyelni ... Látom azért a dokinéni sem mondott különösebbet nekik, de azért tényleg ha anyára van szükség, akkor anya kell
.A másik pedig az , hogy látod ezért is jó, hogy tapasztalt anyaként jössz és segítesz nekünk , mert (most nem erre az esetre gonoltam konkrétan)tényleg sokkal nagyobb tapasztalattal bírsz már , mint mi egygyermekes anyukák.Szerintem Zsófi sem bántottad meg vele.Aranyos vagy, hogy Verának is segítettél, látod elkel ám a segítség nekünk. Azt pedig, hogy a "csupaűz" állapot elmúlik, hát nem is tudom, hogy akatom e, hogy elmúljon. Tünci forgásához gratulálok. Csibi babát megviselte a szemfogak kijövetele? Az első fogakkal ő sokat szenvedett?
Ági: mint tegnap is írtam, örülünk , hogy jöttél. Írj majd légyszi magatokról egy picit. Timi is majdnem egyidős Robóvan, sőt még a szemei is akkorák
. Érdekelne, hogyan telnek a napjaitok.Miket eszeget már és milyen huncutka is lehet valójában
.Szóval amit gondolsz , oszd meg velünk.
.
Regina: remélem kipihented magad tegnap és mára már jobb.Bizti a frontok is közrejátszanak , én is tegnap mosott rongy voltam. nekünk nincs albumunk.de ha kell teszek fel ide sűrűbben képeket
.Nem vagy semmi: addig ügyeskedtél, még te lettél a legöregebb topikanyuka
Géppel nálam nincs ilyen gond, de szerintem nálad sem azért van , mert béna lennél, hanem más áll a háttérben. Nálunk pl más területen van , hogy nem úgy indul, ahogy kéne.
Gabi: szerintem nem is igazán nevezhető problémának, amit a szopi időről írtál. Nálunk is Robó már cirka 5 perc alatt végez vele, néha még játszogat a cicivel, de azt már nem evésnek nevezném. Nincs semmi gond szerintem . Ha én ahhoz viszonyítok, mikor az elő hetekben órás vagy volt, hogy több mint egy óráig is szopiztunk, hááát igen ahhoz képest kicsit furi, hogy mára csak 5 percre rövidült. Ami fontos, hogy Zsoltika jókedvű , mert ha éhes lenne akkor tuti jelezné neked!Péntekre küldök drukkot, hogy ne legyen semmi gond.Valóban az időtől lehettek nyügibbek a babák. ERzért is jó, hogy itt leírjuk és ti is reagáltok, hogy náaltok is így van, mert képes lennék aggódni, mi lehet a baj, holott "csak" az időjárás az oka.
AnnAnn: hannának milyen bogyót adtál? Ő is örökmozgók táborába lépett
. Oltás után borogattad a lábát? Angliai egyetem leírását köszönöm, tényleg érthető a szöveg, ezentúl nem is javítgatom , úgyis megértitekmit is akarok írni
. Én is a haj a fejemen anyukák közé tartozom, de iparkodom adni egy kicsit magamra.
Barbi: tényleg érdekes , hogy az orvos ennyire emlékezett rád. Ő adott beutalót vérvételre, vagy kint egészen másképpen zajlanak a dolgok, mint itthon? Telepítés hogyan sikerült ? Örülök, hogy ádival minden rendben van, szívós kis fickó ő is
.
Hanzi: estétek milyen volt? Robó lába a 3 oltás után duzzadt be, és ponnantól kezdve rögtön rátettem szuri után a borogatást és nem volt gond szerencsére
.
Zsizsa: tényleg jó, hogy jönnek tapasztalt anyukák és sokat segítenek nekünk. Drukolok az oltáshoz, most egy idejig már ti sem kaptok szerencsére
. Öcsédnek utólag boldog szülinapot, és jobbulást neki. Apának pedig kívánom, hogy ne kapjon el semmi fránya vírust.
Susie: jó, hogy jelentkeztél már, rendesen hiányoztak az írásaid
. Sajnálatm én is annó Robót a szurik miatt, de úgy vagyok vele, hogy inkább ezzel "szenvedjünk meg " egy kicsit de védve legyen.Főleg, hogy nálunk a környékben volt is beteg baba, aki elkapta a vírust
.Gratulálok Anna hízásához, nagyon szépen fejlődik
.A fotók pedig gyönyörűek, annyit nőt ez a leányzó. Mondanom se kell, hogy különösen szép leány, még Robó is kiszúrta magának
. Oltással nem volt gond ugye?
Zsófi: Bencinek jobbulást kívánok, szerintem sem ártana megnézetettni, mert nem hiszem, hogy hosszú távon egészséges az orrfolyás. mert ha néha néha időközönként előfordul, az még oké, de , hogy november óta még nem múlt el...persze én sem belekotyogni akartam, elnézésed is kérem, ha sértő voltam, nem az volt a szándékom.
Docka: Andriskánk hogy vagy? Olyqan szép fiú, úgy nézegetnék róla képeket még. nem célzásnak szántam , á dehogy
.
Vera: ügyes anya vagy, látod! Nagyon klasszul rájöttél, mi is okozhatta a problémát.benci büszke lehet rád
. Frizurád pedig kiváncsian várom. Milyen érzés a rövid haj? Mindig azon gondolkodom, ha levágatnám én is, biztosan egy idejig még hiányozna nagyon a fejemről.
Judit: természetesen várjuk Virág telefonhívását
. Puszika neki is
.
Edit: örülök, hogy jól sikerült az előadás. Ahhoz pedig külön gratula, hogy 100%-os lett. nem semmi teljesítmény. Bem tudom, hogyan van ennyi erőd??Boti meggyógyulása igazi örömhír számomra
.Köszi a táblázatot, én szívesn venném, ha elküldenéd.
Meme: természetes, hogy nem tudsz írni mindig. Téged is nagyon csodállak a sok energiád illetően. Vizsgaidőszakod mikor kezdődik? Nóri mamival is jól elvan?Nórikának jobbulás kívánok.
Cory: gratulálok az 5-ös vizsgaeredményhez. A többieket is csodálom, de téged még jobban.Két gyermek mellett , nem semmi teljesítmény. Annyira jó anya vagy . Külön köszönet, hogy óvó szemed mindig rajtunk van és segítesz nekünk mindenben
. Aranyos vagy. Érdekesek lehet nálatok a szopi. Mindig van elegendő mennyiség, Annyira furi lehet, hiszen mindkét babának más minőségre van szükséga, vagy most zsomára állt be a termelés és Balu hízik jobban? Csodálatos, hogy még mindig szopizik a nagyfiú is, azazhogy van még neki is anayatejcsi. Olyan jó olvasni , amiket írsz róluk. Sokat tanulok belőle. zsoma jó sokat hízott, milyen gyorsan utólérte sőt lassan le is előzi tárait.Igaz nem a versenyzésről szól a dolog , de tényleg örülök, hogy lemaradását pótolta.
Húúú
Azt hiszem írtam mindenkinek.Igaz közben Robó is felébredt és nem sikerült elsőre befejeznem a gondolataimat.Kicsit hosszú lettem.
Most elbúcsúzom, nehogy elszálljon az irományom, de még írok magunkról is nemsokára.
Szép napot mindenkinek: Anita