SZIASZTOK!
Itt vagyunk megint, jelentem nagyon jól vagyunk, a műtét nagyon jól sikerült. Kakis pelenka is van bőven
) hála!
Ma jöttünk haza, már alig vártam, hogy itthon legyünk. Nagyon hosszú volt ez a hét.
Gergő nagyon jól viselte a műtétet, és az azt megelőző napokat. Nekem nehezebb volt, mert nagyon sajnáltam. Ugyanis kedden reggel ehetett utoljára majd egész nap csak ihatott szerda hajnalig, mert utána még inni sem ihatott. Majd csak csütörtok reggeltől lehetett neki inni, enni meg csak majd pénteken. Tehát 3 napig semmit nem ehetett. Szegénykém fogyott is egy kicsit. Az a szerencsém, hogy műtét óta nagyon jó étvágya van.
8 napon keresztül nem láttam Mátét, hát ez is nagyon nehéz volt. Du-án mikor mentem érte az oviba csak magamhoz öleltem csak sírtam és sírtam. Ennyi időt még nem volt távol tőlem egyhuzamban.
Mindegy, az a lényeg, hogy túl vagyunk rajta és nincs több műtét.
Próbálgattam vissza olvasgatni, megpróbálok reagálni mindenre.
Szűlőszobát nem láttam tehát nem tudom kommentálni.
Krisszi!
Gratula a félévedhez! Nagyon ügyes vagy!
Mellgyulladással vigyázz mindenképpen vedd fel a kapcsolatot a lll-el, ők biztos, hogy tudnak segíteni. Egyik ismerősöm is így járt és Ők segítettek neki. vigyázz a hidegvizes borogatással mert elapadhat a tejed tőle.
Manóka!
jobbulást nektek! szerintem sem érdemes elvinni a gyereket a rendelőbe ha annyira nem beteg mert csak többel köti be, főleg hogy most tombol az influenza.
párásító ügyben, nekünk hidegpárásítónk van. Nekünk azt mondta a doki, hogy nem lehet melegpárát fújni, mert az csak árt a gyereknek.
Nadine!
Remélem, már jobban vagytok! Gyógyulást!
Ildikó!
Drukk babaügyben.
Bocsi ha csak kevés dologra tudtam reagálni, de már nagyon fáradt vagyok!
Pelenka kiütésre tudtok valami csodaszert??
sok kaki átka a piros fenék. Sajna! Bár ez teljesen normális ilyenkor, azt mondják az okosak
.
Mindenkinek jó éjszakát!
Krisztaa