Új privát üzeneted érkezett!

Ki tud jó játékot a picurival?
Nagykádban ketten fürdést akkor kell intézni, mikor a másik feled otthon van. Ha te fürdesz vele ő teszi rendbe, vagy fordítva. Nem macerás én akkor megyek fürdeni, ha kiveszi az apja a kádból, mire végeznek felöltöznek én is kész vok.
Csajok a lányom tegnap megtett egy lépést. Felállt magától, ezt már profin műveli, mellette az asztal, lépett egyet, majd megfogta az asztalt! Én olyan büszke voltam!!!! Hiszen még csak 11 hós.

Kép
nyafi

Nyafi, gratulálok! :P

Mi most a kukucs játékot fejlesztjük mindig tovább, van, hogy elbújik a függöny mögé, majd kikucsol, máskor a kosarat húzza a fejére, és nagy kacagással veszi le róla. Van, hogy plüssállatot rejtek el pl. a hátam mögé, majd húzom elő, ez is nagyon tetszik neki. Meg persze ha forgunk a széken, vagy ha feldobálom (persze csak pár centire, de így is egyre nehezebb), ill. a hoc-hoc katona is nagyon megy, puszikkal kísérve. És apa múltkor vett neki egy hintaoroszlánt, azt is imádja, ő a gyite oroszlán. Elég megkérdezni tőle, hol a gyite, és már megy is oda, adja neki a puszit és buksizik vele. :D

Kép
Kép
d0r0ttya

Nyafi, mi is kukucsolunk, tárgyakat dugunk el-keresünk, fogócskázunk mászva, birkózunk, mint Dorottyáék forgunk a székkel, "repülünk", olvasunk - bár inkbb szereti megrágcsálni a könyveket, labdát gurítunk - ezt imádja meg még ami eszembe jut.
Fürdést én is így szoktam, mármint az együttfürdést. Lányok, akiknek félt a manója... nem leehet, hogy túl sok volt a víz? Mert tegnap Boró is sírni kezdett, mert több vizet engedtem. Amikor már kifolyt egy kevés, nem volt semmi baj. :)

Nyafi, itt találsz még ötleteket, én is innen lopok! :wink: http://www.bebilap.hu/elso_ev/elso_ev.htm

Puszi mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok,

Játékhoz:
Kukucs nálunk is nagyon gyakori, többféleképpen is: függöny mögé, takaró alá, pelus mögé. Van mögöttem áll az ágyon, és a hátamat "kopogtatja", hátranézek lassan, hogy "ki van ott" nagyon élvezi. Van hogy becsomagoljuk takaróba, közbe mondjuk is "becsomagoljuk a Bálintkát" vagy "feladjuk postán a Bálintkát" jókat nevet, persze főleg mikor kijön a csomagból.
Mondókákat, lovaglást is szereti.

Mostanában újra ad puszit! (Régebben már csinálta, aztán megfeledkezett róla). Olyan édes. Úgy tűnik, ez már igazi puszi!

Nálatok van bebe tv? Nem vagyok tévépárti, de néha bekapcsolom neki rövid időre (nálunk úgyis csak reggel 10-ig adják, utána más csatornára vált.) Nagyon aranyos rajzfilmek vannak, direkt kicsiknek.

Fürdővíz,

Nem tudom, én most egy darabig nem firtatom a nagy kádat, majd legközelebb ha megpróbáljuk akkor kevesebb vizet teszek.
Én úgy éreztem, a kád mélységétől ijedhetett meg.
Amióta viszont volt ez az eset a nagy kádban, és visszatértünk a kicsihez, azóta jobban "viselkedik" a kicsiben. (Nem áll fel állandóan, nem tekereg.) Bár lehet hogy ez véletlen :)

További kellemes napot mindenkinek

Kép
melin78

Sziasztok!

Melin:A szüléstörténetedet megkönnyeztem.
:D

Kriszta:Hogy van Domi?

Nem nagyon értem rá mostanában jönni mert 3 napig itt volt a párom fia..Az első nap még úgy ahogy viselkedett de a másik kettőn katasztófa volt már a helyzet.Tegnap még a tesómék is elhozták az unokaöcsémet szóval kész voltam estére.
De azért mi egyre jobban szeretnénk tesót a Levinek,mert nagyon elvolt a fiúkkal.Csak pont mondtam a páromnak,hogy mire a Levi 5-6 éves lesz a srácok már nem fognak vele játszani.
Levi csodálta őket,nagyon édesek voltak.
Tegnap délután Levi kis barátnőjének a szülinapján voltunk ő most volt 1 éves.Nagyon cukik voltak együtt.
Már én is készülök a Levi születésnapjára.

November végén meg megyünk Zalakarosra,apa meglepije lett volna csak rájöttem. :oops:

Na megyek mert megyünk visszavisszük a Levi cipőjét a Humanicba.

További szép napot.

Sziasztok

Tegnap

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Közös ropizás a szülinapossal. :wink:

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Teljesen elvarázsolta a kislány kompja. :D

Kép

Kép
szilvi17

Kép
Most ez az új szórakozása,hogy a szekrény alá bedobja a játékait és kiveszi amit elér persze,amit nem azt nekem kell. :D

Kép

Kép
szilvi17

Jó reggelt lányok!

Szilvi köszönöm kérdésed, Domi jól van, csak szinte egyhuzamban taknyos.
Kapja az oscillo-t aztán ennyi.

Dorottya!

Köszönöm ötleted, sokminden kérhető a banktól, ha valaki nem tud átmenetileg fizetni.
Nemcsak átütemezés, hanem 3 hónap halasztás is. :D
Egyelőre tudjuk fizetni, de ha ez tartósan így marad, akkor el kell adjuk a házat.
Most kaptam meg a csekket, a szokásos 72-75 ezres törlesztőm 97 lett.
Most eladjuk majd a 2 éves autónkat, így annyival is kevesebb lesz a törlesztőnk. :D
Aztán már csak pár apró törlsztőnk marad, azt meg kp inkább kifizetjük januárban.

És mi még szerencsések vagyunk, mert tudunk fizetni.
Most nagyon sok ember fog elúszni. :cry:

Mit tudtok a kis Botikáról?????Én nem tudok fellépni !!!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Szilvi mi a baj a humanicos cipővel?
Sedith köszi meg is vettem a könyvet!!!

Kép
nyafi

Jó reggelt! :D

Nyafi:Kidörzsölte a jobb lábfejét.Visszavittem tegnap,visszaadták a pénzt.Úgy döntöttem veszek neki egy jó kis edzőcipőt.A Brendonba kinéztem egyet a neten.
Ti hol vettetek sportcipőt a manóknak?

Nagyon rossz éjszakánk volt pedig mostanában átaludta az éjszakát.Ma reggel megengedte,hogy megnézzem az ínyét,4 foga jön egyszerre.

Mától májusig elég sokat leszünk kettesben a Levivel :lol: ,egy héten 3x apa este 9-re fog hazajönni.Elkezdte a nyelviskolát(angol).Nem akarom elkiabálni de kiakar költözni Los Angelesbe,azért akar jól megtanulni angolul.
Én nem nagyon örülök neki. :oops: De majd hátha meggondolja magát.

Ma 9.50re megyünk vissza a dokinőhöz méreckedésre.Kíváncsi leszek,hogy megkapja e az oltást.

Mentek a bababörzére?

Szép napot

Sziasztok

Üdv.:Szilvi

Kép

Kép
szilvi17

Szilvi!

Őszintén bevallom neked, hogy az elköltözés és kiköltözés gondolatával már mi is foglalkozunk.
No nem nagyon messze, Ausztriába.

Párom is és én is gagyogunk egy picit németül, a fiam németet tanul, Domi meg még nagyon fogékony lenne rá.3 óra innen Parndorf, a páromék ott dolgoznak a Zara hotelon úgyis, és van egy csomó munkájuk kinn.

Egyszerűen tele a t...m azzal, hogy halálra gürizi magát az ember, szépen keres(ne), de a járulékok és a drágaság, nomeg a válság még a megélhetést is elviszi, nemhogy az előre haladást!!!

Nagyon elkeserítő, hogy nem látom a megszorítások végét. És a hab a tortán, hogy még az Apeh is kúrogat.
Volt egy roncsautó MOTOR NÉLKÜL amit megvettem és nem írattam át!
Kivonattam a forgalomból.
Erre küldenek egy levelet, hogy fizessek rá átírási illetéket (mostmár vagyonszerzési illetéknek hívják) és büntetést, mert ihaj és csuhaj lesz belőle + 5000 Ft büntetést is.
De hiába mondom nekik, hogy MOTOR NÉLKÜLI autót nem tudok átíratni, ezért lett kivonva a forgalomból, egyszerűen nem fogják fel!!!!
Az ügyvédünk röhögőgörcsöt kapott rajta!

Az ilyen "apróságoktól" van tele a mókuskerekem.Ausztriában szebb és jobb az élet (de tényleg). Munkám lenne, Apának is.

Imádom a hazámat, de a végletekig nem tudok lojális maradni.

Ennyi. Ha ez a helyzet nem javul, hát mi is kiköltözünk.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Jajj LÁnyok! Én meg úgy vágytam volna haza... :evil: :shock: :cry: :roll:
Jelentem voltunk dokinál, nem adott semmit, még vitamint sem. Azt mondta "little pink" a torka, de más baj nincs.
Hát azóta volt olyan sz@r éjszakánk, hogy az csak NA.
De most már köhög is reggelente - gondolom felköhögi az éjjel letapadt trutyit. Lázunk nincs, és a kedvünk is változatlanul jó. Mármint Neki.
Én egy kicsit ki vagyok. Apácska egész 7végén dolgozott, alig láttuk. Aztán itt van az, hogy el vagyok keseredve a +10 kg miatt, ami rajtam van. :(
(Pedig Apácska jobban kíván, mint valaha, Őt egyáltalán nem zavarja.)
De engem nagyon. :(
Ja, képzeljétek: itt nagyon lehűlt a levegő. 2-4 fok van napközben. Voltunk sétálni, és Napsinak azóta (kb. 4 napja) piros az arca. Rakok majd képet - olyan mintha kicsípte volna a hideg...

Bocs, hogy most csak rólunk. :oops:

Próbálom összeszedni magam. :wink:

Kép
tittina1982

....aki kint van be akar menni, aki bent van, ki akar menni....
, s hogy ez mennyire igaz :roll:
Én is vágyom haza, de tudom, hogy nem tudnánk megélni sem, nem hogy ezen a színvonalon....de olyan jó lenne tudni, hogy akár 5 év múlva vagy 10..... :oops: van rá reális esély :roll:
A család nagyon tud ám hiányozni....
Apu most van dokinál, nagyon remélem, hogy "zöld" utat kap, s hónap végén utazhat hozzánk :)

Botira én is nagyon kíváncsi lennék :roll:

Titt :lol:
Fel a fejjel!! Nem lehet egyszerű Neked....Nektek vannak kint barátaitok, akikkel összejársz/jártok??? Nem (csak) babásokra gondolok???

Szilvi :D
Levi nagyon édes a képeken! Hétvégéd nem lehetett egyszerű, de ezek szerint (tesótervek) nem volt eléggé kimerítő :lol:

mennem kell, mert Marci türelmetlen..

Kép
Kép
Kép
szilvia72

...újra itt...

Melin :D
Fürdetést mi is halasztjuk, mármint a nagykádasat :oops: egy - két hét múlva ismét megpróbáljuk :roll:

Most a változatosság kedvéért Kristóffal voltunk fent éjjel, mert rosszul volt....nem hiszem, hogy gyomorrontás, inkább vírus, de "csak" hányingere volt, adtam két Deadalont (nem biztos, hogy így kell írni), s még most is alszik.... :roll: láza nincs, orra nem folyik :roll:

A hétvégén mi rámolásztunk, a garázst tettük rendbe, mert már nem fértek az autók, azután a kis "irodaszobánkat" (inkább az én gardrób szobám) alakítottuk át,hogy legyen még egy ágynak hely, ha jönnek anyuék...nagyon várom őket :)
Ja, és a Forma -1-en idegeskedtem :oops: szegény Marcus elsírta magát ahogy hülye anyja szurkolt :oops:

Játék: nálunk is kb az van, amit fent írtatok...nagyon szereti a kukucs-ot (minden variációban), az autókat, mozdonyokat, a labdát dobja, gurítja, énekelni, hintázni....tegnap óta mondja, hogy vau-vau...meg kell zabálni...ja, és a pá-pá az örök kedvenc :lol: (most is azt mondja), imádom, amikor bevásárláskor, itt-ott idegen embereknek integet (kérés nélkül is), mindenki mosolyog :lol:

Olyan fura, hogy már egy évesek lassan a babóink....s háát kíváncsi leszek az első (újra) pocakosunkra :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Titti :D
+10kg-hoz még akartam, hogy ha gondolod, akkkor a 90 napos fogyit próbáld meg, mert tényleg tartható (nagyjából)...nekem az tetszik benne, hogy ok, hogy ma nem ehetek ezt-azt,de legalább holnap vagy holnapután igen :oops:
Ha magaddal nem vagy kibékülve, az rányomja a mindennapjaidra a bélyeget!!! Legalábbis nálam így van :oops:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Csak bejelentkezni van csak időm,mert gyorsan össze kell rittyentenem valami ebédet a fiamnak,na meg még én sem ettem semmit.
MEGKAPTA a Levi az oltást.Dokinő meghallgatta,megnézte a torkát a védőnő megmérte.És ezt egy szó hang nélkül.Egyik sem szólt semmit se.Aki nem is a mi védőnőnk ő kérdezgetett. :lol:
Na mindegy.26dkg-t hízott 1 hét alatt.Szép teljesítmény,szerintem.Azt se mondta a dokink,hogy jaj de jó vagy hogy érdeklődött,hogy hogy sikerült ennyit hízni,még talán köszönni sem köszönt.És erre az emberre kéne nekem számítanom?!
A lényeg,hogy megkapta és nagyon kis ügyes volt,mert csak addig sírt egy picit amíg érezte a tűt,utána nézelődött az ablakon. :lol:
Most alszik a kis drágám.Na megyek is.

További szép napot

Sziasztok

Kép

Kép
szilvi17

Ha nem elég érthető amit írtam,akkor aki megmérte a Levit az a mi védőnőnk volt. :oops:

Kép

Kép
szilvi17

Titti
Simán lehet, hogy tényleg megcsípte a hideg Napsi arcát. Érdemes jó zsíros krémmel bekenni, mielőtt elindultok sétálni, és az megvédi. Idehaza még külön ilyen krémet is lehet kapni a dm-ben, de szerintem a lényeg tényleg csak annyi, hogy jó zsíros legyen, és "hőszigeteljen" az arcocskáján. :)
Nálunk viszont az ujjszopiból lesz gond, Sebinek is minden télen szörnyen sebes volt a keze, mert a hidegben a nyálas ujját hamar kikezde a hideg. :(
+10 kg: nálunk is hasonló a helyzet, én szívesen leadnám, de a férjem konkrétan nem engedi, hogy fogyjak a fenekemből (meg a mellemből)! :lol:

Szilvi17
Nálatok még minden héten figyelik a gyarapodást? :shock:
Azért ebben a korban ezt már a legtöbb doki lazábban szokta venni...

Szilvi72
Nálunk CSilla nyalt be vmit, megy a hasa és lázas, azon kívül kutya baja. :)
Kristófnak jobbulást!

Kép
Kép
Kép
cas

Cas:Nem,nem minden héten mérik de múlt héten kapta volna az oltást és a doki szerint sovány(de azt hiszem már leírtam :D ),és azért kellett ma visszavinni,hogy hízott e egyáltalán.
Egyébként ha én nem viszem 1 hónapban egyszer mérni, akkor nincs lemérve a gyerek. :lol:

Ki milyen italt ad a manónak?

Szép estét

Sziasztok

Kép

Kép
szilvi17

Szilvi én is azért kérdeztem, hogy hol vettetek cipőt, mert én is azt szeretnék pocoknak. Sztem én megyek börzére, mert új cipőket is árulnak. A deichmannos bébi cipő tetszik, de az 8000. Nem szeretnél kimenni? Férjednek milyen lehetőségei vannak ott? Abigél vizet kap. Nem issza. Próbálkoztam különböző teákkal, azt se issza, így sztem egyszerűbb a víz.
Titti! Ha nem ad semmit, nézd meg gyógyszertárban, vény nélkül adják, DR THEISS Hustensaft: lándzsás utifű nagyon jó a torokra.

Kép
nyafi

Sziasztok!

Írtam egy csomót de a Bence kitörölte.... :evil:

szóval újból röviden:

Köhögésre mi: Theis lándzsásútifü és Stodal
Inni: csak vizet, de csak próbálkozunk, mert még cicizünk és igazából nem akar inni.

Szilvi: mi megkaptunk az oltást pedig a Bence csak 7,7 kg és 71cm

Melin: a SOTE IIn szültem, és olyan jó volt nosztalgiázni, ahogy olvastam a szüléstörténeted úgy szülnék megint :wink:
Talán nem bánják a többiek ha leírom neked/nektek, még úgysem írtam le ide csak a decemberi topikba: már 5 nappal túlhordtam a Bencét NSTre mentünk be a sotére nulla fájás, semmi utaló jel. A doki megvizsgált mondta 2 ujjnyi méhszáj akkor szülünk??? bennem hatalmas kérdőjelek, de nem is úgy készültünk mondtam. Szóval hazamentünk a csomagért és visszamentünk. 1 kor bementem a szülőszobára, burkot repesztettek és 4kor megszületett Bencus. Nagyon szép és könnyű szülésem volt, már amennyire egy szülés könnyű. Mondjuk gátmetszés volt, mert én kicsi vagyok Bence meg nagy volt hozzám képest.

Cipő: ez nálunk is nagyon aktuális ismét... már 2 cipőt kinőtt egy hónap alatt mióta megy. Most már téli cipő kellene, de elég nehéz neki jót találni, mert magas a rüsztje.

Na jóóóó hosszú lettem :roll:
puszi:
Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi

Szilvia72!
Egyáltalán nincs kisgyerekes ismerős kint. Barátok vannak, de másik városban élnek. Úgyhogy nagyon egyedül vagyok - van idöm hülyeségeken agyalni, meg néha befordulni.

Cas
Igen, a cici meg a popsi fogy le/el legelőször sajna. Nekem a combbelsőm, a hasam, a derekam meg a karom rettenetes. Popsi marad.

Csajok! Ti hogy bírjátok a babók hisztijét? Én ma már majd a hajam téptem... 5 percenként talált valami ürügyet. Próbáltam nem venni róla tudomást, de volt hogy rászóltam.

Kép
tittina1982

Titti!

A hisztitől nekem is égnek áll minden hajszálam!!!Áll, csimpaszkodik a gatyámba, és vinnyog.

Én meg szenvedek, mint a kutya, mert becisztásodott a méhem, pokolian fáj, a fiúk nem segítenek semmiben a csajszi pedig folyamatosan bőg-ordít-nyafog.
Ami hajam még nem hullott ki az mind égnek áll!!!! :D :D

Tulsúly: a 90 napos tényleg segít. Énratam még van némi felesleg, BMI index szerint normál a súlyom és inkább ez a lényeg.
Ha annyit megfogadsz, hogy délután 2 után nem eszel szénhidrátot, az hidd el nagyon eredményes tud lenni.Egyenlőre csak ennyit.
Én most a 160 cm-hez vagyok 60 kg. Nem mondom, hogy manöken alkat, de annyira arányosan oszlik el, hogy szerensés vagyok.
Egyébként Apa nekem is megtiltotta, hogy tovább fogyjak.
Az intimtornát meg olyan jól sikerült elvégeznem szülés óta, hogy apát levakarni se tudom magamról.Kész öröm a havi 1 télapós szünet. :oops: :oops: :oops:

Ohhhh bocsika.

Nos egy pár témahozzászólás:

cipő: itthon csúszásgátlós zokni játszik, a kimenősünk egy bélelt siesta bakancs.

Ivászat:Domi sem iszik az Úristenért se semmit. Csak azt a nyamvadt tápszert. Még mindig az az Isten!

Szilvi17!

Milyen oltást is kaptatok???Van valami melléhatása?

Szilvi72!

Jóképű Kristófnak jobbulást kívánunk!!!!

Cas!

Csillának is jobbulást, ha "csak" ennyi baja van akkor is.... :D

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Titti :D
vannak gyerkők, akiknek tényleg nagyon érzékeny a bőre. Én Julival szenvedek, most hogy beköszöntött a hideg, olyan a pofija mint a smirgli. CSak annyit tehetsz, hogy kenegeted zsíros krémmel.
Olyan örök elégedetlenek a nők, ugye? :roll: :lol: Végül is úgy csinálunk, mint ha a férfiaknak (férjeinknek) szeretnénk tetszeni, aztán mikor férjecskénk teljesen elégedett, kiderül, hogy igazából magunknak. :wink: Én azt mondom, az a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ez valakinél 80 kiló, van akinél kevesebb.
Tudom, ez nem túl gyakori, de én meg most hízókúrán vagyok, mert teljesen le kéne cserélni a ruhatáramat, ha ennyi maradnék. Bár a férjemnek 10 kilóval többel is, meg most is jó vagyok :wink: , de nekem nem túl okés, hogy 1 nadrágom nem esik le rólam. :?
Én most tapasztalom meg, hogy hízni uolyan nehéz mint fogyni (Julcsi után), talán most sikerült megállítanom a további fogyást, de nagyon durva mennyiséget és rengeteg cukrosat kell enni hozzá.

Innivaló:
Sári az "ebédkor" nagyon szívesen iszogat, vizet, csipketeát ízesítetlenül. Ahogy meglátja a pici poharat, rögtön kér és egy olyan szűk fél deci elfogy.
Viszont az evése tényleg katasztrófa.

Nyafi :D
Abigél miket és mennyit hajlandó eszegetni? Tudom, hogy ő sem egy haspók...

Sárit egyáltalán nem érdekli az evés még mindig. Most jövök rá, hogy bár Julcsinál nagyon jól bejött az ikeás etetőszék, Sárinál valami 16 pontos bizt. öves kéne, mert már hónapok óta feláll benne és onnan meg rámászik az asztalra és tojik enni. Ahogy meglátja a kanalat, hátat fordít nekem. Amik kicsi bemegy, az úgy hogy vagy ül ugyan az etetőszékben, de kap egy csomó dobálni való dolgot, vagy a földön vagyunk és játszogat.
De jóformán csak kenyeret ill. némi pürét kenyérrel tunkolva eszik.
Nem tudom, hogy ez a kajaérdektelenség lehet-e genetikusan kódolt, mert Julcsival uezt játszottam végig, pedig ő nem is volt szopis baba.
Ha beadok valamit a szájába, rögtön veszi ki, 100 db-a szaggatja és rákeni a hajára/asztalra vagy nekem kínálgatja, de ő csak max. egy morzsát eszik belőle. Ötletek? :roll: :)

Cipő
Mi a Julitól örökölt szandálcipőt használjuk egyelőre, ha babakocsival megyünk valahová. Bent a házban csúszásgátlós zokni. Utálja is a cipőt kellőképpen.

Kriszta :D
hű, ez a ciszta nem hangzik valami jól? Most van először? Hogyan derült ki?
Intim torna nagyon sok mindenre jó, Avivát nem próbáltad? Az pl. kif. ajánlják cisztára is.

Hiszti :D
juj, nálunk is nagyon tanulékony Sára, meg hát jó példa van előtte. Érdekes módon engem egyáltaláln nem zavar az övé (lehet, hogy azért mert a durva 3 éves változatán edződök... :lol: ). Ha vmit nem engedek neki, hanyatt veti magát a földön, aztán persze azért sír, mert beverte a fejét, de pl. az etetőszékben már olyat is csinált, hogy tehetetlen dühében verte a tálcába a fejét, mert ki nem akart jönni, kajálni nem szeretett volna, mi meg bezzeg mind ott ültünk az asztalnál vacsorakor és az marha unalmas... 8) :lol:
Sztem ilyenkor még nagyon cukik, hogy ilyen minimanók is micsoda érdekérvényesítéssel rendelkeznek... Megrendszabályozni még úgysem lehet őket teljesen, mert sok ok-okozatot még nem értenek. Max. minden alkalommal elmondom, hogy ne csináld és elhozom a tetthelyről. :D

Éjszakák:
az utóbbi időben - mióta kijött a 4. foga - sokat javultak az éjszakák (2-3x kelt), de direkt nem írtam, mert olyankor mindig visszaromlik minden, ha dicsekszem. De ma reggelre kiderült, hogy dicsekvés nélkül is. 8) Megint nem aludtunk 1-től fél 4-ig. Mi meg persze olyan dinkák vagyunk, hogy éjfélkor megyünk önszántunkból is aludni. Úgy kell nekünk!!!

Na, megyek, felébredt és bömbi van.
KM

Kép
Kép
kismok

Kismok!!!

Ugye nem baj, ha nem sajnállak a problémáddal???? :D :D :D
"undorító" és borzalmas lehet, hogy állandóan csak cukrosat és szénhidrátosat kell enned!!!! :D :D :D :D :D

Nos röpke gonoszságomért kérlek ne haragudj!!!!!!!!!!!

Mi nők nagyon nonszenszek vagyunk, ha magunkról van szó.
Én most irígylem hogy nem hízol, egybként viszont régről dereng valami, hogy milyen érzés vékonynak lenni és nem hízni a sok kajálás mellett.
De hangsúlyozom, ez kb 29 éves koromig állt fenn.
Panaszra nincs okom, mert most akármennyit zabálok este, a súlyom stagnál a 60 kg-on.

És én igenis nagyon jól érzem magam ilyen telten!!!!!

Ciszta:sajna nagyon régóta vannak cisztáim, hol előjönnek, hol 1 évig nemis jelentkeznek.
Szülés után a méhlepényemen annyi ciszta volt, hogy a doki is kiakadt Elküldte szövettanra, de semmi visszajelzést nem kaptam, tehát minden okés.
Jövő héten megyek hozzá, mert már elviselhetetlen a fájdalom.
Napi 5 cataflam segít, meg a forró fürdő.

Kajálás: nekünk csak a rágcsálós dolgok jönnek be.
Közben próbálok kanalasat is tuszkolni Finnya Bélánénak.
Nos az eredmény nem túl kecsegtető, mindig azt a nyamvadt tápit követeli, de juszt se kap!!!! Csak ha szakad a part....
És a kanalas az brrrr....marad a kenyér, virsli, kifli, párizsi, szeletelt alma, sütőtök sütve, tésztafélék.
Nálunk az jött be, hogy katonákat dogdosok a szájába.

Az igen röhejes amikor a bébipapit tunkolom neki rozskifkivel... :?

Kép

Kép

Kép

dominika1

hú, akkor jövőre én is visszaszedem az elvestett 8 kilómat. 29 vagyok még egy darabig. :lol:

Darabos: én is ezt csinálom, múltkor tökfőzelékes, meg paprikáskrumplis kenyeret evett. Nála az a különbség, hogy a darabos, az a kenyérre korlátozódik mostanság.
Meg a legnagyobb baj, hogy szépen megenné a darabosat, de ha nincs tele mindkét keze valamivel, ami nem kaja, akkor kiszedi a szájából és az említett módon szétkeni az egészet (vissza a legritkább esetben rakja).

Fú, a Cataflam, elég durva dózis. Remélem doki tud okosat mondani.
Jaj, megyek... S. kiszedte a videóból a kazit.

Kép
Kép
kismok

Innivaló
Egyik nap mondjuk kamillatea, másik nap víz, 3adnap Kubu felhígítva, aztán másmilyen tea, stb.
Egyzser próbáltam frissen facsart narancslevet hígítva, de nagyon fintorgott neki, padig nem volt savanya.

Cipő
Itthon csúszásgátlós zokni, ha autóval megyünk el, akkor a kiscipője (inkább dísz :D ), ha meg babakocsival megyünk el, akkor meg (bevallom őszintén) én már használom a lábzsákot. :oops:
Főleg most, hogy betegecske.

Fürdés
Még a kiskádban a nappaliban. De nyáron fürdött már nagykádban, mikor otthon voltunk rokonoknál. Nem volt semmi baj - persze nem engedtünk sok vizet neki.

Fogyás
Megmondom őszintén, hogy nagyon kevés a napi mozgás.
Már kitaláltam, kigondoltam hogy mit és hogyan, csak kicsi a helyünk. Kinéztem egy fitness-gépet. Apácska azt mondta meg is kapom, csak még ki kell találni, hogy hol lesz a helye.

KM
Engem még mindig nagyon érdekelnek a kari ajándékaid. ;)

Éjjel
Még mi is többször ébredünk szopizni. Általában a 2-3 a megszokott.

Kaja
Most, hogy kicsit beteg, nem hajlandó reggelizni. Viszont az ebédet meg nyeli, mint kacsa a nokedlit. De darabos még minidg nem jöhet szóba. A babakekszet elnyámnyogja, de ennyi. Ma reggel kapott egy kis sajtot a szenyámból. -dehát azzal nem lehet jól lakni. Hát mindegy - a pocakja még mindig megvan.

Na most L, pusziii

Kép
tittina1982

Kriszta
Én is nagyon sajnálom ezt a cisztás dolgot.
Nekem is volt, engem meg is műtöttek. A bal petefészkemen (90%-át el is távolították) volt rajta, 10x12 cm!!! A leletemen az állt: csecsemőfőnyi nagyságú. Nekem is fájt. Elnyomta hátra a méhemet, ami nyomott egy ideget. Olyan volt, mintha a vesém fájt volna; oda sugárzott ki.
Hát remélem Te szerencsésebb leszel, és nem kerül sor műtétre.
Drukkolok!

Cas Csillának, Szilvia72 Kristófnak JOBBULÁST!
Meg persze minden betegeskedőnek...

Edith? Merre vagy?

Kép
tittina1982

Sárának tegnapra boldog hófordit!

Alszik a Csajom, ezért ez a nagy szóf....ás. :D

Kép
tittina1982

Sziasztok!

Nyafi:Nagyon aranyos kis cipők vannak a Humanicba,nézzétek meg.Amit visszavittem is nagyon édes volt,de a Levinek extra magas a rüsztje,ezt tőlem örökölte szegénykém.Meg sok egyéb mást is. :D
Mi ma a baba-mama outletbe megyünk délután mert kinéztem egy nagyon jó kis edzőcipőt.A brendonba is láttam de ott drágább.

Külföldön(Los Angeles) apának lenne munka,várják őt.Ő autókat vizsgáztat le(vizsgabiztos). :D

A lándzsás útifű szerintem is nagyon jó,mi azt szoktuk inni a gyerek nagyon komálja.Vagy hagymalevélteát szoktam főzni.

Hiszti:Annyira nem vészes a hisztije,de amikor húzza a ruhámat és nyávog az egy kicsit idegesít. :D
A számítógép volt eddig a mániája,hogy ki-be kapcsolgatta,ha itt ültem ha nem.De ma reggel becsípte az ujját én azóta nem láttam itt ólálkodni :D :D

A phneumococcust(remélem így kell írni :oops: ) kapta a Levi.Két hónap múlva a másodikat és 2 évesen a harmadikat.
De nem lázasodott be,nem volt aluszékonyabb sem,és nyügisebb sem volt.
Én ma azt hallottam egy anyukától, a kislánya tegnap kapta a 15. hónapos oltást,hogy attól általában belázosodnak a gyerekek.

Szilvi:Kristóf hogy van?

Csinálok egy újfajta(számomra) mákos gubát.Ha jó lesz leírom a receptet,ha szeretitek. :D

További szép napot

Üd.:Szilvi

Kép

Kép
szilvi17

Lányok!

Most olvastam, hogy Botika - akinek olvastuk a blogját, amíg lehetett - angyalka lett. Itt ülök, és potyognak a könnyeim, pedig nem is ismertem őket személyesen. :cry: :cry: :cry:

Bocsánat, hogy ilyen szomorú hírrel jöttem. :oops:

Üdv mindenkinek

Anita

goodfairy

Sziasztok

Mar reg irtam... :oops:
De mostanaban annyira jo az ido hogy delben is lemegyunk meg delutan is leviszem. Az a helyzet hogy nem birok itthon ulni a 4 fal kozott amikor kint sut a nap. Annyira orulok hogy november van es meg mindig ilyen jo ido van. Tavaly miutan szultem, 5 hetig nem sutott ki a nap! Azt hittem mar kitepem az osszes hajamat. Ugyhogy most nagyon tudom ertekelni, hogy novemberben meg ilyen jo ido van....

Melin,
Udv itt! Ezexerint dec. 16-an mi hamarabb vegeztunk, az en Balintom 9:37-kor szuletett :) Kivanok neked teljes gyogyulast ebbol a betegsegbol!

Ancsa,
Rekanak utolag is boldog szulinapot kivanok! Nagyon jok a kepek. Nekem fogalmam nincs, hogy milyen tortat csinaljak neki, pedig az 1-est valamire csak ra kene tenni :)

Ki is lesz a kovetkezo szulinapos? :)

Kriszta,
Neked is jobbulast! A napi 5 Cataflam az eleg durvanak hangzik :?

Oltás:
A minap bukkantam tobb ilyen temaju cikkre a neten:
http://www.natursziget.com/page.php?sho ... yesoltasok

http://www.natursziget.com/page.php?sho ... 8oltoanyag

De meg rengeteg van....
Az egyik rokonunk kiment a csaladjaval Svedorszagba, ott orvos, meg fogom kerdezni, hogy mi a velemenye errol az egeszrol...

Most megyek, mert keszulunk a gyerekorvoshoz, Balint popsijat iszonyuan felmarta valami, nagyon piros neki es nem mulik el... :?
_jáde_

En nem neztem meg vegul azt a videot, latvan, hogy mit valt ki beloletek.
Mi tortent vele? :cry:
_jáde_

Anita
Hol olvastad? Jajj, annyira sajnálom...
Ilyenkor nem is nagyon lehet mit mondani...

Kép
tittina1982

Anita! Nem hiszem el! Úristen, nem tudok magamhoz térni! Pedig most már én is olvastam egy blogban a hírt. :cry: :cry: :cry: Ma először életemben feltettem a kérdést: miért akarhat ilyesmit az Isten? Nem találok sem választ, sem szavakat.

Jáde, nem videó volt, csak egy blognak a címe. Egy fiúcskáról 3 héttel ezelőtt kiderült, hoyg beteg. És most...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Itt is részvétem :cry: :cry: :cry: már megsírattam a kis Drágát :cry: :cry: :cry: Annyira hittem a gyógyulásában!!! :cry:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

...más....

Először is, Kriszta :lol: irgumm-burgumm, mi az, hogy Finnyás Béláné :twisted: talán inkább Szabó Marciné???? neeem???? :lol:

Cas :D
Csillusnak is jobbulást!!

Köszönöm mindenkinek Kristóf már meggyógyult, ma volt suliban is, fogalmam sincs, hogy mi volt vele :roll: lehet, hogy mégis "csak" gyomorrontás :shock:

Dicsekvés: Marcival ma voltunk sétálni/vásárolni, s az én kicsi fiam mellett még tudtam gatyát is próbálni :lol:

Hiszti: az én hangulatomól függ, hogy mennyit engedek, az esetek többségében nem veszek róla tudomást, vagy csak egyszerűen megszeretgetem...ha rosszabb a helyzet, akkor közlöm vele, hogy nem érdel, hogy mit csinál :?

Jade :D
Milyen volt Bálint popsija?? Mit mondott a doki? A sok gyógyszer után Marcus popsija is csúnya volt (még egy kicsit mindig látszik), de én vastagon kentem sudocrem-mel, s javulgat :roll:

Sárának, s Levinek (Kia) tegnapra (Titti után szabadon :wink: ) boldog hófordulót!!!

Titti :lol:
Egy cipőben járunk, csak nekem még szomszéd városban sincs senki :cry:

bocsi, akit kihagytam, Marcus hív....

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Anita:Ez borzasztó hir!!!!!!!!!! :cry: :cry: Pedig olyan szépen javult az állapota.

Nálunk egy hét gyógyultság,és újra láz,virusos torokgyulladás... :(

Krisz:Nálunk is valami isteni nedü a tápszer.Bár már reggel babatejből kakaót iszik.Többnyire.
Sajna azokat a fránya cisztákat....Jobbulást neked.
Ja és a folyadékbevitel a tápszeren kivűl napi 100-150ml tea,attól függ,hogy bébiételt eszik,vagy nokedlit.Az utóbbi a sláger nálunk.
Bár már azt mondta a védőnő,hogy ihat rendes rostosat is.

Cipő:Na nálunk a csúszásgátlós zokni addig van a lábán,amig ráadom....A harisnya úgy ahogy rajtamarad+1 sima zoknival.

Hiszti:Azt hiszem nálunk is beköszöntött.Réka is felkapaszkodik a nadrágomon,és bújik a lábam közé,meg a legkeskenyebb résen talál magának valamit,ahova be akar mászni,de nem jön rá,hogy nem fér be,és jön a dühkitörés.

Oltás:Mi még az agyhártya ellenit fogjuk kapni,ha meggyógyulunk végre.A pneumococus elleni még nem érkezett meg.Legalábbis nem szólt a dokinő.

Hizás:Azt hiszem Réka is vigyáz a vonalaira.10.14-től 11.04-ig 40g-ot hizott.

Hoztam pár képet is...
Kép Igy tudok csücsülni..
Kép Na akkor most hogyan tovább???????
Kép Úúúúúúúú anya ezek ki voltak vasalva??

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Nem hiszem el ami a Botival történt.Csak potyognak a könnyeim....
Hol olvastátok?
Ancsa:Hogy hívják az édesanyját a Botinak?

Sziasztok

Kép

Kép
szilvi17

utána befejezem, de ezt a linket még figyelmetekbe ajánlom:
http://www.gyertyagyujtas.hu/index.php/akikert
Kérem, hogy senki ne haragudjon ezért...

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Ancsa :D
Nagyon drága Rékuci :lol: Nálunk is dobálja a vasalt ruhákat, amikor nem figyelek....

Ciszták monnyanak le jó gyorsan!!!! Remélem, hogy dokibácsi segít neked, s nem lesz nagyobb baj, mint Titti is írta :roll:
Fiúk így sem szedig össze magukat, hogy sz@rul vagy??? :shock:
Dá-dá nekik!!! - egy leendő közeli családtag :lol:

Szilvi :D
Los Angeles - vonzónak tűnik :roll: ha haza tudtok járni, s van kint ismerős, esetleg barát, akkor megéri megpróbálni, mert az ember igazán csak azt bánja, amit nem tett meg!!! Fontos(sok rossz példát láttam már itt, s nem okoskodni akarok): NE ÉGESSETEK FEL SEMMIT OTTHON, MERT NEM SZABAD!!! Menjetek ki, mondjuk 3-6 hónapra, s így készüljetek, ha összejön, akkor lehet hosszabbra tervezni....bocsi, ha sok voltam :oops:

Kismok :D
Hízókúrás (na meg harmincon onnani) problémáddal én sem sajnllak, ha nem nagy baj! S kívánom, hogy soha nagyobb gondod ne legyen :wink:
Lányok evése: nálunk egy kicsit egyszerűbb, kivéve a darabos, pedig nálunk olyan ritkán van az általad leírt közös vacsi....pedig itthon vagyunk, de valahogy így alakult :roll:
Sára kimászik az etetőből??? :shock: az nem semmi??Tényleg, hogyan fejlődik a matematikai képessége???? :wink:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Kismok!
Gigi egy nap megeszik reggelire, ebédre és vacsira kb 200 tápot, az össz. 600ml. Tízoraira átlag fél banán, vagy 4 kiskanál alma. Ebédre beleimádkoztam tegnap pl 12 kiskanál az kb 100 ml húslevesből répát, zellert, karalábét. Ma megpróbálom úgy, hogy nem mixelem. Egye ő egyedül. Ezt talán nektek is ki kéne próbálni. Hátha az érdekes és nem te dobálod a szájába, hanem ő próbálkozik, akkor meg nem kell mindenfélét a mancsába adni. Nálam a kiskanál a nyerő, amivel ő is eszik, én adogatom a kanalába a kaját, meg segítek beletenni a szájába, ill, a bulátát szereti, még azt is adok a kezébe. Ezeken kívül minden játék minden mennyiségben. Uzsonnára jól eszik ez olyan 4-5 között van, akkor fél egy üveg bébiételt. Ez lehet almás, banános, sütőtökös, sárgabarackos, szilvás. Ezek közül a hússal kombináltat is. Mást nem eszik. Ma uzsonnára megpróbálom a paprikás krumplinkat. Heti egyszer pedig eszik egy joghurtot, vagy milli vaníliás krémtúrót tízóraira. Az mindig eltünik. De azt többet nem akarok adni, csak ha már betöltötte az egy évet. Tehát, ha jó napunk van, eltünik 300gr szilárd 3 étkezésre, de átlag 200gr. Az táppal együtt 800. A tied mit eszik meg????
Domi mit csinálnak a cisztával?

Kép
nyafi

Én Pankának gyakrabban adok joghurtot.
Ez baj? :shock:
Semmi baja..

dhbetty

mi eszünk minden nap joghurtot, de a Nestle babás joghurtját, amit nem kell hűteni sem :roll: :roll: gondolom az nem ua :roll:
Marci is kapott már "rendes" joghurtot, sőt piskótás csokis pudingot is, de utána többet bukik, ezért azt mindig halasztjuk :roll:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Bocs', hoyg mostanában olyan kivnatosan jöttem csak, pedig nekem nem szokásom.
Gyors gyógyulást kívánok minden beteg manónak, anyukának, családtagnak!
Nekünk is folyt az orrunk, és még mindig folyik, de csak angyon enyhén és nincs is/nem is volt más bajunk. Többes számban beszélek, mert a két csajszi és én is benne voltam a dologban. De még orrszívót sem kellett beüzemelni, csupán homeóztunk, C-vitaminoztunk és Echinaceáztunk. Plusz sok-sok gyümölcs.

Boróka szereti a vizet. Ugyanúgy, mint Kriszta, ha szomjas, csakis víz kell neki. Már az anyatej sem olyan finom olyankor! :) Igaz, teával, gyümölcslével még sosem kínáltam (mármint kamillateát kapott amikor elkezdtük a hozzátápit és nagyon meg volt szorulva, de azóta sem adtam), de nem is fogom. Ha egyszer issza a vizet, nincs miért. AMikor meg angyobb lesz, hát akkor majd el tudja dönteni, hoyg mikor mit inna szívesen, mint a nővérkéje. Én ennek nagyon örülök, hyog vizeznek. Nem tudom pontosan mennyit iszik Boró, de tekintve, hoyg még anyatejet is kap, úgy gondolom, elég a folyadékfogyasztása. 1-2 decit azért megiszik naponta.

A szopival úgy állunk, hoyg most már csak napi 4-5x van, de gyakoribb a 4. (Hajnalban vagy reggel ébredés után, este, elalváskor, ill. napközben is elalváskor. Ha nagyon nyűgi du-estefelé, azért még mellreteszem ált. egyszer.) Éjszaka kimaradt, de ettől függetlenül ugyanúgy ébred. 1-2x, mikor hogy!
Gyümölcsöt, főzeléket jól eszik, most már sokszor a mi kajánkból kap, ha olyat eszünk. Tegnap a borsófőzeléket egy az egyben kapta. nem volt sem túl sós sem egyéb fűszeres. Nem is turmixoltam, ő maga rágta. Sok mindent már nem is szeret pépesítve. Amikor neki főzök külön, akkor is úgy csinálom, hyog egy részét esetleg turmixolom, a krumplit pedig csak villával töröm meg, vagy a rizset csak belekavarom a pépbe. Nagyon szerti a falatkákat és sokat ügyesedett az utóbbi időben az elkapásukkal. :D Tekintve, hyog ő a második legkisebb baba a topikban Napsi után, gondok adódtak a hüvelyk és mutatóujj közé csippentéssel, de tanulékony a csajszi. :)
Fogacskája 5 van, és most útban a hatodik.
Valaki írta, hoyg meglepődött, hoyg felül jönnek a következő (5-6.) fogai a babájának. Borónak is így jönnek és anno Krisztának is így jöttek. Nem kell megijedni, a babák ilyenkor még nem tudnak olvasni, ezért fütyülnek a nagykönyvre! :lol: :lol: :lol:
"Járásban" az araszolgatásnál tartunk (persze, fogózva), de a mászás még hatékonyabb azért! Ellenben rengeteget fejlődik szellemi téren: teljesen nyilvánvaló, hyog érti amit mondunk neki, kérdezünk tőle: hol a labda? hol van kriszta? hol van bármi? és ő arrafelé néz, amerre annak lennie kell. Tegnap kétszer is meglepett. Fogta a telefonomat, a tarkójához!!! :lol: vitte és egy nagy Á-t mondott. Töbször megismételte, tehát nem véletlen. :) Majd énekeltem neki és kértem, hyog ő is tegye. Erre pedig finomka hangon elkezdett áááá-zn és vitte fel-le a hangját. Azt hittem, megeszem ámulatomban és büszkeségemben. :) :oops:

Hiszi nálunk is van, de kb. úgy reagálo le, mint ti is. Kérdeztétek, hyog mikor lesz hatása a sok NEM-nek, tiltásnak? Lesz. Észrevétlenül történik majd. Egyszer csak rájöttök, hyog jé, milyen rég nem is ment oda a cserepes virághoz vagy a tiltott dologhoz! Persze, lehetnek még "visszaesések", de tényleg, ebből nem szabad engedni. Az a két-három-akármennyi dolog, aminél valóban nem járhat, annál sosem legyen szabad járni. És ha tiltja Anyuka, akkor Apuka és Tesó (meg bárki, aki bejáratos, illetve vigyáz rá) is tiltsa, tehát össze kell dolgozni! Nem szabad belefáradni, tényleg kitartónak kell lenni.

Még eszembe jutott valami Boróról. Képzeljétek, múltkor elétettem a mágneses táblát és a ceruzát a kezébe adtam, húztam néhány csíkot a táblára, megmutatván mit kell tennie. Erre ő szépen fogta a ceruzát, attette a BAL kezébe és kezdett firkálni a táblára. :shock: Azóta is szinte mindig ezt teszi, + ha kanalat adok a kezébe, azt is átveszi a balba. Apjuk balkezes, és úgy látszik, hogy Boró a nyomdokaiba kíván lépni. De lehet még változik. Mindenesetre, engem abszolút nem zavarna! :)

NYafi, megvetted a könyvet? Örülök. És valóban jó? Mert én csak ott a neten szoktam szemezgetni a leírtakból. Majd még mondj nekünk is néhaány érdekességet, főleg, ha nálatok be is jön. Amúgy szerintem nem eszik Gigi keveset, a tápmennyiség mindenesetre, nagyon jó, és abból sok minden tápanyagot megkap! Én már azt figyeltem meg és úgy is érzem, hyog Borónak a cici inkább csak megnyugvásként, altatóként kell már, tehát már nem elsősorban táplálékforrás. Ezt az is bizonyítja, hyog 3-4x kell szilárd kaját adnom neki naponta. A szopi már csak ráadás. :)

NA, ennyi voltam, bocsánat, hoyg főleg csak magunkról írtam. remélem, vissza tudok kapcsolódni úgy, hoyg reagáljak is!

Puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Először is: drága kisfiú nyugodjék békében az angyalok között! Tegnap gyújtottam neki gyertyát.

Nyafi :D
sztem ez tök jó mennyiség! Sári minden alkalommal, mikor mi asztalhoz ülünk (reggeli, ebéd, uzsi Julcsival, vacsora) ott ül szintén, de marhára unatkozik. A kaja kézbeadáson már régen túl vagyunk, ezzel kezdtem, de szétkeni a falatokat és ezzel lerendezte az ügyet. A szájába nem rak belőle, csak max. 1 morzsányit és azt szopogatja percekig. :roll: Ha kap kanalat, azzal ágyúzást gyakorolja, vagyis: merít, aztán kilő. Mivel répás-sütőtököt már 3x vakartam le a fehér falról, illetve szőnyegről egyelőre nem merek tovább kísérletezni. A szájába ő nem vesz kanalat, csak üresen.
Szóval ő továbbra is lelkesen szopizik, ill. mindig meg van kínálva, akár a miénkből is, de köszöni nem kér. Ez alól egyedül az ebéd kivétel, amikor pürébe tunkolt kenyérből egy bő fél szeletet benyom. MEg a kölesgolyóért harcba száll Julival 5-6 szem erejéig. A gyümiket meg mostanság egyált. nem szereti. Úgyhogy áttértünk a zöldségekre. Ezek a gyerekek folyton változnak, mire megszokjuk, hogy valami működik, addigra már nem. :lol:

Ancsa :D
jobbulást nektek!
MEg még mindenkinek, aki betegeskedik!

Nálunk is megy a pakolás kifulladásig (vagyis ameddig én ki nem fulladok a sok pakolástól, mert persze mindig úgy érdemes felfedezni, hogy rend van, ha már minden szanaszét, akkor jön a nadrágszár rángatása :lol: ) S. kedvencei a konyhai dolgok, minden, bár hál IStennek, a konyhaszekrény gombjai nem esnek nagyon a keze ügyébe, így az ajtókat még nem nyitogatja.

Edit :D
S. is így énekel, meg telefonál, pedig nem is mutattuk neki.
Meg úgy riszálja a pelenkáját, ha zenét hall, hogy röhögőgörcsöt kapunk. A két kedvenc szava a tánnnt (tánci), meg a tennnt (tente). Mondjuk ez utóbbit nem értem miért, jobbára csak imitálja az alvást... :roll: :lol:

Ne, megyek, mert megyünk méreckedni. Én havi 1x viszem, legalább megnyugszom ilyenkor, hogy nem olyan gáz, hogy nem eszik még nagyon. :D

KM

Kép
Kép
kismok

Sziasztok!

Hat nagyon sajnalom a kisfiut :cry:

Balint feneken valami gombas fertozes van, kapott ra valami Boraxos kenocsot, meg valami piros cuccal ott helyben bepacsmagoltak neki. Sajnos mult heten egyszer valoban betojt es nem vettem eszre, csak amikor mar nagyon piros volt a feneke, es utana jott ez ki :?
Popsikenocs gyanant is ezt kell ezentul hasznalnunk, + a Neogranormont javasolta, azt mondta, inkabb azzal kenjem, mint a Sudocrem-mel.

Megyek most mert nem hagy, kukucskalosat akar jatszani :D
_jáde_

Anita!

Ez valóban nem jó hír!!! A Jóisten vegye maga mellé a kisangyalkát és vigyázzon rá!
Szegény apja és anyja, belegondolni se akarok, hogy mit élhetnek át!!!!!
Ezt a fájdalmat biztosan nagyon nehéz túlélni. :oops: :oops: :oops:

Megyek gyújtok neki gyertyát, Anyunak is szoktam, hát most Botikának is fogok.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kismok!

Hát jól beletrafáltam a korodba, az biztos!!!! :lol:

Titti!

Az nem semmi műtét volt akkor! És még Napsi előtt????

Csajok köszike, hogy aggódtok, én annyira nem parázok, mert mindig volt cisztám.
Lassan 10 éve küzdök velük.
Nekem amolyan vékonyfalú cisztáim szoktak lenni, arra gyógyszert kell bevenni és az szétdurrantja.Bár amikor szétdurran, az maga a pokol.
A vastagfalút műtik.
Tán szerencsém lesz, és most is vékonyfalú lesz.

Én attól parázok inkább, hogy ez 1x átfordul rákos elváltozásba, úgyhogy gondolkodtam azon, hogy tán jobb volna, ha a doki kipakolna. :oops: :oops:
Tudom ez durva ötlet, de majd előadom neki finoman.
Nagyon sok a családban a rákos beteg, én még azért kihúznám a nyugdíig.
De volt már méhszáj polipom is.

No mindegy.

Ohh képzeljétek Domi ezt mondja 1 hete: ANA
Először azt hittem, hogy félrehallok, aztán mikor rám nézve mondta többször is, akkor leesett, hogy Anyának szólított.

Edit!

Én is nyomom Dominak az oscillo-t, már nem viszem dokihoz, mert a múltkor telenyomott antibiával minket, és adnom kellett bifidust is a csajnak mert furcsát és büdit kakilt meg fáj a pocikája.
Hát az antibiotikum taccsra tette a gyomrát 3 nap alatt.
:?
Megfogadtam:amíg nincs nagy láz, addig nincs dokihoz vitel.
De oscillo mellett is folyik az orra.
Erre nincs homeo???
Meg tortyog, de a porszívó nem hoz ki semmit. :shock:

Pneumo oltás: laza 1 hónapja feliratkoztunk rá és még mindig nem kaptuk meg!!!!!!!

Szilvi72!

Majd megregulázom a fiúkat, ne aggódj!!!

Csajok!

Van valakinek Quinny BUZZ babakocsija????
Vennék egyet, mert szegény mi babakocsink nem bírja a terepet.
Véleményeket szeretnék róla.

És apropó, eladó a Peg Perego Pliko P3 rózsaszín babakocsink, ha esetleg érdekel valakit.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?