Sziasztok!
Titti
vannak gyerkők, akiknek tényleg nagyon érzékeny a bőre. Én Julival szenvedek, most hogy beköszöntött a hideg, olyan a pofija mint a smirgli. CSak annyit tehetsz, hogy kenegeted zsíros krémmel.
Olyan örök elégedetlenek a nők, ugye?
Végül is úgy csinálunk, mint ha a férfiaknak (férjeinknek) szeretnénk tetszeni, aztán mikor férjecskénk teljesen elégedett, kiderül, hogy igazából magunknak.
Én azt mondom, az a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ez valakinél 80 kiló, van akinél kevesebb.
Tudom, ez nem túl gyakori, de én meg most hízókúrán vagyok, mert teljesen le kéne cserélni a ruhatáramat, ha ennyi maradnék. Bár a férjemnek 10 kilóval többel is, meg most is jó vagyok
, de nekem nem túl okés, hogy 1 nadrágom nem esik le rólam.
Én most tapasztalom meg, hogy hízni uolyan nehéz mint fogyni (Julcsi után), talán most sikerült megállítanom a további fogyást, de nagyon durva mennyiséget és rengeteg cukrosat kell enni hozzá.
Innivaló:
Sári az "ebédkor" nagyon szívesen iszogat, vizet, csipketeát ízesítetlenül. Ahogy meglátja a pici poharat, rögtön kér és egy olyan szűk fél deci elfogy.
Viszont az evése tényleg katasztrófa.
Nyafi
Abigél miket és mennyit hajlandó eszegetni? Tudom, hogy ő sem egy haspók...
Sárit egyáltalán nem érdekli az evés még mindig. Most jövök rá, hogy bár Julcsinál nagyon jól bejött az ikeás etetőszék, Sárinál valami 16 pontos bizt. öves kéne, mert már hónapok óta feláll benne és onnan meg rámászik az asztalra és tojik enni. Ahogy meglátja a kanalat, hátat fordít nekem. Amik kicsi bemegy, az úgy hogy vagy ül ugyan az etetőszékben, de kap egy csomó dobálni való dolgot, vagy a földön vagyunk és játszogat.
De jóformán csak kenyeret ill. némi pürét kenyérrel tunkolva eszik.
Nem tudom, hogy ez a kajaérdektelenség lehet-e genetikusan kódolt, mert Julcsival uezt játszottam végig, pedig ő nem is volt szopis baba.
Ha beadok valamit a szájába, rögtön veszi ki, 100 db-a szaggatja és rákeni a hajára/asztalra vagy nekem kínálgatja, de ő csak max. egy morzsát eszik belőle. Ötletek?
Cipő
Mi a Julitól örökölt szandálcipőt használjuk egyelőre, ha babakocsival megyünk valahová. Bent a házban csúszásgátlós zokni. Utálja is a cipőt kellőképpen.
Kriszta
hű, ez a ciszta nem hangzik valami jól? Most van először? Hogyan derült ki?
Intim torna nagyon sok mindenre jó, Avivát nem próbáltad? Az pl. kif. ajánlják cisztára is.
Hiszti
juj, nálunk is nagyon tanulékony Sára, meg hát jó példa van előtte. Érdekes módon engem egyáltaláln nem zavar az övé (lehet, hogy azért mert a durva 3 éves változatán edződök...
). Ha vmit nem engedek neki, hanyatt veti magát a földön, aztán persze azért sír, mert beverte a fejét, de pl. az etetőszékben már olyat is csinált, hogy tehetetlen dühében verte a tálcába a fejét, mert ki nem akart jönni, kajálni nem szeretett volna, mi meg bezzeg mind ott ültünk az asztalnál vacsorakor és az marha unalmas...
Sztem ilyenkor még nagyon cukik, hogy ilyen minimanók is micsoda érdekérvényesítéssel rendelkeznek... Megrendszabályozni még úgysem lehet őket teljesen, mert sok ok-okozatot még nem értenek. Max. minden alkalommal elmondom, hogy ne csináld és elhozom a tetthelyről.
Éjszakák:
az utóbbi időben - mióta kijött a 4. foga - sokat javultak az éjszakák (2-3x kelt), de direkt nem írtam, mert olyankor mindig visszaromlik minden, ha dicsekszem. De ma reggelre kiderült, hogy dicsekvés nélkül is.
Megint nem aludtunk 1-től fél 4-ig. Mi meg persze olyan dinkák vagyunk, hogy éjfélkor megyünk önszántunkból is aludni. Úgy kell nekünk!!!
Na, megyek, felébredt és bömbi van.
KM