Új privát üzeneted érkezett!

Szia 7kincs! Nagyon szépen köszönöm. Mert már a babásodástól szeretnék hasra gömbölyödni nem a kövérségtől. Azért ha nem lesz más a debrecenit is elküldheted.
Vendég

Loviné írtam privit!
Vendég

7kincs! Nagyon köszike aranyos vagy. Holnap bejelentkezek hozzá, majd irom a fejleményeket. Csaó
Vendég

Nocciola!
Üdv itt nálunk! :wink: Én 2007 március végén kezdtem szedni a metet, semmilyen ciklusom nem volt, 2008.januárban jött meg először 40 napra (Arnold által temetett ciklusból, amiben a closty se csinált pé-t)Ezután mindig kb.40 napra jött meg, és július elején fogant a babánk spontán. Az első clostys akció után, ami ugye sikertelen volt, nem akartam többet, nekiálltam diétázni, mozogni, összesen 2007.áprilistól 1 év alatt 18 kilót fogytam, szép lassan helyreállt minden, és még closty sem kellett! :wink: A történetem eleje már fent van a pcos honlapon, a folytatása jövő héten kerül fel :wink: Majd kukkantsd meg!Türelem, babát terem!Jó úton vagy! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy, lányok,

köszönöm szépen a válaszokat, és nagyon örülök, h. szépen alakulnak a dolgaitok. Én is megpróbálok nem 3 hónap alatt csodát várni. :roll:
Tegnap voltam diabetológusnál, aki szintén azt mondta, h. a (sajna még mindig) PCOS UH kép ellenére is pozitív fejlődésnek tekinthető a fogyás, a bőrkép tisztulása, a ciklus rövidülése. Azért a napi 2x850-et 3x850-re emelte. Mivel a BMI-m már 20 alatti a 180 g/nap ch mellett a fehérjét és zsírt emelhetem egy picit, h. ne fogyjak tovább. Ti is ilyen magas adagot szedtek-szedtetek metből?

Meg azt is mondta a diabet., h. az amúgy is vékonyabb PCOS lányoknál átlagosan hosszabb idő telik el, míg reagál a szervezet a metre, diétára. Hát nem tudom, majd elválik, h. erősítem-e ezt a statisztikát...

Nekem úgy tűnik Arnold doki nem szeret sokat várni a mensire, kb.13.cn+1 hét késés után, ha nem lát pé.-t, küldené a Norcolutot, majd a következő stimut. Szerintetek ez a bevált protokoll PCOS-nál?
nocciola
Budapest II. kerület

SZIASZTOK

Teljesen el vagyok keseredve. ma pecsételtem és továbra is fáj a pocakom, csak 4hetes vagyok 2napja a doki azt mondta ultrahangnál hogy gyönyörő, szedem a metet. igaz a felére csökentettem, továbbá elevit, magne B6 és duphastont napi 3*1 , és nem beszélve a rengeteg gyümölcs és zöldségről. Én ugyérzem mindent megteszek , de akkor most mért pecsételek.
SEGITSETEK. mit rontok el, Pedig pihizek is sokat. Enyi volt????
Félek ....
gijane

Gijane,

Tudom, hogy nehéz, de most próbálj megnyugodni, a stessz nagyon nem tesz jót ilyenkor.
2 ismerősöm is van, aki ilyen panaszokkal kezdte a terhességét, de kapott időben sárgatest pótlást+pihizni kellett, most már mindketten túl vannak a kritikus 1. trimeszteren.
Sárgatest hormon szintet néztek nálad, az alapján lőtték be a pótlást?
nocciola
Budapest II. kerület

Gijane!
A stressz a legrosszabb, de nem is mondom, mert hogy lehet ilyenkor nem aggódni...DE nagyon sokan kezdték így a babavárást, és később semmi gond nem lett.Nem tudom, a duphaston mennyire jó, én utrogestant kaptam, azt is hüvelyen keresztül, így szívódik fel a legtöbb, mindenképp szólj a dokinak, hogy mi van, lehet, hogy a duphastonon is lehet emelni.Volt aki utroból is 3x2-t szedett!!!

Kép
Kép
zazzy

Hali!

Niccola metet én is 3*850-et szedtem! Ez volt a nyerő adag :)
Mensivel tényleg nem érdemes 50napnál többet várni, (nem jő a túlzott ösztrogén)
Closti..én azt hiszem jobb pár hónapot várni...

Gijane progit nézzetek és ha kell emeljetek!! Utró erősebb és abból sokan 3-2-őt szednek én is ennyit szedtem, Nyugalom és pihi..barnáztam picit én is de elmúlt pár nap után!
Metet mennyire csökkentetted? Én a terhesség végefelé kezdtem csak csökkenteni, azt olvastam hogy segít a vetélést kivédeni így nem mertem hamarabb...
Magnéból 3*2mehet, ezt is tapasztalatból tudom, néha még többet is szedtem ha görcsölt a pocim.
Amit tehetsz megteszed! A többit fentről kell kérni:)
Vendég

Sziasztok! 7kincs van egy kis gondom. a dokinő elment háziorvosnak és nincs magán prakszisa. Ha elmegyek egy másikhoz az jó lesz vajon?
Vendég

Loviné ajajj, sajnálom:(

Ha nincs más próbálkozhatsz más dokinál is, csak sajnos kevesen értenek a pco-hoz az IR hez még kevesebben
Vendég

Helóka! 7kincs a debreceni dokinő magánrendel is vagy csak a klinikán dolgozik ? Hogy lehet hozzá bejutni ,értem ezalatt beutaló hasonló. Igazából bizonytalan vagyok nem akarok olyanhoz menni aki néz rám mint a vetmalac.
Vendég

Helóka! 7kincs a debreceni dokinő magánrendel is vagy csak a klinikán dolgozik ? Hogy lehet hozzá bejutni ,értem ezalatt beutaló hasonló. Igazából bizonytalan vagyok nem akarok olyanhoz menni aki néz rám mint a vetmalac. :?
Vendég

sziasztok!

Tapasztalata van valakinek

Dr. Lakatos Péter endokrinológus prof.

SOTE I.
1083 Bp. Korány Sándor u. 2/a
210 - 0278 / 1566

Dr. Nagy Zsolt endokrinológus

SOTE I.
Korány Sándor u. 2/a
210 - 0278 / 1480

e 2 dokival?Vélemény?

Ezer éve nem jártam ezen az oldalon :roll:
Mindekinek kívánok gyors babásodást!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
lecso

Loviné!
7kincs doktornőjéhez járok én is, csak én Pestre.Nem tudom, hogy ami fent van a www.pco-szindroma.hu oldalon az orvosajánlóban debreceni elérhetőség, az nem magánrendelés?De ha nem, akkor se aggódj, ez a doktornő nem hinném, hogy szakrendelésen is más lenne, mint amilyen!Érti a dolgát, segíteni fog!Nekem is segített, és segít még most is!Én 230 km-ről járok hozzá, de megéri!

Kép
Kép
zazzy

sziasztok,

üdv mindenkinek.
olvastalak benneteket...., és aki még nem hisz ebben a metes dologban, kitartást javallok neki, mert úgynéz ki 2. szorra is van egy pozitív tesztem. e nélkül nem lett volna tuti.

hát szép estét :D

mir

Mir GRATULA!!!!
Azta :))))))))))))))))
Mennyi iős vagy?? Mióta meteztél az első baba után ?? Mensid rendszeres volt??
Én a szopi miatt nem szedek de még mensi se volt..tesót mi is szeretnénk pedig lassacskán.

Hali Lecso!!!! :)

Loviné a pco honlapon írt elérhetőség a debis dokinőnek jó! (alszik a fiam és a papírok a szobájában ezért nem írok most telószámot)
BEUTALÓ KELL mert nem magán!!! Házidokitól kell beutaló VESZ - DIABETOLÓGIÁNAK címezve!!! azt hiszem már nem csak kedden hanem 1nap kivételével minden nap rendel!! Nagyon aranyos!
Ja és időpontot is kell kérni, kb 1-2hét mire bekerülsz.
Vendég

Mir!
Gratulálok!
Jaj de jóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!Én is esküszöm máris vállalnám a következőt!

Kép
Kép
zazzy

Mir!

Gratulálok!

Mesélj magatokról, annakidején nagyon eltűntél!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

sziasztok,

köszönöm, hogy ilyen aranyosak vagytok!!7kincs, Rambóka, Zazzy.

7kincs.

nekem 10 hóig nem volt mensi, addig szoptattam, aztán megint nem volt szóval norcolut meg diana asszem, amit kaptam, az nem fog.gátló, de meghozza, na attól megjött, de mikor nem szedtem nem ezt 1 hónapot ettem...aztán mosta fiam 21 hónapos, úgy voltunk, ha összejönne dejólenne.)), de ha nem hát neki is bőven örülünk, hisz csodagyerek lett...., 06.28-tól szedtem adimetet 41 napra jött meg aztán 38, aztán nem jött meg ésmost van teszetm. csüt. ön megyek dokihoz, így ez még nem s tuti:))) majd ha látom...
most csak napi 1 et szedtem Adimetből, most akartuk meleni háromra , mint anno, de talán nem kell..........,mivel pozitív lett a teszt.

Rambóka, látom írtál annnno privit nem is tudtam, majd megírom,miért nem voltam.

szóval most várom a csütörtököt:))))

mir

Kép

mir

ő a Zsiványom :D

már most szétszedik a nők.))))))

mir

Sziasztok!

7kincs, a 13. napon voltam uh-n, akkor láttak domináns tüszőt, tüszőrepit nem kaptam. ma a 32. cn....
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 84000_.png
ilyen a görbém a cikluson....

Mir, gratulálok, aranyos a fiad!!
mókica

Zazzy! Köszike a biztatást jól esik,muszáj egy kicsit tájékozódni mielőtt nekivág az ember. Egy percig nem vontam kétségbe, hogy esetleg más lenne amagánrendelésen ugyanis tapasztalom hogy milyenek nálunk az orvosok és mennyivel mássabbak Debrecenbe. Kincs! Lehet hogy nagyon butusnak tünök de mi az hogy VESZ-DIABETOLÓGIA? Mir! Gratulálok én is neked. Tündérmanó a kisfiad!Vigyázzatok magatokra! Sziasztok!!
Vendég

Mókica! Bocsika téged kifelejtettelek, nagyon biztató a görbéd csak így tovább!!
Vendég

Sziasztok csajok!

Rég voltam már, egy másik fórumban megírtam, ide is megírom, hogy voltam vércukor terhelésen (tudom, nem inzulin).
Az éhomri 5,3 volt, a 120 perces pedig 8,0. Felhívtam a dokimat (nőgyógyász), aki azt mondta, hogy ez az eredmény nagyaon rossz, keressek diabetológust és endokrinológust és vissza se menjek hozzá addig, amíg ezt ki nem vizsgálták.
Nem is ismerek ilyen dokit, de felhívtam a Mensmentist és JANUÁR-ra kérhetek időpontot. Felhívtam a háziorvosom is, aki azt mondta, hogy ez látens diabétesz és gyorsan irány egy szakdoki. Utánaolvastam szerintetek ez nem glükóz intolerancia?
Várhatok ezzel januárig?
ariaden

Csak rohanásban..

Loviné a VESZ = Városi egészségügyi Szolgálat- itt aDiabetológián rendel a doktornő! Csak a mai eü-ben mindenen tudnak kukacoskodni így pontosan kell a beutalót címezni!
Vendég

lecso: Én is a Sotéra jártam, de nem Nagy Zsolthoz, de amikor a cushingra vizsgáltak, akkor egy nőcivel voltam egy szobában. Neki volt a Nagy doki az orvosa és nagyon dícsérte. Én Speer Gáborhoz jártam, őt is tudom ajánlani.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok,

Mókica köszi:))

Ariaden,

te sportolsz??? és mindenkitől kérdezem, aki inzulinos vagy PCO, hogy sportol-e,?,
én nem kicsit és segít, mégpedig a sport és az étkezés együtt megy nekem mérték és jók lettek az értékeim, tesztoszeronom magas egy picit 3.2...2.8 a normális ugye ez befolyásolja az FSH-t , ami a peteérésért felelős és ezzel párosul a cukor problémánál az eosztradiol-lal, ezek gátlók....
ha kaját tartom, akkor minden jobb!!!!!!!

ez csak leírtam, hogy hátha segít.....

mir

Ariaden!
Nem tudom, hol laksz, de nincs a környéken endokrinológus?A www.pco-szindroma.hu oldalon van orvosajánló, hátha találsz a környéken!Nem jó a 8-as cukor, de nem is nagyon vészes, anyém is ott körül volt, nem lesz gáz akkor sem, ha januárban mész szerintem, addig is figyelj oda, életmódváltást elkezdheted!Diéta+mozgás. Esetleg egy magánlaborban csináltass inzulinterhelést is, nőgyógyásszal meg nézess női hormonsort, hogy eredményekkel tudj menni, ez nagy időspórolás lenne, mert nem biztos, hogy ezek nélkül az eredmények nélkül kapsz metet.

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Nem tornázom és nem diétázom. Az itteni endokrinológusról csak rosszakat hallottam, hozzá nem szeretnék menni. Jelenleg próbaidős vagyok az új munkahelyemen, így mindenképpen csak magánrendelésre tudok menni és csak délután. Sajnos olyan labort, ami délután is csinál laborvizsgálatokat nem találtam :( Pedig jó lenne, ha valahova odamehetnék ötre és akkor megcsinálnák a hormonpanelt meg inzulinterhelést. ilyen szempontból anyagilag is beleférne.
ariaden

Ja, én már 3 hónapja szedem a metet, amellett is ilyen szar lett a terheléses eredményem. 3*850-et.
ariaden

Bocsi, kicsit szétszórt vagyok, volt hormonpanelem is májusban, akkor tesztoszteronom magas lett. 3-ik és 21-ik napon is.

Emellé most elkezdtem Premenset és folsavat is szedni. Szóval most beújítok diéta és mozgás terén is, csak az aggaszt, hogy met mellett is ilyen rossz lett ez az eredmény.
ariaden

Ariaden!
Így mindjárt más!Emlékeztem, hogy volt valami, de szita az agyam, ne haragudj!!!
Ne csüggedj!!!Először is:Sokan voltak így, hogy az elején romlottak az eredmények!!!Pont azért, mert kezdi helyretenni a szervezeted!A másik:Nálam is bebizonyosodott, hogy a met önmagában nem elég!!!Akkor kezdődött a javulás, mikor elkezdtem diétázni és mozogni!Onnantól lettek ciklusaim, felére csükkent fél év alatt az inzulinom, a cukrom is lejjebb ment, és júliusban összejött a baba! :wink:
Így, ezesetben szerintem megvárhatod a januárt(egyik MM-es orvoshoz sincs hamarabb időpont???Mindegyik jó!)fogj hozzá diétázni és mozogni(én is tavaly karácsony előtt kezdtem, izgi volt, egy falat sütit sem ettem! :? )HIDD EL, JAVULNI FOGNAK AZ EREDMÉNYEK!Nem is biztos, hogy rosszat jelent, hogy most romlottak!A met teszi a dolgát!Nekem annó a doki, akit lecseréltem, 9 hónapig nem kért vérvételt, így nem tudom, lehet, hogy nekem is romlott az elején, csak nem tudok róla!De decemberben még katasztrofális volt, júliusban pedig baba! :wink:
HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
zazzy

Köszi Zazzy, kicsit megnyugodtam, már teljesen magam alá zuhantam.
A folsavat meg a Premenset is olvastam, hogy kell, tényleg jót tesz? Nem akarok hülyeségeket csinálni.
ariaden

A folsav tuti, Premens-et én is szedtem, de hogy az (is) segített-e, azt nem tudom megmondani.Ártani nem árt az tuti! :wink: Csak ha felmerül a gyanú a terheségről,abba kell hagyni!!!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Gigi vagyok, PCOS-es. Tűű doki kezel, nagy- nagy sikerrel. Nem rég kapott nálunk zöld utat a babaprojekt, ezért épp szülész-nőgyógyászt keresek. Szeretnék az Imrében szülni. Ha ismertek ott olyan dokit, aki hallott már a PCOS-ről, akkor ajánljatok nekem párat, légyszi. Lehet priviben is.

Köszönöm.
Gigi
gigi79

Sziasztok!

Nalam sajnos meg semmi hir,vartam,hogy hivjon az orvos, azt mondta csak akkor hiv valami eredmeny nem stimmel a vervetelen.
Neztek hormont, pajzsmirigyet, megvizeletett.
Azt hiszem mast nem. :roll:
Hat nem hivott.
Akkor meg nem is hallottam a pco-rol mikor mentem a vizsgalatra...
Most kerni fogok idopontott es bedobom ezt az otletett.
Jo lenne elindulna valami.
Nem tudom masnak is voltak eros hohullamok? Nagyon rosszul alszom tole.Kellemtelen tarsosagba,munkaba... :oops:
Cicakafarktol mintha kicsit kevesebb lenne,de sajnos nem lenyegesen...

Sok erot,kitartast mindenkinek! :wink:
paszicsnyek

Paszicsnyek!
A vérvétel eredményéhez neked JOGOD van!!!Kérd el!!!!Az neked jár!Ez nem így működik!Attól, hogy határértéken belül vannak mondjuk az értékek, az még nem jelenti azt, hogy jó!!!Pl.3 fölött figyelnek oda csak a TSH-ra, de 1 körül kéne lenni a babásodáshoz!De ez csak egy példa.Ha már egyszer megcsináltattad, legyen a kezedben az eredmény!!!
Hőhullám lehet, hogy pajzsmirigytől van, de ehhez én nem nagyon értek.

Kép
Kép
zazzy

SZiasztok

Mir
De jó látni,Te elveszett bárányka :D ...hatalmas gratula a kistesóhoz!!!!!! :D
Nagyfiad,igazi vagány srác! :wink:

paszicsnyek
Hőhullám,álmatlanság pm-től valóban lehet,esetleg más tünet,remegés,fogyás,ingerlékenység,szapora szivverés?????

a nagyja bandát nem ismerem már,de kitartást lányok!!!

Csakegy
Ha olvasol minket adj hirt magadról,légycci,légyccci

pusza
ella-

Szia Mir,

én 5 hónapja metező, diétát betartó PCO-s vagyok, normális cukor, norm. alap és kissé emelkedett terh.inzulinnal, normális 3.napi hormonértékkel, jelenleg 19 BMI-vel.

A heti 3x1 óra sport mindig megvan, ami kell is a lelkiismeretemnek (is), uis. napközben egész nap ülök, na aztán meg autózom. :?

Mivel a metet, a diétát egyszerre kezdtem, nem tudom szétválasztani, h. melyik hogy hat. Egy biztos, év elején kezdtem rendszeresebben sportolni, tavasszal 2 év sikertelenség és minden egyéb kezelés nélkül spontán teherbeestem, csak sajna nem foglalkoztak a PCO-val, prog.hiánnyal, így elhalt a terhességem. :( De én hiszem, hogy használ a sport!

Üdv,
Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Sziasztok!

En is PCO-s vagyok mar regota es szedem a Merckformint 2*850 mg-ot/nap.
Nagyon szeretnenk vegre egy kisbabat. 28 eves leszek, a parom 35.
PCO-kezeleskent most csak a "merkot" szedem, nem gyogyteazok... Viszont igyekszem minden nap mozogni (ami foleg setara korlatozodik...) es odafigyelek arra, mit eszek: pl. hust egyaltalan nem eszunk 2008 januar ota. Halat, tojast, tejtermekeket viszont igen!
Babaval most kezdunk lassan probalkozni, ugyanis a kezdeti nehezsegek utan egy idore fel is fuggesztettuk: meregtelenitettuk a szervezetunket (parom is) es fogytam is par kilot. Most ugy erzem, hogy lassan bele is vaghatunk, ugyhogy hasonlo cipoben jaro pco-s sorstarsnokkel szeretnek csevereszni, tapasztalatokat- es elobb-utobb oromkonnyeket megosztani!

Irjatok!

Udv mindenkinek es hajra leendo Anyucik!
2009 a mi evunk lesz!!! :D
baby-wish2009

Hali

Szia baby4
Mióta szeded már a metet? Hormonokat néztetek azóta,pajzsmirigyed?
Fogynod kellene még? Párod vizsgálták?

Nocciola kitartást az erőfeszítéseknek lesz eredménye!legközelebb rágd a dokid fülét progipótlás miatt,akár márpé-től is!!
Vendég

szasz csajok,

Ariaden,

ez ne aggasszon, ennek be kell épülni, meg kell szokni az új rendet a szervezetnek... rendben lesz meglásd, és fő a lazulás!!!! Placebo, nekem a tököm ki volt már elnézést.... :shock:
és annyira, hogy montam is nekem nem kell baba, átjárhatósági meg minden stimmulálás elég....., na és akkor belépett a rendszerbe az anyaszomorítom:)))), aki boldogító.
szóval semmi csüggeddés...., és kaján nagy a hangsúly , pont az IR miatt!!!

Ella,

szia drága, mi van veletek???

Nocciola,

helyes én hiszek benne és nekem bevált,a diétát nem embernek találták ki, hanem nyúlaknak... sport nélkül nem lehet betartani!!!, és a testzsír százalákot javítja....

Baby wish!

biztos a miénk azaz tiétek!!!!!!!!!! Séta kevés kérem szépen:)) tessék futni :P , a hús fontos!!! a hal kiváló! kenyér semmi, tészta semmi, csak teljes kiőrlésű kenyérke, azt is pirítva szoktam, de te biztos, jól összeválogatod.

.......................
Hétfőn kicsit megijedtem, megerőltettem magam...., kis vérzés volt az eredménye.....nem is tudom......

mir

Mir, vigyázz magadra!!!!

Ariaden, Nocciola! fontos a mozgás a diéta mellett. Mikor redesen jártam futni, és figyeltem mit eszek és mennyit akkor fogytam ugy 6 kg. Mára ellustultam futás terén. Csak diéta és met van, de ez szinten tartáshoz nekem elég....
mókica

Ella
remeges nincs,kis fogyas(4-5kg tulsuly van rajtam ebbol talan 1-2kg ment le),kis ingerlekenyseg van es mikor ram jon ez a hohullam akkor egy kis szapora sziveres...

Zazzy mindenkep megyek az orvoshoz es beszelek vele!!

Koszonom
paszicsnyek

Paszicsnyek!
Szerintem ez elég valószínű, hogy pajzsmirigy.Nem nézték még soha? TSH, ft3, ft4 vérvétel, ezekből kiderül, hogy mi a gond!Egy jó endokrinológus kell! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Mir!
Csak óvatosan!!!PIHI!!!

Kép
Kép
zazzy

Szia 7kincs!

A baby4 gondolom en volnek... :) Most jovok ra, hogy valoszinu tul bonyi nick-nevet valasztottam... Bocsi... (Ha masoknak is tul hosszu, hivjatok csak baby-w-nek...)

Metet mar 2 eve szedem kb. Hormonokat nezettem (maris elokeresem es akkor mondom, hogy jelenleg mi az abra...) januarban, es most szeretnem ujra nezetni...

Pajzsmirigyemben valami csomot talaltak, amibol vettek mintat is, de semmi veszes, azt mondtak egyelore nem kell semmi gyogyszer, csak ne dohanyozzak (amugy sem dohanyzom) es jodozott sot fogyasszak, de mertekkel... Most van ideje ezt is megnezetni ujra... (Huu, nagy dokihozjaras elott allok epp, de majd mondom mi volt!)

Paromat is vizsgaltak: neki januarban tul sok feherversejt (leukocia) volt az anyagaban, de mozgekonysagra es eletkepessegre valo tekintettel minden rendben, csak epp ennek a sok feherversejtnek kellett megtalalni az okat, ami valamilyen uro-genitalis gyulladasra utal... Aztan jottek neki antibiotikumok, gyogyteak, gyogykupok (mehviaszos, ami pont a prosztatara hat, ahol a gondok voltak) es atalltunk a husmentes kajalasra fokozatosan es igy most (2 hete) jo eredmenye lett, ugyhogy reszerol mehet a baba-project ujra!

Fogynom meg kellene egy 5-ost es az eleg is volna... Mar fogytam 8 kg-t a mettel...

Latom, Nektek mar van kicsi kincsetek! Gratulalok Hozza es jo egeszseget mindnyajatoknak!!! Neked a mettel osszejott vagy kellett mas is hozza???

Udv!
M
baby-wish2009

Szia Mir,

ezt irtad: Baby wish!

biztos a miénk azaz tiétek!!!!!!!!!! Séta kevés kérem szépen:)) tessék futni , a hús fontos!!! a hal kiváló! kenyér semmi, tészta semmi, csak teljes kiőrlésű kenyérke, azt is pirítva szoktam, de te biztos, jól összeválogatod.

"reagalok" Rad is: Koszi a biztatast! Remelem ugy lesz! :D
Sajnos elegge fajnak mostanaban a terdeim (oket is ki kellene vizsgaltatni... :( ) , ezert nem merek futni, pedig azt terveztem es a kornyekunk is olyan, hogy orom lenne rohangalni a termeszet lagy olen, de most inkabb csak setalok es tervezunk szobabiciklit venni, hogy itthon is tekerhessek... :)
Husrol lemondtunk, definitive, de nem csak ez miatt, hanem amugy sem szeretjuk es van egy fogamzast elosegito receptes konyvem, ami PCO-soknak nem is ajanlja (na majd kiirom belole a kajara vonatkozo reszt!), de halat ketnaponta eszunk es melle tojast is heti 3-szor es kemeny sajtokat, ugyhogy vegul is jut belenk allati is... :)

Kenyerbol mi is a teljes orlesut vesszuk (tok franko, meg papir-ove is van, amire ra van irva minden osszetevo!), tesztabol is barnat szoktunk, na de egyszer leirom ugy rendesen, hogy reszemrol mibol all a "rakeszules" es miben bizom, hogy segit... :)

Latom Neked is van mar babod (jol ertem, hogy uton a masodik???) Gratula es ha van kedved, megirod roviden, hogy hogyan jottek ossze? szedted a metet vegig? stb.stb.

(Bocs, ha mar mindenki tud mindent, amit en (uj-pletykalo) kerdezni mereszelek, de lecciii legyetek turelemmel, mert nagyon nagy segitseg nekem, hogy Ti vagytok es tudok kivel oromet-banatot megosztani!!!)

Szep napot!

M
baby-wish2009

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?