Szia Mir,
ezt irtad:
Baby wish!
biztos a miénk azaz tiétek!!!!!!!!!! Séta kevés kérem szépen:)) tessék futni , a hús fontos!!! a hal kiváló! kenyér semmi, tészta semmi, csak teljes kiőrlésű kenyérke, azt is pirítva szoktam, de te biztos, jól összeválogatod.
"reagalok" Rad is: Koszi a biztatast! Remelem ugy lesz!
Sajnos elegge fajnak mostanaban a terdeim (oket is ki kellene vizsgaltatni...
) , ezert nem merek futni, pedig azt terveztem es a kornyekunk is olyan, hogy orom lenne rohangalni a termeszet lagy olen, de most inkabb csak setalok es tervezunk szobabiciklit venni, hogy itthon is tekerhessek...
Husrol lemondtunk, definitive, de nem csak ez miatt, hanem amugy sem szeretjuk es van egy fogamzast elosegito receptes konyvem, ami PCO-soknak nem is ajanlja (na majd kiirom belole a kajara vonatkozo reszt!), de halat ketnaponta eszunk es melle tojast is heti 3-szor es kemeny sajtokat, ugyhogy vegul is jut belenk allati is...
Kenyerbol mi is a teljes orlesut vesszuk (tok franko, meg papir-ove is van, amire ra van irva minden osszetevo!), tesztabol is barnat szoktunk, na de egyszer leirom ugy rendesen, hogy reszemrol mibol all a "rakeszules" es miben bizom, hogy segit...
Latom Neked is van mar babod (jol ertem, hogy uton a masodik???) Gratula es ha van kedved, megirod roviden, hogy hogyan jottek ossze? szedted a metet vegig? stb.stb.
(Bocs, ha mar mindenki tud mindent, amit en (uj-pletykalo) kerdezni mereszelek, de lecciii legyetek turelemmel, mert nagyon nagy segitseg nekem, hogy Ti vagytok es tudok kivel oromet-banatot megosztani!!!)
Szep napot!
M