Sziasztok lányok!
Tegnap délelőtt óta nem tudtam jönni.....
Ma voltunk délelőtt a bazilikában misén, utána meg Lackónál anyuékkal, most délután meg anyósomékkal mentünk hozzá.
Tettünk még múlt héten a fedélre két kis angyalkát, olyan édesek, vigyáznak az én kis Lackómra
Én is imádkoztam és gyújtottam gyergyát a Kicsikéinkért.
Tudjátok mi volt ma meglepő a szentmisén? Van az a rész, ahol mondja a pap, hogy kiért imádkozunk, és utána mondjuk, hogy Istenünk hallgass meg minket...És mondta a szülőket, a nagyszülőket, a háborúban elesetteket stb. stb., de a kisgyermekeket nem. Pedig már előre féltem attól a résztől, hogy milyen megható lesz, de nem mondta...
Milike, Melcsi, Madamrekamé, Rony: Köszönjük a kedves szavakat és a gyertyákat, nagyon jól esik.
Tünci, gondoltam ám rád egész nap, szorítok, hogy ne legyen nagyon elviselhetetlen a munka!
Én is szedtem az elevit mellé a folsavat meg a magne b6-ot is. A doki azt mondta kell mellé.
Betti, kicsit már jobban vagy? Azt mondják az sem túl jó, ha egyik napról a másikra hagyja abba teljesen az ember a kv-t. Nem próbálod inkább fokozatosan? Lehet, hogy tényleg a vérnyomás miatt volt a rosszullét.
Melcsike, nagyon szépek a versek:)
Kisanya, hogy vagytok? Végül is elmentél ma P-hez?
Leda, remélem ti is jól vagytok
Pussz Baraknak