Új privát üzeneted érkezett!

Betti

Láttam én is. Ilyen előfordul nem is tudok rá mit mondani. :x

Nem vagy egy kicsit stresszes nem azért lettél igy oda talán? Mert a vérzés is lehet attól ennyire erős, meg a rosszul lét. Pihenj egy kicsit már. Magaddal is törödj. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok ÉDESANYÁK. Ne haragudjatok, hogy hívatlan vendégként jövök közétek. Csak szeretném, ha tudnátok, égnek a gyertyák a kis angyalkáitokért, és igen, tovább élnek ők mások szívében is.
milike78

Jaj,MILIKE!
Köszönjük!
Nem felejtettelek ám el...

Köszönjük!!!

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Leda!
Nem kaptam meg a képet Tőled.. :( a horoszkóp ma már nem lesz meg,de nem felejtem el...

Betti!
Az elevit mellé plussz folsavat szedsz?Én azt hittem elég van az elevitben, bár értem, hogy az előzmények miatt esetleg neked az átlagosnál több kelhet..

Lányok sok mindent nem tudok írni, rettenetes hangulatban vagyok minden miatt..kimentünk most este a temetőbe és senki a világon nem vitt a Kicsikémnek mécsest..se a barátnőm, aki a szomszéd faluban lakik,se a nővére, aki most hazajött,se a párom nővére, aki amúgy egész nap itt volt nálunk...
Ez borzasztó és rettenetesen bánt és haragszom!!!!!

Az én Drágám csak nekünk jelent sokat..csak Ti gondoltok rá és Bende a másik topikból...

Remélem a Ti babáitok másnak is eszébe jutnak!!!

Holnap este fogok jelentkezni, nem tudom a melóból tudok e..és a párom holnap kezdi az éjszakákat, úgyhogy azokon a napokon, amikor én dolgozom, csak reggel fél órát és este 10 percet fogunk találkozni...hát ezt is utálom...

Sok puszi Nektek!

KépKépKép
tünci28

Tünci!
Nem vagyok egy nagy fórumozó, és néha kicsit szégyellem is, hogy időről időre bekukkantok a Ti kis privát birodalmatokba. De egyen mentségemre, hogy őszíntén érdekel mi van veletek, és nagyon örülök, mikor látom, milyen jól segítitek egymást.
Sok erőt a holnapi munkához!
milike78

Milike!

Nekünk ez jelenti a legtöbbet,hidd el nem is kell más, csak néhány jó gondolat...

KépKépKép
tünci28

Gyönyörű gyermekem
A föld elrejt előlem,
El kellet engednem,
Ki legdrágább volt énnekem.

Méhemnek gyümölcsét,
Életem értelmét,
A gyermeket kit megszültem;
S ezzel betegségre ítéltem.

Zúgó szélviharban,
Esős, ködös napban,
Sötétlő éjeken
Gyötör a félelem.

Táncoló gyertyáknak
Fényénél megállva
Téged követellek
De mindhiába.

Féltelek Gyermekem!
Hol vagy most életem?
A semmi ágán ül kis szíved,
Reszketőn s védtelen.

Egy síron tétova
Anyai kezek motozása.
Mindenem mi te voltál,
A föld magába zárta.

Hasztalan keresem
Elvesztett hitemet.
Rengeteg virággal
Borítom nyughelyed.

Mécsesek lángjával,
Imáim százával
Küldöm a fényt s a meleget
A szeretet árjával.

S mint egy szép madárka
Úgy szállt tova mára,
Egy reményvesztett anya álma,
S örök keserűség maradt csak utána.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Gondolni fogok Rád. Legyen nagyon sok erőd a kezdéshez. Szorítok.

Kép

Kép
melcsike70

Mindenkinek Aldott Emlekezest...

nem akar magyarra valtani a gepem :twisted:

Tunci. nem kuldtem sem emailt sem kepet, nem volt energiam mar, de ma mindenkeppen megprobalom.. a tiedet is varom, amikor van idod...

Kisanya neked sem kuldtem kepet, az is menni fog.. Nem tudom mi az en horoszkopom, en nem hiszek benne, csak veletlenul talaltam meg es erdekes volt...

Kép
leda2002

Melcsike!
Ez nagyon szép vers. :(

KépKépKép
tünci28

Nekem is nagyon tetszik, szép és fájdalmas. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Kedves Mindenki, akik angyalkáért gyújtottak mécsest. Ha nem veszitek tolakodásnak, így jelképesen meggyújtok egyet én is értük.... :cry: Kép

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Kedves tőled Rony. köszönjük szépen.

Kép

Kép
melcsike70

Valaki?

Kép

Kép
melcsike70

Békés emlékezést mindenkinek! Békés örök álmot minden kis Anyalnak!
madamrekamé

Kedves Lányok!
Az én gyertyám is égett ma este minden kis Angyalkáért.
Örülök hogy van ez az oldal, hogy itt tudtok egymásnak segiteni.

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Egy szó
Mi fényesebb a csillagoknál,
Mi sebesebb a gyorsvonatnál,
Mi erősebb a zord halálnál,
Mi gyengédebb a fuvolánál.

Egy gondolat,
Mi körös-körül jár fejemben,
Mi nem nyugszik régóta bennem,
Mivel ébredek és lefekszem,
Mit számban hordoz leheletem.

Egy hang,
Mi távolból is fülemben cseng,
Mit százezerből felismerek.

Egy érzés,
Mi már örökké bennem él,
Mi most is a szívemben zenél,
Mi éltet és mindig reményt ad,
Ez az mi örök fényt ad.

Jó reggelt mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok,

hogy telt a szombatotok? Milyen vasárnapnak néztek elébe?

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Tünci,

bennem fel sem merült, hogy bárki is meggyújtana egy mécsest a kisfiamért a családomból, az ismerőseim közül... eszembe sem jutott. És tényleg nem ért meglepetés. Egyedül csak ti gondoltatok rá, "idegenek". Ki érti ezt?!

Most vettem csak észre: a mi babáink születése között csak három nap különbség van.
kisanyácska

Tünci!
Szorítok, hogy jó napod legyen és a kezdés ne legyen nagyon rossz.

Bennem sem merült fel, hogy bárki gyertyát gyújtana, talán anyum.
Én is gyújtottam tegnap.

Még mindig rosszul vagyok, semmit sem javult reggelre, olyan gyengének érzem magam. De délelőtt összerántottam a lakást, mostam, vasaltam, meg egy egész almát leerőltettem, és most bedőltem az ágyba, kicsit pihenni, mert nagyon húz már a fejem.

Betti
Kép
betti0412

Betti!

Azt hiszem, én is ugyanezt fogom tenni. Irány az ágy... nem tudom, mi ez. Rád fér egy kis pihenés, megérdemled.

Tünci!

Lélekben veled leszek holnap. Biztosan nem lesz könnyű, de nagyon drukkolok, hogy jól átvészeljed.

Itt ég előttem egy kicsi mécses, mindnyájunk kicsikéiért. És a kövirózsa az asztalon a sárgaszalagos faháncs kaspóban mintha nőtt volna egy picit péntek óta... kilenc kis növényke van benne. Szeretem.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok lányok!

Tegnap délelőtt óta nem tudtam jönni.....

Ma voltunk délelőtt a bazilikában misén, utána meg Lackónál anyuékkal, most délután meg anyósomékkal mentünk hozzá.

Tettünk még múlt héten a fedélre két kis angyalkát, olyan édesek, vigyáznak az én kis Lackómra :)

Én is imádkoztam és gyújtottam gyergyát a Kicsikéinkért.

Tudjátok mi volt ma meglepő a szentmisén? Van az a rész, ahol mondja a pap, hogy kiért imádkozunk, és utána mondjuk, hogy Istenünk hallgass meg minket...És mondta a szülőket, a nagyszülőket, a háborúban elesetteket stb. stb., de a kisgyermekeket nem. Pedig már előre féltem attól a résztől, hogy milyen megható lesz, de nem mondta... :cry:

Milike, Melcsi, Madamrekamé, Rony: Köszönjük a kedves szavakat és a gyertyákat, nagyon jól esik.

Tünci, gondoltam ám rád egész nap, szorítok, hogy ne legyen nagyon elviselhetetlen a munka!

Én is szedtem az elevit mellé a folsavat meg a magne b6-ot is. A doki azt mondta kell mellé.

Betti, kicsit már jobban vagy? Azt mondják az sem túl jó, ha egyik napról a másikra hagyja abba teljesen az ember a kv-t. Nem próbálod inkább fokozatosan? Lehet, hogy tényleg a vérnyomás miatt volt a rosszullét.

Melcsike, nagyon szépek a versek:)

Kisanya, hogy vagytok? Végül is elmentél ma P-hez?

Leda, remélem ti is jól vagytok :wink: Pussz Baraknak :)
Vendég

Boboka, nem mentem el. Nem tudom. Tegnap küldtem neki egy sms-t, hogy köszönöm a számítógépes programokat, de nem szeretem ezt a bújócskát. Ha valamit akar mondani vagy kérdezni, akkor hívjon fel.

Mire ő azt válaszolta, hogy nem bújócskázik, csak nem akarta még jobban megnehezíteni a dolgokat, ezért csinálta így. Ja és reméli, hogy én joban vagyok, mint ő, mivel neki borzasztóan hiányzom.

Szóval volt némi kommunikáció köztünk. Nem éreztem úgy, hogy el kellene mennem annak a falunak a temetőjébe, vagy kifejezetten hozzá.

Ami zavart, az az volt, hogy tegnap nem jutottunk el azokhoz a sírokhoz, ahová szerettem volna menni, mert a kislánykám annyira elfáradt (?), vagy fájt a lába, hogy cipelnem kellett végig. Így semmit nem tudtunk megvalósítani abból, amit terveztünk. Magyarul: még vissza akarok menni a temetőbe. Ma nem jött össze, talán holnap délután, de nagyon sajnálom. :( :( :(

És Melcsike, az a fura, hogy láttam ezt a szobrot, amit belinkeltél, messziről, csodálkoztam is, mert még nem ismertem. De nem mentünk oda, mert minden lépés egy kínszenvedés volt a picurnak.
Jó dolog, amit csinálnak, de még jobb lenne, ha nem csak a daganatos betegségben meghalt gyerekekért égnének a mécsesek és szállnának a darvak... Ha lenne valaki, aki odavezeti a többi angyalka szüleit hozzájuk, és ha ők is befogadnák őket.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Most néztem meg a pécs tv-s linket. Azért jó, hogy ilyet egyáltalán kitaláltak. Kicsit olyanok, mint mi itt együtt, mindannyiunk Kisgyermekéért megemlékeztünk.

Kisanya, sajnálom, hogy a kicsi lányod így elfáradt. Hátha hamarosan eljutsz azokhoz a sírokhoz is.

Ügyes voltál, hogy megírtad neki, hogy a bújócska nem tetszik :wink:

Csak azt nem értem, ha ennyire szenved, meg ennyire hiányzol neki, akkor miért nem tudja azt mondani, hogy ok, elhagyom a "Nellinek nevezett nőt", és csak ti lesztek az életében? Miért kell ennyire önzőnek lennie akkor? Vagy ez olyasféle művészi megnyilvánulás? Most magát tünteti fel jó fényben, hogy nem akarja megnehezíteni a dolgokat, de még te sajnáld, hogy ő mennyire szenved a hiányodtól. Én ezt nem értem. Az élet olyan egyszerű is lehetne, azt lezárni, itt folytatni szépen...

Kisanya, járj nyitott szemmel, küldöm a pozitív energiákat normális, jóképű, jó humorú pasi ügyben :wink: :wink: sosem tudni mikor bukkan fel :)
Vendég

Boboka, felbukkant... ő volt az... :lol: :cry:

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Egyébként teljesen egyetértek veled. Annyira egyszerű lehetne... de neki valami miatt nem az, és emiatt én is megszívtam. Illetve nem teljesen, mert azért sok jó is volt abban, hogy megismertük egymást.

A dúlám, akivel írtam, hogy pénteken összefutottam, erre azt mondta: "Látod, neked milyen jó. Neki ezzel a döntésképtelenséggel kell élnie egész életén keresztül, vagy ezzel kell megküzdenie. De neked megvan a lehetőséged, hogy nemet mondj rá."

Milyen jó, Boboka, hogy anyukáddal, férjed anyukájával is elmentetek Lackóhoz... vannak még normális emberek. Olyan jó volt ezt olvasni.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Sziasztok!
Tünci kész van, mint a mateklecke...olvasok vissza...

KépKépKép
tünci28

Igen, jó volt. De az nekem sem fordult meg a fejemben, hogy rajtunk kívül bárki el szeretne menni. Mondjuk az ismerősök közül csak annyit tudnak, hogy a bazilikában van a picúr, azt nem, hogy merre. De ha megkértek volna, hogy el szeretnének menni, és szívesen elmentem volna velük. Bár az is lehet, hogy csak nem akartak zaklatni ezzel, mert a temetésre is direkt kértem, hogy ne jöjjenek el, csak a szűk család volt ott.

Tünci, azért lehet, hogy otthon gyújtottak gyertyát Violáért.
Vendég

Őrangyal

Kép
kisanyácska

Köszönöm szépen mindenkinek a pozitív gondolatokat.

Nagyon hosszú, tömör nap volt, sok újdonsággal, zsong a fejem..de azért egy percig sem éreztem magam "újnak" hamar feltaláltam magam...csak meg kell állapítsam a legtöbb ember nem éppen a jó irányba változik,pedig ez egy könnyű nap volt.De borzasztó sok vásárló volt, nem is gondoltam volna hogy ezen a napon is..hiszen mégis halottak napja hétvége..De alig volt egy perc,csak egyszer voltam szüneten, de este hatkor már beszélni alig bírtam...holnap itthon leszek,holnapután dolgozom.
Akollegák kal egész elvoltam, legtöbbjük úgy csinál, mintha mi sem történt volna, néhányan pedig kedvesek voltak,kettejüknek megmutattam Viola képét és ez jó is volt...

Holnap jövök többet napközben, de ma hulla vagyok..még lehet hogy olvasgatok, aztán irány az ágy..

KépKépKép
tünci28

Kisanya, ez nagyon szép:)

Ma néztem a bazilikában, az oltár fölött a plafonon van egy kis angyalkás freskó. Anyu mondta, hogy neki Lackó a bal oldali:) és elkezdett pityeregni. Jajj Istenem, annyira sajnáltam.
Én meg arra gondoltam végig, hogy a mi kis Angyalkáink is ilyen vidáman játszadoznak egymással :wink:
Vendég

Tünci, menj gyorsan aludni, örülök, hogy viszonylag jól átvészelted a napot.

Nekem a héten marha sok meló lesz, de azért meg lesz nyitva egész nap a babanet :wink:
Vendég

Kedves Tünci és többiek!

Tegnap kinnt voltunk a temetőben szeretteinknél, és gyújtottunk 1 gyertyát Viola angyalkáért, 1-et pedig az összes többi angyalkáért akik most a felhők felett vannak, vigyáznak egymásra.
Békés emlékezést kívánok mindenkinek!

(Szoktalak olvasni benneteket, csak eddig nem mertem írni, remélem nem veszitek tolakodásnak!)

Ancsi-pancsi

KépKép
ancsi_pancsi

Ancsi pancsi, nagyon köszönjük :wink: aranyosak vagytok :)
Vendég

Ancsi-pancsi!
Dehogy vesszük tolakodásnak!!!

Nagyon köszönjük!!!!!

KépKépKép
tünci28

Van valaki?
Vendég

Én vagyok, épp izgulok a forma 1-en, de mondtam páromnak ne aggódjon, akinek én drukkolok úgysem nyer.
Ha mégis, az valami újat jelentene.

Ancsi
Itt senki nem zavar és nem tolakodik, jól esik, hogy gyújtottál gyertyát a gyerekekért.

Tünci!
Jobb volt menni vagy nem?
Már úgy értem, lehet könnyebben telik a nap....

Megyek megnézem a levesem, kész van-e már, most főzök, meg a befutót.

Betti
Kép
betti0412

Hello, hello, hello!

Kép

Kép
melcsike70

Kisanya

Az emlékműnél a darukra ráirták a gyerekek nevét, akik fennt vannak a gyertyás oldalon, tegnap irták. Boginak is szoktam mindennap gyújtani és biztos ő is ott volt valamelyik darumadáron.

Milyen furcsa az élet hogy az embernek jól esik az ilyesmi.

Boboka

Jó érzés volt ugye, a nagyszülőkkel menni? Én is örültem, mert anyámék is eljöttek , meg anyósomék is hogy gyertyát gyujtsanak Bogikának. Mert megint csináltam neki egy kis oltárt és Ő is ott volt. Virág, meg gyertyák, meg mécseseke körülötte.

huuu ez borzasztó, hogy igy kell a kicsi babánknak örömet szerezni. :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Nálunk se gyújtottak a nagyszülőkön és a nővéremen kivül gyertyát, pedig tudja mindenki, hogy hol tudnak Bogikának. Bántott is nagyon. :(

Kép

Kép
melcsike70

Tünci

Annak is örülök hogy azért könnyebben sikerült a mai napod, mint amennyire féltél tőle. Ugy veszem ki a szavaidból.

Kép

Kép
melcsike70

Mi is skubiztuk a forma 1-et :wink:

Melcsike, nekünk most ez jutott
:cry: :cry: :cry: de a lényeg, hogy így is tudunk a Kicsikéinknek örömet szerezni :wink:
Vendég

Jujj, Melcsike, a gyertyagyújtós oldalon el is felejtettem Boginak gyújtani :oops: Én inkább jobban szeretem azt, ha itthon meggyújtok egy gyertyát, és az szól a kis Angyalkáinkért.
Vendég

Nem baj Boboka.

Kép

Kép
melcsike70

Itt tudom hogy mindannyian gondoltatok Bogikámra is.

Kép

Kép
melcsike70

Hamilton, Hamilton, Hamilton, Hamilton!!!!!!!
Micsoda futam volt!
Ezt az én szívem már nem bírj.

Betti
Kép
betti0412

Csajok!
Megyek aludni!
Reggel indul egy új hét újra.
Amit remélek, mindenkinek nagyon sok pozitív meglepetést hoz majd.

Betti
Kép
betti0412

Ui.:
Mel Gibson csókolózik a Viasaton. :D
Tudom, férjem van.......... :D

Betti
Kép
betti0412

Betti :)

Jóccakát :wink:

Melcsike, azért jobb ma már egy kicsit, nem, hogy túl vagyunk az 1-én?
Tudom, még így is nehéz, de átvészeltük ezt a napot is :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?