Új privát üzeneted érkezett!

Na, látom mindenkin alszik még... :-D

Zöldi doktornéni!
Egy kérdés: a körmön jelentkező apró fehér pöttyök milyen vitamin hiányára utalnak? Eddig még sosem volt, de most néhányon jelentkeztek...

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek

Megint kb öt oldalt olvastam végig, jó kis vasárnap reggeli program

Mindenki pocija nagyon aranyos, Andy és Vera a két véglet, ahogy végignéztem, az enyém leginkább a Bociéra hasonlit.

Aida: látom megint problémák vannak: engem ha ennyire stresszelne anyós, egyáltalán nem mennék feléje...Muszáj megértse a párod is.

Szoptatás: annyira szeretném jól csinálni!!!De annyiféle véleményt hallok, h pillanatnyilag nem tudom előre, h hogy járok majd el... :roll: Nekünk is a 2,5-3 óránkénti szoptattást mondták, de azt kihangsúlyozva, h az tényleg szoptatás legyen, és ne cicivel való alvás

Bernuska: úgy tudom, h a körmön az apró fehér foltok kálciumhiányra utalnak

Tegnap lejártatttuk a temetőlátogatást, elég rég nem voltam ki anyukám sirjához, mindig nagyon megvisel...Aztán meg is lett az eredménye: vele álmodtam. Álmomban találkoztam vele, feketébe volt öltözve (mindig is utálta a feketét), és mondtam neki, h jöjjön haza, mert már nagyon hiányzik nekünk. Erre ő azt mondta, h nem tud most hazajönni, mert nagyanyámnak (az ő édesanyjának, - aki mellesleg még él) szüksége van rá. Nem tudom, van e valami jelentése az álmomnak, de nagyon kiváncsi lennék rá...És most ilyen nyomott hangulatban vagyok...Tényleg nagyon hiányzik. És annyira hihetetlen, h már egy éve és két hónapja nincs velünk...Na de bocsi, h ezzel fárasztlak, be is fejeztem..

Kép
galzsuzsa

Még van 40 napom!! ÚÚÚÚÚGY VÁÁÁROOOOM!!!!!!

Kép
galzsuzsa

Sziasztok!

Megint szült egy barátnőm Kisfiú 3750g 54cm.Ami azt jelenti közeleg az én időm is hamarosan. :lol:

Visszaolvasni esélyem sincs.
Tegnap megsütöttem életem első rizsfelfújtját estére nem sok maradt :lol: Ma csirkét kell sütnöm :x Este még tokuzni kellett a férjem szokott venni szárnyasokat már nagyon unom. :x és tegnap azt mondta ne főzzek ha nem bírom már, erre még nem raktad be a csirkét :?: :?:

Kép

Kép
bellanitta

44 nap!
vagy 45????

Kép

Kép
bellanitta

Szép napot!

Úgy látom, utolérte magát a két vonalzóm (eddig 1 nap eltérés volt a kettő közt). Jézusom, már csak 48 nap. A babát már nagyon-nagyon várom, de a szülésen szeretnék túl lenni :roll: :oops:

Rotyog a húsleves, a hagymás husi előkészítve, apa kertészkedik, ilyen kiccsaládi hétvégénk is régen volt :)

Bellanitta: gratulálok barátnődnek (és közben irigykedem, hogy ő már babázhat :oops: :) )

Kép

Kép
gabilany79

berni. lehet jobban jartam volna. azt mondta, hogy nem ivott sokat, es azert artott meg, mert nincs edzesben (itthon nem iszik mar), es mert nagyon faradt volt.
ha felkel, akkor megfenyegetem. meg egy ilyen szornyu ejszaka, es elmondom, hogy mi lesz a gyerek! :lol: :twisted: :wink:

5 korul sikerult visszaaludnom. most olyan vagyok, mint a mosott sz**.

az engem is erdekel, hogy mire utalnak azok feher foltok. nekem is van.

zsuzsa. sajnalom, hogy nyomott hangulatban vagy. remelem idovel enyhul a fajdalom.

KépKép
KépKép
mush589

Berni, Mush: én úgy emlékszem, valami vitaminhiány... A vagy D? Vagy attól fehér csíkok lesznek, nem pöttyök? :? :roll: Mindegy, majd ha Zöldi doki rendel, helyrepakolja az infókat :D

Kép

Kép
gabilany79

ja es hajnali 3-kor, amikor apa a furdoszobat birtokolta, a kisasszony is beindult. biztosan, mert nekem is magasabb lett a vernyomim, meg a pulzusom. na akkor tuti megvolt a 10 mozgas egy ora alatt. szerintem meg is fordult valamerre. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

gaby. gondolkodtam a mozin, vigyel egy extra kardigant, es ha tenyleg nagyon hangos, akkor teritsd a pocidra. vagy parnat, ahogy berni is irta.
berni ti mit neztek meg?

KépKép
KépKép
mush589

Mush: jó ötlet! Megpróbálom rábeszélni apát, mert úgy szeretek moziba járni, és az elkövetkezőkben nem sok esély lesz rá (meg imádom a salsa szószt, amit a nachoshoz adnak - a bolti valahogy nem olyan ízű)...

Kép

Kép
gabilany79

kentem Soducremet a legjobban viszketo es legrondabb reszre a hasamon. kivancsi vagyok, hogy hasznal-e.

KépKép
KépKép
mush589

Galzsuzsa!
Köszönöm a kálciumhiányos infót! Már meg is ittam egy pezsgőtablettát.

Anyukádat nagyon sajnálom!

Bella!
Gratula barátnődnek!

Én hétköznap már nem főzök. Mindkettőnknek rendelek. Hétvégén meg tök egyszerű kajákat csinálok. Egyébként imádok főzni, de már baromira fáraszt.

Gabi! Mush!
Zsuzsa azt írta, hogy kalcium hiány okozza a pöttyöket.

Mush!
A helyedben én is ideges lettem volna!

Apa a Max Payne című filmet szeretné látni. Valami képregénynek a feldolgozása. Állítólag nem nagy durranás, engem nem annyira érdekel, de általában mindig én választok filmet, így most rábólintottam erre.

Gabi!
Én a mozis pattogatott kukoricát imádom!!!

Kép
Kép
lbernuska

Ahoj!

Musi! Mennyire voltál márges Tonyra?

Berni! 30 pelenka? Kell annyi?

Berni!
Lehet:
cink, jód, kalcium, kén, vas, A, B, C, E vitamin hiánya
Gócos gyulladás (de annak számos más jele is van, pl. vérképben)
túlsavasodás (vérből, de legegyszerűbben pisiből, nyálból tesztcsíkkal megállapítható)

Na, nekem ma nem kell főznöm, apa nincs, én meg még mindiga azokat a szendvicseket majszolom, amit tegnap az útra készítettem. Anyu is pakolt mindhármunknak, és a gonosz ujjnyi vastag téloszalámikat pakolt az övéibe (Lacim kedvence) hogy elcsábítsa a vejét! :twisted: :lol: Nyakamon maradtak az enyéim. Most épp melegszendvicseződnek.
Kéne kicsit takarnyázni...
Én alvásom:
Este 6- éjfélog, majd hajnali 4-től fél 1-ig. 14 és fél óra!

Kép
zölddisznó

halihó!

musi:

mondd meg apának h most már ne csináljon ilyen nagy túrákat v legalábbis rókakomáig ne jussonn el mert mi lett volna ha pl. pont aznap éjjel kell mennetek? na még ráértek de sose lehet tudni..ah irtam korábban az én párom már 1 sörnél többet nem mer meginni, mert ott akar lenni a szülésnél. ittasan azért mégsem jöhet be, meg elég szégyen is lenne, ő meg örökké bánná ha egy ilyen miatt nem lehetne ott rólam nem is beszélve h mit tennék vele:)

zöldi:

azt a hisztaminos izét ugy értettem, h amikor vizsgál az allergologus (az allergén cseppek mellett van egy kontrollcsepp ami a hisztamint tartalmazza és ha az bepirosodik de a többi nem, akkor vmi olyanra vagy allergiás amit épp nem kentek rád, de maga az allergia ténye tuti. természetesen ha az nem pirosodik be, akkor semmire sem. amit irtál az annyiban igaz, hogy ha olyan dologra mutatják ki az allergiádat ami elkerülhető pl. vmi kaja, akkor nem kell gyóccert szedni csak azt kerülni, de még akkor is lehetsz másra is allergiás amit nem kentek rád és amit mondjuk biztos nem tudsz elkerülni, de azt ugyis észreveszed, h vannak tüneteid hiába kerülted el a pl. kimutatott diót. másik a pollenek, sokan csak 1-1 évszakban produkálnak allergiát na ott tuti h vmi akkori pollenről van szó, arra soxor rá lehet jönni sima pollentáblázatból is, h mi lehet.
nekem meg apának sajna egész évben vannak tüneteink ezért kell a gyóccer (por meg penész mindig és mindenhol van) természetesen mi sem szivesen szedjük nem is szednénk ha csak szezonális lenne v csak akkor szednénk.
amugy most gondolkoztam már vmi természetgyógyászaton is, mert rettentően zavar ez a sok gyóccer, ugyh sztem a baba után befizetem magunkat apával vmi terápiára, hátha.

bocs h ilyen hosszu lett de nem tudtam eccerűbben.

ja és a legjobb ha senkinek semmire sincs allergiája!! ne is legyen:)

éjjel kivételesen jól aludtam és lányok!holnap végre mehetek vissza a dokihoz (3hét fekvés után!) eddig kellett kibirnom min. jajj de várom már h mit mond!!!!! sokat segitett a jelenlétetek és a tanácsaitok h kibirjam ugyh utólag és még előre is köszi mindenkinek a biztatást! most már bizti nem lesz baj..
tegnapelőtt azt álmodtam h elment a magzatvizem pisiléskor éjjel. egyre több a jóslóm is..közel a cél?:)

andy

Kép
andy30

trombi:

sikerült elérnem a csajt!és azt igérte hétfőn postáz egy olyan adaptert!!!!!remélem tényleg megjön és jó lesz már alig várom h ez is megoldodjon..

ma kimosom a babarucikat és ha holnap feloldják a fekvőtilalmat megyek és megveszek mindent ami még hiányzik.

vasalás: nálunk apa vasal évek óta:)

andy

Kép
andy30

Zöldi!
Köszi a részeletes diagnózist! :-D Akkor lehet célszerű újból szednem az Elevitet, abban minden benne van. :-D

Már nem tudom honnét, de biztos forrásból szedtem ezt a 30 db pelust. Fogggggalmam sincs, fog-e ennyi kelleni... :?

Andy!
Nálatok Apa vasal??? Nekem is ilyen Apa kell!!! :-D

Kép
Kép
lbernuska

Hát Andy, lehet, hogy tényleg érdemes lenne valami alternatív módszerrel próbálkozni. (Nekem a Lenkei féle gigamega vitaminadag rendszeres szedése telmúlasztotta a szénanáthámat)

Kép
zölddisznó

berni:

most meg épp főz..mingyá kész is ugyh megyek mert meghalok éhen. az előbb végzett a takaritással:) najó azért panaszokdik közben de ennyit elnézek neki egyefene:)

andy

Kép
andy30

zöldi:

az meg mi a szösz?lenkey izé)

andy

Kép
andy30

Kint hagytam az asztalon a ketchup-mustár-majonézt. Hát nem a mellettük lévő macismézből nyomtam a szalámis szendvicsembe? :twisted: (pedig azt a teába akartam)

Kép
zölddisznó

Kép
zölddisznó

zoldi. andy. olyan nagyon nem voltam merges. sajnaltam, mert sokat rohangalt a furdobe 3-5 kozott. leginkabb az zavart, hogy engem is felebresztett minden alkalommal, es amikor nagyon kellett pisilnem, akkor nem tudtam menni rogton.
de most mar be van fenyitve. meg egy ilyen es megmondom neki a baba nemet. :wink:
nem tudok ra nagyon merges lenni, az a baj. :roll: meg reggelit is csinaltam neki.

itt most nagyon nyomi ido van. csopog az eso, es tok sotet van. fel kell kapcsolni a villanyt is.

andy. remelem jo hireket kapsz es mehetsz vasarolni!

KépKép
KépKép
mush589

zoldi. :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.11.02 14:21-kor.

KépKép
KépKép
mush589

zoldi. te ebbol melyiket szeded?

KépKép
KépKép
mush589

Napi vitamincsomag alap.

Kép
zölddisznó

Nah látszik, hogy hétvége van :)
Megjártuk a tescot, a lábaim háromszorosára dagadtak, de Annávak vettünk karácsonyi ajándékot, legalább ezzel előrébb vagyunk.
Viszont szaloncukrot nem vettem, pedig úúgy akartam! :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Mára kidolgoztam magam! Befőztem 15 üveg csipkebogyódzsemet.

Andy! Megfőztem a receptesből a birsalmasajtot! Remélem megkeményedik! (Majd leszakad a karom) A levével, amiben az almát megfőzöd szoktál te valamit csinálni? Olyan fincsi volt, hogy én egy kis cukorral megittam.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

enikő:

át is passzíroztad? akkor biztos megkeményedik. 1-2 hetet simán állhat, de van h 1-2 nap is elég neki.
nekem olyan sűrű dzsem lett de mert csak összemixeltem meg nem volt erőm kavargatni annyit.
ügyi vagy!elég nehéz meló de sztem megéri mert olyan fincsi. a levéből én is ittam gondoltam h eltegyem-e de már lusta voltam és kiöntöttem :roll:

zöldi:

mi alapban elég sok vitamint eszünk, eleve vegetáriánus étrenden vagyunk (én csak nagyon ritkán dobok állatot) iszonyat mennyiség gyümi zöldség megy le nálunk plusz még szedek napi 500mg c vitamint, halolajat meg multivitamin pezsitabit (most terhesen persze csak az elevitet meg a mg-ot) de igy is tüsszögés van:) azér majd lehet kipróbizom ezt is amit mondtál köszi.

andy

Kép
andy30

Andi!
Azért irtam, hogy gigamega adag vitamin, mert a multivitaminok adagjának több tízszerese van benne, és sokkal komplexebb készítményei vannak. Ezekben a pezsgőteblettákban csak mutatóban van vitamin, jól hangzanak meg szépek, de....

Kép
zölddisznó

...egyre jobban dagadok. :cry:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Péntek-szombaton letudtuk a temetőjárást és a rokonságot. Nálunk ez utóbbi nem kis piskót, mert apukámék 10-en voltak testvérek, 7-en még élnek. Halottak napjára mindenki hazajön, így pénteken 20-anvoltunk anyukáméknál ebédre. Mivel a hugom kislánya egész nap sírt - szegény nagyon hasfájós -, én segítettem anyukámnak tálalni, délután meg romeltakarítani, mosogatni. Hát mit mondjak, nem kellett este altatni!
Tegnap délután mentünk anyósomékhoz. Képzeljétek, valami megszállta! Még a nyáron kölcsönkértünk tőle 100.000 Ft-ot, amiből 60.000-et már megadtunk, a jövő héten, fizu után akartuk a maradékot. Azt mondta, nem kell megadni, 20.000 Ft-ot költsünk a kisbabára, 10.000-et én költsek magamra - köntös, pizsama stb. -, a maradékot meg pótoljuk be a téli gumiba. Zalán nevét ki se ejtette a száján. Ilyen még nem volt, eddig nem vett tudomást az új jövevényről. Nem tudom mi baja, de ezt most igen jókor tette.
Azért egy-két átkot biztos elszórt közben, mert hazafelé az autóbana zt hittem, meghalok. Úgy görcsöltem, hogy a férjem azt hitte, megszülök. Én éreztem, hogy nem a baba, hanem a szél- és székletmentes nap okozta, de iszonyú fájdalmaim voltak. Hazaértünk, megittam egy magnézium pezsgőtablettát, fél óra múlva nem volt semmi bajom. Utána megindult minden, aminek meg kellett, így estére már kifejezetten jókedvűen bújtam ágyba és végigaludtam az éjszakát.
Holnap délután megye a nőgyógyászomhoz. Kicsit izgalmas napok elébe nézünk, mert november 4-8. között külföldön lesz. Tudom, hogy nem fog történni semmi, de azért szeretném vele megbeszélni, hogy ha mégis gondom van, kihez forduljak az osztályon. Van ugyan rajta kívül 3 orvos is, akiket elég jól ismerek, de azért csak ő az osztályvezető főorvos, akit ő mond, az lesz a tuti.
Ja, és a végére még egy jóhír! Nyugdíjba megy a védőnőm, akiről korábban nem sok jót írtam. Nem tudom, milyen lesz az utódja, de egy biztos, velem egyidős, 2 gyermek anyukája, szóval bizakodom.
Bocsánat, kicsit hosszú lettem, de pár napja nem jártam már itt.
Mindenkinek szép vasárnap estét!
Laura

Kép
Kép
szeles4

Andy - ez tök jó, tényleg durva lett volna, ha emiatt nem tudjátok használni rendesen a kocsit!

Zöldi - mézes-szalámis szendvics :D :D :D

Én ma kezdtem a tea-kúrát (palástfű, málnalevél)
Holnap doki nekem is.

Szerintem kell a kb 30 pelus (azt hiszem nekem 25 van), én kaptam olyan listát is, ahol 40-et írtak, de azt már én is nagyon sokalltam. Vsz büfihez, baba feje alá stb sok elmegy 1 nap. Tapasztaltak?

Kép
trombibébi

Andi! Átpasszíroztam! Olyan finom, hogy így is megesszük, ha nem keményedik meg!

Laura! Ne aggódj, a dokid visszaér mire szükséged lesz rá!
Az én védőnőm sajnos nemmegy nyugdíba! :(

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Ja, nálunk a vasalás az egyetlen házimunka, amit apa nem csinál meg:(, vagy :) :?:

Kép
trombibébi

Sziasztok,gletteltük ma a gyerekszobát azért nem jöttem,de jól vagyok...(a körülményekhez képest)Örülök már hogy 34 hetes lettem,közeledek ahhoz hogy megszülethetik a baba...
De én egyébként észrevettem meg a környezetemben élők is,hogy lejebb ereszkedett a hasam. :wink:

Manna én a textilpelusokat már kimostam kivasaltam,mert raktam be a kórházi pakkba is.Az ágyruhát még nem mert még az ágy sincs beállitva,azt majd akkor mikor már vasalás után egyből beteszem a kiságyba...Még a héten szeretnék vastagabb sapit venni az még nincs.Meg még a textilpelus is kevés,még az is kell.6 db-om van kb még ennyit veszek,többet nem.

Ha nálunk Apa vasalna meztelenül járnánk... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Én nem vettem egy pelust se! Puha flanel anyagból varrattam kissebb és nagyobb méretet is. Ezt használtam büfiztetéshez, pelenkázáshoz alátétnek, feje alá, stb.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Még azt akartam kérdezni, hogy írtátok, hogy csináltok külön szülőszobai csomagot, meg gyerekágyasat, meg hazamenőset. Nem egyszerűbb mindent egybe pakolni? Vagy ennek van valami praktikus oka, hogy külön pakoljátok?
Most már ideje lenne nekem is összepakolni...

Kép
trombibébi

Ne aggódj Trombi, hozzám képest nem vagy lemaradva, nekem eddig még szinte eszembe se jutott az összepakolás. Szerintem nem fogom bonyolítani, max. a szülőszobás cuccot pakolom külön egy hátizsákba, de az megy haza apával... A hazamenőset meg behozatom vele...

Ma vettünk két lepedőt. Szerintetek nem lesz kevés? Kéne még belőle?

Apával nekem is szerencsém van, még terhesnek sem kell lennem ahhoz, hogy főzzön, vasaljon, takarítson... :)

Kép

Kép
gabilany79

elmentunk festeket venni a ket uj szobahoz, meg a baba szobajahoz. kishijjan szivrohamot kaptam. ecsetekel, hengrekkel stb egyutt kb 70 ezer foritot fizettunk.
de szep szinek lesznek, ha minden jol megy 2 het mulva ki lesz festve, a vendegszobakhoz 15-en, a baba szobajahoz 21-en jonnek letenni a padloszonyeget! a fenti resz ha lassan is, de alakul!

KépKép
KépKép
mush589

[quote]A írta:z én védőnőm sajnos nemmegy nyugdíba

Az enyém sem, csak utánam. :lol:

Trombi! A szülőszobába felesleges bevinni nagy pakkot, oda elég egy (két) törülköző, tusfürdő (ha közben tusolni akarsz), egy fürdős papucs (mert lehet, hogy trutyis lesz a másik), egy póthálóing (asszem ott nem adnak kórházit), bugyi+betét eksön utánra, víz, szőlőcukor, apakaja, fényképezőgép, mobil, apapapucs, CD.
A többit szerintem elég, ha majd a csecsemőre viszi utánad apa, addig minek cipelje, elfér az a kocsiban.

Kép
zölddisznó

trombi. nekem sincs meg semmi osszepakolva, de nekem egy taskam lesz (vagy max 2). itt ugyis hamar kitesznek. bar most legalabb mar hallottam jobb hireket. nem tesznek ki meg aznap, de ha te akarsz, akkor mehetsz. amugy talan 1-2 napot is maradhat az emebr, utana azert mar kerdezgetik, hogy nem akar-e hazamenni.

apa nalunk semmi hazimunkat nem csinal. regebben o porszivozott meg takaritotta a furdot, de mar nem. o inkabb fizet erte. igy van egy bejarononk, aki hetente egyszer jon. furdoszobat takaritja ki, porszivozik, es kivasalja, amit kiteszek (nem mindent,mert vannak olyan ruhaink, amiket inkabb en vasalok, meg ugye a babaruhakat se biznam masra). szerintem az elso par hetben, amikor megszuletett a baba, akkor meg o fog csinalni minden takaritast.

KépKép
KépKép
mush589

gaby. nekunk is 2 lepedonk van.

trombi. a 35 heten kell elkezdeni inni ezeket?

es mikor elkezdeni a homeos bogyokat?

KépKép
KépKép
mush589

[quote]v írta:endegszobakhoz 15-en, a baba szobajahoz 21-en jonnek letenni a padloszonyeget!

Musi! Be sem férnek annyian a szobába! :lol:

Kép
zölddisznó

Nekünk is 2 lepedőnk van. Egymás után ugyanazon a napon csak nem éri baleset! Ha mégis, akkor majd kap egy felnőtt lepedőt négyrét hajtva! Arra aztán maszatolhat :wink:

Kép
zölddisznó

aw! ezt mindig megszivom! marmint hogy nincs ekezet. a naszutunkra is sokan akartak jonni, amikor azt irtam, hogy 17-en megyunk ahelyett, hogy 17.-en megyunk. :lol: :lol: :lol:
szoval helyesbitek 15.-en, es 21.-en. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

hahó!

2 kérdése:

1- a pelenkákat főzőprogival mossátok vagy 60fok elég?

2- a gumilepedőt mikor kell használni? a listámon 1 szerepel, az mindig legyen a sima lepedő alatt v csdak majd ha már szokunk le a pelusrol akkor kell?

amugy nekem is 2 lepedőm van, pont most kaptam a szomszédtól.
meg kaptam 2 takarot, egy vékony, egy vastag ill. ezek plédek nem takarok, takaró vagyis ágynemű nekünk még nincs, a héten akarok venni egy garniturát sztetek elég lesz vagy kell abból is váltás? olyan drága... azt is hallottam már h fölösleges, mert párnát ugysem szabad vagy kell neki tenni eleinte, max egy pelus takaró helyett meg jobb a hálózsák max még egy kis pléd. most tanácstalan vagyok. ja és ha mégis lesz ágyneműje akkor a huzatot milyen gyakran kell cserélni rajta? akkor huzat is kell min. 2 széria nem?

jéé ez 3 kérdés lett:)

andy

Kép
andy30

trombi:

én is örülök, de nem akarom elbizni, majd ha megjön téleg! (adapter)

zöldi:

nekem így is még terhesen is cvitamin vizelésem van (bocsi) vagy ez nem számit?

musi:

igy könnyű!(bejárónő) bár nekem sajátom van (anyu,párom:) de amugy én is gondolnék rá (nem vagyunk gazdagok, de a kozmetikusomnak van és ő mondta, h kb. 2000ftot ad neki a heti 1 alkalomért, és mindent kitakarít (sajna nagy a szegénység és van aki ennyiért is eljön), az meg simán megéri.

végre kimostam a fehér babyrucikat az overállt is(kézzel), holnap mennek a színesek, aztán már csak vásárlás meg készre pakolás a szobájában.

most látom a vonalzómon h már mekkora pocim van! hááááttt:):)nemistom
igaz én görögdinnyének érzem :?

andy

Kép
andy30

Andy!
Gumis lepedő szerintem elég leszoktatáskor. Különben ha állandóra használod, akkor minek az a hyper-szuper légáteresztő kókuszmatrac?
Ágynemű szerintem nem muszáj, elég egy rugi+vastag hálózsák éjszakára is.
Ennek ellenére nekem van, mert lőttem a teszveszen óccsóé'.

Pelenkát elég simán mosni, főzni majd akkor kell, ha már összemaszatolta a kölök.

C-tivamin vizelést hogyan állapítod meg? Amúgy minden olyan vitamin kipisilődik, amit aktuálisan nem használ fel a szervezet. De inkább legyen elég, mert ha pl. támad az influenza, de még semmi jele, akkor a szervezet igénye hirtelen megnő, és jó, ha van miből hasznosítani.

Kép
zölddisznó

Pelus:
Nekünk 20 a kezdőcsomag, annyi is lesz, az elején rengeteget kell mosni, pláne, ha bukós a baba. Annám flyton lebukta, a feje alatt lévőt is, és olyan ronda, mikor a sárga folt ott éktelenkedik.. Nálunk volt olyan, hogy napi 3 textil elment.

Mosás:
Első alkalommal 90-en mostam a pelust, aztán már csak 60-on fogom.

Én nem is használtam gumis lepedőt. Nem volt kókuszmatracunk sem, most sem lesz. A lepedő alá betettem eldobható pelenkázó alátétet. Ez jó, mert csak lemosod, és tudo tovább használni.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?