Sziasztok, jó reggelt mindenkinek
Megint kb öt oldalt olvastam végig, jó kis vasárnap reggeli program
Mindenki pocija nagyon aranyos, Andy és Vera a két véglet, ahogy végignéztem, az enyém leginkább a Bociéra hasonlit.
Aida: látom megint problémák vannak: engem ha ennyire stresszelne anyós, egyáltalán nem mennék feléje...Muszáj megértse a párod is.
Szoptatás: annyira szeretném jól csinálni!!!De annyiféle véleményt hallok, h pillanatnyilag nem tudom előre, h hogy járok majd el...
Nekünk is a 2,5-3 óránkénti szoptattást mondták, de azt kihangsúlyozva, h az tényleg szoptatás legyen, és ne cicivel való alvás
Bernuska: úgy tudom, h a körmön az apró fehér foltok kálciumhiányra utalnak
Tegnap lejártatttuk a temetőlátogatást, elég rég nem voltam ki anyukám sirjához, mindig nagyon megvisel...Aztán meg is lett az eredménye: vele álmodtam. Álmomban találkoztam vele, feketébe volt öltözve (mindig is utálta a feketét), és mondtam neki, h jöjjön haza, mert már nagyon hiányzik nekünk. Erre ő azt mondta, h nem tud most hazajönni, mert nagyanyámnak (az ő édesanyjának, - aki mellesleg még él) szüksége van rá. Nem tudom, van e valami jelentése az álmomnak, de nagyon kiváncsi lennék rá...És most ilyen nyomott hangulatban vagyok...Tényleg nagyon hiányzik. És annyira hihetetlen, h már egy éve és két hónapja nincs velünk...Na de bocsi, h ezzel fárasztlak, be is fejeztem..