Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Henus!
BOLDOG SZÜLINAPOT!ÜDV A 30-SOK KLUBJÁBAN! :wink:
Kép :wink: :D
Boti blogját utoljára én is akkor olvastam amikor jobban lett!Azóta nem tudok belépni! :(

Minden picuri nagyon édes!

Holnap nem tudom leszek-e,de mindenkinek kívánom,hogy teljen a holnapi napja a békével és a szép emlékezéssel!
Kép
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Mindenkinek gratulálok a csöppségekhez!

Egy kérdéssel fordulok hozzátok. Hétfőre kaptam időpontot a 18. heti genetikai uh-ra Kistarcsán. Választott orvosom nincs, körzetileg tartozom a kórházhoz. Telefonon azt az infót kaptam, hogy a férj általában bent lehet a vizsgálaton. Kinek mi a tapasztalata e téren?

Köszi, Tessza

Kép
Kép
tessza76

Sziasztok!
Henus
Boldog szülinapot! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Köszi csajok a köszöntést... :oops:
Nagyon jól indult a nap. Ágyba kaptam a reggelit, torta, virág és ajándék várt az asztalon... :oops: Megérkeztek anyuék is, és együtt reggeliztünk.
Pilla, neked külön köszi a képet. Ez a kedvencem a csajomról. :oops:

Sajnálom, hogy bezárt a blog, bár nem néztem napi szinten, de azért követtem. Mondjuk azt nem értem, hogy lehet pénzt húzni egy ekkora tragédiából...és ki az akinek ilyenkor azon jár az agya... :x
Az agykárosodásban meg szinte biztos voltam... :( Az agyvérzés nem piti, és neki elég súlyos volt...Mindegy is...remélem azért még lesz blog, és olvashatjuk Boti mindennapjait..

Most húzok, még be kell vásárolnom a virágboltban, holnap megyünk temetőzni.

thenus

Sziasztok!

Henus!

Nagyon Boldog Szülinapot kívánok.

Lányok, hallottátok, hogy mi volt éjszaka Gödöllőn?
A János utcában felrobbant egy konvektor az egyik panelban. Az egyik kolléganőm is arra lakik.
Már a hírekben is benne van. Állítólag egy fiatal férfi meghalt a robbanásban.

Nagyon durva!
Vendég

Márti, atya gatya!!! nem hallottam! :shock: Apósom is ott lakik...
Kössz a köszöntést... :oops:

thenus

Tessza,
üdv köztünk! én magánrendelésre jártam csak, így nem tudom, a kórházban mi a helyzet, sajnálom. Hátha valaki tud segíteni!

Márti,
ez durva! Hogy ki van szolgáltatva az ember egy társasházban! :evil:

Verna, Tüccs?????????????????????????????

Kép
Kép
nircee

Tud valaki jó gyermekbőrgyógyászt???

Mali, hogy vagytok?

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Katica,
az Örsön a gyermekrendelőben szuper a főorvosasszony a bőrgyógyászaton!!
andibab

Andi, köszi! nem tudod, kell előre bejelentkezni? Sokan szoktak lenni?
Annát vinném el a pöttyei miatt. Nem múlik, már a végére akarok járni ennek.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Henus!
Nagyon boldog szülinapot kívánok!

Tusi!
Tényleg durva, hogy mik vannak! Ráadásul a fickó így akart öngyilkos lenni, az állat! Ha már meg akar halni, miért kell mást is veszélyeztetni? Egy hat hónapos ikerpár füstmérgezéssel kórházba is került. :evil:

Tényleg mi van a lányokkal? Pont tegnap jutottak nekem is az eszembe. Tüccs, Mali, Verna?

Kép
Kép
giga1

Katica,
én soha nem kértem időpontot amikor vittem Ronit. Igaz, hogy általában sokan vannak, de ha korán mentek, úgy jó félórával a rendelés megkezdése előtt, akkor elvileg gyorsan is végeztek. Csak a rendelő központi recepcióján be kell jelentkezni, amikor odaértek.
Dr. Taróczy Erika főorvosasszony csinálja a rendelést, hétfő-kedd-péntek 08-14 óra, szerda 14-20 óra.
A tapasztalataim szerint pénteken nagyobb esély van hamar végezni. Elviekben lehet időpontot is kérni, ha jól tudom a 06-1-469-4611 telefonon, 12-13 óra között, de én ezt sose próbáltam még, nem volt rá szükség.
A dokinéni imádja a picurokat, Ronit mindig jól "megbabusgatta"... :wink: :D
andibab

Andi, köszi a sok infot. :D Hát, nem várok péntekig, hétfőn elmegyünk. Remélem, viszonylag hamar végzünk majd.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Henus! Boldog szülinapot kívánok!

Köszönjük az érdeklődést, megvagyunk. Sajnos Dani megbetegedett (láz, takonykór, hasmenés), úgyhogy mostanság elég nehéz napjaink vannak. Persze apa ilyenkor nincs itthon. Én meg annyira aggódom, hogy éjszaka óránként nézegetem Danit, hogy nem ment-e feljebb a láza (mondjuk a pisilés is felkeltene, de az „csak” kb 1,5-2 óránként). Sőt tegnap éjszaka még hűtőfürdőztünk is. Most nincs láza, remélem így is marad, most a kakit kell még normalizálni. Szóval egy kicsit kivagyunk.

Annyi kérdés eszembe jutott, most, hogy már a célegyenesbe tartok. Lehet, hogy butaságoknak tűnnek így a második gyereknél, de én Daninál valamilyen furcsa állapotban voltam, mert nem emlékszem egy csomó mindenre (De lehet, hogy a 3 hét befektetés is közre játszott, hogy ilyen UFO voltam. Ezért is nagyon szurkolok Tüccsnek, hogy minden rendben legyen, és mindenhez legyen sok-sok ereje és kitartása). Szóval akkor kérdezek.

A legfontosabb a szoptatás. Ugye nekem nem indult be a tejem, már tápszerrel jöttünk haza. Mindig szoptattam, de olyan kevés volt, hogy muszáj volt pótolni. Akkor kipróbáltam egy csomó mindent, semmi sem segített. Most az elejétől kezdve próbálok nagyon rákoncentrálni, hátha most jobban sikerül. Már a szülőszobán cicire kell tenni a bébit, ezt tudom, Daninál is így volt. De utána, amikor sír, akkor mindig cicit kell neki adni? Írjátok le légyszi, hogy ti hogyan csináltátok!

A többi kérdésem már nem ilyen fontos, csak azért szeretném tudni:
Amikor bemegyünk szülni, akkor is a recepción kell bejelentkezni?
Minden cumóval a szülőszobára kell menni, ott kell elpakolni, és onnan visszük a szobába? Vagy a kocsiba hagyjuk?
Most mennyi idő után engednek haza?
Szerintetek jó ötlet Danit is behozni látogatni? Nem tudom, hogy mi viseli meg jobban, ha nem lát pár napig, vagy ha nem megyek vele haza. Meg lehet, hogy ott a kisbabák miatt se jó, hogy bejön.
A 6 ágyas szobában lakóktól kérdezem, ha elmentetek a mosdóba, akkor rábíztátok egy szobatársra a gyereket? Ez nagyon gáznak tűnik nekem. Ebből a szempontból szerencsém volt, mert kétágyasban egy tök normális csajjal voltam.

Egyelőre ennyi, de lehet, hogy még bombázlak benneteket okos dolgokkal.:oops:

Mali
Kép
Kép
mali

Mali
Didrinek is volt hőemelkedése: 37,9. Eddig soha nem volt még semmi, csak szívni kellett néha az orrát, ez most nem érintett túl jól. :(
Szopi:
én az elején nagyon-nagyon sokat szoptattam, volt, hogy óránként, két óránként, mikor hogy. És sokáig tartott, volt, hogy egy szopi fél óráig, vagy egy óráig tartott. Én ittam szoptatós teát meg alkoholmentes sört, biztos, ami biztos. :) Nem tudom, hogy attól volt-e tejem, de Hála Istennek volt. A legfontosabb az volt, hogy kialudjam magam és feküdjek eleget, meg igyak és egyek eleget.
Ja, és ha sírt, mindig cicire raktam. Nem tudom, hogy jól tettem-e, de ez volt. :)

A szüléshez a recepción kell bejelentkezni, azt hiszem, de már nem tudom.
Előbb a kórterembe mész, ha jól tudom és csak utána viszed a kis csomagodat és magatokat :) a szülőszobába.
Rendes szülésnél három nap, császárnál ötödik nap kijöhetsz.
Én biztos, bevinném a Didrit, de nem tudom, mi a helyes.
Hatágyasban voltam, rábíztam a gyereket a többiekre, úgyis szinte végig aludt. A szobatársaim nagyon szuperek voltak, úgyhogy nem volt ezzel gond. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Henus, én is szeretnék boldog szülinapot kívánni Neked!

Mali, jobbulást Daninak, Neked pedig kitartást! Nem lehet most könnyű!
Szerintem érdemes cicre tenni a bébit, ha sír (és nem a teli pelus, hideg-meleg, stb. miatt sír), mert a közelséged, illatod, a szívverésed megnyugtatja, meg persze maga a szopizás is. Én csak ajánlani tudom, hogy ha nehezen megy a szopizás, fáj vagy ilyesmi, akkor bátran kérj segítséget a csecsemősöktől, mert szívesen segítenek!!
A többi kérdéshez annyit, hogy ha este kell bemenned, akkor a sürgősségi recepcióra kell menni (ami hátul van, a liftek felé, és egy sárga(?) csík a padlón odavezet.) Az összes cuccot be lehet vinni a szülőszobára, ott van öltöző szekrényekkel, el lehet pakolni.
Nagyon drukkolok, tényleg nemsokára jön a Kismanó!

Katica, remélem nincs komoly gond Anna pöttyeivel. Nem használ az ecsetelés?

Tessza, szerintem tuti bent lehet az apuka a genetikai uh-on (nekem ugyan a Rókusban csinálták annó, de ott is bejöhetett.)
És gratula a pocaklakóhoz!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Mali, jobbulást Daninak!!!Sok erőt és energiát kívánok neked így a vége felé, meg ebben a nehéz helyzetben. Kérdéseidre válaszolva én mindig cicire tettem Annát, ha nyekkent a kórházban. Sokat cicizett, mikor fent volt. (Most is sokat cicizik) A tejtermeléshez azok a legfontosabbak, amiket Piroska írt. Sok pihenés(ami a 2. gyerkőcnél már nem olyan egyértelmű, mint az elsőnél volt. Lesz segítséged?), evés és ivás, na meg minél többször szopik a picúr, annál több tejed lesz.
A recepción kell bejelentkezni. Éjszaka mentünk, van csengő, kijönnek. Sárikánál még az SBO-n kellett, ahogy Szantre írta, egyből oda mentünk most is, de előre küldtek a recepcióra. A lifttel szemben van a liftkezelő szobája, őt kell kihívni, ha éjszaka mentek, és felvisz lifttel.
Viheted a cuccod egyből a szülőszobába, az öltözőben hagyod a nagy pakkod, és onnan viszik át veled az osztályra.
A hat ágyasban rábíztam mindig valakire.
Sárika az első és második nap jött, első nap jól viselte, integetett, mikor hazament. A második nap sírt, hogy nem megyek haza. Harmadik nap nem jött, utána meg már mentünk haza. Én nem bírtam volna ki, ha egyáltalán nem jön be. Így is rengeteget gondoltam rá.

Szantre, két hete elvittük bőrgyógyászhoz, hogy lássa egy bőrgyógyász is, ne csak a háziorvos. Ő azt mondta, hogy az anyai hormonok miatt van, ami még nem ürült ki a szervezetéből. Adott krémet, amivel kenni kellett(antibiotikum is van benne :evil: , ami szerencsére nem nagy mértékben szívódik fel), de még mindig nem sok javulás van. Múlnak el, de mindig jönnek újak. Így két hét után leálltam a kenőccsel, és elviszem az Örsre gyermek bőrgyógyászhoz. Nagyon kíváncsi vagyok, mit fog mondani. Remélem, most már el fog múlni. Kezelés nélkül meg egyre terjed :evil:

A cicimmel meg nem tudom mi lehet, szoptatás alatt elkezdett fájni a mellbimbóm. Mind a kettő, a bal jobban. Semmit nem csinálok másképp, mint eddig, időben, testhelyzetben, technikában. Olvastam a gombás fertőzésekről, annak is lehet ez a tünete. Volt valakinek hasonló tapasztalata? Hétfőn megyek a 6 hetes kontrollra (hét hetesen), megkérdezem a dokitól. (ilyen problémákat ugye a nőgyógyásznak kell megmutatni, nem a háziorvosnak? Tiszta ciki, de nem tudom :oops: )
Szegény Sárának limitáltam a szopi idejét, nagyon nem tetszik neki. Este is olyan hiszti volt elalvásnál, azt hittem, soha nem fog elaludni. Apa meséjén aludt végül el.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Mali,
jobbulást Daninak!!! Neked meg kitartás! A lányok már mindent leírtak, nem tudok én sem hozzátenni semmit, ugyanígy csináltam. Én is azonnal a szülőszobára mentem, vittem mindent. Én 2 pakkot csináltam, 1 nagyot az osztályra,és 1 kicsit a szülőszobára, így a nagyot betettük a szekrénybe, és csak a kicsit vittük be.

Piroska,
megnéztem, és van laktóz a junior tejben is, úgyhoz nektek az sem jó.

Kép
Kép
nircee

Szantre,
elfelejtettem kérdezni, mi van az alvással?

Kép
Kép
nircee

Piroska,
mennyire komoly Didri laktóz-problémája? úgy értem, hogy 2 éves kora után próbálkoztok majd laktóztartalmú ételekkel, vagy már most kerek-perec kijelentette gasztroenterológus, hogy laktóz-érzékeny a csajszi? mert ha ez utóbbi, akkor rengeteg dolgot nem fogyaszthat, amire "csak úgy" kútfőből nem is gondolnának az emberek - pl. csak speciális laktózmentes kenyeret lehet enni, stb... az öcsém egyik volt barátnője szenvedett laktóz- és glutén-intoleranciában, hát az nem volt semmi.... nem irigyeltem a lányt.
remélem, nektek csak az "óvatosság" miatt kellenek laktózmentes cuccok, és nem a betegség miatt!
a gluténnel hogy álltok? azt kap már Didri?
andibab

Andi
nem, annyira nem komoly, csak megelőzés. Most még kicsapja és szerintem két éves kora után minden további nélkül ehet. De még nem merek vele próbálkozni, mert kétszer kicsapta. Minden más rendben, bár múltkor evett valamit, ami kiütötte, szerintem a narancs lehetett.
Nem akar helyrejönni szegénykém, szerintem most is lázas. Mindjárt megmérem neki.

Katica
sok édességet eszel? Mert gombás attól szokott lenni leginkább. Nekem volt, hogy fájt a cicim, kicsit úgy tűnt, mintha amolyan gombás tünetek lettek volna, de azt csináltam, hogy nem ettem egy ideig édességet és elmúlt. Persze, lehet, hogy nem az volt és elmúlt volna magától. Ahogy én tudom, a gomba a cicin olyan, hogy száraz lesz, meg viszket meg ilyenek. De gondolom, ha gomba, akkor máshol is van, nem?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Nircee
Köszi!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jó reggelt!

Lányok! Egy kérdésem lenne...

Holnaptól egy kajafutár cég hozza az ebédünket, mert így anyagilag és időben is jobban jövünk ki. A kérdésem az lenne, ha van köztetek olyan, aki szintén rendeli az ebédet, az a picúrnak is ebből ad enni?
Laura egyáltalán nem válogatós, csak félek, hogy ezekben az ételekben nincs meg az, ami a házilag főzött kajákban. Persze pótoljuk majd sok gyümölccsel, tejtermékkel, és hétvégén én főzök továbbra is. Ha bölcsis lenne, akkor sem házikosztot ebédelne...
Vendég

Pilla
szerintem kóstold meg, milyen a kaja és ha úgy érzed, hogy jó, akkor szerintem adhatsz neki. Nem tudom, én egy helyről rendeltem eddig, ahol jó volt a kaja, a többi nagyon gáz volt, de az csak a belvárosban van. Milyen kajástól rendelsz?

Didri még mindig beteg. :( Most hívtam ki a doki nénit.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Most a TeleTál-at próbáljuk ki. Régebben (amikor Laura még nem volt, illetve pici babus volt) a Food Express-től és a Gastroyal-tól rendeltük. A Food egy idő után nagyon vacak lett, a Gastroyal kicsit jobb volt. Ezt a TeleTál-at nagyon dícsérik, de ha nem jön be, akkor rendelünk máshonnan.

Didrinek jobbulást!
Laura is beteg volt múlt héten, de a homeo elég hamar rendbe hozta. Orrfolyás, fosimosi, köhögés... Lázas szerencsére nem volt, csak egy kis hőemelkedés játszott be.
Vendég

sziasztok!

Roni is beteg, megyünk du-n dokihoz. Már 4. napja taknyol meg rettenetesen köhögni is kezdett, de csak éjszaka.

Pilla,
én annak idején, amikor Bogi volt kicsi, szintén a Foodexpressztől rendeltem, de mivel Boglárka királykisasszonynál válogatósabb némber nem igazán létezik a világon :evil: ezért abba is hagytam. Roni viszont bármit megkajál (még a honvédségi menzáról hozott kaját is :shock: ), és én is épp most tervezem, hogy felújítom a rendelést... minek főzögessek 1.5 személyre? Csak ugyanígy dilemmában vagyok, hogy honnan??
Írd meg majd, mik a tapasztalataid a Teletállal!
andibab

Laura is csak éjszaka köhögött... Oscillokutyafülét adtam Neki, és Stodal szirupot...

Andi, majd megírom, hogy mik a tapasztalatok a TeleTál-al kapcsolatban.
Vendég

Pilla,
nekem az Egészségkonyhát is ajánlották. Őket nem ismered véletlenül?

www.egeszsegkonyha.hu
andibab

Őket nem...

Lányok! Igényelte valaki postai úton a GYES-t?
Vendég

Pilla, mi ha rendelünk, abból mindig eszik Márk is. Mi a PizzaHut-tól rendelünk meg a Mix-R-től, bár csak 5-6 féle kaját szoktunk variálni. Szerintem jók ezek a kaják, nem egészségtelen, ha megválogatod, mit rendelsz a gyereknek.
Az tuti hogy az ovi-bölcsi kaja sokkal rosszabb, hisz ott van egy keret, amin belül meg kell oldani az "ellátmányt", és ott a minőségre már nem mindig tudnak figyelni. (Egy ovónő ismerős elég kiábrándító dolgokat mesélt a múltkor, az ovisok kajáiról. Persze ez is biztos ovi-függő is.) De már egy kicsit elkalandoztam.. :oops:

Nircee, köszi az érdekélődét!
Hát pár napja volt 1-2 jobb éjszakánk, amikor 2-3 órákat is aludt a Törpöm egyhuzamban, de az a jellemzőbb, hogy gyakran ébred. És sajnos a napközbeni 2x1,5 órás alvásról átállt Márk a napi 1x1,5 órára, de eközben is felébred egyszer és úgy kell visszaaltatni. Szóval nem túl rózsás a helyzet...
És ti tudtatok beszélni a férjeddel? Hogy vannak a kispasijaid?

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

sziasztok!
Pilla!
Én úgy igényeltem most is! :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok, bekukkantok, mert rég voltam... megvagyunk, csak ugye tavaszi szünet volt, jöttünk-mentünk, meg a netem is vacakolt sokat mostanában, ma jön a szerelő, ha minden igaz...

Kaja-rendelésen már én is sokat gondolkodtam, lehet, kipróbálom! Nekem az a legnagyobb bajom, hogy általában semmi ötletem, hogy mit főzzek, a család pedig nem segít... ;) Lolo ízlése kb. hetente változik, arra se nagyon tudok építeni... Ráadásul a férjem kap melegétel-utalványt, amit így tudunk a legjobban kihasználni, ha rendelünk... szóval a tapasztalatok engem is érdekelnek!

Pilla: nálunk még nem aktuális a gyes, de a gyed-et, családit postán kapom első pillanattól.

Amúgy nálunk semmi különös, csak elkezdődött a dackorszak: napi 1-2 hiszti menetrendszerűen. Totál hülyeségeken képes behergelni magát, ma pl. egy szál pelusban és bodyban akart elindulni tornázni... ;)
Vendég

Sziasztok!

Jippijájéé! Van netünk! Igaz nem olyan jó, mint a másik volt, vagyis a tv kiosztás nem, de leginkább az a rossz, hogy JimJam nincs, mert azon volt Lelle kedvenc meséje, az Angelina Balerína.

No még sokat nem tudtam visszaolvasni, de bepótolom, így témákhoz sem igen tudok mit mondani.

Pilla, a kaját mi is rendeljük. Kb. két hónapja. Ugyan abból a két okból, idő hiány és takarékosabb. Lelle abból kap, általában én olyat rendelek magamnak, amiről azt hiszem, remélem, hogy ő is belekóstol. Sokszor nem, de néha eszik belőle.
Amióta az új helyen vagyunk, a férjem is hazajár enni, mert csak 10 percre van a munkahelye. Amikor főztem, nagyon sokat kiöntöttünk, anyukám ha itt volt, zsáknyi kaját vitt a kutyáknak.
Ugye minden nap jártunk szinte bevásárolni, akkor már vettem mást is, meg nem lehetett 2.5 személyre főzni, legalábbis én nem tudok, így másnap ment a kukába a maradák. Szóval érezhetően több pénz maradt most is a számlánkon.

Henus, boldog szülinapot!!!

A gépünk az emeleten van, így nehezen jutok ide, mert ha feljövök, akkor Lelle le akar menni és le is megy, akkor lentről hívogat, hogy menjek.
Nagyon nagy kópé már, majd csinálok képeket és rakok is fel.

A férjem egy héteig most Bp-n van, így kettecskén vagyunk, néha félek ebben a házban, mert mindíg olyan hangokat hallok...

Majd még jövök és megpróbálok visszalendülni!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!
Marci tiszta rémálom: 12-től mostanáig aludt, így a legszebb időben nem tudtunk kimenni. Most az előbb ébredt, mondom neki, gyorsan tisztába teszem, aztán felöltözünk, megyünk ki a kertbe, majd ott eszünk banánat meg Kindert, erre visít, és mindenre azt mondja, nem. Ki sem tudtam venni az ágyból, most csendben van, de ha ki akarom venni, visít. Szóval a mai levegőzés elmarad. Pedig még olyan szép az idő!!! :cry: :cry: :cry: Persze, mikor esik az eső, akkor alszik 1 órát. :roll: Simi is belehúzott, ő 1/2 1-től aludt mostanáig, most ébredezik. Megetetem, de Marci nélkül őt sem tudom kivinni, úgyhogy ma bent maradunk. :evil:

Kép
Kép
nircee

Köszi a válaszokat a kajával kapcsolatban.

Verna, nem úgy értem, hogy postán kapom majd a pénzt, hanem úgy, hogy elvileg nem kell bemenni a GYES-t intézni, postán is be lehet küldeni a szükséges papírokat.
Vendég

Szaisztok!

Pilla
Én is postán igényeltem kb. 1 hónapja, de még semmi válasz.

Én is be akartam menni személyesen, de nem jött össze. Nem tudom, hogy úgy gyorsabb lett volna-e vagy sem.

Remélem azért hamarosan küldenek valamit.
Vendég

Köszi Tusi!

Pimpoka, jó újra olvasni Téged! A kajával pont ugyanúgy vagyunk, mint Ti. Apa a boltban eszik, nekem pedig 2 és fél főre kéne főznöm...
Vendég

Lányok,
most már elegem van. Megvettem a Vacak című rajzfilm mindkét részét és nem tudom, kinek adtam kölcsön. Már napok ót próbálom letölteni, vagy megszerezni valami kedvezményes áron, mert azért megint megvenni, hááát....
De lehet, hogy kénytelen leszek. :( Soha többé nem adok kölcsön semmit! :(
Imádom a Vacak-ot és szeretném, ha a Didri is meg tudná majd nézni. Á, mindegy ...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Tiop, köszi Neked is! ;)
Vendég

Sziasztok!

Köszi a maradék köszöntést is! :oops: :lol: :wink:

Mi egész hétvégén el voltunk foglalva. Vendégek jöttek-mentek. Mi mentünk vendégségbe, temetőbe... :? Mától újra fogyikúrázunk... Én is rendelni akarom a kaját...
Eddig amúgy akárhányszor rendeltük Szonja is abból evett. Nagyon szerette... :oops:
Nálunk amúgy az oviban nagyon fini a kaja. És le van nagyon szabályozva hogy hogyan kell kinéznie egy adag ovis gyerek kajájának. Az, hogy ezt hogyan tartják be a különböző intézmények már más tészta... :?

Minden kis betegnek jobbulást! :wink: Szonja is fújja néha az orrát, de nem nevezném náthának.

Pimpoka, jó, hogy visszatértél... :) Várjuk a képeket! :wink:

Katica, milyen szankciókat vezettél be Sárikánál?
Nálunk Szonja már kétszer elaludt cici nélkül úgy, hogy csak feküdtem mellette. Viszont az éjszakai "cumizások" még mindig megvannak. :?

Nem tudom mi lehet a hölggyel, de az utóbbi két-három napban többször bepisilt. VAgy annyira játszott, hogy láttam kell neki, de hiába mondtam menjünk, tiltakozott, és a végén bepisilt. Ez még megismétlődött ma 3x. :roll:

Na most húzok, alvás..
JA! MAli! Én mindig cicire tettem ha nyekkent. Segíti a tejtermelést és segyt egymásra hangolódni. Szerintem. :wink: Egyébként mikor haza jöttünk a kórházból, és eljött még aznap a gyerekorvos ő ezt az egy javaslatot tette csak. :wink: :)

thenus

Köszi Nircee az emailt :D. Még most értem el odaáig. Cseppet fostam magam össze. Szépen koncentrálva kerestem a fehér foltot. De gondoltam, hogy nem kéne megnézni, most, hogy egyedül vagyunk. Szerencsére Lelle nem kelt fel a visításomra :D. Azért jó volt!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Rossz hírrel jövök...

Botika feladta a harcot a betegség ellen...

Nyugodjon Békében! :(
Vendég

Sziasztok!
Pilla!
:( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: szörnyen sajnálom,de valahol talán jobb is így!Szörnyű leírni,de Botikának szerintem ez már megváltás volt!Borzalmas! :cry: :cry:

Tusi!
2 hónap legalább kel az átfutásnak! :wink: Május elején adtam fel a papírokat,hogy júliusban már pénzt kapjak!A papírokat az első pénz utalás után kaptam csak vissza! :wink: :shock:

Bocsi csajok,de nincsen sok időm!Majd jelentkezem!
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Jaj majdnem elfelejtettem Zsaninak tegnap volt az első éjszakája külön szobában!Éjjel 2-kor toporgott át hozzánk cicizni! :lol: Én rosszabbul aludtam mint ő! :? :oops: :lol: Haladunk! :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Istenem!
Szegény Boti, és a szülei...! A szívem szakad meg!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
giga1

Na... Elfogyasztottuk az első ebédünket. Akkora adagot kaptunk (leves, főétel, desszert), hogy ketten nem tudtuk megenni Laurával. Mellékesen a picúrnak nagyon ízlett, folyamatosan mondogatta, hogy fincsi ebédet bácsi autóval (fincsi ebédet hozott a bácsi, autóval). Jól is járt a csaj, mert én nem eszek édességet, úgyhogy övé lett az egész oroszkrém szelet. ;)
Vendég

Sziasztok!

El sem tudom képzelni mennyire rossz lehet most a szüleinek. Botikának már nem. Hihetetlen nehéz lehet feldolgozni a gyermeked halálát...Remélem, sikerülni fog nekik.

Mind a két gyerkőc alszik. Ritka pillanatok egyike. :lol:

Tegnap voltunk a bőrgyógyásznál, Andi, tényleg kedves volt a doktornéni. Adott olajos rázókeveréket a bőrére, kövő hét kedden vissza kell mennünk. A feje is nagyon koszmós volt, hiába olajoztam, meg szedtem le, mindet nem tudtam leszedni, és mindig újra termelődött. A fejére is kapott krémet, egy kezelés 90%-ban lehozta :D

Kiderült a mellbimbó fájdalmam oka is. Sikerült összeszednünk egy kis szájpenészt is :?

Piroska, nem tudtam, hogy az édesség és a gomba között összefüggés van. :shock: Egyébként annyira sok édességet nem eszem. (bár szülés után nagyon kívántam az édeset)Én nem ismerem Vacakot...Ez valahogy kimaradt az életemből.

Henus, nálunk ez nem jön be, hogy melléfekszem, mert akkor cicit is kér. Egy idő után már követeli, majd hiszti, ha nem adok. Szóval vagy cicin alszik el, vagy apával, hogy mesél neki. De az jó hosszú idő, míg kidől a csaj. Ilyenkor én nem vagyok bent, csak arra megyek be, hogy mindketten alszanak. Hogy ki altatott el kit, azt nem tudom :lol: Próbáltam már azt, hogy adok neki cicit, de egy idő után megkérem, hogy engedje el, és csak bújjon hozzá. Néhányszor bevált, de az utóbbi időben alkudozik. "Pici cicit." kicsit később: "Sokat" Az a helyzet, hogy Sárika más technikával szopik, mint Anna. Ha elengedi a cicit, akkor látszik a foga nyoma a bimbóudvaron. És hát ez nem valaami kellemes. De nem tudom neki megmagyarázni, hogy hogyan csinálja. Olyan édes, mikor mondom neki, hogy fáj, akkor megpuszilja, és folytatja tovább. Nem tudom mikor "romlott el" a technikája, valamikor a várandósságom alatt. Mert akkor már csak cumizott rajta. Szóval nem fenékig tejfel a tandem szopi, de Sára még nincs felkészülve lelkileg az elválasztásra.

Megosztok veletek néhány gyerekszáj rovatba illő sztorit:
Örökölt Sárika egy soha nem használt nagyon csinos rózsaszín kis bundát, hozzá illő kalappal. Ráadtam, hogy nézzük meg, jó e rá. Nagyon csini volt benne, illegette magát, ott volt nálunk Dédi is. Megmutatja neki, erre Dédi: Jaj, de csinos, mindjárt eldobom magam. Mire Sárika: Ne dobd el, Babáé! :lol:

Ledobott a földre egy cukorkás papírt, kértem vegye fel, és dobja a wc-ben lévő kis kukába. Erre ő: Anya, vedd fel, dobd a kis kukába! -és kinyitotta nekem a wc ajtót, majd a kukára mutatott.

Mindig rászólunk, ha a kis kését lenyalja vagy a szájába veszi. Reggeli után pakolok el, és szórakozottságomban lenyaltam a lekváros kenő kést :oops: erre rám szól a lányom: Megszúrod magad, Anya!

Pimpoka, jó, hogy újra vagy. :D Várjuk a képeket Lelléről!

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Katica
A vacak nagyon-nagyon aranyos rajzfilm, egy kiskutyáról szól és nyuszikról, akik befogadják. Nincs benne erőszak, igazi gyereknek való rajzfilm, isteni. Én mai napig imádom! :) Van két része: Vacak, a hetedik testvér és a Vacak, az erdő hőse. Nagyon-nagyon aranyos!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Tiop!

Húúú, 2 hónap az átfutás????
Azt hittem 1 hónap alatt elintéződik... :roll:
Én kis naiv.

Na nem baj, decemberben jól fog jönni az a "sok pénz"! :D

Zsófi szerencsére továbbra is jól bírja a hiányomat és lassan én is kezdek hozzászokni az új életünkhöz.

Múlt pénteken volt a kolléganőm búcsúbulija (akinek a helyére jöttem). A cégnek van egy szállója, ott voltunk egy teremben és karaokiztunk. (nem tudom, hogy így kell-e leírni :oops: )
Annyira jól éreztem magam! 2 év otthonlét után olyan jó volt már kicsit kikapcsolódni!
A férjem nem bírta tovább és fél 12-kor már rámtelefonált. Nem volt mérges, de azért kedvesen megtudakolta, hogy mikor megyek már. Pedig előtte mondta, hogy ne siessek, maradjak amíg jól érzem magam. Hát én maradtam :D . Persze miután rámtelefonált hazamentem, akkor már nem tudtam volna maradni.

Persze másnap "bosszúból" kimaradt az egyik haverjával és hajnal fél4-kor jött haza! :D Férfiból van..... :D

Tüccs rég jelentkezett. Majd küldök rá egy SMS-t, remélem minden OK velük!

Szép estét
Márti
Vendég

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne. Aki szed/szedett Cerazette-t, milyen tapasztalatai vannak? Kicsit idegenkedem a gyógyszertől, még soha nem szedtem, de muszáj lenne, mert csak 3-4 év múlva szeretnénk újabb babát.

Tusi, örülök, hogy ennyire jól bírjátok az új megváltozott napirendet :D Tüccsről tudsz valamit?

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?