Sziasztok!
El sem tudom képzelni mennyire rossz lehet most a szüleinek. Botikának már nem. Hihetetlen nehéz lehet feldolgozni a gyermeked halálát...Remélem, sikerülni fog nekik.
Mind a két gyerkőc alszik. Ritka pillanatok egyike.
Tegnap voltunk a bőrgyógyásznál, Andi, tényleg kedves volt a doktornéni. Adott olajos rázókeveréket a bőrére, kövő hét kedden vissza kell mennünk. A feje is nagyon koszmós volt, hiába olajoztam, meg szedtem le, mindet nem tudtam leszedni, és mindig újra termelődött. A fejére is kapott krémet, egy kezelés 90%-ban lehozta
Kiderült a mellbimbó fájdalmam oka is. Sikerült összeszednünk egy kis szájpenészt is
Piroska, nem tudtam, hogy az édesség és a gomba között összefüggés van.
Egyébként annyira sok édességet nem eszem. (bár szülés után nagyon kívántam az édeset)Én nem ismerem Vacakot...Ez valahogy kimaradt az életemből.
Henus, nálunk ez nem jön be, hogy melléfekszem, mert akkor cicit is kér. Egy idő után már követeli, majd hiszti, ha nem adok. Szóval vagy cicin alszik el, vagy apával, hogy mesél neki. De az jó hosszú idő, míg kidől a csaj. Ilyenkor én nem vagyok bent, csak arra megyek be, hogy mindketten alszanak. Hogy ki altatott el kit, azt nem tudom
Próbáltam már azt, hogy adok neki cicit, de egy idő után megkérem, hogy engedje el, és csak bújjon hozzá. Néhányszor bevált, de az utóbbi időben alkudozik. "Pici cicit." kicsit később: "Sokat" Az a helyzet, hogy Sárika más technikával szopik, mint Anna. Ha elengedi a cicit, akkor látszik a foga nyoma a bimbóudvaron. És hát ez nem valaami kellemes. De nem tudom neki megmagyarázni, hogy hogyan csinálja. Olyan édes, mikor mondom neki, hogy fáj, akkor megpuszilja, és folytatja tovább. Nem tudom mikor "romlott el" a technikája, valamikor a várandósságom alatt. Mert akkor már csak cumizott rajta. Szóval nem fenékig tejfel a tandem szopi, de Sára még nincs felkészülve lelkileg az elválasztásra.
Megosztok veletek néhány gyerekszáj rovatba illő sztorit:
Örökölt Sárika egy soha nem használt nagyon csinos rózsaszín kis bundát, hozzá illő kalappal. Ráadtam, hogy nézzük meg, jó e rá. Nagyon csini volt benne, illegette magát, ott volt nálunk Dédi is. Megmutatja neki, erre Dédi: Jaj, de csinos, mindjárt eldobom magam. Mire Sárika: Ne dobd el, Babáé!
Ledobott a földre egy cukorkás papírt, kértem vegye fel, és dobja a wc-ben lévő kis kukába. Erre ő: Anya, vedd fel, dobd a kis kukába! -és kinyitotta nekem a wc ajtót, majd a kukára mutatott.
Mindig rászólunk, ha a kis kését lenyalja vagy a szájába veszi. Reggeli után pakolok el, és szórakozottságomban lenyaltam a lekváros kenő kést
erre rám szól a lányom: Megszúrod magad, Anya!
Pimpoka, jó, hogy újra vagy.
Várjuk a képeket Lelléről!