Sziasztok!
Voltunk tegnap is Józsán egy házat nézni, de elég putris volt, neten nem volt róla kép
Egyik szoba piros, mint a vér!!!!!
, a másik bugyi rózsaszín
Majdnem megkérdeztem hogy a piros szobábát az albérlők festetteék ilyenre(gondoltam c kategóriások
), de mondja anő, hogy nem, ők!
Na gondoltam magamba...
Szóval nehéz találni, és én is azon vagyok felháborodva, hogy mi menjünk el a jó környékről, jó lakásból, egy ilyen kis köcsög miatt????De az is uncsi, hogy naponta szóljunk neki, nem tudom miért nem fogja fel, itt laknak mások is????Legközelebb megmondja neki Tomi, hogy utoljára ment le, ezután a rendőrséget fogja kihívni!Hátha ez meghatja...
Alíz!
Tényleh ügyes Balázska!Menni fog a bilizés, főleg ha ilyen sokat dicséritek
Örülk hogy meggyógyultatok!:)Picurka mocorog sokat?
Lehet Balázska is idegenvezető lesz
Zsu!
Szerintem Edina a 80 ml-t alkalmanként godolta
Emili ennyi idősen alkalmanként 20-40 mlt evett!
80 mlt kb fél évesen evett egyszerre, és annak már nagyon örültem
Igen, nincs hangszigetelés aházbanEz már nem fért bele a huszonmillióba
Zsebi!
Én is szeretem a tesz-veszt, meg a vaterát is, kényelmesen itthonról lehet vásároli, szokszor méga turis cuccoknál is jobb dolgokat!
Szerintem nyugodtan elmehetnél a koncertre, mások is járnak pl. lagziba pocakosan, pedig ott is van hangzavar
Max. Szabika is Nox rajongó lesz
Én is EDA-val szültem, bár szerintem nekem nem sikerült jól eltalálni, mert a varrást nagyon éreztem, és vajúdás közben is csak jobb lett, de azért fájt.Mások meg vigyorognak utána.
Bár nekem 2x szúrtak, elsőre nem találtak el vmit
De a szúrást nem éreztem, kaptam előtte lidocaint is.
Előnye az volt, hogy utána tágultam ki.Előtte nem haladtam semmire, de ha lett volna rendes tágulás, akkor nem biztos hogy kérem, mert szeritem(és ez az ÉN magánvéleményem) a babába is átmegy vmennyi belőle.Bár Emili eleven volt születése után is, de ki tudja, nem e ettől láttam én frusztráltank.Lehet hogy csak a szülés viselte meg.Mind1, ez már úgysem fog kiderülni, de legközelebb is csak akkor fogom kérni, ha nagyon nem haladnak a dolgok, mert én nem szeretem a beavatkozásokat.
És remélem a gátmetszést is megúszom majd.
Meg azért is kértem, mert féltem hogy nagyon kifáradok a végére, és nem lesz erőma kitolásnál, és nehogy ez miatt császár legyen a vége.
Zita!
Rossmann:
Jól tetted, hogy reklamáltál, szeretik hülyének nézni az embert!!
Fülcsi:Emilinek 3 hósan lett fülcsije, addig én kicsinek találtam hozzá, hogy szúrkáljuk, meg hogy egy nagy fém lógjon a pici fülén.Nekem az olyan idegen volt akkor.Pedig eredetileg már a kórházban betetettem vona, de mivel a barátnőm kozmetikus, így ő vele csináltattuk.Emili persze már alefogásnál üvöltött.Nem tudom, hogy ti szúratjátok, vagy lövik majd?Eminek lőtték, és egy pillanat volt, csak rendsen le kellett fogni, ez viselte meg nagyon.Sajnos az egyik el is csúszott, így egy hónap múlva újra kellett lőni, ezért azt ajánlom, hogy nagyon nagyon fogjátok le a fejét!!!!És ne álmában csináljátok, az nagyon rossz nekik, legyen rendesen ébren!És a pocakja se legyen nagyon tele, nehogy kihányja, utána jól fog esni neki, a szopizás
Nem piszkálta utána sem , és azóta sem.
Húú, hozzátápi, az még nektek messze van
Egyébként Rossmannban is szokott akciós lenni, de szerintem ne nagyon vásárolj be belőle, mert van baba aki csak az anyukája főztjét eszi
Elsőnek azzal próbálkozz majd, kb. fél év múlva
Fórum:Lesz benne H&M, Burger King, Libri, Zara,iylesmik.
Kisbútort láttam én is, ilyen van nekünk is, csak más színben, és az asztal nekünk nagyobb egy kicsit.
Ma Emike meg Tomi elmentek a játszóra, addig én megcsináltam a frankfurti levest, meg a reszelt túrós sütit
Fogok még sütni borjú bécsit is sült krumplival, ha ezt megírtam:)
Emike éjjel 5x kelt!!!!
így zombi vagyok.
Lehet a foga, mert este nagyon piszkálta az ínyét a nyelvével, de azóta kelek éjjel, amióta nincs az ágyában a vize, és nekem kell itatni.Azért vettem ki, mert már minden csöpögés mentesnek kikiáltott üveg csöpög!!!
Így átázik a ruhája.Leszoktatni úgy látszik nem lehet az ivásról éjszaka, du. elmegyünk a Kikába, láttam ott egy másik fajtát, azt is kipróbálom, hátha...