Új privát üzeneted érkezett!

andy. nekem azt mondtak, hogy nem vagyok allergias semmire(voltam itt is meg magyarorszagin is), nem is adtak anithisztamint, de igy is allandoan tusszogok. fogalmam sincs, hogy mitol.

kepzeljetek ma mit lattam! egy csaj meg egy pasi 2 GORENYT setaltatott porazon. alig hittem a sajat szememnek! :shock: :shock: :shock:

aida. mi tortent?

lena is regen volt mar erre. meg edoci. remelem jol vannak.

magi. koszi! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

sziasztok.

igény szerinti szopi.
Nekem az első kettővel egyéb okok miatt nem adatott meg csak 2 hósig. a 3-ikkal betegség 16 hetesig de a 4-ikkel egészen igény szerint szopizott és CSAK!! szopizott 7 és fél hóig.
Sokan az igény szerintit úgy veszik hogy óránként tuti rajta lesz a cicin. pedig kb 3 hónapos korra vagy hamarabb beállnak a 2-3 órára ők is.
Én most is ezt fogom csinálni. az tuti

harivera
Budapest XXI. kerület

latom itt delutani szieszta van!

KépKép
KépKép
mush589

Zsebi:
Nyissuk meg a defektes Anyukák topicját! :wink: Detto ezen mentem keresztül, mint te.. Sok ivás, evés, sör, tea, alvás, pihi, homeos szerek.. 6 hónapig bírtuk, én már minden etetés előtt stresszes voltam, hogy egyen rendesen. 2 hetente sztrájkolt, szoptanítot használtam, ennek ellenére 6 hónapig bírtuk, és folyamatos hozzátáplálás kellett.Szar Anyának éreztem magam, mert mindenhol azt hallani és olvasni, hogy minden valamire való nő képes szoptatni, a tápszeres gyerekeknek milyen rossz, és mennyi bajuk lesz. Annám ettől függetlenül bldog, kiegyensúlyozott gyerek, ritkán beteg...
Szóval ezek után elhatároztam, hogy bárki bármit is mondjon, most nem leszek hajlandó Bencével streszelni, aggódni, ha sikerül szoptatnom nagyon boldog leszek, ha mégsem, nem aggódom a tápszer miatt. Aki pedig ezért megszól, próbálja ki 6 hónapig, amit mi csináltunk :wink:

bb:
Tegnap előtt Cora újságot ugyan olvastam, de Corában nem jártam :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági! Én benne vagyok :wink: ! A Bogi születése előtt én is természetesnek vettem, hogy majd fogok tudni szoptatni, egy darab cumisüvegünk sem volt, de azt a 4 hónap stresszt nem kívánom senkinek. Gergő, mivel mint írtam, ott még be sem indult a tejelválasztásom, az első perctől kezdve tápszeres baba volt. Én is féltem attól, amiket hall az ember, hogy gyenge lesz az immunrendszere, állandóan beteg lesz, elhízik, stb. Ennek ellenére borzasztóan kiegyensúlyozott, egészséges, pont arányos testalkatú gyerek lett belőle stressz nélkül. Persze nem azt akarom ezzel mondani, hogy akkor most próbálkozni sem fogok, de nem mindenáron!!!! Ha az első napokban pedig érzem, hogy nem szopik, már a klinikán pótlást fogok neki kérni, mert valószínüleg a 3 naposan történő kiszáradás miatti láz és utána 5 nap antibiotikumkúra jobban megviselte, mintha már az első napokban is kapott volna pótlást (vagy hát itt nem is pótlásról van szó, hanem a fő kajáról).

zsebi_baba

Csaki!
A héten voltam olyan H...akármis cukros vérvételen, amit te is írtál itt
5.9 lett, azt mondták 6.1-ig jó!!! :lol: :lol:
A héten ettem rántott husit krumplipürével és képzeld teljesen jó volt utánna a cukrom!!! 8) :wink:
susy75

BB!
Megy a drukk a keddi vizsgálathoz!

Manna!
Na nekem a kertészkedés (persze max. lájtos söprögetés) viseli meg a derekam. Most is kint voltam 2 órát, persze többször leültem pihizni...

Vera!
Mi újság nálatok? Kiscsaj még jól érzi magát bent, ugye?

Csajok!
Aktuális parával jövök! Így a 35. hét derekán még nem nagyon éreztem keményedést. Talán egyetlen egyszer hetekkel ezelőtt. A keresztcsontom is csak terhelés után fáj, normálisan alszok, nincs előtejem... Ha nem lenne előttem ez a hatalmas lufi, ami gyakran mozog, el sem hinném, hogy pár hét múlva szülök! :shock: Van még valaki így??? Ennyire "tünetmentesen"? :?

Kép
Kép
lbernuska

Szopizás: én nagyon szeretném, ha minél tovább tudnám csak szopiztatni a babát, de kb. két hete azt mondta nekem egy barátnőm, akinek a második gyerkőce 2 hónapos, és sajna hozzá kell táplálnia, hogy most már ő is butaságnak tartja, hogy ezen stresszeljen, ettől még nem rosszabb anyuka, és csak feleslegesen generálna magának plusz egy problémát... Ezért örülni fogok, ha menni fog, de ha nem, hát akkor ez van...

Kép

Kép
gabilany79

Bernuska!
Cseréljünk!!!!!!!!!!! Örül neki ,hogy ilyen jól vagy!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy elötejem nekem sincs, jól alszok, nem fáj a keresztcsontom, nem dagadok... Csak a keményedések vannak! :? :?
susy75

Ibernuska:nahát téged ez aggaszt?tényleg hidd el te mázlista vagy..lennék a helyedben- :lol:

én is az igény szerinti szoptatást fogom alkalmazni....remélem én is sokáig tudom ciciztetni Vivient.

Kép

Kép
nikianya21

berni! egy sors tars! nekem is csak parszor volt kemeyedesem, akkor is csak az ejszaka kozepen. jol alszom, leszamitva a pisiszuneteket, a keresztcsontom se faj, csak a derekam neha, ha sokaig allok. es elotej ugyben is csatlakozom.
szerintem nem vagyunk elkesve! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Aida engem special érdekel mi bánt!Akit nem,az átsiklik majd felette!Hidd el,jobb ha legalább itt kiírod magadból!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

elmosogattam, osszesoportem es felmostam a konyhaban es a furdoszbaban. elfaradtam. mas hazimunkat mar nincs kedvem csinlani. asszem megyek a kacsingato karacsonyi ajandekokhoz. vagy szunditok egyet. apa is alszik.

KépKép
KépKép
mush589

sarmi. szerintem mast is erdekel, csak nem tudja leirni aida, hogy mi tortent.

KépKép
KépKép
mush589

Ja, azért mégis van valami: az ujjaim és a lábaim kicsit dagadnak... :-D Akkor talán mégsincs veszves semmi! :lol:

Megnyugtató, hogy más is jár az én cipőmben. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Halihó!

Aida: mi van? Írd le, hidd el könnyebb lesz utána!

Ibernuska: de jó neked. Én tegnap este éreztem szarul magam. Egy csomószor szurkált ott lent, de reggelre elmúlt!

Sarmi: ma dupla adagot sütöttem a linzeres sütidből. Készülök a hétfőre ezt (is) viszek a kollégáknak.
Rohadtul elfáradtam. Közben anyóséknál kaján voltunk, meg temetőztünk. Még itthon ki kell menjünk, de apa még kandallózik én meg nemrég végeztem a sütizéssel.
Délelőtt itt voltak a festők, jövő szombaton jönnek. Hurrá! Azt hittem csak később tudnak. Így azért lesz időm babaruhát mosni, pakolászni a szobáját.......................
Vendég

Berni, nekem dettó, talán 1x volt keményedés de egyébként semmi.
Nem fáj most még a derekam sem, nem dagadok, nem vagyok rosszul, és egész jol alszom, kivéve a pisiszüneteket..

Hetekkel ezelőtt fájt a szemérem csontom, az is elmult pár nap alatt, azóta sincs semmi. :D

Szerintem a hasam sem olyan nagy... :shock: Mocorgás van, nálam inkább este felé, de ha délelőtt pihizek, akkor van hogy akkor is.... :shock:

Előtejet 1x mintha éreztem volna, de lehet az nem is az volt, szóval csatlakozom a csapathoz :D

Aida, engem is érdekel, minden rendi?

Susy, nekem is jonak tűnik a cukrom, tegnap este vacsizni voltunk, és ettem levest desszertet, főételt, es egy óra múlva 6.1 volt a cukrom...most akkor hogy van ez? :shock:

Kép
Kép
zsiraf8

Röff!

Megjöttünk.

Csak gyorsan egy-két dolog.

Igény szerinti szoptatás: Naná, hogy egyéni, és naná, hogy az alapelvek betartása mellett is felmerülhetnek gondok. Mint ahogy Zsebi is írta. Az a fontos, hogy mindent megytegyen az ember, ami tőle telhető. A hormonális dolgokat nehéz befolyásolni.

Andi!
[quote]n írta:ekem aszonták a nagyokosok, h az mind1 mire vagy allergiás a lényeg a hisztaminérzékenység

Hogy a fenébe ne lenne fontos, hoigy mire vagyok allergiás! Ha megtudom és el is tudom kerülni, akkor meg van oldva a dolog. Minek szedjen az ember feleslegesen antihisztamint? Az más kérdés, ha nem találják, és olyan erős és kínzó tüneteket okoz, hogy másképp nem megy.
Az érdekelne, hogy mit értesz "hisztaminérzékenységen".

Kép
zölddisznó

Berni: nálam is hasonló a helyzet... bár, pár napja "szokik lenni" ilyen mensi szerű görcs, ha sokat ülök kocsiban vagy kicsit megerőltetem magam. De néha (főleg reggel) azért le kell néznem, hogy tuti legyen, hogy van ott valaki :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Ibernuska: :D :D Pár órája végeztem a kertben a levelekkel, olyan szép idő volt...persze majd leszakad a derekam... :shock: olyan hülye vagyok, hogy a csakazértismegcsinálommal nem tudok leállni.

Ja és nekem sem szokott keményedés, jósló fájás jelentkezni. Egyszersemsoha. A szeméremcsontom az azé fáj!

manna
mannababoca

Köszönöm az érdeklődő szavakat, nagyon jól esik.

Azonban azért nem írtam a dologról többet, mert múltkor megígértem a páromnak, hogy nem beszélem itt ki, mivel ez rosszul esik neki. És engem még érdekel mi esik rosszul a másiknak.. :roll:

Amúgy megvagyok, jól vagyok, ma sokat jósolgattam, mondjuk éjszaka is, dehát így a 32. hét végén már nem olyan ijesztő. 8)

A legújabb, hogy párom kérlel, hogy holnap menjünk ki anyóshoz egész napra, mert az anyuja ma erre kérte. :( Nem tudom hiányzik-e nekem ez most. Páromnak nem tetszik az ötlet, hogy ő megy én maradok. :( Mit gondoltok? Fogjam a notebookom és menjek ki aztán vonuljak el ott egy szobába netezgetni? Az esetleges rossz megjegyzéseket meg ugye egyik fülemen be, másikon ki!?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Hú de rosszul voltam az előbb... Dani beköltözött a bordáim alá, és azt hittem kiszakít... alig kaptam levegőt... az uram felhúzott a kanapéról, kicsit járkáltam, most úgy ahogy jobb...

Vera nem semmi pocak... alig van már pár napod hátra!!!! De jó!

Berni jó neked... nem panaszkodom, mert ez ezzel jár, de én még éjszaka is érzem, ahogy befeszít a gyomromnál is... amikor felkelek pisilni, alig bírok elindulni, annyira elgéberedek...

Aida jelentkezz!!!!

Szoptatás: én nagyon remélem, hogy fog működni a dolog!!!!

Ja egy kérdés: a magnéziumot meddig lehet szedni? Mert valahol azt hallottam, hogy a 36. héttől, már leállítják róla a kismamákat. De mit csináljak akkor, ha mondjuk bekeményedek?

Kép

Kép
dcili81

Aida úgy szeretném ha renbe jönne a viszony az anyóssal!Menj ki te is hozzá,és engedd el a füled melett a megjegyzéseit!Próbáld meg!Hátha... :roll:
mai(33+6)képem:
Kép
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

na nem igy akartam... :lol:
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zsiráf!
Az tényleg jó érték! èn se értem! Bár ha én levest eszek valami föétellel, desszert nélkül általában nekem is jó! :lol: Akkor ezek szerint már méred magadnak rendszeresen?

Aida!
Megkaptad a mélemet?

Cili!
Èn is azt hallottam, hogy 36. hétig javasolják. De ha nem szedsz extra nagy adagot, akkor az nem fogja vissza az igazi fájásokat! (szerintem) :oops:

Na lassan én is rakok aktuális pocakfotót! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susy75 2008.11.01 19:05-kor.
susy75

Sarmon akkor ezek szerint jobban vagy? De jó! Szép pocak!!

Kép

Kép
dcili81

Vera!
Brutális méretű poci!!! :-D

Sarmi!
A te pocakod se semmi! :-D

Manna!
Én is így voltam ma a kerttel (meg általában mindig minden mással is): csakazértismegcsinálom! :-D Én azért kiraktam egy kerti széket és párszor leültem pihizni. :-D

Cili!
Ilyen éjszaka befeszítősdi nálam is van. De én ezt nem élem meg túl rosszul. Gondolom, ha fekszem, nagyobb a hely, így jobban ki tud nyújtózkodni a kiscsaj és bepakolja lábait a bordáim alá. És ha ilyenkor éjjel felkelek pisilni, felülök az ágyban, na az télleg durva érzés... :-D

A magnéziumot én is úgy tudom, hogy 36. héttől állítják le. Ha keményedés van, gondolom pihi és tűrés. Más nem nagyon marad...

Aida!
Gondolom a mai megaláztatásodnak, amiről nem írsz, ismét köze van szeretett párodhoz, anyósodhoz. Akkor meg mi a fenének mennél ki hozzá egy egész napra? Hogy egyenesben is tudjon bántani, ne csak közvetett úton??? Te tudod, de én tuti inkább a nyugis magányt választanám...

Kép
Kép
lbernuska

Aida! Szerintem menjél anyóshoz, ha a párod szeretné! És minden megjegyzést engedj el a füled mellett!

Vera! Nem semmi méret! Mekkorára saccolják a lánykád?
Sarmi! A tied se semmi!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

jelentem felebredtem. az alvas gyozott. oly nagyon, hogy tony vette le rolam a szemuveget. :lol: :lol:

vera. szep nagy poco.

sarmi. nekem is kb ekkora a pocakom! utolertel! :wink: :lol:

aida.irtam iwiwen. amugy meg nem arrol volt szo, hogy minden banto megjegyzes egyik fuleden be masikon ki? :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.11.01 19:46-kor.

KépKép
KépKép
mush589

lanyok, aki tud tegyen fel pocak fotot holnap. mar olyan regen tettunk fel. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

elkezdodtek a tuzijatekok!Jaaaj! most kb masfel-ket hetig minden este ez lesz.

KépKép
KépKép
mush589

Mush: íme a bocipoci! :lol: :lol: Hozzáteszem most vacsiztam be, délben meg töltött káposztát ettem! :lol: :lol:
Kép Pocak
Vendég

Aida: szerintem is menj el anyósodhoz. Én sem akartam, de elmentem ma. Kaptam én is bántó dolgokat, de úgy döntöttem, hogy az egyiken be a másikon ki taktikát alkalmazom. Jó képeket vágtam a dolgokhoz és csakazértis. Szerintem már siralmas volt a bájvigyor az arcomon!!! :lol: :lol: De azt hiszem én nyertem!
Vendég

boci. nagyon szep a pocid. olyan kis formas.
tenyleg a vegen beolvastal a disznovagas miatt?

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Sütöttem muffint, nyammmmmm.

Most megyek barátokhoz borozgatni, egyre jobban várom Domit.... :D :D :D

Kimostátok a textil pelusokat meg az ágyneműt, vagy várjunk még?

manna
mannababoca

Szép pocik! :lol: :lol:

Bocika!
Töltött kápit eszek már három napja!!! 8) Anyu csinálta, és olyan fini!!!!!!!!!!!

Manna!
Mi pont a héten mostuk és vasaltuk ki! :wink: A fejvédö és baldachin is ki van már mosva! Àgynemü egyenlöre úgyse lesz. :D
susy75

Aida: ha biztos lenne, hogy a párod 100%-ig melletted áll, akkor a helyedben bátran elmennék az anyóshoz.

Manna: én jövő héttől kezdek nekiállni bárminek, ami a babával és a mosással kapcsolatos (a ruhákat is beleértve) :) :oops: mondjuk ágynemű nincs, mert vettem két mintás mosható takarót... úgy voltam vele, hogy ha gáz van, úgysem csak az ágynemű lesz szottyos. Vagy rosszul gondolom :roll: ?

Apa csinált pocifotót, de nekem nem tetszik, majd holnap megismételtetem vele (most már nincs kedvem pózolni :oops: :lol: )
De a tieitek nagyon csinik :D

A mai nap története, muszáj elmesélnem. Lehet, hogy leírva nem olyan vicces, de mi jót röhögtünk rajta, ahogy elképzeltük...
Apával mentünk kocsival A-ból B-be, és még mindig az volt a téma, hogy mennyire zavarhatja kicsikristófot a mozi (hiába, ha egy témára rákapunk, azt alaposan kivesézzük :D). Apa véleménye az volt, hogy azért fog végig mocorogni, mert zavarja a dübörgés. Erre én azt mondtam, hogy honnan tudja, hogy a baba mennyire hallja odabent tompítottan a dolgokat. És azt hoztam fel példának, hogy ha víz alá merülünk, hozzánk sem jut el sok minden a külvilág zajaiból. Erre apa közölte, hogy jó, de moziban még sosem voltam víz alatt, úgyhogy nem tudhatom, abból mennyit hallanék. Viszont támadt egy ötlete: ha hazaérünk én bedugom a fejem egy vödör vízbe, ő meg csutkára tekeri a házimozit... :lol: Na, ezen a kísérleten elvidultunk egy darabig...

Kép

Kép
gabilany79

gaby. szerintem nyugodtan menjetek moziba!!! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Pont ma vasaltam ki a 20 pelust (azt utáltam mindig is a legjobban vasalni), és bezacskózva eltettem a szekrénybe, 3-at pedig a kórházi csomagba :)

Babaszobánk készen, feltettük a tapétát, majd teszek fel képet ról, de persze megit lemerült a fényképezőben az LM...

Kép
Kép
Kép
mágnes

mush: szerintem is az lesz... :D

Na, elteszem magam holnapra, olvasok még kicsit... Mindenkinek nyugis, jótalvós éjszakát!

Kép

Kép
gabilany79

apa elment vacsorazni a barataival. nekem nem volt kedvem. azt mondta 8-9 korul itthon lesz. csak azt nem mondta, hogy ma este vagy holnap reggel :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
KépKép
mush589

nalunk meg semmi sincs kimosva kivasalva a babanak. majd ket het mulva neki allok.

irtam par hete hogy kifizetik a tuloraimat. hat marha sokra mentem vele. 17 tul oram volt, 8.5 fontot fizetnek orankent. ez 144.5 fontra jon ki bruttoban. na ebbol nettoban mindossze 50 fontot kaptam meg. az meg a minimal bernel is keveseb orankent!!megut a guta!!!!!! :evil: :evil: :evil: ami most felgyult en kiveszem, nekem ne fizessek ki az tuti.

na megyek eszek valamit, mert del ota nem ettem. elfelejtettem...

KépKép
KépKép
mush589

Van még valaki ébren?
Én olyan jót aludtam 6 óra óta, hogy ihajj!

Kép
zölddisznó

Zöldi én még ébren vagyok. :D Egészen mostanáig. :)
Jóéjt mindenkinek!

Mush, köszönöm. Visszaírtam.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Én ébren, nézem a korit a eurosporton...
mannababoca

na ki nem tud aludni?!
tony rokakomazott es teljesen kiverte az almot a szemembol. :roll:

KépKép
KépKép
mush589

Jó reggelt Csajok!
Ismét egy átlagosnak mondható éjszaka után vagyok. Aludtam 8 órát 2 pisi szünettel.

Bocika!
Nagyon formás a pocid!!!

Manna!
Én már mindent kimostam, vasaltam. Na, a 30 db textilpelus vasalása eléggé megviselt! Főleg úgy, hogy egyetlen házimunka van, amit ki nem állhatok és ez a vasalás. :evil: Aztán mindent szépen elpakoltam a helyére, így nem aggódom, hogy porosodna. Az ágyruhát is kimostam és felhúztam egyet, a kiságyból már csak Zsófi hiányzik. :-D Aztán letakartam egy lepedővel.

Gabi!
Ez a vödör vizes teszt tényleg elég jó! :lol: :lol: Mi is készülünk jövő héten moziba (szerintem egy időre ez lesz az utolsó :-D) és Apa egy nem túl csendes filmet választott. Mondtam is, hogy viszek egy kispárnát hangtompításnak. :-D

Mush!
Tonyék akkor tényleg jót vacsoráztak... Lehet jobban jártál volna, ha elmész vele.

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok Lányok!

Látom már nincs sok hátra a babák érkezéséig! Drukk, hogy Mindenkinek rendben menjenek a dolgok!

Isarenikő! Mi egy kerületben lakunk!

További Kellemes babavárást Nektek!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?