Aida: ha biztos lenne, hogy a párod 100%-ig melletted áll, akkor a helyedben bátran elmennék az anyóshoz.
Manna: én jövő héttől kezdek nekiállni bárminek, ami a babával és a mosással kapcsolatos (a ruhákat is beleértve)
mondjuk ágynemű nincs, mert vettem két mintás mosható takarót... úgy voltam vele, hogy ha gáz van, úgysem csak az ágynemű lesz szottyos. Vagy rosszul gondolom
?
Apa csinált pocifotót, de nekem nem tetszik, majd holnap megismételtetem vele (most már nincs kedvem pózolni
)
De a tieitek nagyon csinik
A mai nap története, muszáj elmesélnem. Lehet, hogy leírva nem olyan vicces, de mi jót röhögtünk rajta, ahogy elképzeltük...
Apával mentünk kocsival A-ból B-be, és még mindig az volt a téma, hogy mennyire zavarhatja kicsikristófot a mozi (hiába, ha egy témára rákapunk, azt alaposan kivesézzük
). Apa véleménye az volt, hogy azért fog végig mocorogni, mert zavarja a dübörgés. Erre én azt mondtam, hogy honnan tudja, hogy a baba mennyire hallja odabent tompítottan a dolgokat. És azt hoztam fel példának, hogy ha víz alá merülünk, hozzánk sem jut el sok minden a külvilág zajaiból. Erre apa közölte, hogy jó, de moziban még sosem voltam víz alatt, úgyhogy nem tudhatom, abból mennyit hallanék. Viszont támadt egy ötlete: ha hazaérünk én bedugom a fejem egy vödör vízbe, ő meg csutkára tekeri a házimozit...
Na, ezen a kísérleten elvidultunk egy darabig...