Kisanya köszi a verset, nagyoon szép.. Tényleg a jegenyefa az egyik kedvenc fám, mert olyan szép magas és egyenes tartású.. és erős..
Ja, es ist typisch.. hogy Te is akarsz valami "véletlen módon" vagy, "okot keresve" találkozni Pieterrel.. Annyira, de annyira typisch, hogy már nem is lehet más csak vicces.. és ez azért van, mert nem vagy meggyőződve, hogy a döntésed jó, hogy kételkedsz abban, hogy jól döntöttél e, hogy remélni akarod, hogy mégis van folytatás, mert blalabablala.... és a találkozástól azt reméled, hogy vagy megerősít, vagy eltántorít a döntésedben.. és a pillanatnyi hangulatotoktól fog függeni a végkimenetel és az lehet bármi.. Egyébként lehet, hogy Pieter is remélte, hogy "véletlen" összefuttok, meg stb.. kemény érzelmi játszmák ezek, lehet húzni mint a rétes tésztát végtelen időkig. Egyébként nem értem, hogy miért aggodsz érte? Ő aggodik érted? Te két gyereket nevelsz egyedül, tanulsz, építed a jövődet.. őt érdekli, hogy mi van veled?? ha igen, akkor ne ilyen kétértelmű énekekkel mint egy éjjeli tolvaj lopakodjon, hanem vegye fel a telefont és kérdezze meg, hogy mi van veled és segíthet e?? brrrr....Uff beszéltem
Tudod Kisanya, nem hiszem, hogy csak úgy ki lehet egy magzattal sétálni a kórházból.. Ne feledd, hogy azért vannak jogi következményei is.. pl.. ha úgy viszed el, hogy nincs nyilvántartva, számon kérhetik rajtad, hogy valamit te tettél és azért léptél le.. Egyébként joga lenne minden anyának eltemetni, ha akrja és megkapni, persze a megfelelő jogi procedurával együtt..
Utálom a Valentin Napot- minden alkalommal mondom a férjemnek, hogy nehogy megprobáljon szívecskét, virágot, vagy bármit is venni ezen a napon.. Ennél már csak a Hallowen-t utálom. Már egy hete az egész városban beöltözött felnőttek és gyerekek mászkálnak, kopogtatnak cukorkájért.. na elkergetem az összeset.. az egész a mai napon kulminált a tetőfokra, amikor a boltban az eladó is ördögnek van beöltözve, Picur tátott szájjal nézte, hogy bolond ez az ember?? hihhih
Szeretnék otthon lenni és a temetőben sétálni a szeretteimet végiglátogatva
Ma nincs jó napom..