Új privát üzeneted érkezett!

Ketten voltak mellettem Andris születésénél: a dúlám, és egy több-mint ismerős-de-keveseb-mint-barátnő leányzó. Ez a lány utólag elmesélte nekem, hogy ők ketten fél órát egyedül voltak a kisfiammal, tehát nyugodtan kisétálhattak volna vele a kórházból. Hiszen én ezt szerettem volna: eltemetni a kisbabámat. A leányzó viszont nem merte elvinni Andrist, mert ő ebben a kórházban volt gyakornok, és féltette a helyét. A dúlám viszont??? Nem értettem, és mélységesen megdöbbentett, amikor ezt a részletet megtudtam, hogy miért, vajon miért nem fogta meg a fiamat és vitte el? Ahogy bármelyik embert megilletné a temetés, az én gyerekemet is... Miért félt a dúlám, vagy mi miatt nem tette meg, hiszen ő egy 54 éves, érett, önálló, intelligens nő!

De most, hogy találkoztunk este, megértettem. Neki volt egy abortusza 30 évvel ezelőtt, amit még nem rendezett le magában. Ott ült a kórházi váróteremben a kisfiammal az ölében, és már ahhoz is sokáig kellett gyűjtögetnie az erejét, hogy felemelje róla a papírvattát, amivel betakarták. Amikor végre megtette, akkor szembesült azzal a csodával, hogy mennyire ember egy kicsi magzat is. És hogy mekkora hibát követett el, amikor a saját gyermeke életét - bár kényszerből, de - kioltatta. Ezekben a szövevényekben volt ő fogva tartva, és nem fordult meg a fejében, hogy akár teljesíthetné az én kérésemet is. Azt mondta, hatalmas tanítás volt ez neki.

Ahogy elmesélte, mind a ketten sírtunk. Mindegyikünknek fájat a maga gyermeke elvesztése, meg sajnáltuk egymást is. Aztán meg mosolyogtunk: "Ki vigasztal kit?"

Megértettem, és most már nem haragszom rá.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Boboka, Tünci!

Igen, engem is zavar ez a kuszaság a dalszövegben, meg a "k#rva" a dalban, meg úgy érzem, inkább én mondhatnám Pieternek, mint ő nekem, magyarul nem tudom mire vélni. És az is olyan izé, hogy besurrant, nem?

És ti hogy vagytok ma, lányok?

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Tünci megy privi az adataimat illetően :wink: . neked is akartam emailt írni, de nem jutottam oda még, de menni fog.

Kisanya amit Tünci írt neked Piterről ugyanazt fejtegettem én is hosszabban.. Felkavar, jelez, de semmi komolyabb. Ha ugrasz rá, akkor folytatódik ugyanott, ahol abba hagytátok,de a felelősség a tied lesz, hiszen ő semmit nem ígért, tett stb.. Az éneket pedig nem is értem... mit akart ezzel? nekem az ének ellentmondásos..kissé olyan Pieter önmaga.. És még lesz egy pár ilyen probálkozás.. Tipikus..

Kép
leda2002

Leda, typisch? Ez volt a tesóm "kedvenc" szava németből (utálta a németet!). Mikor rájött az ötperc, nem bírta abbahagyni, hogy azt mondogassa: "Tűpiss! Tűpiss! Tűpiss, de undorító!"

Ennél már csak a Kullit utálta jobban. :D :D :D

A viccet félretéve: az a furcsa, hogy én is gondoltam hasonlóra, mint Pieter. Mármint nem félig titkos és kétes értelmű üzenetek küldésére, hanem arra, hogy a maradék cuccát, ami nálam van, visszavigyem neki. Már csak azért is akartam, mert régebben elhatároztam, hogy majd november 1-én vagy 2-án kimegyek abba a faluba a temetőbe is, ahol ő él. Elvégre oda is tartozott a kisfiam valamennyire... És azt találtam ki, temető előtt vagy után beadom Pieternek a cuccát. Mellesleg megkérdezem, hogy van. Engem tényleg érdekel, hogy van. Úgy érzem, nem hagyhatom csak úgy, ebek harmincadjára.

Először (mikor búcsút mondtunk egymásnak) totál biztos voltam benne, hogy nem megyek ki a hétvégén, temető ide vagy oda. Később meg voltam győződve róla, hogy kimegyek, és meglátogatom. Most pedig megint csak nem tudom.

:?: :?: :?:

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Boboka orchidea?

Jegenyefa, babarózsa, ezek gyönyörűek............!!! De szépeket választottatok, lányok! :) :) :)

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Lédának!

Weöres Sándor: Mi volnék?

Tűzben fa parazsa volnék,
Vízben puha moha volnék,
Szélben jegenyefa volnék,
Földön apám fia volnék.

Kép
kisanyácska

Tüncinek!

Kép
kisanyácska

Kisanyácska ez nagyon nehéz..pontosan értem, hogy mit gondolsz és mennyire nehéz,de ugyanazt gondolom, amit leírtam..egyébként biztos voltam, hogy Te is gondolkodsz vaalmin, ami miatt találkozhatnátok kicsit..pont erre gondoltam(ottmaradt cuccok)..viszont ha találkoztok Te is pontosan tudod mi fog történni...de tapasztalatból tudom, hogy azi lyen találkozás lehet segyt távolodni...csa kelőre nem lehet tudni ,hogyan sül el..

A dúlával kapcsolatban:szerintem a társadalmi beállítottság miatt sem merte,vagy gondolta..nekem sem jutott eszembe,hogy lehetne ezt is..Mert ugyan mit tettek volna, ha hazaviszed?
Semmit sem tehettek volna..és mégsem..mert nem "úgy szokták"
Ez is olyasmi, mint a múltkori téma a nemi szerepekről..elvárás-megfelelés... :cry:

sajnálom, hogy úgy történt.

KépKépKép
tünci28

Köszi, Tünci... Jólesik nagyon.

:cry: :) :cry:

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Elpályázok egy kicsit, csajok, gyereket altatni. Remélem, még lesztek később is, ha mentek aludni, akkor szép álmokat!
kisanyácska

Lányok, ha nem baj most elmegyek lefeküdni, hosszú volt a mai nap, a hét, eléggé elfáradtam...

Holnap, ahogy felkeltem jövök :lol: :lol:

Kisanyácska, szerintem Pietert nem igazán lehet megfejteni, lehet, hogy ezért is érdekes, valamilyen szinten kihívás számodra. Csak vigyázz nagyon a kis lelkedre.

Nagyon jó ötlet a kövirózsa Andrisodnak :wink:

Szép jó éccakát kívánok mindenkinek

:wink: 8)

A találka helyhez még annyit, hogy nagyon jó a konyhájuk is szerintem, meg persze lehet kapucsínózni, kávézni is:)

Már nagyon várom a 15-ét :wink:
Vendég

Boboka,jó éjt!

Holnap jelentkezzünk mind, jó?

Kisanyácska,én még leszek egy kicsit,várok hátha töbiek is jelentkeznek...

Leda!

Holnap leírom, amit kiokoskodtam,Te meg megmondod, ha melléfogtam??? :lol:
tünci28

Kisanya köszi a verset, nagyoon szép.. Tényleg a jegenyefa az egyik kedvenc fám, mert olyan szép magas és egyenes tartású.. és erős..

Ja, es ist typisch.. hogy Te is akarsz valami "véletlen módon" vagy, "okot keresve" találkozni Pieterrel.. Annyira, de annyira typisch, hogy már nem is lehet más csak vicces.. és ez azért van, mert nem vagy meggyőződve, hogy a döntésed jó, hogy kételkedsz abban, hogy jól döntöttél e, hogy remélni akarod, hogy mégis van folytatás, mert blalabablala.... és a találkozástól azt reméled, hogy vagy megerősít, vagy eltántorít a döntésedben.. és a pillanatnyi hangulatotoktól fog függeni a végkimenetel és az lehet bármi.. Egyébként lehet, hogy Pieter is remélte, hogy "véletlen" összefuttok, meg stb.. kemény érzelmi játszmák ezek, lehet húzni mint a rétes tésztát végtelen időkig. Egyébként nem értem, hogy miért aggodsz érte? Ő aggodik érted? Te két gyereket nevelsz egyedül, tanulsz, építed a jövődet.. őt érdekli, hogy mi van veled?? ha igen, akkor ne ilyen kétértelmű énekekkel mint egy éjjeli tolvaj lopakodjon, hanem vegye fel a telefont és kérdezze meg, hogy mi van veled és segíthet e?? brrrr....Uff beszéltem :)

Tudod Kisanya, nem hiszem, hogy csak úgy ki lehet egy magzattal sétálni a kórházból.. Ne feledd, hogy azért vannak jogi következményei is.. pl.. ha úgy viszed el, hogy nincs nyilvántartva, számon kérhetik rajtad, hogy valamit te tettél és azért léptél le.. Egyébként joga lenne minden anyának eltemetni, ha akrja és megkapni, persze a megfelelő jogi procedurával együtt..

Utálom a Valentin Napot- minden alkalommal mondom a férjemnek, hogy nehogy megprobáljon szívecskét, virágot, vagy bármit is venni ezen a napon.. Ennél már csak a Hallowen-t utálom. Már egy hete az egész városban beöltözött felnőttek és gyerekek mászkálnak, kopogtatnak cukorkájért.. na elkergetem az összeset.. az egész a mai napon kulminált a tetőfokra, amikor a boltban az eladó is ördögnek van beöltözve, Picur tátott szájjal nézte, hogy bolond ez az ember?? hihhih

Szeretnék otthon lenni és a temetőben sétálni a szeretteimet végiglátogatva :( Ma nincs jó napom..

Kép
leda2002

Tünci ok, várom.. majd mindképpen jelzek, hogy mi igaz és mi nem :)

Kép
leda2002

Tünci, Kisanya.. nagyoon szép virágokat választottatok.. Nekem gyerekkoromban a babarózsa volt a kedvencem..Tele volt nagymamám kertje vele, alig vártam, hogy nyíljanak..

Majd ugye beszámoltok nekem a 15ről?? Kérlek....

Kép
leda2002

Várd a Csodát,
álmodozz róla,
engedd megszületni
MAGADBAN!
Tudd!Valami jó jön,
s megtalálja
Hozzád az utat...
tünci28

Leda!

Ez az uff,beszéltem le van védve???
Ha nincs használnám... :lol:

Nagyon nehéz ez is Kisanya és sajnos ezt sem élheti meg helyetted senki..De igyekezz nem venni több terhet a szívedre.

KÉpzeljétek én a babarózsával azt szoktam csinálni(jaj, most gondolom, hogy ez lehet valamiféle fétis... :oops: ),hogy odamegyek hozzá és megsimogatom az arcommal..mindig ezt csinálom,nem letépem és azzal az arcom, hanem fordítva..nem bántom.. :)

Ezt a haloween dolgot nem is értem mért csinálják..bár a valentint se..
de mindenszenteket szeretem.Olyan mintha különleges gonddal öltöztetnék ünneplőbe a szeretteink emlékét..

Persze, hogy lesz részletes beszámoló..majd írunk mind és akkor meglesz minden szemszögből!

KépKépKép
tünci28

Uff, használhatod Tünci :), én is loptam az olvasmányokból.. Mindig is szerettem gyerekkoromban az indián történetekből.. ki gondolta, hogy egyszer.. :).. ja ha érdekel küldhetek egy képet, ahol beöltözve tanítottak táncolni "úgy"..

A babarózsában az tetszett, hogy néha úgy elbújtak és bokorban kellett keresni és annyira örültem, ha mélyebbre mentem találtam egy virító rózsát.

Én is szeretem Mindenszenteket, szomorú és mégis szép és fenséges nap! .Ünneplőbe öltöznek az emberek, a temető, a sírok és emlékezik mindenki.. Nagyon hiányzik, nekem is vannak közeli hozzátartozóim.. jó lenne elmenni és virágot vinni, kicsit elmélyülni az emlékekben..
Sok beszámoló mindenki szemszögéből!! Hurrá

Kép
leda2002

Leda!

Igen, szeretnék képet,ha tudod akkor a privát mailben,jó?MÁr tele a fiókom,meg a mentett is.Valamelyik nap össze kell rendeznem, mert nem akarok megválni egyiktől sem.

Azt hiszem Betti már nem jön...Remélem kapott virágot, amit szeretett volna Franciskának.

Melcsike is jól legyen holnap!

Ma már sírtam egy nagyot a Kicsikémnél,nem tudom holnap hogyan lesz.Vittem én is szép színes csokrot neki és a szép időben még gyönyörűek az árvácskák is.

KépKépKép
tünci28

Tünci sírj amennyit tudsz és engedd meg a csapot a könnyeidnek.. sajnos, csak az emlékezés maradt meg azokról, akiket szerettünk, és elmentek.. nehéz nagyoon, de nem tudunk változtatni semmit, csak megtanulni együtt élni az emlékekkel.. Violárol te is tudsz emlékezni, a várandoságról, a várakozásról, a születéséről, és a pár napról amit veletek tölthetett.. Ez is egy áldás, hogy ha csak ennyit is, de tudta, hogy nagyon de nagyon szeretitek és várjátok.. Anyává tett és ez nagyon nagy dolog..

Kép
leda2002

Tiszta szívből hálás vagyok neki, hogy bármennyit is kaptunk vele!
Megtanulom majd talán idővel az emlékekből kivenni a fájdalmat, s csak a szeretetet érezni...szeretném, ha így lehetne..
mert gyönyörű-édes-ártatlan-tökéletes gyermek..megismételhetetlen.. :cry:

most megyek..viszlát holnapig..

KépKépKép
tünci28

Lányok! Ne utáljátok február 14-ét! Az lenne Andris szülinapja. Nem a számított, mert az február elején lett volna, hanem az "igazi": az én gyerekeim olyan kényelmesek, hogy 5-14 napot rá szoktak húzni a 40 hétre. (Kivéve ezt a kis tökmagot... :cry: :cry: :cry: ) De ha élve született volna... talán február 14-én jött volna. És mi azt fogjuk majd megtartani, mint az ő napját. Meg persze november 30-át is, mint a neve napját.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Pontosan így van, Tünci! Gyönyörű, édes, ártatlan, tökéletes és megismételhetetlen volt a kislányotok... Drága kis Viola...

Jó éjt, Tünci.
kisanyácska

Ne haragudjatok rám nem jöttem előbb, de egy kicsit nehéz volt az estém, nézem a fókuszt és utána elég szarul lettem. Láttátok, olyan anyák voltak benne akik elvesztették a gyermekeiket. Főleg azután amikor az egyik elmesélte hogy látta amint a monitoron csökkennnek a kicsi értékei, és még reménykedett hátha újra emelkedni fognak. Hát gondolatban én is átéltem újra ezt az egész dolgot. És....... :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka, neked is jó éjt! (Növényke??)

Leda, akkor jól értem, hogy szerinted hanyagoljam ezt a vasárnapi kiruccanást? Annyira nem tudom eldönteni, mi lenne helyes. Persze, az eszemmel: nem menni. A szívemmel: menni, menni, menni!!! És az a marha jó tanács, hogy hallgass a szívedre, mit ér ilyenkor? Mikor úgyis tudom, hogy nem működik így ez a kapcsolat. De az a tudás - az érzés meg az, hogy nagyon vágyok rá.

Amúgy azt az indiános képet föltehetnéd ide is. Ja és az iwiwen nem sok látszik Barakból, pedig úúúúúúúgy megnézném a helyes ks pofiját! A te családod kijut néha hozzátok? Vagy ti milyen gyakran jöttök haza? És van még A-ban az az "ünnep", ami a TV-sorozat első részében is volt? Hogy megdobták a dokit (aki egy márkás hófehér ingben volt) paradicsommal, mert így akartak bosszút állni a fehér embereken - mire a doki kifakadt, hogy ő nem fehér, hanem zsidó? Ezt nagyon bírtam. :D

És Mindenki, van kedvetek egy rövid kis indiános pszichológiás játékhoz?

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Jaj Melcsike, nagyon sajnálom.... Nem lehetett könnyű végigélni mindent mégegyszer. Megnyugodtál egy kicsit?
kisanyácska

Igen csak amikor szóba került szinte nem is a műsort láttam, hanem azt amit mi átéltünk. A férjem dolgozik és ő hivott fel, hogy tegyem oda és letette a telefont, csak annyit mondott hogy nem akar semmit mondani. Azt hiszem neki is nehéz volt. :(

Kép

Kép
melcsike70

Kisanya, dehogy utálom én február 14-t én csak a tartalmát utálom, tőlem lehet május 14 is, jaj, remélem senkit sem bántok meg ezzel a nappal sem.. :roll:

oh, melcsike nagyon nehéz tudom.. én sokáig nem is tudtam sem beszélni róla, semmit megnézni, ami babákról szólt, vagy halva születésről... olyan, de olyan szomorú, hogy tényleg bárkivel megtörténhet és nemcsak azokkal a babákkal akik betegek, hanem az egészséges babákkal is lehet gond, mert ők kis gyenkék még.. és annyira, de annyira tehetetlen az ember.. ilyenkor szembesülünk azzal, hogy bármennyire fejlett a technológia, ezért nem vagyunk élet és halál urai..csak kis porszemek a nagy univerzumban..

Kép
leda2002

Én most ha választani kéne egy növényt a könnyező pálmát választanám. Augusztus 17-e óta amióta Bogikám, megszületett, még nem volt olyan nap hogy ne sirtam volna. Édes kicsi lányom annyira hiányzik, most megint eltört a mécses. Olyan nehéz ez nekem. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Kisanya küldök privátban email címre képet Picurról, ha érdekel.. probálom védeni a privát szféráját :wink: .. de akit érdekel annak küldök szívesen..

A vasárnappal kapcsolatosan nem tudok neked konkrétumot mondani. Neked kell eldönteni az alapján amit te is tudsz.. szív, vagy észérvek.. Én csak kivülállóként mondok véleményt, habár egy párszor jó lett volna az életemben, ha valaki meghúzza a copfom, hogy na ezt ne, mert semmi értelme és hülyét csinálsz magadból. Pl.. küldtem egy smst "véletlenül" egy barátnőnek szánt szöveggel, amire persze felhívott, de olyan nyomorultul sült el a beszélgetés, tudtam, hogy tudja, hogy blalablabala.. Visszagondolva nem is értem, hol volt az eszem, de tudjuk, hogy a szerelem nem az észről szól: öl, butit, nyomorba dönt :)

Van ami igaz a filmből, de van ami torz.. vegyes a lakosság, nincsenek faji ellentétek.. persze vannak rezervátumok, ahova fehér ember engedéllyel teheti be a lábát..

indiános pszihológia?? ok..jöhet

Kép
leda2002

Tudjátok annyira utálom magam, mert csak ott álltam és nem tudtam semmit tenni érte. Legszívesebben ott akkor kivettem volna az inkubátorból. Csak arra tudok gondolni, hogy biztos magányosnak érezte magát, még a kezét sem tudtam megfogni, amikor elment. Egyedül kellett végig csinálnia. Ez annyira fáj nekem.

Kép

Kép
melcsike70

Elköszönök, mert kicsit fáj a fejem is jól megkinoztam magam megint. Kép

Jó éjszakát lányok! Puszi mindenkinek és holnapra nagyon sok erőt.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike ne kínozd magad.. ha fogtad volna a kezét akkor sem lett volna jobb neked.. azt tetted amit kellett ott, hiszen reménykedtél, hogy minden renben lesz, sőt attól féltél, hogy ne árts neki, ezért sem fogtad meg a kezét.. ha tudtad volna, akkor megteszed, de ott abban a helyzetben az volt a jó döntésed.. tudta, hogy ott vagy mellette, érezte hidd el.. ne keress több okot, hogy bűntudatod legyen, nem te tehetsz róla és te nagyon vigyáztál rá.. minden a te erődőn felül történt..

Kép
leda2002

Egyetértek Ledával, Melcsike! Jó éjt, remélem tudsz aludni.

Leda, én is megyek. Legyen szép a napotok!

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

szép álmokat!! kisanya mi lett az indián pszihológiával?? :lol:

Kép
leda2002

Leda, Kisanya köszönöm Nektek annyira aranyosak vagytok. Én meg olyan :oops: vagyok. CSak állandóan panaszokom.

Jó éjt!

Kép

Kép
melcsike70

Ne sírj

Sírtál minden éjjel,
Könnyeid tengerével,
Visszahozni nem tudod már, ki messze jár...
Próbáld gondolatban,
Lassan láthatatlan leszel,
És követed az ég felé, hív egy új világ
Távolból, hozzád szól,
Amíg a földön élsz oda tartozol!
Várj még, s ha jó leszel
Hidd el Te is ide érkezel!

Ne sírj hát, hiszen hálát ad az ég,
Azokért Ki útra kel a fénnyel,
Ne félj a lelke él,
Csak elbújt egy felhő mögé...

Újból átölelnéd,
Lennél aki megvédenéd,
Mindentől, mindenkitől...
Némán elkísérnéd, felhőkön át,
De az ég kapuját nem lépheted át...

Engedd el, mennie kell,
Hiszen Ő a földnél jobbat érdemel!
Így jó, nem éred el,
De átölel majd ha jó leszel!

Ne sírj hát, hiszen hálát ad az ég,
Azokért Ki útra kel a fénnyel,
Ne félj a lelke él,
Csak elbújt egy felhő mögé...

Hidd el nincs vége még ha meghalunk,
Egy új világba indulunk...
A Földről elszökünk, de az ég kapuját,
Csak lelkünk lépi át...
Mester és tanítványa

Kép

Kép
melcsike70

Égjen ez a gyertya a mi Angyalkáinkért

Boglárkáért
Violáért
Franciskáért
Lackóért
Andrisért

Kép

Kép

Kép
melcsike70

ezt találtam, fa horoszkóp :)
A jegenyefa elsõ pillantásra - magasba nyújtózkodva - erõsnek, szívósnak tûnik. Ez azonban csak a látszat. Tulajdonképpen olyan, mint a mimóza. Védelmet, elismerést, harmonikus környezetet keres. Ifjú korában szinte félénk, bátortalan, majd évei szaporodtával egyre magabiztosabb lesz.
Életkörülményeit szinte mindig nehéznek érzi. Sok segítõ jóindulatra és kellemes környezetre van szüksége a jó közérzethez. Jó a forma - és színérzéke. A mûvészet szinte minden ága érdekli. A zenéhez különösen vonzódik. Az a jegenye-jegyû, aki szervezõ vagy gyakorlati pályán dolgozik, szabadidejében fest, zenél vagy más -a mûvészettel kapcsolatos-hobbyt ûz.
A partnerkapcsolatokban hû és ragaszkodó. Az igazán komoly kapcsolat mégis csak életének másik felében jön el, mivel igen sokáig válogat vagy a hivatását a magánélete elé helyezi. Ám ha igent mond, az egy életre szól. Erõs vágy él benne a harmonikus otthon és család iránt. Mivel a társaskapcsolatnak szinte minden formája fontos neki, megbízható és lelkiismeretes barát,
munkatárs.

Kép
leda2002

Kisanya láttad a Hullámtörés c. filmet?

Kép
leda2002

Sziasztok, csak egy gyors bekukk, aztán irány a lakás gatyába rázása, legalábbis valamennyire, mert összességében több napos munka lenne ez... ekkora kupi kamaszkorom óta nem volt a lakhelyemen... :oops: :oops: :oops:

Aztán kimegyünk a temetőbe, csak mi hárman a gyerekekkel. Ha nem lesz túl rossz idő... Sajnos most még veszettül fúj a szél nálunk.

Melcsike, látom, nagyon sokáig fönn voltál. Remélem, tudod majd pótolni egy kicsit az alváshiányt. És köszönjük a gyertyát. És: panaszkodjál csak...

Leda: én is láttam a fa-horoszkópot, de te a szülinapodat tekintve is jegenyefa vagy? Azt hiszem, nem láttam a Hullámtörést, bár a címe ismerősnek tűnik. Az indián pszichológiás dolgot meg majd akkor szerintem, ha mindenkit érdekel, jó? Egyébként elküldöm priviben.

Kép
Kép
Kép
kisanyácska

Jó reggelt!

Sikerült felébrednem:) Bár ma 6:20-kor majdnem felkeltem, hogy induljak dolgozni :oops: :oops: de aztán még ráhúztam pár órát :)

Melcsike, nagyon köszönjük a gyertyát:)

És azért vagyunk itt, hogy elmondjuk a bánatunkat, panaszkodjál nyugodtan.

Kisanya, milyen az indiános játék?

Ma úgy tervezem, hogy gyorsan kitakarítok, utána megnézem a 4 D felvételt, utána fényképeket nézegetek és gyertyát gyújtok. A kis gyermekeinkért fog égni a gyertya.

Lackónál tegnap előtt voltunk, meg holnap megyünk anyuékkal. Ott maradunk a misére is. Ma azért nem szeretnék menni, mert nagyon sokan lesznek szerintem, és úgy nem tudok meghitten Lackóval beszélgetni.
Vendég

Sehol senki?

Melcsike, hogy vagy ma?

Én tegnap előtt Lackónál éltem át újra az egész utolsó napot, nagyon megértelek.

Lányok, vigyázzatok ma nagyon a kis lelketekre :wink:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm megvagyok. Kicsit sirdogálosan, de könnyek nélkül nem megy ti is tudjátok. :(

Én is reggel elmentem a csokorért amit Bogikámnak csináltattam. Reggel óta nálunk is égnek a gyertyák. Gyújtottam én is itthon kis mécseseket, az Angyalkáinkért.

És ne haragudjatok mert elfelejtettem oda írni természetesen a többiek Angyalkáiért is gyújtottam a gyertyát.
Délelőtt nagyszülőknél voltam a temetőbe, meg még este férjem apukájának megyünk gyertyát gyújtani. Veletek vagyok gondolatban. 8)

Puszi mindenkinek.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Ma nem nagyon van időm,elfoglaltuk az egyik szobát ami kész és takarítok, meg főztem,most fejeztem be..
egész nap nekem is zakatol az agyam,jó is volt, hogy ennyi dolgom van.
megint szörnyű álmom volt..meghalt bennem a babám és nem engedtem hogy "kivegyék"..mondtam a férjemnek, hogy napok óta tudtam, mert azóta nem mozgott..szép nagy pocim volt..
Próbálok nme nagyon elsüllyedni, most nem engedhetem el magam,holnap reggel megyek dolgozni,kellene az erő...

Sok-sok erőt kívánok MINDEN angyalka szüleinek....

Puszi

KépKépKép
tünci28

Látjátok,Viola ma három hónapos...

KépKépKép
tünci28

Látom Tünci :cry: :cry: :cry:

Mikor mentek hozzá? Sötétedéskor?

Betti, Mindenki, hogy vagytok?
Vendég

Jó ég lányok!
RTL Klub híradó ma!
Az eszem megáll, kiadták a zárót az anyukának, hogy egészséges gyereke van, fiú, és közben lány.
És torz, és Szentesen, a mi kórházunkban, már ahol felnőttem.

Ma mi is voltunk temetőben, de úgy kellett hazahozni, annyira fáj a hasam, meg a fejem, meg folyik minden belőlem, szóval nagyon rosszul vagyok.
Első nap kv nélkül, meg a vérzés, lehet a vérnyomásom kicsit lent van .....
Jól bírtam, citromfű teát ittam reggel, kv helyett.

Tünci, jó munkát holnapra, majd meséld el, milyen volt a nap!

Betti
Kép
betti0412

És ma elkezdtem az elevitet és a folsavat újra, plusz megfogadtam, hogy nincs kv, és semmi olyan, amiben méreg, vagy adalékanyag van.
Hogy mit fogok enni, még nem tudom, de biztos találok olyat, ami egészséges.

Betti
Kép
betti0412

Jó estét mindenkinek!

Most érkeztünk haza. Mi is még temetőkben voltunk.

Tünci

3 hónap :cry: :cry: :cry: Amikor megszülettek 1 nap is egy örökké valóságnak tünt, most meg repül az idő. Én akkor amikor Bogika megszületett, azt mondtam hogy most jó lenne 3 hónapot aludni, felébredni és haza hozni. :cry: Nem sikerült. :cry:

Mondjátok meg az Angyalkáitoknak hogy puszilom őket.

Azt hiszem ma mindenki ugy van vele, hogy nem nagyon lehet mit mondani.

Ma találkoztam egy ismerőssel, akivel már nagyon régen nem, azt mondta, hogy részvétem, és utána nézett és mondta ne haragudj nem tudom mit lehet mondani. Mondtam neki, ne kell semmit. Láttam rajta hogy zavarba van szegény, persze én megint csak bőgtem. Megijedt szegény tőlem biztos.

Kép

Kép
melcsike70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?