Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ilonám! Tényleg nem semmi ember Dévai doktor. Biztosan van, akinek nem szimpi, vagy valamiért csalódott vele kapcsolatban, de én nem ezek közé tartozom. Amikor egy lombikprogram elindul, aláírod a papírokat, ami közül minden második vége az, hogy súlyos esetben halál.. Tehát ezek szerint a dokid kezébe kell tedd az életed is. Az ő kezébe simán,bármikor adtam az életemet, sőt természetesen Lukács is kezében volt. Az első pillanattól! Nagyon szeretem őket, az intézet összes dolgozóját. Mivel kevesen vannak, így elég bensőséges kis kapcsolat alakulhat ki, főleg, hogy mi elég sokszor kellett, menjünk.

Akihez menni fogok, ő is egy nagyon elismert orvos Kaposváron. Már be lettem "protezsálva". Ő azt mondta, hogy neki megtiszteltetés, hogy ha a Dévai után őt választjuk. Szerintem ez is jó jel.

Ditus! Örülök, hogy alakulnak a dolgok. Sikerüljön minden, ahogy elterveztétek!! Sajnálom a nega tesztet. Mondanám, hogy ne add még fel, de tudom, ilyenkor már izé,meg bigyó.... Várnál legalább egy halványka második csíkot. Szóval akkor előre, nemsokára BMC és hajrá!

Tücsök! Jaj, de sajnálom! Biztosan nagyon nehéz látni, hogy valamije fáj a Kincsednek!
A laborban hallottam a 20 napos picilány vérvételét. Ő már nem sírt, amikor kijöttek, csak anyukája. Hát nekem is alig bírt a könnyem benn maradni...

Mi ma voltunk ismét orvosnál, meg laborban. A fél napon erre ment rá... Eredmények pénteken. Az eddigi alapján a vérképem elég gyatra, pénteken ismételhetem a háziorvosom meglátogatását.

Holnap meglátogatom végre a barátnőmet. Alig várom a reggelt!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


zel, mi a hogy gyatra vérkép? Vérszegénység, ilyesmi? Akkor te bevonzod a lelkiismeretes, jó dokikat. Így kell ezt!

odry, :oops: :D . Tényleg, ti is már tesót akartok? De jó! Nem írtál házikórórl, kertről, mi újság?

dita, sajnálom, mert az ember mindig reménykedik és olyan rossz a csalódás! Hajrá BMC! Kíváncsi vagyok a véleményedre!

katata, na milyen lila csíkokkal a fejeden?
bbilona
 
 


Ilonkám,
nagyon szép csíkok vannak a fejemen, de szerencsére nem lilák! :lol:
Szőke csíkok vannak, sztem nagyon jó lett! Megmutattam férjemnek is webkamerán, neki is tetszik! :D Eddig szőkítettem az egészet,de most áttértem a melírra, mert itthon nem olyan veszett drága, mint kint volt. Ott inkább megvettem én a festéket és kiszőkítettem, de a melírt én nem tudtam megcsinálni nyilván. Úgyhogy most végre lehet melíros a hajam, ezt jobban szeretem, nem olyan egyszínű.
Állásinterjúk megvoltak. Az egyiket én nem akartam, mert ebédkiszállító cégnek kellett volna fogadni a reklamáló telefonokat, hogy hol az ebéd, miért késik, meg a kiszállítóktól beszedni a pénzt,amit ugye nem nagyon akarnak odadni. Szóval ez nem nagyon tetszett, hogy éhes, ordibáló emberekkel vitatkozzak. Meg úgy éreztem, hogy be sem jelentettek volna. Szóval itt nemet mondtam.
A másik egy fejvadász cég volt, iszonyú bunkó menedzser csinálta az interjút, szerintem 100 %-ban megfeleltem volna az állásra, erre jött a levél, hogy a megbízója nem engem válaszott. Még csak nem is találkoztam a megbízójával. Szóval ez csupa kérdés, de már mindegy. Azóta nem volt interjúm. Majd lesz! Remélem! :?
Mesélsz kicsit a kinezológusról? Milyen volt? Mit csináltatok? Az nem ugyanolyan, mint a pszichológus?

Odry,
tudom ajánlani a fodrászomat, én évek óta hozzá járok, persze eddig akkor, mikor éppen itthon voltam. Anyukám 15 évig járt hozzá. 40 év körüli nagyon aranyos lány. Szóval, ha komolyan érdekel szólj!
Ügyintézői munkát keresek, valami irodában, adminisztráció, ügyintézés. Mielőtt külföldre mentem, bankban dolgoztam. Sajnos az Pesten volt, így oda, hiába van még ott jó ismerősőm, nem tudok visszamenni. Pest azért messze van. :)
Kaáliba jövő héten szerdán megyek, egyelőre megbeszélésre, hogy mit javasol a továbbiakra a doki. Pszishológushoz meg jövő héten csütörtökön. Kiváncsi vagyok nagyon, hogy milyen lesz!

Dita,
szorítok a holnapi teszthez!!! Az már biztosabb eredményt fog mutatni! És reméljük jó eredményt! :wink:
katata
 
 

 
 

katata, akkor csini, menő csaj lettél ott a nagy Szegeden, és ha nem lila hát biztosan úgy is klassz! :D
Interjú ügyben kitartás! Te mondd, nem lehet, hogy valami komolyabb munkát kellene keresned a nyelvtudásoddal? Vagy ennyire nehéz valamit találni? A jó fejvadásznak simán tudnia kellene, mi is a neked megfelelő.
Te és annak a banknak nincs Szegeden kirendeltsége?

A kineziológus feltesz kérdéseket, és az izomreakciót figyeli az a kérdésre a válasz. Megkeresi a blokkokat és azokat oldja fel, azaz lehetővé teszi a szervezetben a jó energiaáramlást. 2-4 hetente kell menni 1x és ált. 3-4 alkalom elég a blokkok oldásához. Érdekes volt, el kellett képzelnem a gyermekemet. Sírtam is.
Ezért hát nagyon kíváncsi vagyok a te pszichológus tapasztalatodra a jövő héten, az biztosan egészen más lesz.
bbilona
 
 


Sziasztok!

Ilona!
Igen, tesó kérdés, nem kérdés :lol: A házzal minden rendben van, sok mindent nem csináltunk benne, pedig volna mit. Kint a hátsó kertet feltöltöttük és most hétfőn ültettünk fákat virágokat és sok szép zöldet. Füvet a jövő héten ha minden igaz.
Én is hallodtam már erről a 'kezelés" módról és jót. Én hasonlónál voltam és nekem azt mondta annak idején, hogy miattam nem jön a baba.....érdekes, de van benne valami. Szabad tudni milyen képzeled a babádat?

Kata!
Köszi a fodrász tippet..... tudod én is az vagyok és a helyemre kéne valaki. Sok a vendégem és át kéne adnom valakinek őket.
Szerintem írj önéletrajzot és add be olyan helyekre, ahol el tudnád képzelni, hogy dolgozz.

Majd jövök még, de fel kelt a legényem!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


odry, hú, akkor már nagyon jól alakul az a kert. Jó sok munka van vele, de olyan jó ránézni, mert olyan szép tud lenni!
A ház meg megnyugodhatsz sosem lesz kész. Ez már ilyen, mire nyugi lehetne, festeni kell, vagy valamit máshogy szeretne az ember és egyéb finomságok. De ez talán így jó. :D :wink:

Igen szabad. Alighajú, vagy nagyon szőkés, szeplős, kisfiú. Úgy gondolom olyan lesz, mint a férjem kicsinek. :wink:
bbilona
 
 


Hát Ilona,
nagyon nehéz bármit is találni. Nagyon kevés a lehetőség. A pesti banknál próbálkoztam már, hogy hátha lehetne itt Szegeden, de egyelőre nincs semmi.

Tyú ez a kinez,nem semmi. És hogy figyeli az izomreakciót? Valami műszerrel?

Odry,
ez vicces. :lol: Nem tudtam, hogy fodrász vagy! Hihi. :D
És mit csinált a doki, hogy végülis sikerült a baba? Hogyan változtál meg? Vagy hogy volt ez?
katata
 
 


Jó reggelt lányok!

katata, az alkaron nyom egy pontot, kézzel. Nincs semmi műszer.
A munkakeresés nehézségeit sajnálom. Tudom milyen kaki, ismerősön keresztül megy általában. A legutolsó, amikor álláshirdetéssel szereznek a cégek munkaerőt. Nekem a 4-ből 3 munkahelyem így lett, a legérdekesebb, amikor a férjem stoppolt, felvette egy ismerős manusz, beszélgettek és ebből lett nekem állásom. Szóval legyél lecskepocska, mondd el mindenkinek, hogy állást keresel, hátha valakinek lesz valami jó ötlete!

Pusza csajok!
bbilona
 
 


Sziasztok!

Ilona! Kata!

Szóval kisfiú.... és ha lány szeretne érkezni? :wink:
Na pl nekem anno ezt is mondták, hogy nem a nemét képzeljem el. Az érdekes az, hogy én sosem gondoltam arra, h lányt, vagy fiút akarok. Mondtam hajas baba nagy szemekkel és mindig vigyorog. Ilyen is lett a fiam.
Én sokat voltam egyedül, sajnos. A szüleimmel nagy a távolság ( érzelmileg) És igazából mindig magamra számíthattam. 18 évesen dolgoztam keményen és mindig volt 2. állásom a szakmámon kívül. Viszont mindent meg tudtam teremteni, amire vágytam... lett lakásom, üzletem és kocsim. Aztán jött a férjem...ami hihetetlen volt, mert onnantól minden megváltozott. 2en voltunk és és ez nekem fura volt, de nagyon jó. Nehezen fogadom a segítséget és ha még is probálom duplán vissza adni. Szinte egyformák vagyunk. Előtte is voltak komoly kapcsolatok, de valahogy sosem éreztem azt, hogy a gyerekemért tűzbe menne. Nekem mindig ez volt a szempont. Nála éreztem. Aztán jött a gyerekvállalás.... és utólag könnyebb erről írni, mert akkor én sem tudtam, vagy inkább nem vallottam be magamnak, hogy ez a baj és talán tényleg én lehetek a 'bünös"
Dohányoztunk mind a ketten... a férjem azt mondta tegyük le... hát én amikor csak tehettem rágyújtottam, pláne ha volt hozzá partner ( kávé...stb) Tikoltam, de sokszor lebuktam. Mivel nem jött a baba rögtön, mert persze rögtön akartam, ami szintén nem jó...pláne önmagával szembe az embernek, én rohantam a dokimhoz és minden létező viszgálatot elkezdtem, csak hogy időben kiderüljön van e baj. A férjem csak jött és állt elébe, miattam, pedig mindig mondta semmi baj, csak eresszek le. Mikor kiderült, h nincs baj és az inszemek nem sikerültek, üresnek tűnt a világ. Ültem és azt mondtam hülye vagyok....magamat készítem ki.
Itt volt a telek és elkezdtünk építkezni, mert abba sem vágtunk bele miattam, mert én nem akartam. És lám a Dávid akkor fogant, mikor egy hosszú hétvégére elmentünk és elkezdték az alapozást és a párommal minden olyan volt mint a kezdetben. Én letettem a cigit még amikor az inszemeket kezdtük és minden este úgy feküdtem le, hogy beszéltem a gyermekemet. Kértem találkozzunk álmomban és segítsen , hogy mi lehet velem a gond. EZT AZ ILLETŐ JAVASOLTA AKIHEZ JÁRTAM.
Rájöttem, hogy türelmetlen kapkodó, de pesszimista hozzáállásom volt és az igazság, hogy féltem attól, hogy nem leszek képes megfelelni neki. A munkámat feladni, mi lesz a sok vendéggel és másokat néztem, nem pedig őt a Gyermekemet.
Remélem nem voltam hosszú és értitek.

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


odry, de jó, hogy leírtad! És tényleg így utólag olvasva milyen pofonegyszerűnek tűnik!
Becsüllek, hogy letetted a cigit! Bár ez szerintem az alap, de sokan mégsem teszik.
És én nagyon szeretem a hosszú történeteket. :D
bbilona
 
 


ODRY
Mesébe illő, de leginkább tanulságos a történeted, már ajánlottam is egy ismerősömnek, hogy ezt érdemes elolvasnia!

A dohányzásról annyit, hgoy én 14 éves voltam amikor először kipróbáltam, és utána 3 évvel ezelőttig le sem tettem!
Nem voltam nagy cigis, mert ha nyugi volt akár egy hétig is elég volt egy doboz, de pl. amikor idekerültem a mostani munkahelyemre volt hogy egy napig sem volt elég, olyan stresszes volt, arról nem beszélve, h. tényleg mindig akadt partner, (kávét kivéve mert azt sosem szerettem) kollégáim 90 %-a bagós!
Még a főnökasszonyom is rászokott mellettem :shock: !
Aztán fordult velem a világ, és egyik napról a másikra letettem, azt mondtam nekem egy egészséges gyerek kell, és én is egészséges anyuka szeretnék lenni. Pedig volt kísértés mert a párom is egyikről a másikra :twisted: és én sem dobtam ki, de olyan akaraterőm volt, annak ellenére, hogy itt melóhelyen és otthon is van egy-egy dobozzal eltéve a fiókba még a legnagyobb idegembe sem jut eszembe, hogy elővegyem!
Szerencsére nem vagyok egy gyenge típus, ha valamit szeretnék addig ügyeskedem míg elérem, rajtam nem múlik semmi, ezért is ilyen fura, hogy a babakérdésben hiába minden ..... ez már sajnos nem csak rajtam múlik!
Én is csodállak, mert igaza van Ilonának, hogy rengetegen vannak akik nem hagyják abba, mondok durvábbat még a terhesség alatt sem! Sok ilyet látok, és azt hiszem jogos a mérgem, hogy legszívesebben odamennék és a földbetaposnám az ilyen nőt!
Örülök, hogy leírtad a Dávid fogantatását, és az előzményeket, remélem sokan tanulnak belőle! :wink: :D

dita75
 
 


Halihó!
Most csak gyorsan, mert vendéget várok, de dicsekednem kell a képekkel :)
Suóval nagybaba lesz, azt mondták készüljek rá.. Minden mérete 31 hetesnek felel meg, kivéve a comcsont, az 36 hetesnek! Lehet, hogy nem lesznek jók az 56-os rucik??
Most 1900 gramm a drágám, Anna imádta az uh-t, mondta, hogytesó, meg Bence :)
1 órát szenvedtünk, mert az én zsivány fiam nem volt hajlandó az arcát mutatni, mindkét kezét és lábát odatette az arca elé, monsta is a csaj, hogy nagy kupi van odabent. :) Szóval teljes képet nem látni róla, de nem bánom, lényeg, hogy minden ok. A csajszi szerint gyönyörű bab lesz, amit sajnos nem tud prezentálni, de majd meglátjuk :)
Na és akkor pár kép, aztán rohanok, majd jövök még!


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1225453048.1416.jpg[/img] Zacsi és a gyönyörű lábak:)

[/img] Kép Tuti kecóm van! :)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1225453093.0853.jpg[/img]

[/img] Kép

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


dita, akkor te tényleg nagyon erős vagy! :D

mágnes, ez 4D-s? Azangyalát, milyen jól kivehető minden! Látod Anna is hamarosan rákap a kistesóra!
bbilona
 
 


Ilonám:ez gyakorlatilag 3d, a negyedik D az, amikor mozog is, azt nem tudom feltölteni :) De endesen nyújtogatta a nyelvét, meg kinyitotta a szemét, közben vigyorgott a keze alatt, hogy hehe ugysem nézhettek meg! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Ilona! Ditta!
Köszi, hogy csodáltok, de sajnos tényleg ez az alap és hamarabb kellett volna, közösen a férjemmel.
Én sem voltam gyárkémény, de társaságban jó volt és általában hétvégén nem is szívtam. Na erről ennyit. Az nagyon nehéz, ha a partner cigizik és az az igazán nagy dolog, hogy Te nem szoktál vissza Ditta.

Mágnes!
Szuper képek! Olyan jó látni őket. Én nem láttam Dávidot, de remélem a következőt igen, mert a klinikának is van már ilyen gépe. Mikor a Dáviddal jártam a másik fajta volt, de én azt is élveztem. Szép nagy fiú!!!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Mágnes!

Bence tényleg gyönyörű és az utolsó képen jól látszik a pofikája is. Az biztos, hogy egy vasgyúró lesz.

tücsökbogár
 
 


MÁGNES
Fantasztikusak a képek!
Mintha láttam volna egy pöcsikét is! :oops: :lol: :lol: :lol:
Az egyik topicban feltették valahogy a videot is, de ne kérdezd hogyan, totál technikai analfabéta vagyok!

ODRY
Én nem csak, hogy nem szoktam vissza, egyenesen utálom a füstöt, már km-ekről megérzem, és ki lehet vele üldözni a világból! :roll:

Ja ismét egy példa, hogy nem szabad feladni:
Kedves ismimnek ma 227 hcg-t mértek a BMC-ben, Zeke betege és 3. lombik lett sikeres! Még én is elbőgtem magam!

dita75
 
 


Sziasztok!

Mágnes...ez a 3D valami tutti jól sikerült....én épp tegnap voltam 4D-n a 25/26 héten de az arcát nézegettük...az jól kivehető , bár állandóan a méhlepényt bújta a ksicsaj...aztán lábak kéz lábfejek...na és afontosabb szervecskék, de a minőség messze eltörpül a te felvételeid mellett...Hány hetesen készítették jól látom hogy 30?...Talán korai volt....a 3D az csak állóképeket jelent? Hogy is van ez? Azt tudom a 4d esetén az idő a 4. faktor.....
De azért izgis volt.....a férjem le akart beszélni......de a 2D és a 4D közt ugrálva minden érhető volt számomra amit a dokinő magyarázott.....igaz az elején folyton Caspert véltem látni...aztán végig tátogatott rázta a fejét....és alószínűleg az semm mellékes hogy a placenta és a baba elhelyezkedése az UH fejhez képest hol van.....hát így jártunk, de megerősítést kaptunk, hogy nunis a KISTESÓ.......bár azért a tutti majd 2009. év elején lesz, ha már kezünkben tarthatjuk...

Tücsük: a Török doki mit szólt, hoyg örökbe fogadtatok? Feltételezem megértette elsőre a dolgot.....azért a babatalit ne feledd ám....jussak eszedbe ha majd Csabika kistesót követel úgy 3 évesen. Jobbulást neki, nektek pedig sok sok boldog pillanatot.......

gyongyike
 
 


gyöngyike:
31-32.héten csinálták, igazából már tényleg rumlizott bent, végtagokkal volt tele a monitor, de mindent meg tudtunk nézni ,és nem mellesleg annyira kedves volt a nő,hogy ilyet még nem is tapasztaltam :)
Nem mentetek korán, nem tudom hol tapad a lepény nálad, de nekünk mondta az uh-s csaj, hogy mellső fali lepénynél legközelebb (haha!) a 24-28 hét között menjünk.
Gratulálok a puncáshoz :)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Mágnes:
Nos ippeg nézem a 19. heti irományt, tehát pontosan a mellső falon....talán ez az oka az egésznek...akkor viszont tényleg ezek az adottságok...azért így is elnézegettem volna órákig....a terhesvonalzóra azért szerintem elég jó képet sikerült a felvételből kivágni.....

köszi a gratulációt...hasonlóan nektk a kukacoshoz

gyongyike
 
 


Gyöngyike!

Én is gratulálok a kiscsajhoz! Zolika mit szólt hozzá, hogy nem fiú lesz a tesó?

Török dokival nem beszéltem, csak kértem másik időpontot a decemberi helyett. Nem kérdezték meg, hogy miért. Majd ha megyünk áprilisban tesókáért, akkor beavatom a dokit is.

tücsökbogár
 
 


Trinky,
gratulálok a kislányhoz :lol: úgy látszik Konc dokinak ilyen időszaka volt...
nagyon jók a képek, ti hol voltatok?

Mágnes,
ezek a felvételek! Pont a héten döntöttük el, hogy mi is megyünk a 30. héten egy mozizásra. Ha ilyen kedves nőnél voltatok, őt lehet kérni, vagy odakerülsz, aki éppen ráér?
ja, és nagyon szép baba, az utolsó képen azért jól lehet látni!

Ilona, a kineziólogus jó lehet, nekem segített egy barátnőmön (bár nem babaügyben).

Kép
domo
 
 


Zel,miért lett gyatra a vérkép? neked most nézték másodszor, vagy folyamatosan nézik? én még csak egynél tartok, bár jövő héten megyek az orvosomhoz...

Kata, párod még mindig Svájcban dolgozik? vagy miért csak webkamerán látta a hajad?

Kép
domo
 
 


Sziasztok Lányok,
ismét előkerültem, csak kicsit pihiztünk apjukkal ebben a szép időben. Akkorát túráztunk, hogy meg is lepődtem, hogy így bírom a tempót hegyen-völgyön át. Úgy látszik a második trimeszter energikussága nem csak városi legenda.

Nagyon köszönjük a dícséreteket és a gratulákat.

Mágnes, gyönyörű a kis Bence bébi, és már csak 9 hét van hátra :shock: :shock: Nagyon eltelt az idő. Minden okés veled?

Kata, tényleg a férjed nem jött még haza?

Zel, a Genesisben voltunk mi is. Szerintem tényleg nagyon szuper hely. Ha alszik a baba, akkor adnak csokit meg üdítőt, hátha attól felébred. nem rohannak, és ami nagyon tetszik, hogy még lelkendeznek is. :lol: :lol: :lol: , és kedvesen beszélnek a babához. DVD-t meg egy fényképet kapsz alapból, a DVD-n az egész vizsgálat rajta van. Azután a képeket ha akarod felteszik egy CD (ez azt hiszem 1500,- Ft) és utána te annyit nyomtathatsz belőlle amennyit akarsz. Mindezt szép csomagolásban. Szóval szerintem megérte az árát, és is megyek majd még egyszer kb. a 28-ik héten.

Ditám, sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, és remélem, hogy minden jóra fordul. Nekem elváltak szüleim, de nálunk soha nem volt ilyen helyzet. (Bár 16 évesen úgy döntöttem, hogy nem megyek apukámhoz, mert a felesége annyira utál(t). Úgyhogy mi alternatív találkákat találtunk ki apukámmal, de őszintén mondom nagyon szerettem volna, ha nem gyűlöl annyira apa felesége. Mondjuk ő mindenkit gyűlöl...... Csak annyit mondanék még, hogy ne te beszélj a gyerekkel, mert akkor előfordulhat, hogy te leszel a gonosz. Az apja mondjon és magyarázzon el neki mindent.

Domo, neked mikor is lesz UH? 20-ik hét után csak a 34-iken van?

Zel, Domo ti is jól vagytok, tele vagytok energiával?

Ilonkám, nagyon büszke vagyok Rád a vonalzód miatt.

KépKép
trinky
 
 


Sziasztok!

Mágnes! Tök jó képek! nagyon szép kisfiad van!!!

Domo, Bbilona! Gyatra a vérképem.. Ami a véremmel kapcsolatos adat, fehér és vörösizémizé az mind kívül van a ref. tartományon... Szerintem emelni fogjuk a vasadagomat, mert olyan kis vérszszegény lehetek..
Domo! Most másodszor... Később kérték volna, csak én akartam, pont a vasam, meg a vérszegénységem miatt...

Trinky! Csupa jót hallok a Genesisről.. Kb dec. elején megyünk, addigra 26-27 hetesek leszünk. Többet nem tervezek, szerintem elég lesz..
Én most nagyon kifogytam az energiából... Kivett belőlem egy csomót az elmúlt pár hét.
Szeretnék pihengetni most kicsit, de a jövő héten tanítom be az új alkalmazottat, ami sokáig nem fog tartani, talán egy fél délelőtt, de kért, hogy maradjak vele kicsit, amíg kiismeri magát. Közben hozzák a lottósterminált, szintén ott kéne lenni, addigra az új pultnak is el kell készülni, de lehet, hogy veszek inkább egy sima világos bárpultot, tök jó lenne oda az is... Ja és a jövő hétre kaptunk "meghívót" az öribabás tanfolyamra. Na ez nem fog beleférni, mert férjecském nem tud a jövő hétre szabit kivenni... Kicsit szomorúak vagyunk emiatt, de majd legközelebb. Meg gondolom máshol is indítjék ezt a tanfolyit, így valahogy csak megoldjuk?!
Holnap jön a cserépkályhás is... Juhéjj. Alig várom... Még jó, hogy nem leszek itthon. Elég már az iparosokból..

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Zel, nem is mondtad, hogy új alkalmazottatotok van. Vagy csak nem figyeltem?? Remélem ő jobban beválik mint a régi és a hozzáállása is jobb lesz.
Azért pihizzél is!!! A vérszegénység nálam is meg van, a doki szerint már majdnem kóros. Ezért vagyok már 6-kor nagyon álmos. Minden nap neoferrofolgammát kell szednem. Te mit szedsz? Tényleg terhesvitamint is szedsz? Nekem azt mondta a védőnő, hogy elég hetente kétszer. Mondjuk valamelyik nap is kitaccsoltam tőle :oops: :roll:

A cserépkályha szuper lesz. Majd ha készen van, tegyél róla képet.

KépKép
trinky
 
 


Trinky!
A ferrofolgammától nem tudtam rendesen a wc-re menni... Maltoferfol-t szedek, napi kettőt, meg gravidát. A gravidából négynaponta kell egyet. Az elevittől én is voltam anno rosszul .

Hát. voltak gubancok a végére a régi alkalmazottal.. a melót nagyon bírta, de valahogy elfutott vele a ló. Amikor megpróbált irányítani, kezdtünk besokallni, a végén meg bejelentette délben, hogy du fogorvoshoz megy, majd egész estig nem tudtunk róla semmit. Nem beszélv a vizsgáról , amit nem tudott letenni. Nekünk arra a továbblépéshez nagy szükségünk van. Az a vizsga meg nem egyszerű, de nem lehetetlen megcsinálni! eTulajdonképpen ez volt a legfontosabb, mert egy csomó hülyeségen simán átléptünk eddig is, és ezután is megtettük volna. De a vizsga nélkül nekünk kellett volna fizetni, amiért a kikötött feltételeknek nem felelünk meg a határidőre.
Emberileg meg nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgok, de sajnálatból, meg együttérzésből még senki nem tudott kenyeret tenni az asztalra. A mi kenyérkénk meg a boltból lesz... Nekünk azt is figyelembe kell venni.

Naná, hogy teszek fel képet a kályháról. Sötétbarna lesz, így a falat hozzá kel hangolni.
Apa ma átfestette a nappalinkat. Nagyon tutti lett a színe. Olyan jó tejeskávé. A régi rózsaszín-mályva csíkos volt. Most várjuk, hogy száradás után milyen lesz, mert a csíkokról nem akarunk lemondani. Kérdés, hogy sötétebb barnát kell majd keresni, amire én szavazok, vagy világosat, amin apa gondolkodik.

Aludtam egyet délután, most annyira ébren vagyok, hogy csak na. Mondjuk Lukács is. Bár ő hajnalban is játszott. Felébredtünk, megtettük a fürdő hajnali ellenőrzését, majd négy órakor "játszottunk". Jó fél órát rúgdalózott, én meg simiztem, beszélgettem vele, meg nevettem rajta, de csak halkan, hogy apa tudjon pihenni...

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Sziasztok!

Hűű, valami rosszat szóltam, hogy senki sincs ma???

Jól vagytok?

Puszóka!!!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


ZELEM
Én arra gondoltam mindenki babázik! :lol: (aki nem az meg apázik) :)
Ezért is jártam erre csak halkan és csendben......... nehogy megzavarjak valamit!
:lol:

Rólam annyi, hogy ha törik ha szakad megyünk a BMC-be 6-án, megkértem a beutalókat, útközben beugrunk érte! Remélem nem felejtik el, mert korábbra kaptam időpontot, úgyhogy nem lesz sok időnk lacafacázni!
12-re kell mennünk, de ma felhívtak, hogy 10 körül már legyünk ott!
Szabikat kiírtam, a kisfőnök aláírta, minden akadály elgördítve.

Szegény mamimat kórházba vitték, ráadásul a Jánosba, lehet, hogy még ott lesz csüt.-ön, így nem csak magunk miatt hanem mamalátogatásra is megyünk egyszerre!

Sajnálom a gyatra vérképet, azért remélem Lukács tökéletesen jól van!
Kályha és a nappali biztos csodás lesz, várom a fotókat!

TRINKY
Azért csak óvatosan az ilyen nagy kirándulásokkal, vigyázz magadra!
Tényleg szép idő van mostanában novemberhez képest, biztos pocaklakód is élvezte a túrát. :wink:

ILONA, KATA
Hogy vagytok? Gondolkoztatok már a köv. időpontokon?

dita75
 
 


Sziasztok Lányok!

Én is vagyok, csak ahogy Dita is kitalálta Apázok. :)
Ugyanis nálunk úgy megy a dolog, hogy 2 hétig itt van 2 hétig ott van a Drágám. Na és most hétvégén érkezett ide hozzám :D

Dita,
örülök, hogy BMC-ztek, csak jókat hallottam róla!!
Nagyidnak jobbulást. Mi a baja?Ugye nem komoly?
Neked akkor most már megjött?? Vagy mi is van ezzel??? Teszteltél mostanság?
Én szerdán megyek konzultációra a Kaáliba, utána dől el, hogy mi is a folytatás és mikor.
Karácsonyi vonalzód melyik honlapról való? Tetszik, keresnék én is egyet! :D

Zel,
a csíkos faladat megnézném, majd mutatsz nekünk róla képet?
A fürdő hajnali ellenőrzéseaz mit jelent pontosan? Ugye nem rosszul voltál?
katata
 
 


A hiányzásra az apázás a legjobb indok, a babázás mellett.
Így már rendben minden.

Ditus! Tök jó! Csak így tovább! Rendesen belecsaptatok a lecsóba! Most majd nagyon felpörögnek ám az események!
Maminak jobbulást kívánok.

Katám! Nektek meg boldogságos két szép együtt töltős hetet kívánok. Biztosan nagyon nehéz lehet így. Meddig kell "kéthetelve" dolgozni párodnak?
Hajnalban pipilni futunk... Rosszul már nem vagyunk. Még akkor sem, ha tejfölös kajára meggybefőttet eszünk. Ha néha elmesélném a napi menümet, rosszul lehetnétek. Nem mennyiségre eszek kettő helyett, hanem összetételre. Bármit öszekajálhatok. Szerencsére.
A csíkos falról naná, hogy lesz kép. Na de azért változnak ám a dolgok.. Nagyon sirály ez a szín, amire festette drágám, lehet, hogy nem is csíkozódunk. Bár most megbeszéltük, hogy világossal kell majd rámennünk, talán.. Kicsit bizonytalanok vagyunk. Vagy mégsem?! Deeee, azt hiszem mégis csíkozódunk.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Zel,
:lol: Na, akkor még alszotokrá egy párat, mire kiderül, hogy lesznek-e csíkok. :D
Nem tudom meddig megy ez a "kéthetézés", de egy jó darabig biztos, mert így maradt meg a kinti fizetés. :roll: Alakulgat azonban itthon is munka páromnak, de egyelőre nem fix és nem 100%-os napi elfoglatsággal. Így most van napi 8-10óra kinti munka, mert itthonról is dolgozik nyilván és erre jön a plusz munka neki. És én meg nem dolgozom, mert nem találok munkát. Ég is a képem rendesen... :roll: Azt hittem itthon azért könnyebben találok valamit... Na azért egyszer csak lesz szerencsém és bejön végre valami!!
katata
 
 


Már csak talán kettőt-hármat alszunk a csíkokra, mert annyi idő alatt kész lesz a kályha... Már itt a bácsi és nekiállt... Mire végez, el kell döntenünk, hogy továbbfestünk, vagy marad sima. Talán a kályha megmutatja, kér-e csíkot a falra.
Aztán szeretném, ha végre a nappaliban visszapakolhatnánk, mert kezd elegem lenni a kupiból. Minden apróság a garázsban van, mákomra a ruhák valahogy bennmaradtak. De se teregetni nem tudok, se normálisan leültetni valakit, ha jön, stb stb.
Hajnalban kelek állandóan valamiért, el kell viselnem, hogy idegenek mászkálnak a lakásban, folyamatosan a klotyit fertőtlenítem... Szóval elég, sok. Nekem erre azt hiszem, nem nagyon van szükségem.
Okés. Lukácsunknak és a lakásnak pedig erre lesz szüksége de én mindiiiiig utáááááltam ha itt idegenek dolgoznak. Ha családilag megoldható, nagyon bírom, persze, de az a család, és úgy tök jó.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


zek drága, nekem olyan sok munkám lett, hogy pörögtem mint egy búgócsiga, azért nem tudtam beköszönni. Se apa, se baba, bocsi :wink:
Már én is nagyon várom a képeket! Az a cserépkályha meg hamar készen lesz, aztán lehet fát hasogatni! :wink: Nehogy megpróbáld! :D

katata, ha holnap jól kifaggattad a dokit, várjuk a teleregényt! Összeírtad miket is szeretnél megtudni, vagy eszedbe jut majd minden? Azért szeret a párod itthon? Nem lehet túl jó neki sem ez a fajta megoldás! Autód, hogy szuperál?

domo, akkor egy újabb pozitív hír a kineziológiáról! Őszintén szólva rosszat még nem hallottam, de ez lehet a sors keze is.
Te jól vagy?

dita, te is vidd a kérdéseidet, mert aztán nem nagyon lesz idő a beszélgetésre!

Pusza csajok, szép napot!
bbilona
 
 


Na, frissítettem a táblánkat, amennyire tudtam. Szóljatok, ha javítsak!
Dita, ha szeretnél belekerülni, akkor add meg az adataidat és beleteszlek ám téged is!!! :D

Kép


Remélem látjátok, hogy hány lombikot írtam magamnak!!! 8)
katata
 
 


Ilonkám,
szeret itthon a férjem és valóban nem jó neki sem ez az ingázás. Ott lenni tök egyedül... :?
Autót nagyon szeretem, Piroska a neve, de sötétkék ám a színe! :lol: Van egy két csipogó funkció benne, szóval van, hogy visszadumál és ilyenkor helyre kell tennem. (Biztonsági övért nagyon mérges tud lenni) 8)
Össze nem írtam ugyan, mit is akarok a dokitól, de a fejemben vannak a kérdéseim. Azért lehet, hogy írok egy kis jegyzetet is! :wink:
Te hogy vagy, a sok munkán kívül? Továbblépés ügyben hol tartotok?
katata
 
 


katata, örülök, hogy jó az autód! Neve van? hihi ez jó. :D És még nőnenmű is!
A mi autónk biztosan hímnemű, olyan tágas, nagy, szépen körülölel, jó biztonságosnak érzi az ember, és remekül áll nekem. :D
Csak azért kérdeztem a jegyzetet, mert én olyankor úgy megvagyok szeppenve, vagy olyan lassan fogom fel az ott elmondottakat, hogy a felét elfelejtem annak amit meg akartam tudni.
Már nagyon kíváncsian várom a holnapi infóidat!

Köszi kicsit depisen. De holnaptól uszodába járunk és gondolom a kineziológiai kezelés is hat, na meg az E vitamin, és majd a Multi Maca, amit a szaki ajánlott. Próbálok leszakadni a témáról. Ugye milyen jól sikerül? :oops: Egyáltalán nem megy.
bbilona
 
 


Ilonkám,
franciául az autó nőnemű, így nekünk mindkét autónk lány. :lol:
Sajnálom, hogy depizel, de nagyon értem miről beszélsz. Próbálkozik az ember lánya nem depizni, de nem megy az olyan könnyen. Én omega3-at szedek, ez jó depi ellen. Biztos hallottál róla, hogy az eszkimók sok halat esznek, amiben van ez az omega3, na ott nem depiznek az emberek, öngyilkosok száma is nulla. A nagyokosok arra jöttek rá, hogy nekünk itt Európában, mivel kevés tengeri halat eszünk pótolni kell ezt a dolgot. Szóval én ezt szedem, hogy használ-e nem tudom, de igyekszem nem depizni annyit és jól erre fogom. :lol:
katata
 
 


KATATA
Ma vagyok 1. cn, úgyhogy be is írhatod ezt az infot is a táblicsekbe! Köszi! Az adatok pedig:
kor: 33 év :cry: !
Mostantól az intézmény: BMC,
2003. óta nem szedek fogigátlót, tehát sztem nyugodtan állíthatom, hogy azóta próbálkozom a teherbeeséssel, és ez volt a 4. sikertelen inszemem! :?
Köszi, remélem hamar felkerülök a babás részlegbe! :roll:
További kellemes apázást! :wink: :D
Drukk a holnapi KAÁLI-hoz!

ILONA
Sajnálom, hogy sok a meló, nekem is de mégis megkaptam, hogy csak meresztem a p.....mat, pedig hallod tegnap megcsinálam két napi melót és mindig van 2-3 cég, ráadásul most egy totál új, tök figyelni kell, hogy most épp melyiket intézed, mások a rendelési számok, objektszámok, vevőszámok! Megpusztulok és az sem elég! Most reggel azon ment a vita, hogy nem tudtam elintézni egy szállítást, ugyanis a beszállítónak közel egymillióval tartozunk, így sztem jogos, hogy nem ad árut, de emiatt is én vagyok a hülye! :twisted:
Nekem csak egy kérdésem van, de az nagybetűs: MIKOR LESZ LOMBIKOM !!!!!!!!!!

dita75
 
 


amit elfelejtettem:
KATATA
A mi régi kocsinkat is Piroskának hívták. Előtte a ladánkat Szellőnek hívtuk, meg Táltosnak, most a fekete csodát nemes egyszerűséggel Blacky-nek! :lol:
Jajj nem tom már a karácsonyi vonalzót hol csináltam, beírtam, hogy christmas tickers és annyit hozott fel mint a szemét!

Én ebben a hónapban még folsavat sem fogok szedni, ha egyből csináltathatom a kivizsgálást akkor az égadta világon nem szedek be még vitamint se!

ILONA
Sajnálom a depit, tudom, hogy nem lehet kikapcoslni a dolgokat, és haragszom is azokra akik erre kérnek, mutassák mán meg hogy kell. Ki ne depizne, hogy ha körülötte sorra mindenki bebabásodik, vele meg nem történik meg a csoda. Egy-egy topicba már csak szinte gratulálni járok, és tök gáz, hogy totál egyedül maradtam a problémámmal!

dita75
 
 


Ne depizzetek kéééérlek!

Az én drága kis tuningverdámnak Morbert a neve. M-mel, mert morc az arca! De most beteg a fék, ezért én is depizek... Na?

Nézem, ahogy a kályhás bácsi válogatja a csempéket. Lehet, hogy ezzel a tempóval a büdös életben nem lesz kész. Megfogja, leteszi.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


na dita, akkor itt jó helyen vagy, legalábbis nem egyedül. A BMC-ben jó kezekben leszel, azt mondják egy 5 ezres már csodákra képes, de én eddig egy pöngőt se adtam mégis nagyon kedvesek velem, lehet talán nem kellene annyit várnom ha dugdosnám a borítékot, nemtudom.
Remélem még mindig, mint örök reménykedő, hogy nem lesz szükséged lombikra és a következő inszem sikert hoz nektek. Ha meg rögtön lombikra kerül a sor, akkor az első lombik hozza amit annyira szeretnél.
Hidd el, ha lazán, félvállról dolgoznál nem zargatna főnököd. Ez valahogy fordítva történik sok helyen azt becsülik aki lébecol. Majd észreveszik, amikor a helyedre kell valakit ültetni aki feleennyire ügyes. Persze akkor már neked mindegy, mert otthon gyönyörködsz egy csöppségben.

katata, hm omega3, nem rossz ötlet. De lehet kiiktatom a tesómékkal való közös család-, barátlátogatásokat az is elég lesz. Most jöttek meg a termálfürdős üdülésből, én már ezen is megrökönyödtem, én nem mennék sem fürdőbe, meleg vízbe meg pláne nem. Aztán rokonjárás mindneki, jaj hogy van a pocak, mega baba, jaj mikor születik és hasonlók, mi a férjemmel meg pont le voltunk t..va. Eddig pedig nem zavart, de most :?

Amúgy én birom a sok melót, tudod nem agyalok annyit, és az én főnökeim nagyon rugalmasak.
bbilona
 
 


zel, oh szegény verda, de lagalább tudjátok mi baja, már az is valami!

Ne búslakodj, a kályhamester se hiszem, hogy ott akarja tölteni a telet nálatok, csak van másik melója is ahová sietnie kell!
bbilona
 
 


Bekeményedik a pocim....
Elegem van.

Ilonááááám! Ugye biztos, hogy nem itt akar a kis öreg kitelelni?

Bár az alsó sor csempe már felkerült. Jóóóó lesz!

Azt hiszem, ideges és fáradt, meg babás vagyok én már az ilyen új alkalmazott, betanítás, ide futok, meg oda is, meg kályha és festés dolgokhoz. Én is depizek...
Az ötödik hónapban vagyunk Lukáccsal. Hadd élvezzem végre! Több esélyem pocakra nem lesz.
Vazzze, mindjárt sírok.

Sógornőd nagyon bátor. Én itthon nem ülök a kádba... Nem ám gombáslábú papikkal egy medencébe?! Tudja, hogy mit csinál?
Egyébként nekem meg néha jó volt, ha le voltunk tojva, mert inkáb az, mint a bárgyú teherbeesési ötletek, a hú de jó tanácsok, meg a sajnálkozó arcok.. Persze, tudom egy poci mellett nehéz, főleg, ha te úgy érzed, hogy már most bem adja azt a picinek, amit kellene...

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Zel, én is fááááááradt vagyok. Az idő se valami hejdejó. Ha eleged van, akkor tervezd meg Lukács szobájára a dekorációt. Én már gyűjtöm a Mazsola és Tádé képeket :D :D A csempés meg csak elmegy.

Ilonám, mennyit kell várnotok? Nem úgy van, hogy három hónapot a két lombik között?

Kata, ne égjen a képed, hogy nem találsz munkát. Azért valljuk be Szeged nem a legfejlettebb régióban fekszik, és nehéz munkát találni. A második lombik nem a fagyis lombikod volt? Mert az egynek számít :) :) :)

Dita, mit képzel a főnököd, hogy így beszél veled??????

KépKép
trinky
 
 


zel, igazad van, jó így kakis fejjel. :D Persze ha nincs mellettem kiskorú, vagy kismama. :oops: :wink:

Lehet, hogy kicsit lassítanod kellene, Lukács úgyis rádparancsol ne izgulj, nem fogja hagyni, hogy kicsináld magadat!

Biztos lehetsz benne, hogy a bácsi csak nagyon precíz azért halad így, amúgy meg ki tudja lehet ez a normál tempó! :wink:

Most akkor nem élvezed? Ne hülyülj! :lol:
Amúgy meg fel a fejjel, ne szaladj ennyire előre!
bbilona
 
 


trinky, de 3 hónap.
Mazsola és Tádé, ugye milyen jó volt?
Jól vagy egyébként? Te már mindjárt nem dolgozol, ugye?

katata, majdnem elfelejtettem, nekem nagyon tetszett a tábla, most még valahogy az alja is a te számaid miatt.
bbilona
 
 


Ilonkám, megértelek a depi miatt, de hidd el jövő szeptember végén, október elején már ott fog szuszogni melletted a picurid. Írd fel egy cetlire és tedd bele a pénztárcádba, nézd meg néha, és ami legfontosabb hidd el. (Mondom én aki még most sem hiszi el, hogy mindjárt félidőben van....nagy a szám)
Amúgy sógornőd tényleg felelőtlen egy kissé. Én nagy fürdőkádas vagyok, de beültetés óta csak zuhizok, nehogy valami fertőzést elkapjak.

A Mazsola és Tádét nagyon szeretem, főleg ahogy Manócska gondoskodik róluk. :D :D
Igen mindjárt itt a november vége, de azt, hogy hogyan tudom lezárni a munkámat még nem tudom. Annyi meló van, hogy ha nem adnának semmit az is kitartani egy fél évig, hogy csak a meglévőket intézem.

KépKép
trinky
 
 


Trinky! Nahát! Te sem hiszed el néha, hogy igaz? Meséltem, hogy néha egy-egy éjjeli ébredéskor megfogom a pocimat, hogy nem álmodtam-e eddig?? Hihetelen! Annyira jó..

Ilonám! jaj, dehogynem! Annyira élvezem, hogy csak na. Este mindig pocit krémezünk, meg kerületet is méregetünk, olyan jó látni, fogni, érezni meg az egész. Jó érezni a mocorgást, jó látni is, érdekes! Csak a körülöttünk lévő dolgok nehezek néha. Akkor mondom, hogy szeretném a lábam egy párnára tenni, hátradőlni, egy tálka naranccsal vagy keksszel, olvasni, tv-zni, és közben a pocimat simogatni. Kicsit lustizni, vagy épp pihenni, mert tényleg fáradok.
De! Lukács tényleg tud ám parancsolni... Megteszi, elfektet, leültet, ha úgy érzi, jó lenne kicsit lassabban. Ügyes kisgyerek.. Imádom.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


KICSI BOTOND EMLÉKÉRE

“Fehér galamb szállj a fiunk fejfájára
A fájó szívű szülők helyett
Te vigyázz az ő álmára”
Kis szívednek gyors lüktetése
Rövid kis életednek lett befejezése”

NYUGODJ BÉKÉBEN!


Kép

dita75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?