Ilonkám,
nagyon szép csíkok vannak a fejemen, de szerencsére nem lilák!
Szőke csíkok vannak, sztem nagyon jó lett! Megmutattam férjemnek is webkamerán, neki is tetszik!
Eddig szőkítettem az egészet,de most áttértem a melírra, mert itthon nem olyan veszett drága, mint kint volt. Ott inkább megvettem én a festéket és kiszőkítettem, de a melírt én nem tudtam megcsinálni nyilván. Úgyhogy most végre lehet melíros a hajam, ezt jobban szeretem, nem olyan egyszínű.
Állásinterjúk megvoltak. Az egyiket én nem akartam, mert ebédkiszállító cégnek kellett volna fogadni a reklamáló telefonokat, hogy hol az ebéd, miért késik, meg a kiszállítóktól beszedni a pénzt,amit ugye nem nagyon akarnak odadni. Szóval ez nem nagyon tetszett, hogy éhes, ordibáló emberekkel vitatkozzak. Meg úgy éreztem, hogy be sem jelentettek volna. Szóval itt nemet mondtam.
A másik egy fejvadász cég volt, iszonyú bunkó menedzser csinálta az interjút, szerintem 100 %-ban megfeleltem volna az állásra, erre jött a levél, hogy a megbízója nem engem válaszott. Még csak nem is találkoztam a megbízójával. Szóval ez csupa kérdés, de már mindegy. Azóta nem volt interjúm. Majd lesz! Remélem!
Mesélsz kicsit a kinezológusról? Milyen volt? Mit csináltatok? Az nem ugyanolyan, mint a pszichológus?
Odry,
tudom ajánlani a fodrászomat, én évek óta hozzá járok, persze eddig akkor, mikor éppen itthon voltam. Anyukám 15 évig járt hozzá. 40 év körüli nagyon aranyos lány. Szóval, ha komolyan érdekel szólj!
Ügyintézői munkát keresek, valami irodában, adminisztráció, ügyintézés. Mielőtt külföldre mentem, bankban dolgoztam. Sajnos az Pesten volt, így oda, hiába van még ott jó ismerősőm, nem tudok visszamenni. Pest azért messze van.
Kaáliba jövő héten szerdán megyek, egyelőre megbeszélésre, hogy mit javasol a továbbiakra a doki. Pszishológushoz meg jövő héten csütörtökön. Kiváncsi vagyok nagyon, hogy milyen lesz!
Dita,
szorítok a holnapi teszthez!!! Az már biztosabb eredményt fog mutatni! És reméljük jó eredményt!