Köszi Lányok a dícséreteket és a jókívánságokat,ez utóbbit átadom az illetékeseknek!
Gabesz!
Ne aggódj a telefon miatt, kitolás alatt úgysem veszi fel a doki,illetve az az egy alkalom, amikor ki van kapcsolva! Szóval tuti nem zavartad! Vigyázz nekem magadra, bár tudom, a rosszullétek nem rajtad múlnak! Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen! Ugye írsz nekem, ha helyzet van?
Most úgyis nagyon benne vagyok a drukkolásban!
mzsperx!
Nekem mind a 4 alkalommal a szülés napján távozott, 4-ből 3 alkalommal a kórházban. Most Kamillánál annyira tartotta magát a nyákdugóm, hogy 4ujjnyi méhszájnál, amikoris már 3 orvos és 2 szülésznő megvizsgált, csak a beöntés után ment el! Viszont a másik topicon,ahova írogatok, az egyik lánynak pontosan 2 héttel szülés előtt távozott a nyákdugója,ezen teljesen ledöbbentem! És ezzel most nem akarlak elkeseríteni, Te napokon belül megszülsz szépen és kész! Most menj, most nincs tömeg a szülőszobán!
Ildi!
Magatokról nem is írsz? Mi újság veletek?
Panndi!
Kergesd el azokat a ronda rókákat! Hú de utáltam ezt én is! Mondd meg nekik, hogy már lejárt az idejük, túl vagy a 12. héten! És örülök, hogy minden rendben a picikéddel!
Márti