Új privát üzeneted érkezett!

Márti!
Tiszta szívből gratulálok barátnődnek!Minden szépet és jót-főleg jó egészséget kívánok nekik :)

Hú,Mzs!Te is a finishben vagy :lol: Én sajna azt se tudom,milyen a nyákdugó.

Kép
Kép
nusyka

Márti!

Noéminek én is gartulálok! Nem semmi nagy baba! :)

Mzsperx! Drukkolok nektek! Hamarosan érkezik a bébi a gyönyőrű szobájába! :)

ildi

Kép
Kép
kincsesi

panndi, hányás nem annyira jó. :(

nusyka: nyákdugó nyálkás véres trutyis izé :)

KépKép Kép
mzsperx

varjúháj, most látom, hogy csatlakoztál :wink: Kinél fogsz szülni végül?
Vendég

mzsperx: tényleg a "végét járod", tök jó :lol:

Bocs, hogy így részletekben reagálok... :roll:
Vendég

Húha, Mzsperx,
Te tényleg szülsz a héten :lol:
Én is péntekre szavazok :D Mostantól minden részletre kiváncsi lennék, légyszives tájékoztass minket mindenről!

Márti,
gratulálok Noéminek! Szép nagy baba EDA nélkül, nem semmi teljesitmény! Sok boldogságot a kisfiához!
Harsányit pont szülés közben hivtam ezek szerint :) sajna újfent rosszul voltam az éjjel, meg délután is, miközben férjem külföldön volt...hát kicsit pánikoltam itt egyedül, de szerencsére hamar elmúlt egy kis szőlőcukor és tej hatására, szóval vércukor-ingadozás lesz itt a gond szerintem. Bár délután pont ebéd után lettem rosszul, azt nem értettem. Na mindegy, bizom benne, hogy nekem is hamarosan szerencsém lesz a nyákdugóhoz :lol:
Gabesz

Kép
ugabesz

Sziasztok!
Én is olyan ritkán tudok jönni, mire végigolvasom, tuti elfelejtem a felét, amihez hozzá akartam szólni :-)

Iricc, köszi a tippet, legközelebbi szabad napunkon szerintem megnézzük!

Mindegyik gyerkőc helyes a képeken! Márti, neked és Kamillának tényleg nagyon jó dolgotok van, ennyi helyes kis lovag között!

Jaj, majd jövök, most apa elzavart finoman, még dolgozna :?
danann

Köszi Lányok a dícséreteket és a jókívánságokat,ez utóbbit átadom az illetékeseknek!

Gabesz!

Ne aggódj a telefon miatt, kitolás alatt úgysem veszi fel a doki,illetve az az egy alkalom, amikor ki van kapcsolva! Szóval tuti nem zavartad! Vigyázz nekem magadra, bár tudom, a rosszullétek nem rajtad múlnak! Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen! Ugye írsz nekem, ha helyzet van? :wink: Most úgyis nagyon benne vagyok a drukkolásban! :lol:

mzsperx!

Nekem mind a 4 alkalommal a szülés napján távozott, 4-ből 3 alkalommal a kórházban. Most Kamillánál annyira tartotta magát a nyákdugóm, hogy 4ujjnyi méhszájnál, amikoris már 3 orvos és 2 szülésznő megvizsgált, csak a beöntés után ment el! Viszont a másik topicon,ahova írogatok, az egyik lánynak pontosan 2 héttel szülés előtt távozott a nyákdugója,ezen teljesen ledöbbentem! És ezzel most nem akarlak elkeseríteni, Te napokon belül megszülsz szépen és kész! Most menj, most nincs tömeg a szülőszobán! :wink:

Ildi!

Magatokról nem is írsz? Mi újság veletek?

Panndi!

Kergesd el azokat a ronda rókákat! Hú de utáltam ezt én is! Mondd meg nekik, hogy már lejárt az idejük, túl vagy a 12. héten! És örülök, hogy minden rendben a picikéddel!
:lol:

Márti
borossné becz márta

ugabesz: fejleménynek lehet tekinteni, hogy a (nemsokára) középsőm tök lázas? jajj. amúgy semmi tünete. nem tudom, mit kezdek vele, ha indulni kell...
nyákdugó elvesztéséhez drukkolok :)

danann, én úgy csinálom, ha sokat kell olvasni, hogy egy szövegszerkesztőben írom folyamatosan a választ. így nem felejtek el semmit ;)

márti, tudom én, hogy lehet még a nyákdugó távozása után 2 hétig is húzni, de hátha a statisztika azt mutatná, hogy mittomán 80%-ban azért pár napon belül megvan a bébi. :)
bocs, ha idegesítelek már titeket a magam türelmetlenségével, én már nagyon unom magam, az tuti :DDD de az ember egész nap csak a jeleket lesi, mindenhol. vagy legalábbis én... :)

KépKép Kép
mzsperx

Jó reggelt!

Hoztam két fotót :) Kép Kép

Nekem a nyéákdugó két héttel a szülés előtt ment el, és még így is indított szülésem volt :shock: De mzsperx, a Te saját statisztikád mást mutat :wink:
Vendég

jó reggelt.
örvendek, hogy nem csak én kelek korán :)))

KépKép Kép
mzsperx

Hát én ennek kevésbé örülök :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Mzsperx! De jó lehet hogy ma szülsz? Én is akarooook! :) Na jó tudom még nem szabad de olyan türelmetlen vagyok:)

Két napja megint annyira fáj a szemérem csontom hogy alig bírok menni, nem tudom az mitől lehet. Tágul? Vagy nyomja a gyerek feje vagy az még nincs ott? UH-n nagyon lent volt már a baba feje.
És állandóan melegem van.

Tegnap sikerült elintézni az apaságit végre :) Párom nagyon örült. Teljesen kivolt hogy nehogy megszüljek amíg nincs meg a papír szinte parancsba kaptam. Mikor kijöttünk volt egy pocikeményedésem aztán boldogan mondta most már jöhet. :)

Én a 22-25. hétig hánytam kb. reggel délben este. Nekem sokat segített ha énekeltem. :) Ha például tudtam h nem jutok el a wc-ig énekléssel simán kihúztam :) Csak mindig olyan számok jutottak az eszembe amiket utálok és utána egész nap az járt a fejembe. :)

Kép
dius87

Nem ismerem Noémit, de gratulálok neki!!! Nem kis teljesítmény jó nagy baba. Hányadik héten szült?

Márti Kamilla gyönyörű kislány és nagyon szép neve van!! A fiúk is nagyon szépek! Teljesen belebolondultam a fiúkba amióta tudom hogy fiam lesz. :)

Kép
dius87

Mzsperx!
Én szülés előtt két nappal találkoztam a nyákdugóval, de remélem Te már Dorkával fogsz minél hamarabb :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Szép napot mindenkinek!

Na,MZS,hogy álltok Dorkával? :) Mikor várható?

Hú,csajok!Tegnap este Csongor sírva kakilt,annyira fájt neki!Magához húzott és azt kiabálta:anya,nadon fáj!
Majd' megszakadt a szívem... :cry: Kicsit véres is volt a popója.
Szörnyű volt látni,hogy szenved és én tehetetlen voltam :cry:
Volt már vki hasonló helyzeteben?Mit tanácsoltok?Hogyan tudnám elkerülni,hogy még egyszer ne történjen ilyen?

Kép
Kép
nusyka

nusyka, semmi jel. még csak valami fia keményedésem sincs. mondjuk nagyon úgysem érek rá ezzel foglalkozni, mert noémi nagyon ramatyul van :( szegény kis betegem.
kisfiadnak gyógypuszi. a kajáján próbálj meg változtatni, a fogósakat lecsökkenteni. narancslé, joghurt, mindkettőbe mehet korpa, darált lenmag. de nagyon sok innivalót adj hozzá, mert különben ellenkező hatást válhatsz ki. megdagadnak a magok a pocakjában, így könnyebben fog jönni a kaki.

KépKép Kép
mzsperx

Köszi Mzs!Megpróbálom,remélem javul a helyzet.Tízóraira hozom is neki a joghurtot!
Mi a baja Noéminek?Neki is hatalmas gyógypuszi,hátha segít vmit :)

Kép
Kép
nusyka

Sziasztok!

Túl vagyunk rajta, minden rendben ment, és már itthon is virgonckodunk. Bene nagyon gyorsan regenerálódik testileg és lelkileg is. Remélem, most már ezerrel megtanul szépen artikulálni, és kis ügyesedés is lesz.

MZS
, nagyon izgi, szerintem is lassan szülni fogsz!

Panndi, de jó, 7 centi! :)

mtunde

Mtunde!
Örülök, hogy itthon vagytok és minden rendben lezajlott. Hogyan viselte a műtétet Bene?

Susy!
Miért kapott Kristóf Sinlac-ot? A Sinlacnak az a feladata, hogy a gyomorban lévő ételt besűrítse. Így nem fog annyit bukni a gyerek. Csak halkan jegyzem meg, amióta kapja 2x annyit bukik. :( Kiváncsi vagyok 1 hét alatt mennyit változik.

MZS!
Nagyon drukkolok! Mi a baj a "majdnem középső" gyermekeddel? Lázon kívül valami jelentkezett még?

rozsaag

Kép Kép
rozsaag

Mzs!
Nem válaszoltam. Végül tegnap este fél adagot belekevertem a főzelékébe és úgy etettem meg vele. Hááát, fintorgott, de csak megette.

Kép Kép
rozsaag

nusyka, noéminek nem tudom, mi baja, csak láza van. de magas. és alig lehet levinni...
így nézte a mesét, most meg már el is aludt. ma még egy falatot sem evett. :(
Kép

KépKép Kép
mzsperx

Sziasztok

Rozsaag
Mikor elkezdtünk gyümölcsöt enni, azt mondta a dokinéni, hogy tegyek bele egy- két kanállal és akkor jobban jól lakik a gyerek. Lehet nem is kellett volna? Bár nem sokáig kapta, mert mikor elfogyott nem mentem újat íratni. :roll:

Tünde
Örülök, hogy minden rendben ment. Gyors gyógyulást nektek.

Mzsperx
Nektek is javulást, szegény kicsi lány. Így akkor még tarts ki egy picit.

Kép
Kép
susytunder

Márti!

Köszi a kérdésed, de sajna csak panaszkodni tudok... :(
Adél nagyon nyűgös mostanában, kb du. 5től nem lehet vele semmit kezdeni, csak sír és nem akar aludni, este fél 9-9kor örülünk, hogy sikerül végre lerakni. (viszont alszik reggel fél8ig)
Jana változatlanul hisztis és akaratos és persze nem fogad szót. Nagyszülők, rokonok vidéken, így eléggé kivagyok mostanában. Valamit biztos nem jól csinálok... :oops:

Kamilla nagyon aranyos és a fiúk is! (Thomas mániások? :) )

Ildi

Kép
Kép
kincsesi

Végre sikerült beugranom, de úgy hallom, ébred a pici fiam. :) Végre. Ma egész nap csak alszik, úgy keltem enni. :lol: Ez most az "evős" front ellentéte. De ahogy néztem a humánmeterológiát, holnap megint felköthetem a gatyát. :lol:

Annyira szépek a gyerekek! :P Úgy szeretem nézegetni őket!

Veronika: A kislányod olyan nagynak néz ki a fotón, mintha nem is újszülött lenne. Csodaszép kiscsaj! 8) [/img]

Kép

Kép
nikuc

Noéminak sok gyógypuszit, remélem hamar meggyógyul :wink:

Ildi, panaszkodni is ér ám :wink: nekem néha Lillu hisztije is sok(k), nem csodálom, hogy néha eleged van :roll:

KépKép

KépKép
beneildi

Kincsesi! Semmi rosszat nem csinálsz, nagyon jól csinálod! Sajnos ezek a dolgok nem rajtad múlnak! Remélem, lassan rendeződik Adél sírása, és akkor máris egy fokkal jobb lesz, nem? Jana meg a legjobb korban van. :)

Rózsaág,
Bene nagyon jól viselte, semmire nem emlékszik, még az ébredés utáni infúzióra sem nagyon, mert amikor később a többi gyerek is kapta, csodálkozva nézte. Amikor kihozták, már ébresztve volt, akkor elég zaklatott volt egy ideig, nehezen nyugodott, de ez természetes, aztán megnyugodott, apjának közölte a telefonba: "felébredtem" és minden rendben volt. Még 4 körül volt egy mélypont, amikor már nagyon éhes volt, meg fáradt, meg egy kicsit fájt is neki, akkor kapott fájdalomcsillapító kúpot, mait úgy kommentált: "meggyógyultam". Ügyes volt nagyon. Nem vérzett sokáig, nem kellett tamponálni pluszban. Az egyik füléből még jön egy kis véres genny, de ez most még természetes, a tubus behelyezése miatt. Ez majd kikökődik, vagy ha nem, maximum 1 év múlva kiveszik. Persze lesznek kontrollok. Hallásvizsgálatot most meg a lukas dobhártya miatt nem lehet csinálni, így kénytelen vagyok elhinni, hogy most már minden ok.

mtunde

noémi cica rosszabbodott, már hány is :(((

KépKép Kép
mzsperx

jobbulást neki, én most sok anyukától hallottam ezt a hányós betegséget :cry:

KépKép

KépKép
beneildi

és mennyi idő alatt voltak túl rajta? mert noémin per pill semmi nem látszik!!! nem lázas, nem hány, nem bágyadt, jókadvű egészséges gyereknek néz ki. ez nagyon fura így egycsapásra. várjuk az orvost, mit mond.

KépKép Kép
mzsperx

Itt nálunk 2-3 nap alatt kiheverték :)
Nem lehet hogy a gyomra miatt volt rosszul és most megkönnyebbült a hányással?

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Betegeknek gyógyulást, szülni akaróknak mielőbbi szülést! :lol:

Nyákdugó: 1. gyerek 1 héttel előtte, egy "kellemes" vizsgálat után. ".és 3. gyerek fájások okozta hasmenés közben :) .

Tegnap voltam a 18. heti uh-n minden rendben és azt mondta a doki, hogy leányzónak látja :lol: :lol: :lol: .
Remélem tényleg jól megfigyelte, mert a fiúnév választással nem nagyon haladunk.

Panndi!

Nálam a 16-17. hét után normalizálódott a hányós helyzet, mostmár újra jó kedvvel főzöm a családnak és és rendesen tudok enni. Reggelente még meglátogatom azt a bizonyos helyiséget, de a korábbiakhoz képest ez maga a felüdülés!!!
Szóval már nem sok van hátra!!!!!

Kép
becsengo

becsengo: grati a kislánhoz :)

KépKép Kép
mzsperx

Becsengo gratula a kislányhoz!! :) Már lassan te is a felénél jársz. Hogy telik az idő. Csak nálam állt meg. . .

Kép
dius87

Becsengő, de szuper, kislány! Bocsi, de vonalzód hiányában nem emlékszem, a többiek milyen neműek?

MZs
, ma érzel valamit? Noémi hogy van?

Fúú lányok, szégyen, de nagyon élvezem,hogy most csak Bene van. Közben persze Villő nagyon hiányzik, és néha Bene is emlegeti. (Rossz nyelvek szerint azért, mert nincs kibe belerúgnia. :))

mtunde

Márti de szépek vagytok! A nagyfiad nagyon hasonlít rád! :D
És nagy gratula a barátnődnek! nemsemmi lehetett egy ekkora gyereket megszülni :)

nagyon jó, hogy többen is tettetek fel képet, öröm nézni az ilyen gyönyörű gyerekeket! :D

Panndi szegény, nagyon drukkolok, hogy minél hamarabb elmúljon a hányás!

ó, a nyákdugó! nekem mindkét gyereknél nagyon hamar 1-2 héttel a szülés előtt távozott. a dokim szerint ez teljesen normális...

mtunde jaj de jó, hogy túl vagytok rajta! nagy gratula hős fiadnak! :D

becsengo gratula a kislányhoz! :D

Kép
Kép
Kép
iricc

tunde, azt mondják az összegyerekszám-1 az mindig szuper élmény :D
noémi most jól van, kis hőemelkedés talán. volt a doki: vírus, de nem a hányós, az olyan melléktünet volt, inkább a láztól. 5 nap itthon...
én nem érzem, hogy szülnék, napok óta szinte nincs keményedésem, jajj.

KépKép Kép
mzsperx

mzsperx Lehet "vihar" előtti csend :) Hogy még keményedésed sincs :)

Kép
dius87

Sziasztok!

Becsengo
Gratula a kislányhoz! Nevek? :)

Mzsperx
Márti is így kezdte. Azt mondta azon a héten nem szül aztán másnap már ment is. Amilyen frontok jönnek mennek. :)

Tegnap sikeresen elkapott minket egy felhőszakadás. Hétágra sütött a nap, gondoltam gyorsan megyünk levegőzni, aztán pár perc alatt a nyakunkba szakadt az ég, persze nem értünk haza, így 8 és fél hónaposan kipróbáltuk az esővédőt. Kristóf jól viselte én bőrig áztam. Akkora eső volt, hogy az árkokból kilépett a víz és hömpölygött az úton.

Képzeljétek nemrég mi történt. Kristóffal ebédeltünk, és csengettek. Kinyitom az ajtót, és akapuba egy fickó áll azt mondja a kábeltévésektől van és jött, mert be kell állítani valamit. Mondtam jó, szólok a férjemnek, mert neki meg valami problémája volt pont. Mire kiértem a kulccsal és a teéefonnal a pasas eltünt. felhívtam apát, szerinte valami tolvaj vagy ilyesmi lehetett. Most futkos a hideg a hátamon, és mindent bezártam. Ja felhívom a szolgáltatót, hogy valóban küldtek e valakit. :roll:

Kép
Kép
susytunder

susy, tényleg hátborzongató történet... jajj.

nálam némi további nyákdugó távozott... :)

KépKép Kép
mzsperx

susytunder nekem hasonló volt csak engem egy idősebb (40-50 között) erőszakos hölgy zaklatott telefonon aztán kijött házhoz és mondta hogy Bp banktól jött és ő bejönne h kitöltsünk egy pár kérdőívet és hozott nekem ajándékot, mondtam nem szeretném beengedni és erőszakoskodott hogy de muszáj. Mondom miért lenne muszáj? Erre kinyitotta a táskáját h megmutassa az ajándékot és valami számológép volt tollal de csak darab szóval nem értem ha másokhoz is ment akkor azoknak nem vitt? Mondtam engem nem érdekel az ajándék. Azt mondta mutat személyit csak engedjem be, én meg mondtam h nem tudok mit kezdeni a személyijével. Bementem a bankhoz mondták hogy ők soha senkit nem küldenek ki házhoz és hogy náluk nincs ilyen és ne engedjek be senkit aki ezzel az ürüggyel jön. Na akkor ki lehetett a hölgy? :roll:
Azt mondta a végén az erőszakos hölgy h akkor csak írjak alá. Mondtam nem. Lehet valami csaló volt és csak az aláírásom kellett?

Kép
dius87

Szép napot!

MZS!
Bocsi,most néztem/olvastam a válaszod!Noémi gyönyörű kishölgy,még így,betegen is :) Remélem azóta javult a helyzet!
Adtam Csongornak joghurtot,nem nagyon akarta megenni,de mikor azt mondtam,hogy most ez a gyógyszer,hogy könnyebb legyen a kakilás,rögtön megette :lol: Este már nem volt gond!

Mtünde!
Hol van lánykád?Nekem Csongort reggel elvitték anyósomék Hévízre(dédihez mentek+a temetőbe)Már végigtakarítottam az egész lakást,csak hogy ne bőgjek :cry:

Ja,nem tudja véletlenül valaki,hogy holnap-szóval nov.1-én nyitva lesz-e a tesco v auchan??

Kérdés:
Éjszaka véreztem,de azóta alig van valami.Lehetséges,hogy ilyen hamar megjött volna???Csongorral később jött meg.Felhívjam a dokit v ez nem gond?

Kép
Kép
nusyka

nusyka, örülök a sikernek.
csongor után meg ne bánkódj, ez az élet természetes rendje. hidd el, jól fogja érezni mindig magát, ha olyanokkal mehet, akiket szeret.
és van akinek hamar megjön, igen...

KépKép Kép
mzsperx

Nusyka, Villő nagymamával van, amíg Bene lábadozik. Nem mintha Bene nem lenne már tökéletesen, de nagyi nem engedi ki keze közül a lányunokáját holnapig. :)

Nekem 8 hetesen megjött, aztán 2 nap múlva abba is hagyta a cerazette-től.

mtunde

Köszi MZS!
Persze,tudom,hogy így jó,de sajna ilyen téren tipikus fiús anya vagyok...túlzottan ragaszkodom hozzá!
A vérzés azért aggaszt,mert azóta szinte semmi sincs.Délelőtt akartam hívni dokimat,de annyira belefeledkeztem a takarításba,hogy kifutottam az időből.Azért kérdeztem,hogy gond-e,mert ha nem,már nem akarom zavarni.
Még egyszer köszi :)

Kép
Kép
nusyka

Nikuc,

ez erdekes, mert pont hogy nagyon picike! Csak 2.5 kg!

Teszek be masik kepet, hatha a felnottekhez kepest jobban latni az aranyokat!

Kép Anyaval Kép Apaval
sz.veronika

Mtünde!
Nekem apukám ilyen Csengével,szörnyen félti :)
Akkor megnyugodtam,mert én is szedek gyógyszert csak másfajtát.Csongival én is ezt szedtem.
Amúgy én Boróka nevet akartam adni csajszimnak,mert nagyon tetszik,de a Pálma mellett kissé bután nézett volna ki :lol:

Kép
Kép
nusyka

Ja, amúgy azt akartam kérdezni, hogy nagyon kirepedezett a bőre a csuklójánál és a lábfeje hajlatában, körömvirág krémmel kenegetem, tudtok még valamit javasolni?

Köszi,
V,
sz.veronika

Veronika!
Mintha az én drága uramat látnám:ő is hamarabb elalszik,mint Csenge :lol:
Amúgy nagyon szépek vagytok,GRATULÁLOK :lol:

Kép
Kép
nusyka

Köszi Nusyka!

Igen, apa már egészen profi abban, hogy az éjszakai etetések alatt hogyan aludjon minél többet! :lol:

Nálatok Csongor hogy fogadta a kis jövevényt? Még a kórházban volt mellettem egy lány, akinek volt már egy 2 éves fia és jöttek be meglátogatni. A kisfiú eléggé nem tudta mit kezdjen a helyzettel meg az új kistesóval...
sz.veronika

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?