Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Itt vagyok én is, csak nem sikerül üzenetet küldenem...Kép
Hétvégén és hétfőn is írtam egy hosszú levelet (válaszok, szüléskori érzéstelenítés...) és mindkettő elszállt, lefagyott a gépem, stb.KépKépKép
Na majd szóban!Kép
Tali febr. 7 v. 14?Kép Nekünk inkább a 7 v. a 21 lenne jó, 14-én délelőttös a párom, s kocsi nélkül, ráadásul egyedül BKV-zni sajna nem megy a 2 gyerekkel... Fiúk!!!! Nem szófogadó kislányok...Kép
Betegeknek jobbulást, vizsgásoknak sok sikert, pocakosoknak drukkkkk, Vencelkének gratulaaa, szülinaposokat Istenke éltesse!KépKépKépKépKépKépKépKép

Megyek mielőtt ez is elrepül...

Vigyázzatok Magatokra!

Pusz
Erika

KépKép
herika

Sziasztok!

Jó régen nem tudtam leülni írni egy kicsit, csak futtában olvasgatlak Titeket.
Most sincs túl sok időm, éppen várom a doktornéninket, 6-ig rendel, aztán kijön. Örs pár napja nagyon nyűgös, először azt hittem, hogy talán a foga jön, de egyre jobban köhög, taknyos, és már hőemelkedése is van... Kép Remélem nem komoly, de nagyon rossz látni, hogy szenved.
Többiek jól vannak, Andris szánkózni van egy ovis társával, ezért van most lehetőségem írni, különben biztos filmet nézne a gépen. Kép

Kinga! Igazad van, a picikkel a fizikai rész nagyon fárasztó, nagyobbakkal a szellemi. Andris még csak 6 lesz, mégis néha nagyon nehéz, mi lesz majd, ha elkezd kamaszodni...!

Gabi! Már többször akartam kézdezni, csak mindig elfelejtettem.. Kép A vezetékneved hogy lett dupla? A férjed nevét vetted fel? Csak azért érdekel, mert anyósom lánykori neve Eleőd Éva, és kíváncsi vagyok, nincs-e valami közötök egymáshoz. Kép

Zizi
debyand

Sziasztok!

Itt vagyok én is, olvasgatlak benneteket, csak írni nem volt erőm. Kép

Dóri!
Igazatok van a névválasztással kapcsolatban, nagyon fontos, hogy később a gyerkőcöknek ne legyen kellemetlen. Mi is ezért választottunk olyan neveket, amit később férfiasan is lehet használni, de most jól lehet becézni (Gergely - Gergő, Benedek - Bence, Márton - Marci). Sajnos nem tudom mindegyiknek a jelentését, de egy ismerősöm megnyugtatott, hogy pozítiv tartalommal bírnak. Kép

Zizi!
Ha anyósod így írja a nevét, akkor biztosan van közünk egymáshoz. Kép
Nem a férjem nevét vettem fel (Dóri most hunyd be a szemed: nem vagyunk ugyanis összeházasodva), hanem anyám leánykori nevét nagyapám miatt. Az ő kívánsága volt, mert szerinte különleges, hogy a neveim kezdőbetűi egymás után vannak az ABC-ben (E-F G)Kép Ő még abban is bízott, hogy esetleg ledoktorálok, mert akkor még a D is benne lenne. Majd egyszer, talán ... Kép
Egyébként nemrég kaptam kézhez a családfánkat, utánanézek majd, hogy van-e valami távoli rokonsági kapcsolat. Kép

Böbe!
Nem lehetett könnyű az első időszak, ahogy leírtad! De nagyon jól megoldottad a dolgot, és a lányok is tündériek, egészségesek! KépKépKép

Kinga!
Zizihez hasonlóan egyetértek veled abban, hogy minél nagyobbak, annál nehezebb velük bánni, Gergőn érzem ezt, mint Zizi Andrisnál. Te hogyan edzed a türelmed? Mikor tanulják meg a fiúk, hogy anya idegei sincsenek kötélből? KépKép

Éva!
Ne izgulj, menni fog! Csak magabiztosan állj hozzá a dologhoz! Kép

Nehéz kérdés a tali, mert Böbééknek a 7-e nem jó, Erikáéknak a 14-e, nekem pedig kérdéses a 21, mert 20-án még suliban vagyok.Kép
Na, és hol legyen? Ugyanott a Mekiben?

Gabi
efgabi

Sziasztok

Rövid leszek, mindenkinek nagyon kellemes hétvégét. Én most egyenlőre a vírusaimmal vagyok elfoglalva, jönnek mint veszedelem. Irtom őket, a Norton Antivirus kitesz magáért.
Már meg sem merem nyitni a levelező progimat, naponta 30 biztos jön, egyik másik hozza magával a fertőzést.

Andi
Csandi

Sziasztok!

Én is csak olvasgattam, mert nem volt lelki erőm írni.
Éva!
Nagyon drukkolok Neked! Biztosan menni fog!
Andi!
Én is hesegetem a vírusos leveleket, de szerencsére már az első gyanúsat kipateroltam mikor még nem tudtam, hogy ebből rendszer lesz. Azóta napi 10 minimum amit ki kell lőnöm.

Képzeljétek ma elsétáltunk az ovi felé, hogy megmondjam, holnap benézünk pár órára. Az udvaron szaladgáltak a gyerekek és az ovónéni mint mindíg most is kiszúrt. Kép Odajött beszélgetni velem, erre a Levi elkezdett nyafogni, hogy be akar menni most. Hiába csitítgattam nem tágított. Márti néni meg mondta, hogy hagyjam ott nyugodtan amíg elmegyek a boltba, addíg is szokja az ovit. Beadtam a kerítésen és képzeljétek, hátra sem nézett!!!!! Teljesen ledöbbentem! Szegény Dundi meg mire megtudta, hogy a Levi bement már messze járt az ovónéni így lecsúszott az ovizásról. Totál ki volt akadva, hogy a Levi bemehetett.
Állítólag nagyon jól viselkedett és szerintük nem lesz gond vele. Kép
Holnap megyünk 10-re megint. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz.
A tali. Nekem a 14.-e nem jó a többi úgy néz ki igen.
Böbe!
Nem semmi amit végigcsináltál! Ebből a szempontból nekem is mázlim volt, hogy egyszerre vihattam haza mind a két babát. Kép
Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok Lányok!

Megjöttem a felvételiről! Hát nem volt piskóta, 3x50 kérdés, azért nem volt semmi. Mindenre írtam választ, de ez még nem jelenti azt, hogy sikerült, de azért reménykedem. Sajnos itt is túljelentkezés van, nagyon sokan voltunk. De ha a Bp-i karra nem vesznek fel, akkor még Jászberénybe lehet esélyem. És ott elég egy fél évet lehúzni, aztán át lehet jelentkezni másik suliba, szóval , ha oda sikerül, annak is örülni fogok!!!
Most értem haza, a fiaim még pizsamában fogadtak, az egész lakás szalad, kaja sehol. És akkor azt mondják a férfiak, hogy nekünk milyen jó itthon, nem csinálunk semmit. HÁt ő most tényleg nem csinált semmit!!!
Megyek egy kis rendetrakni, mert nagyon nagy a kupi!!
Majd végigolvaslak benneteket és írok.

Éva
p.éva

Sziasztok
Éva! Kép
Hát ezek a férfiak... Persze biztos azért csinált valamit egész délelőtt. Mondjuk CD-t írt, letöltött egy filmet, esetleg letesztelte a legújabb tengeralattjárós, vagy lövöldözős Play Station játékot.
Viszont gondoljunk ilyenkor arra, hogy az ikrek nélkülük nem sikerülhettek volna. Kép
És persze nálunk ügyesebben senki nem képes elvégezni a napi feladatokat, akárhogy is szeretné. Kép Kép
Ügyes voltál, biztos sikerült a felvételid. Kép

Vadvirág
Vendég

VAdvirág

Aranyos vagy, majd szerdáig kiderül!
Hányadig hétben jársz már? Mozognak már a kicsik?

Lányok!

Mindenki pihen? Merre jártok?

Éva
p.éva

Sziasztok!

Éva!
Ez most 17. hét és már leheletfinoman lehet érezni a mozgásukat, de főleg este érzem, amikor lefekszem és tudok picit jobban kimondottan erre figyelni. És végre már látszik is a gömbölyű pocak. Február 20-án látjuk a babákat újra 4D-s UH-on. Kép Kép

Vadvirág
Vendég

sziasztok!
Gabi!
Örülök, hogy találkoztunk a Millenárisban. Ha legközelebb erre jársz a fiúkkal szívesen csatlakoznánk hozzátok a kiscsajokkal.
Mostanában nem sokat vannak gyerekek között, többnyire csak a kertbe viszem ki őket levegőzni, kivéve amikor itthon van a férjem, és akkor nekikerekedünk és elmegyünk sétálni, mint szombaton is.
És nem utolsósorban nekem se lenne hátrány a társaság, mert már kezdek megzizzenni itthon, ugyanis vidéki vagyok, 200km pesttől laknak a szüleim, főiskolára pécsre jártam, úgyhogy barátaim itt nincsenek, a rokonok meg eléggé elfoglaltak, kb. ha másfél havonta látom őket.
gondoltam, majd a terhesség alatt megbarátkozom pár anyukával a védőnőnél, stb., de végig feküdnöm kellett, tavasszal és nyáron meg össze-vissza jártunk a csajokkal játszóterezni, szinte mindig más időpontban,máshova, így ritkán találkoztam többször ugyanazokkal az emberekkel.
most befejezem, mert fáradt vagyok.
üdv mindenkinek!
anita
sipi

Sziasztok!

Pénteken voltam a budakalászi Corában, most kezdődtek a baba-mama hetek. Egész jó minőségű bodykat lehetett kapni 300-400 forintért, úgyhogy jól bevásároltam a következő egy évre! Amellett a Pampers is egész olcsó, a Maxi méret darabja 44 Ft.

Dóri,
a férjem a Moszkva térnél dolgozik, úgyhogy szóljál ha a teológussrác beugrana a könyvért. Hogy vagy? Van segítséged a gyerekekkel, ha többnyire feküdnöd kell?

Zizi,
Mit tudnak már a kicsik? Most kb. félévesek? Andris milyen filmeket szokott nézni az interneten?

Kinga, Zizi,
Én is egyetértek a "kisgyerek:kis gond, nagy gyerek: nagy gond" közhellyel! A 14 hónapos fiaim gyönyörűen elvannak kettesben órákon át (és - Erika, ne figyelj ide!- eddig még semmit sem rongáltak meg!, persze lehet, hogy a java még hátravan...) míg a 4,5 éves kislányomról általában azt mondjuk a férjemmel, hogy két ikerpárral felér! (márminthogy annyira igénybevesz minket)

Írjatok!
Mimóza
Mimóza

Sziasztok!

Anita! Nekem is sokszor ez a bajom, hogy nincs tárasaság, itt nálunk, kertesházas környék, még normális játszótér sincs, mondván, hogy mindenkinek van kertje, minek. Andris meg eléggé unja magát, azért Zsófi neki még nem játszótárs, csak rövid ideig.

Ráadásul most eléggé dögrováson vagyunk, úgy látszik ez a február nem szerencsés számunkra, biztos ilyenkorra már lemerülnek a vitaminkészletek... Tavaly ilyenkor voltak a gyerekek bárányhimlősek. Most Örsnek hörghurutja van, Ákos huzatot kaphatott, mert borzasztó váladékor az egyik szeme, Zsófi tanknyos, és Andris is itthon van, mert köhög. Kép Ja, a férjem persze vidéken, én meg egyedül itthon. Kép Még jó, hogy én nem vagyok beteg Kép

Mimóza! A kicsik 20-án lesznek fél évesek, egyenlőre az összes tudományuk, hogy hasról hátra megfordulnak. Visszafordulni még nem tudnak, csak oldalfekvésig megy a dolog. De már nem sok hiányzik hozzá, majd egyszercsak rájönnek a trükkjére. Kép
Andris nem az interneten néz filmeket, hanem csak simán a számítógépről. Rengeteg mesefilmünk van cd-n, vagy fenn a gépen, és mivel tévénk nincs, ezt szokta nézni. Most éppen a pom-pom a sláger. Kép

Nincs valakinek véletlenül már nem használt piciknek való autósülése? Ez a "kagyló" alakú, amiben hurcolászni is lehet a babákat. Szívesen megvenném, mert most csak kölcsönben van nálunk az ikertesóméké, és ő egy hónap múlva szül, vissza kell adnunk. És elég sokat használjuk, egyenlőre enni is ebben szoktak, amíg nem tudnak rendesen ülni.

NA megyek, mert alvás helyett hancúrozás hallok a gyerekszobából, megpróbálok "rendet rakni" Kép

Zizi
debyand

Sziasztok!

Anita!
Nagyon örülök én is, hogy találkoztunk. Szívesen mennék többször, de a kicsik bölcsisek, így főleg hétvégén szoktunk csapatostul arra járni. De szokott lenni ott a Millenárison minden második csütörtökön délelőtt Baba-ház 9-12-ig a Fogadóban (ami előtt találkoztunk). Ha gondolod, oda is elmehetünk egyszer együtt, februárban 5-én és 19-én lesz, de sajnos nekem egyik sem jó. Kép (5-én tüntetek, 19-én suliban leszek). Viszont vasárnap, 8-án megyünk oda Huzella Péter műsorra 11-re. Ha van kedvetek, akkor gyertek. Kép(Családi jegy 500 Ft).

Zizi!
Nekünk van egy olyan autósülésünk, a másikat kölcsön kaptuk, és lassan vissza kell adnunk.
Milyen filmjeitek vannak? Mert mi sem tévézünk, és nálunk is számítógépen nézi Gergő a meséket, esetleg cserélhetnénk! Kép

Mimóza!
Az én párom is a Moszkva térnél dolgozik, az Attila úton, egy reklám stúdióban. Kép A tied merre, és mit csinál? (Egy kicsit indiszkrét vagyok, bocs!)Kép
Kösz a tippet a Corára, már én is menni akartam, most megerősítettél.Kép

Lányok!
Azt javaslom, legyen a találkozó február 21-én a "szokott" helyen, a budaörsi Mekiben. Akinek van jobb ötlete, szívesen fogadom! Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Gyors leszek, mert folyamatosan lefagy a gépem... Lehet, hogy 4 évesen tényleg öregecske??Kép

A febr. 21. nekünk is jó lenne.KépKép

Jó éjt Mindenkinek!

Erika és "mindjárt 2 évesei"

KépKép
herika

Sziasztok!

Már régebb óta olvasgatlak Benneteket, már így is sok hasznos dolgot olvastam Tőletek! (különösen Zsuzsi írásai tetszenek:-))
Magunkról annyit, hogy két kisfiam 09.01-én volt egy éves, 17 hónaposak, Milán & Zalán. Pontosan nem tudjuk, hogy egy-vagy kétpetéjűek-e, mert két burok és 2 méhlepény volt, így lehetnek mindkettő. Nekem annyira nem hasonlítanak, de a kivülállók rendszeresen összekeverik Őket.
Természetes úton születtek a 38. héten, 3450-3450 grammokkal.
Van még két kislányom, Tamara 10, Viktória 17 éves.:-)) Nagykanizsán élünk.
Holnap megprobálok fényképet felrakni a fiúkról.
Jó éjt!

Nóra
Névtelen

sziasztok!
ma igényeltem gyest. tudtátok hogy dupla összeg jár az ikrek 6 éves koráig?
lassan aktuális lesz nekem is valamilyen suli az elkövetkezendő 4 évben, amíg gyesen vagyok, de még nem tudom, hogy hol nézhetnék utána annak, hogy miket támogatnak?
felsőfokú diplomáért már nem sok kedvem van tanulni, nekem túl hosszúnak tűnik az az újabb 3-4 év, de ha más nem akad, akkor muszáj lesz valami főiskolát keresni.
arról tudtok-e valamit, hogy mennyire számít, hogy hányadik diploma, illetve hogy miféle főiskola, egyetem?
ti is jártok valahova suliba?
Gabi!
a közös program jó ötlet, de amint látom nem lesz könnyű összehozni.
miért, mióta járnak a fiúk bölcsibe, és hogy tetszik nekik?
mi mellett ill. ellen fogsz tüntetni 5.-én?
a filmcsere jó ötlet, bár én nem sokkal tudnék beszállni, de nálunk is imádnak a csajok tv-ni.
nekünk csak a következő filmek vannak meg, de én is szívesen cserélnék: nemo, az idő urai, szörny rt, csibefutam, shrek.

jó éjt mindenkinek!
anita
sipi

Szisztok!
Ma elsétáltunk a kisboltig a fiúkkal. Ők nagyon élvezték, a derekam kevésbé.

Anita!
Én most járok 2 éves képzésre. Ez pedagógus szakvizsga. Érdemes lenne megkérdezni azt a sulit, ahol végeztél, milyen továbbképzések vannak. Pl. az ELTÉ-n a TANÁRKÉPZÉSI ÉS -TOVÁBBKÉPZÉSI KÖZPONT foglalkozik vele. Gondolom más egyetemeken és főiskolákon is van hasonló. Ott megmondják azt is, támogatják-e a GYES-en lévőket.
Eri
simones

Sziasztok!

Raktam fel képeket a babaszobára Milán & Zalán néven!

Nóra
Névtelen

Sziasztok!

Éva!

Gratulálok, biztosan sikerült a felvételi!!KépKép

Nóra!

Üdv. a topicban! Szerintem a 2 lepény, 2 burok ellenére is tuti, hogy egypetéjűek a fiúk!!Kép Nagyon aranyosak.Kép

Zsuzsi
zsuzsi

névtelen

LÁnyok!
Akkor hívjam a mekit? Ma már próbáltam, de du. 2-3 között kellett volna újra, és akkor bealudtunk a srácokkal. Mindenkinek jó a 21-e, de. 9 és 11 között (vagy tovább)? Budaörsi McDonalds, happy meal menu árán.
Mi náthásan, de jól.
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

Az ovibajárás nem volt túl hosszú. Kép Viszont minden napja peches.Kép Pénteken odacsuktam szegény kis dundi újját, hétfőre ellopták mindkét váltócipőnket (adidas, nike) benne a vadiúj lábra készült betétekkel, keddre belázasodott a Levi. Kép
Remélem a következő etap jobban fog sikerülni. Az oviba is tök rendesek voltak mert mindenki a mi cipőjeinket kereste és most kiplakátozzuk a fél ovit a cipők fényképével, hátha lelkiismeretre ébred a tolvaj. Legalább a betéteket visszaadhatná, mert támogatás nélkül horror ára van x2. Azért azt még megpróbáljuk, hogy az vezető óvónéni ad egy igazolást, hogy ellopták, hátha az orthopédus felírja megint.
Mindennek ellenére a fiúk elég jól érezték magukat és nagyon mennének. próbáltam ma csak a Nándust beadni, de teljesen ki volt akadva. Úgy sírt utánam, de nem akartam a betegrendelésre magunkal vinni. Persze amint kiléptünk az ajtón rögtön megnyugodott, de én ezt nem tudtam és lóhalálába rohantam vissza érte. Ő meg édesen játszadozott a szőnyegen. Azért úgy döntöttem, csak a Levivel együtt viszem legközelebb, ráér később is ez a trauma, hogy egyedül marad.
Üdv az újaknak!
Nóra!
Nagyon egyformák a kis manók és édesek! Bár Neked tutira különböznek. Kép Nem tudom ki, hogy van ezzel, de én néha komolyan nem értem, hogy a két tök különböző fiamat hogy lehet összekeverni. Már a súlyuk, magasságuk is más némileg Kép a hajuk is másként van nyírva. Fülbevalót azért mégsem adhatok rájuk. Kép
Éva!
Nagyon drukkolok Neked!!! Kép Kép Kép Olyan bátor vagy, hogy így belevágsz a lecsóba. Én már odáig eljutottam, hogy megvettem a felvételi tájékoztatót. Igazából én is valami 2 éves informatikai suliba mennék, hogy tovább okosodjak.Kép
Filmek! Szerintem most kéne felírni a nevét akinek van valamilye és továbbküldeni mailban. Ez így élesbe nem ajánlott. Kép Jobb az elővigyázatosság. Kép Szívesen cserélnék én is Kép
1. Vikics
2. Gabi
3. Zizi
4. Anita
5. ...
6. ...
Nem bunkóságból írtam előre magam, csak akkor kezdem is a sort. Gabi megy!!!
Na most máááá eldugulok. Ja a 21.-e asszem jó nekünk is, de egy korszakalkozó ötlet. Lehetne vasárnap, mert akkorra soha senki nem szervez semmit. És az olyan túúúúl nyugis nap. Kép

Vikics

KépKép
vikics

Marcsi!

Nem tudom ki, hogy van vele, de a 9 óra baromi korán van (nekünk békásról). Mi tutira csak 10-re mennénk. Tízóraizni. hihi. Mikortól is vannak a hamburgerek? Kép
Vikics

KépKép
vikics

Na megtöltöm a topicot. Kép Kép Kép
Nincs valami ötletetek olcsó, de jó Kép gyerekpólóra? Olyan is jó amin nincs minta. Majd én teszek. Kép
Vikics

KépKép
vikics

Vikics!
Póló ötletem sajnos nincs, de ahogy írtál a mekiről, eszembe ötlött, hogy nem is kell nekünk lefoglalni a helyet, vagy igen?
Az értékeinkre kell csak vigyáznunk és akkor gyülhetünk az étterem egyik helyes sarkában is. Mivel nem lesz semmi esemény (mikulás, vagy ilyesmi) és a játékok úgysem a születésnapi teremben vannak, így a kutya se fog ottmaradni. Hm?
Vagy valamelyik nemrég-mostanában-szülinapos kérne tortát? Írjatok!

Nóri!
Nagyon vagányok a srácok! Biológiailag kb. egyidősek az enyémekkel. 2002. szept. 20-ra voltak előjegyezve, de 2 hónappal korábban csengettek Kép Kép
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!
Tettem fel néhány képet a fiúkról. Sajnos még nem volt időm beszkennelni a többit.
Viki és Zoli:
http://babanet.hu/album/main.php?album=1624
Eri
simones

Sziasztok Lányok!

Két napig szerelőnél volt a gépünk.
Képzeljétek, ma megjött az értesítő a felvételimről és FELVETTEK!!!!! a budapesti karra!!!!! Pedig nem is reménykedtem, vagy legalább abban bíztam, hogy Jászberénybe felvesznek, mert a bp-i karra ötszörös a túljelentkezés. És mégis megtörtént a csoda, ami nektek is köszönhető! Köszi, hogy szorítottatok!

Végigolvaslak benneteket, aztán majd írok.

Éva
p.éva

S:_ (Viki volt)
Szia Éva!
Gratulálunk. Ügyes vagy.
Mit fogsz tanulni? Lehet, hogy írtad, de én nem találom.
Eri
simones

Sziasztok!

Éva!

Tudtam, tudtam, tudtam!!KépKép Gratulálok!!!!!!KépKép

Eri!

Megnéztem az Fiúk albumát, nagyon aranyosak!KépKép

Zsuzsi
zsuzsi

Zsuzsi, Eri!

Köszönöm szépen! A Szent István Egyetemen a társadalomtudományi karon humánerőforrás menedzser szakon fogok tanulni. Két hét múlva már kezdődik is a suli. Még fel sem tudom fogni, hogy most négy évig újra suliba fogok járni?!

Nóri

Üdvözlünk a topikon! Édesek a fiaid!! Jó nagy korkülönbség van a gyerekek között. A nagyok hogy fogadták a kicsik érkezését? Segítenek neked sokat?

Nekünk is jó 21. , de lehet vasárnap is és tényleg nincs szükség különteremre, a gyerekek úgyis játszani fognak.

Éva
p.éva

Szia!

Lányok, köszi a bókokat!:-)

Eri!

Nagyon aranyosak a fiúk! Olyan kis rosszcsontnak tűnnek. Kicsit vagytok csak fiatalabbak nálunk, ugye??

Éva!

Tényleg nagy a korkülönbség, a két lány az előző házasságomból született. Még nagyon fiatalon, 18 évesen szültem a 17 éves kislányomat.
A lányok nagyon örültek a srácoknak, bár a kisebbik 8 és fél évesen még kicsit féltékenykedett. Panasz nem lehet rájuk, rengeteget segítenek. Persze nem akarom őket "kihasználni", éljék csak a saját kis életüket.:-) Gratulálok a felvételihez!

Vikics!

Néha én sem értem, hogy keverhetik össze a fiaimat, néha még a nővéreik is, főleg a kicsi.
Én általában azt mondom, hogy kétpetéjűek, mert akkor tapasztalataim szerint, nem hasonlítják annyira össze őket. Volt már ugyanis példa arra, hogy sétáltunk, és megállítottak, kérdezősködtek a fiúkról, mondtam, hogy valószínűleg egypetéjűek, erre az illető megkérdezte, hogy hogy lehet, hogy az egyikük alszik, a másikuk nem.Kép((
Zalán és Milán között is van 200 gramm különbség, Zaza húzott elKép Az az igazság, hogy Milcsinek nem nagyon ment a szopi.:-(

Rakok még fel képet a kutyusainkról!:-)))

Nóra
Névtelen

Sziasztok!

Éva!
Gratulálok! Nagyon örülök, hogy sikerült a felvételid, még egy dologban sorstársak leszünk! KépKépKép

Vikics!
Köszi megkaptam, és tovább is küldtem. Holnap átnézem és megírom a mieinket. Kép

Anita!
A fiúk októberben kezdték a bölcsit, mert főiskolára járok, és így tanulni is tudok. Igaz, még csak az első félévet fejeztem be, de valamikor el kell kezdeni. Kép
A tüntetés a GKM előtt lesz, és a csomagolóipar ellen. Egy petíciót nyújtunk át Csillag Istvánnak, amivel azt szeretnénk elérni, hogy a visszaváltható, környezetbarát csomagolást részesítsék előnyben, az egyszer használatos csomagolóanyagot használókat pedig büntessék kemény termékdíjjal.(Az oly sokat emlegetett, de soha meg nem valosuló "a
szennyező fizet elv".)
Ja, azt nem írtam még, hogy környezetgazdálkodási agrármérnöknek tanulok, és hulladékgazdálkodási szakra szeretnék majd szakosodni. KépKépKép

Nóra, Eri!
Nagyon aranyosak a fiúk! De amennyire hasonlítanak Milán és Zalán, annyira különböznek Viktor és Zoli. Kép Legalábbis nekem, mint külső szemlélőnek! Kép

Marcsi!
Igazad van a mekivel kapcsoltaban, tulajdonképpen különterem nélkül is jól elvagyunk. Csak elférjünk! Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a gratulációt!

Eri

Nagyon édesek a fiaid! ÉN nem tudom eldönteni, hogy hány petéjűek lehetnek így ránézésből, de a lényeg, hogy egészségesek és édesek!

Vikics

Elküldtem neked a listát.
Küldd tovább!

Éva
p.éva

Sziasztok!
Éva!
Kép
Én is biztos voltam benne, hogy sikerült!
Gratulálok! Kép

Vadvirág
Vendég

Vadvirág

Köszi szépen, aranyos vagy és ez a kis cicus is édes!

Éva
p.éva

Erika

Utólagosan is nagyon boldog születésnapot kívánok a kisfiaidnak!!!! Lesz buli?

Éva
p.éva

Sziasztok!

Raktam még fel két képet a két kis bogárkánkról, Bogikáról és Snoopey-ról!Kép

Nóra
Névtelen

Sziasztok!

Nóra!

Nagyon tündériek a kutyusaitok!!!!KépKépKép
Nekem is magyar vizslám van!! Kislány, imádom!Kép A profilomban van Róla kép.Kép A profil az úgy jön be, hogy rákattintassz a kiválasztott ember nevére,de csak annál működik, aki regisztrálva van (csak ha nem tudtad volna eddig, azért írtam leKép).

Gabi!

Sok szerencsét a tűntetéshez, nagyon nemes célért fogtok tűntetni, remélem, sikerrel jártok!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Sziasztok!

Na végre eljutottam Hozzátok! Marcsin kereszül már üzentem,de még egyszer nagyon köszönök minden drukkot,minden fórumos és privát levelet. Nagyon sokat segítettek ezek a szavak a nehéz időkben. Most már Vencelbaba végre itthon van, így minden percem megtölti boldogsággal,de... hát sokat gondolok arra,amikor még ikres kismamaként csodáltalak Titeket. A csodálatom azóta sem változot... Azért olvasgatlak Titeket, meg majd néha be-bejelentkezem,ha nem bánjátok, csak kicsit fáj a szívem, olvasva a történeteiteket ,és ha ránézek Vencelre és tudom,hogy nekem is kettő ilyen manó kellene hogy a karomban legyen. De egyébként már sikerült nagyjából magunkhoz térni,és tényleg nagyon boldogok vagyunk. Íme néhány kedvenc fürcsis,alvós, szopis,apás,stb. kép Manófalviról:

http://babanet.hu/album/main.php?album=1582

Puszi Nektek:

Kisbuksi
kisbuksi

Nóra

Nagyon aranyosak a kutyusok!
Nekünk jelenleg négy van itthon, de a múlthéten még hét volt. Ugyanis a yorkinknak öt kölyke született és még van egy kis keverék kutyusunk is.
Már három kisyorkit elvittek, és egyet megtartunk magunknak.

Képzeljétek, szombatrak kaptunk jegyeket a megasztárra! Majd nézzetek a tv-ben! Ezer éve nem voltunk sehol a férjemmel, és egy ismerősünk szerzett ingyen jegyet nekünk. MI amúgyis minden adást megnéztük és nagyon érdekes lesz élőben.

Éva
p.éva

Kisbuksi

Olyan meghatóak a képeitek és a soraid is! Ha csak rátok gondolok összeszorul a szívem. Tudom, hogy túl kell lépnetek a történteken, hiszen Vencelkének teljes mértékben szüksége van, de azért nagyon nehéz lehet. Le a kalappal előttetek, nagyon erősek vagytok!! És csak így tovább! Őrs mindig veletek lesz a szívetekben.

Nagyon édes Vencelke! Már hány kg? És miért kell tápszert adni neki, ha tudod szoptatni?
Nézz be hozzánk gyakrabban, nagyon vártuk már, hogy írj!

Éva
p.éva

Kedves Éva!

Regő lesz mindig velünk a szívünkben, de snki nem tudja megjegyezni ezt a valahonnan előszedett ősi nevet Kép Vencelke már 3 kiló és nekem olyan nagy,hiszen megduplázta a súlyát. pedig ha összehasonlítom más kéthónapos babákkal...hát nagyon elámulok! De majd behozza,hiszen még csak jövő héten kellett volna megszületnie, és már mennyi mindent átélt Kép Nem kell majd mindig tápszert kapnia,ez csak ilyen anyatejdúsító plusz fehérje és ásványianyag,amit napi kétszer kell fél-fél kanálkával belekeverni a tejcsibe. Amolyan felzárkóztató Kép Rakj már be lécci képet magadról, egyrészt legyen elképzelésem,másrészt tudjam,kit nézzek a Megasztárban!

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Kisbuksi

Jaj, ne haragudj, hogy Regő helyett Őrsöt írtam!
Csak már annyi név van itt, hogy össze-vissza keverednek a fejemben.
Van rólunk kép http://babanet.hu/album/main.php?album=545 oldalon. Hát nem sok látszik belőlem, de azért valami. Most sajnos nincs rólam újabb kép, ezek meg még nyáron készültek.

Éva
p.éva

Sziasztok!

Zizi!
megkaptam a filmlistát, de nekem sajna nincs, így nem tudtam hozzátenni...Kép
Elküldtem Andinak!Kép

Világosítsatok már fel légyszi, mi kell ahhoz a gépen, hogy ilyen filmeket le tudjunk játszani?
Eddig bőven elégnek bizonyultak a mesecsatornák - minimax, Nickelo. - meséi, de jobbnál jobb filmeket láttam a listátokon, s most kiváncsivá tett ez a dolog.Kép

KisBuksi!
Teljesen elérzékenyültem a fotóid láttán! Főleg a sapiban szopizó kép ami teljesen elolvasztott.Kép
Nagyon örülök, hogy már ilyen "nagy" a babátok!Kép
Sok boldogságot kívánok Nektek!!!

Újaknak üdv. a fedélzeten!
Nagyon édesek a manócskák!!!!!KépKépKép

Éva!
Gratula az eredményhez!Kép

Nálunk zajlik az élet, a férfiak maholnap (pontosabban vasárnap...) 2 évesek lesznek.KépKép
Még mindig nem hajlandóak pár szónál többet mondani, a MI nyelvünkön.Kép
Lassan kezd kétségbeejteni...
Hisztizni viszont néha felsőfokon tudnak: tegnap reggel 1 pár zoknin úgy összevesztek, hogy kb. fél óra múlva sikerült a lakásnak elcsendesednie.:
Mi lenne, ha hiú kislányok lennének????

Böbe!
Istenke éltesse a prüntyiket holnap!KépKép

Szép napot Mindenkinek!
Erika

KépKép
herika

Sziasztok!

Nálunk még mindig beteg mindenki, nem tudok sokat írni.. Kép
A filmlistát elküldtem mindenkinek, akinek megtaláltam az e-mail címét a profiljában.

Zizi
debyand

Zizi!

Jobbulást Nektek!!!!!!!!KépKépKépKépKép

Erika

KépKép
herika

Sziasztok!

Erika!

Isten éltesse sokáig a Fiúkat!!!KépKépKép
Böbe! Eperkének és Szederkének is Boldog Szülinapot!KépKépKép

Éva!

Szombaton, amikor mentek, azt a műsört, amiben lesztek akkor adják le a tv-ben?? Vagyis úgy értem, hogy élő??KépKépKép Megnézem!Kép

KisBuksi!

Nagyon édes a pici Fiatok, már akkor megnéztem az albumotokat, amikor a legújabb top 10-ben volt, de látom, azóta bővült!Kép

Zizi, jobbulást Nektek!

Képzeljétek, ma elültettek minket egymás mellől, mert állítólag rossz hatással vagyunk egymásra, és folyton beszélgettünk!Kép De nem is igaz!Kép
Eddig mindig összedolgoztunk dogánál is, meg mindennél, de most szinte az osztályterem két legtávolabbi végébe kerültünk.Kép Kiről fogok lesni?Kép
Ráadásul, ahová ültettek, ott a padban kivülre kell ülnöm, és ott nem is lehet puskázni. Ez most duplán rossz így!Kép

Zsuzsi
zsuzsi

Zizi

Jobbulást mindenkinek!!

Zsuzsi

Igen, élő lesz. 19:45-kor kezdődik a tv2-n.

Éva
p.éva

Sziasztok

Rég nem jelentkeztem, megsértődtem mert elszedték a nick nevemet!Kép

Erika
Nem tudom mekkora a gépetek, a filmek letöltéséhez és megnézéséhez nem szükségeltetik elvileg más csak egy jó videó kártya, egy pár codec (formátum kódoló) és néhány forint. Rendszerint egy SMS áráért kapsz egy kazal jó filmet. Én most pont ezzel vagyok hetek óta elfoglalva, épp most vettem egy DVD írót. Megéri, a gyerekek nagyon fogják élvezni, ha nem is most de egy-két éven belül biztos. Itt a link ahonnan le szoktam tölteni a filmeket, nézz körül! http://www.cinemacity.wrz.hu/
Belépés után a platform tetején találod a füleket, megnézheted mit kínálnak.

Andi
CSAndi

Sziasztok!

Zsuzsi!
Köszi a jókívánságokat!!!!!KépKép

Andi!
Köszi az infot!Kép
De sajna fogalmam sincs milyen videókártya van benne, s hogy ez a "codec" van benne v. sem.Kép
Egyébként pedig e Pentium II-es "aggastyán".Kép

Na megyek krumplit pucolni, mert mindjárt kelnek az ünnepeltek...
Reggel 9.13 és 9.15-kor betöltik a 2-t!!!!!!KépKép

Mindenkinek hasonlóan szép napot kívánunk!!!

Erika

KépKép
herika

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?