Sziasztok!
Itt vagyok én is, olvasgatlak benneteket, csak írni nem volt erőm.
Dóri!
Igazatok van a névválasztással kapcsolatban, nagyon fontos, hogy később a gyerkőcöknek ne legyen kellemetlen. Mi is ezért választottunk olyan neveket, amit később férfiasan is lehet használni, de most jól lehet becézni (Gergely - Gergő, Benedek - Bence, Márton - Marci). Sajnos nem tudom mindegyiknek a jelentését, de egy ismerősöm megnyugtatott, hogy pozítiv tartalommal bírnak.
Zizi!
Ha anyósod így írja a nevét, akkor biztosan van közünk egymáshoz.
Nem a férjem nevét vettem fel (Dóri most hunyd be a szemed: nem vagyunk ugyanis összeházasodva), hanem anyám leánykori nevét nagyapám miatt. Az ő kívánsága volt, mert szerinte különleges, hogy a neveim kezdőbetűi egymás után vannak az ABC-ben (E-F G)
Ő még abban is bízott, hogy esetleg ledoktorálok, mert akkor még a D is benne lenne. Majd egyszer, talán ...
Egyébként nemrég kaptam kézhez a családfánkat, utánanézek majd, hogy van-e valami távoli rokonsági kapcsolat.
Böbe!
Nem lehetett könnyű az első időszak, ahogy leírtad! De nagyon jól megoldottad a dolgot, és a lányok is tündériek, egészségesek!
Kinga!
Zizihez hasonlóan egyetértek veled abban, hogy minél nagyobbak, annál nehezebb velük bánni, Gergőn érzem ezt, mint Zizi Andrisnál. Te hogyan edzed a türelmed? Mikor tanulják meg a fiúk, hogy anya idegei sincsenek kötélből?
Éva!
Ne izgulj, menni fog! Csak magabiztosan állj hozzá a dologhoz!
Nehéz kérdés a tali, mert Böbééknek a 7-e nem jó, Erikáéknak a 14-e, nekem pedig kérdéses a 21, mert 20-án még suliban vagyok.
Na, és hol legyen? Ugyanott a Mekiben?
Gabi