Új privát üzeneted érkezett!

zsiarf.a dokik nem uhuznanak, ha nem kellene. de nem hiszem, hogy tul sok baja lehetne a babanak ettol. sarmi hetente megy!

magnes. feltenned ujra a cd listadat vagy elkudened priviben? nem talalom! koszike

KépKép
KépKép
mush589

csaki irta, hogy a tejtol nagyon felmegy a cukor!
en alig iszom tejet. bar hetfon azt mondta diatetikus, hogy nem veszek magamhoz eleg tejtermeket, igy most forro csokizom, meg minden nap benyomok egy joghurtot is.

KépKép
KépKép
mush589

ajjajjjj zsiráf... nálad is kezdik...

Akkor lehet pici a baba a cukor mellett ha olyan magas a cukorszinted, hogy meszesedik a lepény stb. a baba meg nem kap elég kaját... Ha minden tökéletes és szivatni akarnak azonnal kérjél egy HgA1c-t és ha az 6 alatt van akkor röhögd körbe őket... és ne engedd, hogy befektessenek valami mondvacsinált indokkal... (ld. az kevés, hogy soványka a baba 1 doki szerint... még 2 szerint sem... mert ha egy fejes kimondja a többiek már ugyanazt szajkózzák)

Megjegyzem a nyomorult diéta miatt tud nagyon belassulni a baba növekedése mert neki kell a szénhidrát... (nálam az ucsó héten a dokim már külön megkért, hogy xarjak az egészre és egyek, egyek, egyek... )

Mush: Hát izé... bevallom nekem az angol fiúnevek nem tetszenek de ez már az én hülyeségem... A magyarok az Endre kivételével tetszenek:)

Lánynév: Isabel, Katica, Réka... nekem ez a 3 jön be :) (Mennyivel szebb az Isabel így S-sel... nekem a Z betű miatt nem fog valszeg bejönni az Izabella)
Vendég

Jaaaa..... és ha valaki sok tejet iszik és ezt nem szereti a cukra akkor igyon rá sok vizet, teát (cukromentest és nem Lipton gyümölcsöst persze)... nálam olyankor marhára le szokott esni...

Egyébként meg jön a 36. hét és onnantól már mindenkinek javul a cukra...

Mush: a tejterméket gondolom a kálcium miatt mondta. Na arra a tej a legrosszabb megoldás. Egyél minél több sajtot, joghurtot, az jó. (Plusz brokkoli, szezámmag pl.). Én tejből reggelente 1 decit iszok capuccino formájában (plusz sok tejszínt hozzá:)... Nagyritkán egy kicsit többet de azt gyorssegélyként égő gyomor ellen... Aztán ha itt a kistesó akkor szoptatás alatt marad a Calcium Sandoz plusz a rizstej vagy a zabtej...
Vendég

Csaki, holnap irok privit a részletekkel, nem akarok mindenkit a cukor témával fárasztani :oops:

Kép
Kép
zsiraf8

csaki. koszi a neves hozzaszolast. fiu nev miatt annyira nem is kell aggodni, csak a biztonsag kedveert le kell jatszanom azt is a ferjecskevel, meg azert jobb ha van egy a tarsolyba hatha megkukacosdunk.

en sem iszom sok tejet, max a kaveban, de ma este benyomtam egy kakaot. a joghurt meg a sajt inkabb bejon. na meg majd akkor csinalok egy kis szezammagos brokkolit a hetven!:)

KépKép
KépKép
mush589

Musi!
[quote]z írta:oldi. miben van kalcium a tejtermekeken kivul?

A mészkőben! :lol:
Az összes tejterméhben, a sajtokban a legtöbb.

Köszi Zsiráf az infót keddről. No para, nem árt az UHU.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Domi egy órája táncol a hasamban. Néha úgy érzem, hogy mindjárt kimászik.

Vera: azért vettem meg a patikai cuccokat, hogy ne kelljen majd ezzel foglalkozni a babával. Amúgy receptre kiírták és úgy vettem meg a patikában.

Zsiráf: szerintem sem árt az UHU, arról olvasgattam csak, hogy a babók nem szeretik. De lehet, hogy ez is csak mendemonda... :)

manna
mannababoca

max. majd világít a gyerek és sípol sírás helyett ha sok UH-t kap :)))))))) (szerintem sem gáz, bár szerintem a gyerkőcök nem szeretik... de nem okoz károsodást ennyi UH .... szerintem)

kálcium van még a tojáshéjban is... citromlével kell feloldani és hajrá...

bezabáltam... alig kapok levegőt... gyengébb idegzetűek ne figyeljenek ide: 2 palacsinta, benne sok-sok kakaó, rajta iszonyatos adag tejszínhab... aztán rá egy tálnyi buláta.... (asszem nézek is egy cukrot:)

(sokkoló... Lilla az ágyában alszik... fene tudja miért, de ma azt szemelte ki magának :))) Még jó, hogy van neki:))))) Jaaa... anyukámék meg felkészítik a kistesóra. Ma megyünk Lilláért (ld. én jógán voltam utána meg kolbász), Lilla azzal vár, hogy "baba, oááá, oááá". Úgyhogy már tudja, hogy a kisbaba csak azt óbégatja, hogy oáááá... bezzeg ő, a nagylány már azt, hogy "Lilla". Jipiiii.... (várom a következő meglepetést:)))))

Jaaaa.. ócccsóság van: ALDI!!! 2500 a babaoverál (na ezen még én is elgondolkoztam!)... Rossmann: 1000Ft 4 pár tömör szilikon csúszásgátlós talpú zokni (persze pamut - én ezeket szeretem a legjobban a lakásban csak 7-800 alatt nem lehet kapni ilyet... így meg 250)...
Vendég

[quote]k írta:álcium van még a tojáshéjban is... citromlével kell feloldani

Oszt minek azt feloldani? Ki kell főzni, megszárítani, porrá törni, és belekeverni kajába. [/quote]

Kép
zölddisznó

Főkeeetem!

Kép
zölddisznó

Én is!!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Kész az ebéd.

Kép
zölddisznó

zöldi:maradjunk egál..nagyon szép a pocakod..neked teljesen más az alakja mint nekem...:D

ma megyek egy kicsit csavargok lányommal mert pár napja lakás fogságban voltunk mert nem voltam tul fényesen..de annyira aranyos és megértő volt..:Dugyhogy most viszonzom és megyünk megnézzünk a westendbe mikor adják holnap a filmet amit meg akar nézni:Délete első mozija..:D

Kép

Kép
nikianya21

Mush: nekem az Aaron Levente és a Megan Panni párosítás tetszik!

Zöldi: mit főztél?
Vendég

Boci! Egy rettenetesen bonyolult és nagy főzőtudást igénylő menüsort: tojásos nokedlit fejessalátával :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldi: IMÁDOM!!!! Lehet valamelyik nap én is csinálok! Bár holnap anyóséknál eszünk, vasárnapra meg Carbonara van rendelve, de majd jövő héten! :lol: :lol:
Vendég

Na jól van, akkor én visszabújok az ágyamba. Horgolok egy kicsit, amíg a mosógép lejár.

Ki hogy van ma?

Kép
zölddisznó

Zöldi: én nagyon nyűgösen. Annyira bírtam volna még aludni, de hát már csak egyszer kell ilyen korán kelnem (mármint munka miatt, gondolom a gyerkőc mellett nem így lesz)! :lol: :lol: Amúgy meg a főnök lelépett így nyugodtan telik az utolsó előtti napom!
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt!
Iszonyú éjszakám volt. Na nem azért mert én nem tudtam volna aludni, hanem Dani fiam fél 1 és 5 óra között 4x volt fent. Nem tudom mi lelte.
Én meg olyan nehezen tudok visszaaludni, hogy mire elbóbiskoltam már kelhettem megint. Így megint mosogatórongyként érzem maga. Mindjárt döntök egy kis kávét magamba.
Bébim rengeteget mocorog. Meg sem áll szinte.

Zöldi!

Egyszerűen és gyorsan elkészíthető kaja, de nagyon fincsi.

Na megyek megreggeliztetem Dani fiam és magunkat. Majd még igyekszem benézni!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Szép reggelt mindenkinek!

Túl vagyok egy 1!! pisiszünetes éjszakán, végre normálisan aludtam, csodásan süt a nap, itt ülök a teám mellett , szóval egész jól vagyok.

Én is bonyolultat főzök ma, lecsót.
a tojásos nokedlit imáádomm !

Bocika: kitartás az utolsó napokhoz!

Cili: hogy vagy? remélem már jobban és nem fáj semmid..

Bébic: hát akkor hasonló a dokink is.. :D bár nekem még annyit se mondott h ha gond van, menjek kórházba és majd őt értesítik. :roll:
majd rákérdezek legközelebb...

Kép
eszterke24

jo reggelt!

minusz 2 fok van. befagy a s****m. meg halloween is van!

a csuklas is mozgasnak szamit?

boci. koszi a neves hozzaszolast!

bocika. mar csak 2 nap!!!! :lol: :lol: en erosen gondolkodom, hogy dolgozzak meg egy hetet, de Tony le akar beszelni rola! szerinte pihennem kene. meg szerinte ugy is elfoglalom magam majd valamivel.
tegnap csinalt egy utem tervet ha minden jol megy november 22-ig kesz lesznek a vendegszobak, es mikulasra a babaszoba. nalunk nem johet elobb a kislany, nagyon kivagyunk szamolva. es akkor konyhat meg csak ezutan verik szet.

KépKép
KépKép
mush589

Mush én tippem:Aaron Levente/Abigail Réka :wink:
[quote]s írta:armi hetente megy!

Jah,és már hogy unja! :roll:

Apa engem a Boci-féle kakaós kalácsért nyúz...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mush: köszi! Szerintem igaza van Tonynak pihizz inkább. Hát igen eléggé kiszámoltátok, de majdcsak készen lesztek egyszer.
Ha minden igaz holnap jönnek a festők hozzánk felmérni a terepet, és megmondják mikor tudnak jönni. Na akkor nálunk is lesz egy kisebb káosz, így én sem fogok unatkozni egy percet sem. De bevallom őszintén most már nagyon nehezen megy a felkelés, az egész napos meló. Estére tök hulla vagyok. Múlt héten, hogy napközben is tudtam pihizni sokkal jobban éreztem magamat!
Vendég

Vasnap betöltöm a 34-dik hetet,utána már csak két hét rettegni valóm van...de jobban szeretném csak a 38dik hét betelte után jönne a babám.Tudom ,nem kivánságműsor...

Rengeteget keményedik a hasam,és olyankor elönt a melegség...Fura érzés.
Megyünk most a boltba,megveszem ami kell a kalácshoz.Nagyon szép napos idő van.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

meghalt a dedi/nagypapa ejjel f2 korul. :cry: :cry:

KépKép
KépKép
mush589

Mush: részvétem!! :cry: :cry:
Vendég

Mush részvétem! :cry:
SZERELMEIM:
Kép
Kép

És az építkezőknek/lakásfelújítóknak üzenem,hogy ilyen segítséggel nem tudom a mi gyerekszobánk mikor készül el: :lol:
Kép :lol: :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zöldi!
Salátával vigyázz!!!

Mush!
Nekem az Aaron Levente Vagy Hunor tetszik.(Bencét semmi féle képpen nem adnék 1 rakattal van itthon)
Abigel Réka vagy Megan ami nekem tetszik.

Zsebi!
Szép pocak és a háttérben a színek is tetszenek (így festés előtt) :wink:

Erika!
Remélem te írtad h fáj ott lenn.Ha nem Bocsi.
Nekem izomláz érzésem van :shock: reggel mikor felkelek és esetleg előző nap sokat sétáltam, mentem.

Manna!
Kávé:
Én most ittam 3in1 a héten már a második.A vérnyomim 106/48 pulzus:114 :roll:

Kőművesek ma nem tudnak dolgozni, nem száradt meg a beton.Szabadnapom van :) Tegnap igaz a párom itthon volt, de velem nem sokat törődött mondtam is neki h nem baj mert legalább megnyugszik h sokat haladt előre(ház hátulja leszigetelve, fal kaparászva, 1 konténer megpakolva).Este Tesco és kibírtam h Bébinek nem vegyek rucit.Viszont vettem öblítőt Baba tipusut.Az én kisfiam olyan rendes napközben sokat mocorog de éjszaka úgy alszunk mint a kisangyal.(csak pisilni kelek fel)
Reméljük a tegnap apa által beígért mese olvasás ma megtörténik. :wink: :lol:

Kép

Kép
bellanitta

Mush: Részvétem! :cry:
nevek: nekem az Aaron - Levente és Megan - Katica tetszik.

Sarmon: olyan édesek a gyerekek! és ez ám az igazi segítség! :D

Kép
eszterke24

Mush! A csuklás mozgás javából. de mellette azért másféle is kell, hogy legyen.

Dédikéd nyugodjon békében.

Anita! Miért vigyázzaka salátával?

Kép
zölddisznó

Zöldi!
Nem hallottad h valami mérgező szerrel permetezték le valahol!

Kép

Kép
bellanitta

Mush: részvétem:(

Gabi: Neked is az éjszakád miatt... ezek szerint valami lehetett a levegőben mert én is hasonló okok miatt vagyok mosott xar.... A fél éjszakát a földön töltöttem, Lilla volt, hogy 5 percenként csekkolta, hogy ott vagyok-e mellette... ráadásul takaróm se volt így még fáztam is... (A férjem szerencsére reggel itthon volt így megetette Lillát -aki ezek után 6:30-kor kelt- plusz csinált nekem KV-t...)

Szegény kistesó... érdekelne, hogy ártok-e neki azzal, hogy állandóan hulla vagyok... na de mit tudok ez ellen csinálni????

(franc... és még nekünk sincs nevünk...)

Jaaa... és mintha lejjebb ereszkedett volna a hasam... végre sokkal jobban kapok levegőt :)))))

Moziba akarok menni... még mielőtt megszületik a kistesó... ki is nézek valami izgi filmet...
Vendég

Saláta: a Pennyben találtak olyat aminél a megengedett érték 270*-ese volt valami gombaölő vegyszerből!!! (ugyanennek a cégnek a többi cucca is necces volt...)
Vendég

Péntekpéntekpéntekpéntek! És uccsó munknap!!!

Kép Kép

Olyan aranyosak a munkatársak, jönnek az emailek meg a nép búcsúzkodni, asszem, sírni fogok... ha lesz időm, mert kizárt, hogy ma mindent el tudok intézni...

Cili: elmúlt a fájásod?
én amilyen jól aludtam (a lehetőségekhez képest), most olyan szarul vagyok alhas tájon.

Mush: részvétem a dédi miatt :(
Nekem az Aaron-Bence tetszik (tudom, hogy nem ez volt a párosítás :oops: ) és a Megan-Panni
szerintem is maradj otthon jövő héten, abból baj nem lehet :D

Tojásos nokedli, nyami-nyami, cseresznyebefőttel....

Apa engem már nem visz moziba, mert szerinte zavarja kicsikristófot a hangos.... izé... hang.

Kép

Kép
gabilany79

Na alszotok???? :lol: :wink:

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Mush: Sajnálom.

Nekem tegnap este konkrétan belelépett Domi a jobb bordáimba és nem szállt ki egy órát, azt hittem már megőrülök! :shock: Ja és esténként jön a szokásos viszketés, a férjem meg azzal ugrat, hogy mosakodni kellene.... :D :D :D

Amúgy képzeljétek én nem kelek fel éjszaka pisiszünetre. Szerintem éjféltől, egytől alszom tízig simán... :shock:

Tegnap este elvitt a párom egy picit kiruccanni, libacombot ettem, aszaltszilvás káposztával, és isteni tepsis krumplival... utána azt hittem megfulladok. Azt hiszem a nagy vacsiknak vége egy időre... :D

Kép
mannababoca

Sziasztok csajok! Remélem mindenkinek szép reggele van a rossz időt leszámítva... itt bundabugyit kell venni, ha ki akarok menni az utcára....
Ma rántot pipcombi lesz az ebéd paprikasalival.... és még egy nap és hawaiii.... hármasban maradunk úgyhogy nem kell össze-vissza kiszolgálni mindenkit és egy hét múlva jön az én anyukám, aki viszont bennünket ugrál körbe!!!! Huráá!

Ja és a haloween-ra: HÚÚÚÚ! Most ijedjetek meg! :)

[quote="bébic"]B írta:bébickati: 109? Jajdejó, már azt hittem, hogy ufó vagyok a 110 alatti pocakméretemmel.... :oops: (nem mintha ez vmi "verseny" lenne, csak hát ha az átlag 110 fölött van, akkor elgondolkodik az ember...)

Nem Baj Bébic! Elufózunk mi itt ketten :) nekem egyébként nem is nőtt vagy 3 hete, mégis azt mondják nőtt a baba...
Egyébként télleg üdv a lábdagadós klubban :) és egy vérnyomimérő nagyon meg tud nyugtatni!!!! szóval jó vásárt csináltál

[quote="gyurmi"]S írta:gyurmizabad pl. mákot, diót, savanyú uborkát enni?

Mindent lehet enni...de a mák, dió, mogyoró cuccokat ki kell tapasztalni. Nekem a szoptatáskor, ha mákot ettem, a kisfiamnak hasmenése volt. Dió és mogyorótól pedig pöttyösödhet.

Sármi! Pár hét már csak! Kitartás!!!! De megértelek... nekem is kellett két hetet feküdni... már minden bajom volt tőle...

Mush! Ez nagyon édi volt...
ami a neveket illeti...
Aaron Levente - ez nagyon tetszik nekem
Joshua Hunor - ez nem annyira, szerintem a Hunorhoz nem megy a Joshua (és a másik kettő sem...)
Samuel Bence - szerintem ez is tök jó, éd Samuelhez szerintem az Endre is megy :)

a lánynál így párosítanám:
Abigail Reka vagy Abigail Panni
Debbie Reka
Imogen Katica -erről nem tudok nyilatkozni...
Megan Panni - ez nekem annyira nem jön be, így erről sem....
Isabel Reka- szerintem ez a legédibb

Mush! Ennyire utálsz velünk dumálni, hogy még inkább dolgozni akarsz... pihenj mááááá egy kicsit inkábbb :)

Zsiráf! Légyszi ne aggódj az uhu miatt! Az nem árt a babának... ezt orvosi kutatások bizonyítják.... ez nem olyan mint a röntgen és nem beszélve arról, hogy a levegőben ezrével cikáznak az uh és rádió hullámok... csak mivel nem irányítottak, ezért nem ad képet... hozzátartozik a természethez :)

Hú Csaki! Ezt a cukorzabáló kaját min éjjel nyomtad? :shock:

Gabrielldaniel! Remélem holnap ki tudod pihenni magad!

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Mush! Részzvétem... :cry:

bkatalin

Én nem alszok! :D
várom Apát , remélem ma sikerül megúsznia akció nélkül és mehetünk kereszlánykánkhoz!

Anyum a Pennyben dolgozik és ő nem tud a salátáról.. akkor ezek szerint nem ellenőrizték országosan.. pedig egy a beszállító...
mindenesetre mondtam neki h salátát ne vegyen.. :roll: :shock:

Gabilány! hurrá utolsó munkanap! :D tök jó hogy ilyenek a kollégák! nekem annyit sem mondtak h bikmakk... :roll: :(
emiatt nem is bánom h felmondtam.

Kép
eszterke24

Mush! Részvétem! :(

bkatalin

Sármi! Még mindig gyönyörűek a gyerekeid.... és az egész család... :)

Engem mikor visz apa valahova? :oops: Hát egy darabig nem... az tuti... mert mire tudna vinni, addigra esélytelen lesz .... most meg el van havazva.... :(

Csaki! Mikorra vagy kiírva? Én nem tudom....

bkatalin

Kati: most, hogy odamegy anyukád nem tudtok kivenni néhányszor fél nap "szabit", hogy elmenjetek valahova? (én is a szüleimet terhelem mostanában mindennel különben még jógára se tudnék eljutni... és most belőttem, hogy hetente 2* mindenképp mennem kell különben szét fog menni a hátam... de még az is lehet, hogy 3* megyek majd - igaz abból egy már talán szülőpozíciós lesz ... csak ugye nehéz megszervezni, hogy Lilla a jóga kezdetéig eljusson a szüleimhez...)

Egyébként dec 5 a hivatalos kiírásom... asszem pont aznap lesz a céges mikulás :))) (bent jártam a héten, mondtam is mindenkinek, hogy ha akkor még 2:1 leszek akkor megyek, max. majd onnan rohanunk a szülőszobára:))))))
Vendég

Mush!
Részvétem! :(

Sarmi!
A gyerköcök nagyon édesek. :)

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Egy kis életjel magamról!Velünk minden oké.Minden napra jut valami ami emlékeztet rá hogy a kisfiam a főnök :lol:
hétfő:hányás,kedd:derék fájás,szerda:nekem is fáj ott lent a csont,csütörtök:bordáimmal játszik a drága+légszomj ezerrel....

nekem a doki folyamatosan 5 héttel nagyobb méreteket mér.és ez valóban igaz is lehet mert a 4D-n is megkérdezték hogy biztos e hogy annyi idős a baba amit mondtam mert 5 héttel nagyobb a koránál :shock:
Így folyamatosan 4kg feletti gyerekkel ríogatnak :shock:
Pedig a hasam nem olyan nagy 108cm.

Aki szedett terhes vitamint az szedi még?

Mush:Őszinte részvétem! :cry:

Teszek egy pocifotót,kb 2 napja készült:

Kép

KépKép
lyndee

Tudom elegetek van már a sok nyavalyámból, főleg zöldinek :( de hát hovga fordulhatnék.. Annyit kérdeznék csak h vki tapasztalt még olyat hogy mintha el lenne zsibbadva a hasfala? Nyomkodom és mintha nem is az enyém lenne. Ez mitől van?? Nem jó a vérkeringés vagy miszösz?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

aida: na ez szerintem tényleg fura... lehet, hogy Noli elnyom valami ideget... próbáld meg arrébb terelni... ilyenkor csak ez szokott működni... (ha meg továbbra is így marad szerintem hívd fel a dokid...)...

Panaszkodj nyugodtan, csak néha ledöbben az ember, hogy úgy írod le a szitut mintha marhára idegesítene plusz nagyon necces lenne a helyzet és segítség kellene közben meg otthon ülsz és nem teszel semmit... Nekem ez speciel magas. (Ld. ha csak azért írod le, hogy kiadd magadból és megkönnyebbülj akkor teljesen OK, max. az ember nem ír rá semmit... csak ha ugye tanácsot is vársz akkor ne csodálkozz ha néha "fura" válaszokat is kapsz...)

Magatokról nem írsz semmit... Minden OK?????
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andy30 2009.08.31 22:08-kor.

Kép
andy30

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andy30 2009.08.31 22:08-kor.

Kép
andy30

Dokival kapcsolatban jutott eszembe, hogy nekem meg a múltkor a műtőben vette a fel a mobilját (nyilván odarakták a füléhez), közölte, hogy műt, hívjam két óra múlva :shock:

Kép

Kép
gabilany79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?