Sziasztok csajok! Remélem mindenkinek szép reggele van a rossz időt leszámítva... itt bundabugyit kell venni, ha ki akarok menni az utcára....
Ma rántot pipcombi lesz az ebéd paprikasalival.... és még egy nap és hawaiii.... hármasban maradunk úgyhogy nem kell össze-vissza kiszolgálni mindenkit és egy hét múlva jön az én anyukám, aki viszont bennünket ugrál körbe!!!! Huráá!
Ja és a haloween-ra: HÚÚÚÚ! Most ijedjetek meg!
[quote="bébic"]B írta:bébickati: 109? Jajdejó, már azt hittem, hogy ufó vagyok a 110 alatti pocakméretemmel....
(nem mintha ez vmi "verseny" lenne, csak hát ha az átlag 110 fölött van, akkor elgondolkodik az ember...)
Nem Baj Bébic! Elufózunk mi itt ketten
nekem egyébként nem is nőtt vagy 3 hete, mégis azt mondják nőtt a baba...
Egyébként télleg üdv a lábdagadós klubban
és egy vérnyomimérő nagyon meg tud nyugtatni!!!! szóval jó vásárt csináltál
[quote="gyurmi"]S írta:gyurmizabad pl. mákot, diót, savanyú uborkát enni?
Mindent lehet enni...de a mák, dió, mogyoró cuccokat ki kell tapasztalni. Nekem a szoptatáskor, ha mákot ettem, a kisfiamnak hasmenése volt. Dió és mogyorótól pedig pöttyösödhet.
Sármi! Pár hét már csak! Kitartás!!!! De megértelek... nekem is kellett két hetet feküdni... már minden bajom volt tőle...
Mush! Ez nagyon édi volt...
ami a neveket illeti...
Aaron Levente - ez nagyon tetszik nekem
Joshua Hunor - ez nem annyira, szerintem a Hunorhoz nem megy a Joshua (és a másik kettő sem...)
Samuel Bence - szerintem ez is tök jó, éd Samuelhez szerintem az Endre is megy
a lánynál így párosítanám:
Abigail Reka vagy Abigail Panni
Debbie Reka
Imogen Katica -erről nem tudok nyilatkozni...
Megan Panni - ez nekem annyira nem jön be, így erről sem....
Isabel Reka- szerintem ez a legédibb
Mush! Ennyire utálsz velünk dumálni, hogy még inkább dolgozni akarsz... pihenj mááááá egy kicsit inkábbb
Zsiráf! Légyszi ne aggódj az uhu miatt! Az nem árt a babának... ezt orvosi kutatások bizonyítják.... ez nem olyan mint a röntgen és nem beszélve arról, hogy a levegőben ezrével cikáznak az uh és rádió hullámok... csak mivel nem irányítottak, ezért nem ad képet... hozzátartozik a természethez
Hú Csaki! Ezt a cukorzabáló kaját min éjjel nyomtad?
Gabrielldaniel! Remélem holnap ki tudod pihenni magad!