Sziasztok!
Na végre, elaludt a kiscsaj. Ma és tegnap nyűgirekordot döntött, sehol sem volt el egyedül. Nem baj, túléltük, de azért remélem, holnap már jobb lesz. Képzeljétek, ma megtanulta összekulcsolni a kezén az ujjait!
Cory,
én ugyan nem írtam neveket, hogy kiket hiányolok, de az az igazság, hogy rólad mindig azt érzem, hogy ott vagy te, csak éppen nem írsz, mert nincsen olyan téma. Valahogy mindig érzem a védőszárnyaidat.
Ez most így nagyon hülyén hangzik, de én így érzem, aztán lehet, hogy ez nem igaz.
Hogy sikerült a milyen vizsga?
Miközben olvaslak, már előre készülök lelkileg a két gyerekre, hát nem lesz könnyű.
Zsoma nagyon szépen gyarapszik, Gabi is öt hós múlt, és egy kevéssel több a hat kilónál (pontosabbat csak csütörtökön tudok majd, akkor megyünk oltásra és méredzkedni).
A srácok nagyon édesek, és kifejezetten szépek!
Vera,
örülök, hogy jobban vagy. Amit leírtál, mint legrosszabb éjszakátok, nálunk az a mindennapos rendszer.
Bár szerencsére mostanában Gabi is már néha alszik 6-7 órát is egyben. Szerintem jól leírtad, hogy mitől ébredhet, és én úgy tudom, hogy sokszor van olyan is, hogy bizonyos időszakokban az előtte jól alvó babák is elkezdenek felébredezni. Azt hiszem, a Szoptatás topicban írták ezt le régebben párszor a szoptatási tanácsadók. Esetleg rákereshetsz, vagy megkérdezheted őket újra. A tejpépről és a banánról is megkérdezheted őket, én sajnos nem tudok segíteni, fogalmam sincsen, hogy mi az. Meg van valahol egy hozzátáplálás topic is, bár ott még nem jártam, ezért nem tudom, hogy milyen.
Barbi,
nagyszerű, hogy meglettek a képek! Éljenek a babanetes barátnők!
Anita,
ne aggódj, Robó téged szeret a legjobban a világon, utánad meg apukáját! Ez 100%!
Csak éppen, ahogy írtad, ti minden nap vele vagytok, a többiek meg újdonság, ha jönnek. Nálunk Gabi még nem tart itt, egyelőre mindenkitől sír, van, akitől rövidebb ideig, van, akitől hosszabbig. Anyut sajnáltam a múltkor, mert most valahogy Gabi nem akart megnyugodni, amikor itt volt. Remélem, kinövi ezt (de azért persze hozzám is sokszor bújjon
).
Regi,
hidd el, tényleg jobb nem naponta méricskélni. Eleinte én is akartam mérleget kölcsönözni, aztán meggyőztem magam, hogy csak idegesítene, és szerintem nagyon jól jártam. Örülök, hogy minden rendben!
DBarbi,
nagyon sajnálom a kutyádat.
Gyere azért, ha jobban leszel.
Diti,
gratula Tünci forgásához, és Csibi fogaihoz!
Nagyon szépen fejlődnek mind a ketten!
Tényleg gyere gyakrabban, és oszd meg velünk a tapasztalataidat, jól jön az az ilyen kezdő anyukáknak, mint mi.
Holnap lesz az öcsém huszadik szülinapja, de nem megyünk, mert szegény még mindig beteg (két hete kapta el az influenzát, és majdnem tüdőgyuszija lett). Ráadásul a férjem is úgy érzi, hogy kerülgeti a kór.
Remélem nem lesz beteg, mert nem örülnék, ha Gabi elkapná, úgy örültem, hogy eddig megúsztuk.
Na, megyek aludni, nagyon álmos vagyok. Gabi kb. egy hete reggel hétkor már nem hajlandó visszaaludni, pedig eddig 9-10-ig aludt, így kárpótolt a sok ébredésért. De mostanában kipattan a szeme reggelenként.
Jó éjt mindenkinek!
Zsizsa