Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bár engem nem hiányolt senki, de csak azért is írok most Kép

Ma 2,5 órát sétáltunk Zsomával, és csak nagyon pici nyafi volt a legelején. Valszeg a hideget utálja. Remélem, most már nem lesz hideg, mert nagyon élveztem, hogy kimozdulhattunk Kép
Tegnap is voltunk kint, de akkor muszájból. Vizsgázni mentem. Jöttek a fiúk is. Míg bent voltam, a fickóm vigyázott rájuk a folyosón. Aztán talizni mentünk 2 barátnőmmel. Azt hittem durvább lesz, mert 3-an voltunk felnőttek a 7,5 gyerekre. Hazafelé kicsit necces volt, mert Balu a Deákon behisztizett (persze, mert nem aludt délután, és egyébként is dackorszak dúl ezerrel), így a mozgólépcsőtől a villamosig nyakban vittem, és toltam a babakocsit magam előtt. Akkor kicsit úgy éreztem, hogy na most csúsztak össze a csigolyáim, de mikor leraktam, minden oké volt.
Zsoma 5 hónapos volt szombaton (korrigáltan 3,5) és 6420g Kép Holnap megyünk az utolsó oltásért Kép Utálom az oltásokat, de legalább nem kap többet most egy darabig Kép

Vera: jobbulást!

Néhány kép a fiúkról:

Kép
Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Ma már egy kicsit jobban vagyokKép
Viszont hosszú idők óta ez volt a legrosszabb éjszakánk, már ami az ébredéseket illetiKép Bencike 10kor aludt el, majd szépen ébredt 1.30kor 5.10kor majd 7.30korKép Kicsit szarul esett felkelni, mert jólesett volna kialudni magamból a náthát, de nem tudtam mit csinálni. Fél2kor azért bepróbálkoztam hogy csak odaadom a cumiját de annyira megsértődött, hogy keserves sírásba kezdett, de úgy hogy még az apukája is felébredt. Szegény tökre megijedt hogy mi történt, miért sír Benci, merthogy nem szokott... Szerintetek mi lehet?
Az én tippjeim:
1. jön a foga (gyanús mert napközben is sírdogál mikor be kell kapni a cicit, pedig láthatóan éhes)
2. nincs elég tejcsim és az elején épphogy csöpög, úgy 2-3 perc szívás után indul be igazán (emiatt is szokott sírdogálni, mert türelmetlen és rángatja a cicit)
3. azért ébred mert nem elég neki este a tejcsi és megéhezik elég korán
4. csak szomjas
5. száraz a levegő talán vagy meleg van?
6. anyahiány

Több ötletem nincsKép
Ez így most nagyon vicces nekem leírva, de igazából tök rossz érzés, mert úgy érzem visszafelé fejlődünkKép
Van valakinek még ötlete?

Gondoltam arra hogy veszek tejpépet. Azt sem tudom milyen ez, csak a dokinénink mondta hogy ha úgy érzem hogy kevés a tej, ne tápszerezzem, hanem adjak neki tejpépet. Szerinte az ilyen idős babák ha eddig szopiztak akkor már ne kapjanak tápszert mert a tejpép is ugyanolyan csak laktatóbb. ??? Nem is értem. Azt hittem nekünk még sokáig nem kell ezen gondolkodnunk, de láthatóan igényli Bence a másféle kajákat is. Csak úgy nyomja befelé a gyümölcsöket, 10másodpercenként tátja a száját hogy adjuk még. Ma is megevett egy fél almát fél körtével. Banánt nem akarok még neki adni, pedig állítólag az a legkalóriadúsabb és este azt kéne vele etetni. (szintén dokinéni szerint)
Mit csináljak?!
Bocsi hogy hosszú voltam, de tanácstalan vagyok!!!
Segítsetek légyszi!

Cory!
Édesek a gyerkőcökKép és nagyon-nagyon szépek!
Zsoma is hogy behozta a hátrányátKép jó kis husi combijai vannak. Balu is gyönyörű, nagyon szép szemeik vannak.
Mi 10én kapjuk az utolsó oltásokat, és aztán hosszú ideig nem kap!!!Kép

Hisztis sétáért nem irigyellek, a nyakban cipelésért + babakocsitologatásért pláne nem. Hogy bírod?
Én szerintem akkor is kétségbeesnék ha Bencét ki kéne venni egyszer a babakocsiból és cipelni kellene + tolni a babakocsit egy kézzel. Össze-vissza megy, két kéz kell hozzáKép

Ann!
Nem is láttam rólad rövidhajas képetKép
Nincs az albumotokban egy? úgy megnéznémKép
Ügyi vagy hogy tornázolKép
Valamelyik este kínomban én is csináltam 50-50lábemelést, meg 50hasprést, meg próbáltam hanyattfekve lábemeléseket csinálni, de nem nagyon ment. Ráfogtam hogy biztos a sebem miattKép de hát bizti nem amiatt volt. Mégiscsak 5 hónapos márKép Az igazság hogy 0 hasizmom vanKép meg állóképességem se sok... De mire jön a fürdőruhaszezon, csini leszek. Addig adtam magamnak haladékot arra a -4-5 kilóraKép

Anita!
Ha jól sikerül a hajam, akkor megmutatomKép De csak akkorKép

Regi!
Remélem Dominikának már lement a láza! Biztos gyorsan túllesztek ezen az oltás utáni nyűgin!

Judit!
Virág tényleg nagyot nőtt! Gyere gyakrabban és tegyél fel sűrűbben képet, olyan édesKép

Na megyek ledőlök egy picikét, mert Bence is alszik, ki tudja meddig...

Aha eddig. Épp most kezd nyöszörögni. Pihenésnek annyi.

Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Vera: bevallom, ezt az atrakciót csak a sportkocsinkkal tudom megtenni. Ez nagyon könnyű, úgyhogy egykézzel is simán tologatom. A nagyot a járdára se tudom felléptetni egy kézzel. A két babakocsi között több, mint 10kg a különbség.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!
Csak egy szóra: minden oké, egészséges, jól fejlett kislányom van, és nincs baja a csípőjének sem, de azért megnézetjük még orthopéd szakival is! Majd este jövök bővebben, addig pusz mindenkinek!
Ja, és teljesen láztalan!
regi
gregina

Sziasztok!

Csak röviden,mert már hallom Ádimat a nagyágy közepén szövegel, kiosontam mellöle, de most már ö is felébredtKép

Judit, elöször is Virág tényleg nagyon szép kislány, igazán sürbben is mutogathatnád!!!

Na és Cory...hát ez a két kissrác valami tünemény...Zsoma combijai nagyon harapnivaló, de Balu szemei is irtó huncutok...És igen is hiányoltalak, csak nem értem a névsor végéreKép

Vera, továbbra is jobbulást, sajna tejpéphez nem értek, nem is tudom itt van-e...Mi tápszerezünk, de egyre kevesebbet kér abból, inkább a zöldségeket szereti.

Dandy, tudom,hogy otthon ez utazóágy, de itt meg ez a járóka. Nincs olyan kifejezett otthoni járóka, csak ezek a hálós vackok.

Anita, nem tudom mikor megyünk haza, ha a bankszámlánkra nézek talán sose...Ez csak vicc, de tényleg nagyon drága a repcsijegy, dupla annyiba kerül,mintha otthonról vennénk meg.

Zsizsa, ha nekem lenne annyi idöm, hogy még itteni oldalakat is böngésszek...De talán a védönöönél van kirakva valami baba-mama klubb, majd meglesem

Na sietek,mert ma ezer meg egy dolgom lesz, és délután megyünk a hathós felülvizsgálatra, nekem is lesz , majd referálok.

A legfontosabbat meg majdnem elfelejtettem, képzeljétek meglettek a képeim, az utolsó szálig mind!!! Hála egy Babanetes barátnönek, visszakaptam a "kincseimet"KépKépKép

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

sziasztok!

AnnAnn: holnap nagyon szorítok, hogy Hanna jól viselje a szurit. Jó neked, hogy nem hullik a hajad, nekem most ismét eléggé hullik sajna.Homeos mailt ne felejtsd el légysz.lehet a múltkor azért nem kaptam mert mert ez a fránya vírus vacakolt a gépen.Jó kis torna lehet és mitől családi, kivel csinálod? kitartás, biztosan lemegy a feleslegKép.Én átveszem tőled ha gondolod....

Zsizsa: mit kell olvasnom, hogy gabóca hisztizik?? Ez is tipikus lányos vonásKép. csak azt nem értem Robó néha miért művelei?KépNálunk ma olyan gondolkodó nap volt, se nyűgi, se vigyor. Olyan semleges napot produkált, csomót voltunk a friss levegőn délelőtt és délután isKép.

Cory: te mindig hiányzol ám, de tisztában vagyok vele, hogy nem tudsz mindig írni a két gyerkőc mellett. Milyen nagy fiaid vannak. Zsoma lassan utóléri Balut. Zsoma tényleg nagyon behozta a lemaradást, mennyit hízott!Jó kis utatok lehetett. nem lehet könnyű a kétgyerkőccel a városban. Ilyen téren nem irigykedem rád, amúgy igen mert egyik fiad szebb, mint a másikKép.

Vera: örülök, hogy jobban vagy már. A leírtak alapján csak a saját tapasztalatom tudom leírni neked. nekünk is volt egy idő, biztosan emlékszel is még rá, hogy Robó is mennyit fent volt esténként. Kb ennyi idős lehetett, mint Benci. Lehet, hogy tényleg ez a korral jár náluk. Most picit nyugodtabban alszik már Robó is. A fel-felsírás szerintem lehet tényleg a fogzás miatt. Én vettem kis dentinox gélt, azt hiszem 4 hós kórtól lehet vagy háromtól, na majd megnézem. Szóval azzal kenegetem , és elmúlik a sírás, ezzel együtt gondolom a fájdalom is nála. Egy próbát megér, ha bekened és jobb , akkor vszínű a fogak ágyazódnak Bencinél.Arra pedig ne gondolj, hogy kevés a tejcsid. Én ilyenkor sűrűbben ittam a tejserkentő teát, meg van homeos bogyó is rá, majd megnézem ennek a nevét is és megírom.Lehet Ann fejből tudja.Nyugi, nyugi, mert az aggodás sincs jó hatással rá, tudod! Robó is nagyon szereti a gyümiket, szinte falja ő is, pedig elég a tejcsimKép.A szopikat pedig 5 perc alatt lerendezi, ha befejezte az ölemből hátrahajtja a fejét és úgy nézelődik. pici huncutkodás még a cicivel és kész is. Ezt csak azért írtam, hogy lerövidül egy idő után a szopizás ideje is. nem tudom tudtam e segíteni, de azért írd meg légyszi mi lett végülis az eredmény. Fogyáshoz pedig sok sikert. bár szerintem ha Benci beindul lesz jó kis fogyókúraKép.

Regine: dupla öröm, hogy nincs láz és csipőjével sincs gond. A többit várjuk bővebbenKép

Barbi: örülök, hogy a képeket visszanyertétekKép. felülvizsgálaton mi volt? Tudom, hogy drágák a jegyek , azért kérdeztem, mert veled is nagyon szeretnék találkozni. majd arra időzítünkKép.

DBarbi: merre vagy? Eddig tényleg minden nap írtál!

Judit: merre vagyKép Kép.?

Többieket is mind-mind hiányolom ám.Írjatok!

Most kicsit ma rosszul esett egy eset, gondoltam leírom. Jött hozzánk párom anyukája és Robó szinte karjaiba borúlt , bújt hozzá. Nem az esett rosszul, hogy pont őhozzá, mert ugyanezt csinálja anyunál és tesómnál is. Szinte bújik hozzájuk és simizi őket. Csak hozzám és apájához nem akarKép.Szinte simizi őket és vigyorog. Nem sok emberhez, pl az idegenekke szemmel láthatóan mértéktartó, ami nem is baj. Arra gondoltam biztosan azért, mert őket ritkán látja, minket meg éjjel nappal. De olyan rossz érzés volt. Na nem panaszkodni akarok, de olyan jó lenne érezni, hogy kimutatja a szeretetét felém.
Biztosan ti is éltetek át már hasonló esetet, de most nagyon szíven érintett. Megyek is és ezért jól megdögönyözömKép

Jó éjt mindenkinek: Anita
anita77

Sziasztok!

Elég húzós napunk volt, egész nap szaladgáltunk a gyerekkel, a dokinál pl 3/4 órát ácsorogtunk, utána meg jól megnyúzták, össze-vissza tekergette, csavargatta a doki, és hason fekve "cibálta" a gyereket, kicsim meg persze velőt rázóan sírt mert a dagadt, oltott lábát nyomta Kép
Összeségében nem volt vészes, csak Domci olyan könyörögve nézett rám hogy "anya vigyél már haza"....Kép
Hazafelé beugrottunk az Auchan-ba, hát én sem ájultam el az akcióktól...totál ki van fosztva, mindenből egy-egy doboz bámészkodik a polcokon Kép
Azért vettünk pelust, kádat, rengeteg hamit, tejpépet, Beba2 tápit, stb..
Olyan szép idő volt ma, bosszankodtam is hogy miért pont ma kell bemenni a büdös városba, ahelyett hogy itthon csavarogtunk volna a tiszta levegőn! Kép
Visszavittük a mérleget is, többet nem tudom naponta méricskélni...Kép bár talán jobb is ha nem, így mindig csak idegesítettem magam.
Most alszik a lelkem, pedig mindjárt fürcsiznie kéne Kép de nincs szivem felrázni Kép

Vera:
merj változtatni, én saját példámból tudom hogy
amióta átfestettem a hajam, levágattam, szolizok, stb, sokkal jobban érzem magam, ezek apró dolgok de jelentősen javítják az ember közérzetét! Most már nem csak egy pelenkázó gépnek érzem magam! KépSzóval tessék hajat vágatni, bátran! Kép

AnnAnn:
Torna?!?!?!?!?! olyan jó hogy neked van erőd tornázni, úgy irigyellek, én hiába próbálom magam rávenni, olyan lusta disznó vagyok! Kép

Cory:
nagyon helyesek a fickók, vagány az a zokni!!!

AnnAnn:
gondolunk rátok holnap oltás ügyben!

Bocsánat hogy most nem írtam mindenkinek, de nincs erőm visszaolvasniKép
megyek megfürdetem a királylányt aztán alszom egy nagyot! (remélem)

cupp-cupp
regina
gregina

Itt vagyok, itt vagyok Anita! Kép Kép Kép
Akkor a Virág is felhívhatja a Robókát? Kép

Gabi,

köszönöm a leveled. Kép

Barbi,

nem semmi az etetőszékes körutatok, de a végén szerencsétek volt, kár hogy nem az akciós hellyel kezdtétek. Kép Jól néznek ki a képen a szerzemények és a használójuk is. Kép Klassz, hogy a képek is megvannak!

Ann,

ügyes vagy hogy tornázol, lassan el kellene kezdenem nekem is. Kép Próbálok rendszeresebben jönni.

Vera,

újabban Virág is felébred 1 óra körül, majd 5 óra körül. Kép Könnyen lehet, hogy Bencinek készülődik kibukkani a foga. Kép Remélem gyógyulgatsz.

Cory,

nagyon helyesek a kölkök. Kép

Regina,

örülök, hogy minden OK. Azért visszagondolva te elég aggódós anyuka vagy, igaz?

Judit
judit74

Sziasztok Lányok!

Köszi a hiányolást. Most nem tudok írni, nagyon kivagyok Kép Úgy néz ki, hogy el kell altatni a kutyusomat, borzalmasan érzem magam. Nemis tudok róla írni/beszélni...majd...

DBarbi
DBarbi

Sziasztok Lányok!

Jó régen sikerült írnom utoljára, de hát egy kétgyermekes anyának nem mindig könnyű netközelbe jutnia Kép
Persze nem maradtam le semmiről, az olvasással mindig megvagyok, csak írni nem sikerül mindig mikor épp szeretnék. Egyébként gondolkoztam azon is, hogy sokszor hiába írtok rengeteget, elolvasom, de mégsem érzem úgy hogy nagyon tudnék mit írni, ezért is maradok inkább csendben. Pedig míg nem voltak meg a babák, naponta írogattam mindig. Aztán rájöttem, hogy itt általában mindenkinek első babáról van szó, minden új, csupa ismeretlen élmény ér benneteket, most kell először beszerezni egy csomó mindent, ezekhez én meg nem nagyon tudok mit mondani, max. tanácsot adok ha tudok Kép Egyébként tök jó olvasni ahogy lelkesen megosztjátok a gondolataitokat, tapasztalataitokat egymással, néha még rosszul is esik hogy én már nem vagyok ilyen "csupatűz" Kép
Nálunk amúgy minden a legnagyobb rendben van, a csemeték szépen fejlődnek, Tünci újabban mindkét irányban forgolódik már (bár főleg hátról hasra), Csibi babának pedig kijött még 2 szemfoga, úgyhogy ezzel 16-ra nőtt a fogacskák száma Kép Már csak 4 hiányzik és megvan az összes tejfog Kép
Mióta leesett a hó, minden nap voltunk kint kb. 2 órát. Tünci végig aludt, a kissrác meg élvezte a havat, mászkált rengeteget, olyanokat ebédelt meg aludt utána mint a csuda KépKép Most hogy elolvadt és sár van, sajna nem mehettünk ki, de remélem ez csak időleges, mert így kicsit kezelhetetlenebbek is.
Ma volt nálunk a védőnéni, teljesen odáig volt a kiccsajtól. Vigyorgott rá folyamatosan, és olyat csinált, hogy elbújt a vállamhoz, utána szégyenlősen felnézett, vigyizett, majd elbújt megint Kép A védőnéni meg kész volt teljesen, hogy ilyet csak 7 hónapos kor körül szoktak - na de a mi gyerkőceink már csak ilyen okosak KépKép
Csibi is elképesztő egy figura, az égvilágon mindent ért, bármit mondunk neki tudja, csinálja, de nem mond egy szót se Kép Viszont kifejezi magát, mindent el tud mutogatni, megérteti magát tökéletesen, de nem mond szavakat. Biztos még nem volt sótlan a leves KépKép Egyébként mostanában kezdi utánozni az állatokat, egész sokat tud már, de ebben ki is merül a beszédtudománya Kép Na de ráér, igaza van, minek kapkodja el Kép

Vera, még neked írok gyorsan a kérdésedre: szerintem ne gondolkodj még a tápszeren. Lehet hogy még bekövetkezik hogy azt kell adnod, és bár az sem lesz tragédia, de egyelőre még biztos nincs itt az ideje. Amúgy szerintem kiegészítésként inkább tápszer mint tejpép... A tejpéptől inkább hízni lehet, a tápszerben pedig benne van csomó minden ami a babáknak kell, és nem hízlalja őket fölöslegesen.
De nem vagyok egyébként a tejpép ellenzője, én is adtam Csibinek mikor elkezdett kevesebbet szopizni és fogyni kezdett a tej. Vacsira a szopi előtt azt kapott, és a kettő együtt elég volt neki éjszakára. Viszont ha már abszolút nem jut tej valamelyik étkezésre (reggelire vagy vacsira pl.) akkor szerintem ne tejpéppel hanem tápszerrel pótold. A többi étkezést pedig úgyis ki lehet majd váltani főzelékkel, gyümölccsel. Persze ez csak saját véleményem, de szerintem a tejpép csak desszertnek való.
Amúgy meg egyelőre úgyis fölösleges ezen gondolkodnod, hiszen nem arról van szó hogy nincs tejed, talán csak csökkent a mennyisége, de még az is lehet hogy csak átmenetileg. Ha tényleg a foga jön Bencének, akkor ez könnyen elő is fordulhat, olyankor nem mindig esznek akkora kedvvel az érzékeny ínyük miatt, és ez meglátszik a tejtermelésen is. Gyakoribb szoptatással biztos tudod majd növelni.
Az ébredések miatt szerintem se aggódj. Ha jön a foga, akkor az is okozhatja, de egyébként is ahogy közeleg a fél éves kor, a babák nagy többsége újból nehezebben alszik. Csibi annak idején 8 hetes korától átaludta az éjszakát, viszont 6 hónapos korától újból felébredt, és ez még most is tart. Ha minden mást ki tudsz zárni, és az éhség marad okként, akkor nyugodtan próbáld a tejpépet amíg van mellé tejed is. Na, azt hiszem elég kimerítő voltam a témában Kép

Mára be is fejezem, remélem nem kell hogy ilyen sok idő elteljen mire megint tudok írni Kép

Sziasztok, Diti
diti

Sziasztok!

Na végre, elaludt a kiscsaj. Ma és tegnap nyűgirekordot döntött, sehol sem volt el egyedül. Nem baj, túléltük, de azért remélem, holnap már jobb lesz. Képzeljétek, ma megtanulta összekulcsolni a kezén az ujjait!Kép

Cory,
én ugyan nem írtam neveket, hogy kiket hiányolok, de az az igazság, hogy rólad mindig azt érzem, hogy ott vagy te, csak éppen nem írsz, mert nincsen olyan téma. Valahogy mindig érzem a védőszárnyaidat.Kép Ez most így nagyon hülyén hangzik, de én így érzem, aztán lehet, hogy ez nem igaz.Kép
Hogy sikerült a milyen vizsga?
Miközben olvaslak, már előre készülök lelkileg a két gyerekre, hát nem lesz könnyű.
Zsoma nagyon szépen gyarapszik, Gabi is öt hós múlt, és egy kevéssel több a hat kilónál (pontosabbat csak csütörtökön tudok majd, akkor megyünk oltásra és méredzkedni).
A srácok nagyon édesek, és kifejezetten szépek!Kép

Vera,
örülök, hogy jobban vagy. Amit leírtál, mint legrosszabb éjszakátok, nálunk az a mindennapos rendszer.Kép Bár szerencsére mostanában Gabi is már néha alszik 6-7 órát is egyben. Szerintem jól leírtad, hogy mitől ébredhet, és én úgy tudom, hogy sokszor van olyan is, hogy bizonyos időszakokban az előtte jól alvó babák is elkezdenek felébredezni. Azt hiszem, a Szoptatás topicban írták ezt le régebben párszor a szoptatási tanácsadók. Esetleg rákereshetsz, vagy megkérdezheted őket újra. A tejpépről és a banánról is megkérdezheted őket, én sajnos nem tudok segíteni, fogalmam sincsen, hogy mi az. Meg van valahol egy hozzátáplálás topic is, bár ott még nem jártam, ezért nem tudom, hogy milyen.

Barbi,
nagyszerű, hogy meglettek a képek! Éljenek a babanetes barátnők!KépKépKép

Anita,
ne aggódj, Robó téged szeret a legjobban a világon, utánad meg apukáját! Ez 100%!Kép Csak éppen, ahogy írtad, ti minden nap vele vagytok, a többiek meg újdonság, ha jönnek. Nálunk Gabi még nem tart itt, egyelőre mindenkitől sír, van, akitől rövidebb ideig, van, akitől hosszabbig. Anyut sajnáltam a múltkor, mert most valahogy Gabi nem akart megnyugodni, amikor itt volt. Remélem, kinövi ezt (de azért persze hozzám is sokszor bújjonKép).

Regi,
hidd el, tényleg jobb nem naponta méricskélni. Eleinte én is akartam mérleget kölcsönözni, aztán meggyőztem magam, hogy csak idegesítene, és szerintem nagyon jól jártam. Örülök, hogy minden rendben!

DBarbi,
nagyon sajnálom a kutyádat.Kép Gyere azért, ha jobban leszel.

Diti,
gratula Tünci forgásához, és Csibi fogaihoz!Kép Nagyon szépen fejlődnek mind a ketten!Kép Tényleg gyere gyakrabban, és oszd meg velünk a tapasztalataidat, jól jön az az ilyen kezdő anyukáknak, mint mi.Kép

Holnap lesz az öcsém huszadik szülinapja, de nem megyünk, mert szegény még mindig beteg (két hete kapta el az influenzát, és majdnem tüdőgyuszija lett). Ráadásul a férjem is úgy érzi, hogy kerülgeti a kór.Kép Remélem nem lesz beteg, mert nem örülnék, ha Gabi elkapná, úgy örültem, hogy eddig megúsztuk.

Na, megyek aludni, nagyon álmos vagyok. Gabi kb. egy hete reggel hétkor már nem hajlandó visszaaludni, pedig eddig 9-10-ig aludt, így kárpótolt a sok ébredésért. De mostanában kipattan a szeme reggelenként.Kép

Jó éjt mindenkinek!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Zsizsa: tényleg folyamatosan olvasok, csak hát az írásig már nem mindig jutok el, mert ilyenkor éjjel van esélyem rá nyugodt körülmények között, és azért az esetek többségében ilyenkor már alszom Kép
Meg Zsoma síróssága nagyon kiborított. Egyszerűen sokszor nem volt kedvem Kép-okkal teletüzdelt hozzászólásokat küldeni ide. Ma is most aludt el negyed órája, de a tegnapi tali teljesen feltöltött Kép
5-öst kaptam matematikai statisztikából Kép
Mi holnap (azaz ma) megyünk az 5 hónapos oltásra. Kicsit tartok tőle, mert Zsoma eddig mindet rosszul viselte. Nem a szúrást magát, hanem utána. Megdagadt a combja, fájt a lába, belázasodott...

Ma végre kicsit nőnek érezhetem magam Kép A barátnőm befestette a hajam. Hennával. remélem, ez segít végre a hajhullásomon, mert ez valami rettenetes! Mindenhol az én hajam van. És mivel hosszú, látványos már 1-2 szál is. Viszont Balu már tökéletesen mondja: "Anyaaaaa, hajszál, vedd le!" KépKép

Megyek is aludni, bár holnap úri dolgom lesz, és délig alhatok Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a megnyugtatást!Kép
Hát a tegnap délutánunk nagyon hisztis volt, és már mindent bevetettünk de csak nyűgös volt Bence. Aztán fél8 körül fürödtem és mondtam az apukájának hogy adja be a kádba, hátha az segít. Tök jót pancsiztunk, Bence ült a lábaim között a kádbanKép Remélem hamarosan már játszani is tudunk majd a vízben!
De a fürdés után megint jött a sírás, pedig előtte 7kor szopizott. Mivel már nem tudtam semmi újat bevetni, ezért aggályaim ellenére leturmixoltunk egy banánt és Bence szépen meg is ette. Az egészet. Utána még szopizott is kicsit, bár inkább vigyorgott a cici felettKép Annyira jókedve lett, hogy egyfolytában nevetett.
Én meg kiakadtam hogy éhes volt, és miért nem adtam eddig neki este mást is a tejcsi mellé Kép Ezek után fél10kor letettem az ágyba és reggel 6ig aludt!!! Kép

Diti!
Köszönöm hogy írtál nekemKép Nekünk is gyanús volt ez a tejpép, hogy ha a doki ennyire ezt javasolja az inkább kalóriadús lehet. Mondjuk ő is csak este tejkiegészítésként ajánlotta. A férjem amúgy is nagyon ellene van minden "műkajának", úgyhogy most arra az elhatározásra jutottunk, hogy a szopik maradnak ugyanígy (napi 6-7) és emellé kap Bencike délelőtt valami ligtosabb gyümölcsöt (alma, körte, barack, meggy), estefelé pedig banánt. Aztán meglátjuk hogy így mire jutunk. Nekem nem azzal van bajom hogy éjszaka ébred, mert azt már tényleg megszoktam és nem sajnálom tőle, hanem az okát nem tudtam. És ha az éhség miatt ébred, azt sajnálnám.

Bocsi hogy most másnak nem írok, de mennem kell lemosni a hajfestékemet, ugyanis én is éppen hajat festek (mint CoryKép) a holnapi hajvágás előttKép

És még 3 kép a kis éhes manórólKép

Kép

Kép

Kép

Sziasztok,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Judit!
Tényleg nagyon édes Virág!

Cory!
Hű, ezek a srácok irtó aranyosak! Tényleg, hogy bírod a két gyerekkel? Engem érdekelne, hogy két gyerkőc mellett hogy telik a napod (mennyire macerás, fársztó). Van segítséged?

Barbi!
Nem semmi ez az etetőszékes sztori Kép
De legalább megvan minden. Az én párom tuti kibukna már az első sikertelenségtől, - utál vásárolni Kép - hát le a kalappal a párod előtt, hogy ennyire bírja az utánajárást!!!

Anita!
Tényleg Robó milyen sokat nőtt!!! Nagyon édes!

DBarbi!
Sajnálom a kutyust Kép

Vera!
Én sem értem ezt a tejpépes dolgot: valahol mintha azt olvastam volna, hogy egy éves kor után lehetne csak adni...

Mi is túlvagyunk az 5 hós oltáson. Most egy ideig legalább nyugi lesz Kép

Docka
Docka

Sziasztok!

Hogy vagytok ma?
Bencének megint be van dugulva az orra, és állandóan folyik. Ez november óta nem múlik elKépKépKép De már nagyon rossz. Nem tudtok rá vmi jó homeo-bogyót?

Már a dokinéni is csak legyint ha panaszkodunk. Azt mondta Bence egészséges, egyszerűen a hideg miatt nem javul az orra. Mondjuk az tény, hogy ha kinn vagyunk utána jön elő. Most is, egy hétig nem mentünk sehova, csak 5-10 percet sétálni, semmi baja nem volt. Tegnap meg benn voltunk egyész nap, és estére szépen előjöttKépKépKép

Mit tegyek?

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok Kép
DBarbi, úgy sajnálom a kutyádat és persze téged, remélem, hamarosan jobban leszel!

Vera, látod, milyen ügyesen rájöttél, hogy a tuti jó listádról melyik lehet a baj? Kép Örülök, hogy mindnyájatok megelégedésére bevált a babán-projekt Kép
Egyébként nekem se lenne fogalmam semmiféle tejpépről, azt se tudtam, h van olyan...
A hajadról lássunk ám képet!!! Az én hajamat most nem érdemes megnézni, mert olyan semmilyen Kép Erre szokték mondani, h csaj haj én nem frizura Kép

Anita drága, mint már nagyon okosan előttem leírták ez nem azért van, mert téged nem szeret. Te vagy a legfontosabb, a legnagyobb biztonságot jelentő lény neki a világon! Ha elmennél hosszabb időre, bizti veled is ezt csinálná, vagy jól megsértődne, mert az, hogy Te vagy, az olyan, mint hogy levegőt vesz! Természetes és nagyon jó Kép Egyébként az is lehet, hogy pl. 2-3 hónap múlva csak rád fog vigyorogni, hozzád fog bújni és minden "idegen" menjen a búsba Kép

Regi, doki Kép mérleg Kép legalább nem méregetsz!

Diti, de jó, hogy most olyan sokat írtál! Biztosan már már a második gyerekkel, és az, hogy nem vagy ilyen "csupatűz" csak annyit jelent, hogy már egyszer átélted ezeket. De neked se egyforma a két pindur, nemdebár?!?! KépKép Úgyhogy gyere csak szépen és oszd meg a tapasztalataidat, mert szükségünk van rá!!!

Zsizsa, összekulcsolás Kép Nem akarok újfent okoskodni, de betegség megelőzésre homeozd a párodat ezerrel, így kisebb az esélye, h elkapja! Kép

Cory, bizti csini lehetsz az új hajaddal, elnézést, firzuráddal Kép már csak én vagyok ilyen csak haj van a fején, igyexem 2-3 héten belül megkörnyékezni a fodrászt Kép
Oltást hogy viselitek?
Docka, nektek már meg se kottyan az oltás, csak ennyi, h túl vagytok rajta Kép Ez a beszéd!
Én mg túlparázom itt a dolgot Kép

Szóval mi is túl vagyunk rajta. Remélem, most nem lesz véraláfutás is, mint a múltkor. Beadta, Hmi fel se vette, dumált és hangosan röhögött Kép Doki el, homeobogyók elő, gyerekbe be. Utána kis idő múlva szopi, most meg alszik. Mivel kapott nyűgösségre is, lehet, hogy könnyebben viseli majd.
Doki nem akart Kvitamint írni újfent. De még most utoljára felírta... mondta ő. De basszus, akkor még csak 4 hónapos lesz, és terveim szerint még további 2 hónapig nem kapna hozzátápit... Most mi a francot csináljak?

Na, felébredt... jól van, tud vigyorogni Kép
Pusszancs
Ann
annann

Sziasztok!

Drágák vagytok, köszi a megnyugtatást. Ma sem jobb a hangulatom, ugyanis Robó 23-hajnal 4ig nem aludt, sírdogált, vagy éppen dumcsizott.Eléggé fáradt vagyok.Azt hisezm kár volt elszólnom, hogy mostanában viszonylag jól alsik...
Jó, hogy ide mindig leírhatom a gondjaimat, meg örömeimetKép. Köszi. Este majd jelentkezem,addig is pussz mindnekinek: Anita
anita77

hisezm=hiszem alsik=alszik Kép vááá, már írni sem tudok
anita77

OFF
Anita Kép
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a
bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk
a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteű lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés
porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn
bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen.

Én se tudok írni Kép
Pussz
Ann
ON
annann

Sziasztok!

Hát, Coryhoz hasonlóan mi is el vagyunk veszve, de nem teljesen, Anna egy dumagép lett ezalatt a pár hét alatt, meg hason körbe-körbe forog, nagyon viccesen csinálja. Szegénykém, ma kapta a 4 hós szurijait.... most alszik. 6,30 kg !!!!

VAn egy kérdésem, ami ma felvetődött a dokinál, h van az agyhártyagyulladás elleni védőoltás, ami 3 adagból áll, kérdi a doki, h most szeretném e adatni vagy később, de ha nem akarom nem kell. Végülis, úgy beszéltük meg, h a kötelezők után havonata 1et- 1et.
Szerintetek nem sok ez neki??? Mármint, h havonta kell vmi ellen védelmet kidolgozni a kisszervezetének .... nagyon sajnálom szegénykémet, de inkább 3 szuri, mint vmi más, olyan sok mindent lehet hallani, h itt-ott üti fel a fejét ez a kór.

Én is elkezdtem tornázni, meg masszíroztatni járok, mert vhogy jönnek a kilók és már ígyis egy vonatszerelvény vagyok Kép Küldünk egy képet magunkról, karácsony este készítette apa, titokban Kép rólunk
http://www.extra.hu/hg4ggv/anna/DSCF0329.JPG

Ezt meg csak úgy küldjük Kép mert már szeret fürdeni az én szentem Kép Kép
http://www.extra.hu/hg4ggv/anna/DSCF0390.JPG

Nagyon szépek a gyerkőcök, Cory, Balunak van már barátnője ??? Mert ha nincs, összejöhetnénk egy randira a gyerkőcökkel Kép Kép Kép

Na megyek, mert főznöm kell Kép Kép Kép

Puszi mindenkinek

Su&Prücsi
susie

Hali mindenkinek!

Gabi éppen most kezdett nyűgizni, pedig eddig egy angyal volt, így most csak irtó röviden.

Ann,
éppen most megy a párom a gyógyszertárba a homeobogyókért.Kép

Cory,
vizsgához gratula!Kép Matematikai statisztika, húúú!!!Kép

Vera,
Bence nagyon tündéri!Kép

Zsófi,
sajnos még nem vagyok képzett homeopata, ezért nem tudok segíteni.Kép

Anita,
én is nagyon koki vagyok ma, szerintem az időjárás is teszi. Küldök sok pozitív energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++. Remélem ennyi elég.Kép

Su,
Anna gyönyörű!Kép Torna és masszírozás.Kép Anna szépen gyarapszik!Kép Ha jól tudom, most már van olyan agyhártyagyulladás elleni, ami olyan, mint a három adagos, csak éppen kettő. Talán Vera írta le nemrég a nevét.

Most már muszáj mennem, kiscsaj nem bírja.Kép Mi holnap kapunk oltást, drukkoljatok.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Túl vagyunk az oltáson Kép Zsomát meg is mérték: 6450g és 61cm (4cm-t nőtt egy hónap alatt Kép) Most alszik a babakocsiban.

AnnAnn: frizurám nincs, csak úgy van a hajam, de most megint vörös. Igazából nem is a hajfestés miatt kentem be, hanem hogy hátha segít a hulláson egy kis henna Kép

Docka: sokszor úgy érzem, hogyha épp nincs nagyon nyűgös napjuk mindkettőjüknek, akkor egyszerűbb a két gyerekkel, mint anno Baluval volt. Pl azért, mert ha Balu mellől elmentem pisilni, akkor rögtön sírt, most meg egyszerűen megkérem Balut, hogy rázza meg Zsomának a csörgőt, és már vigyorog is Kép
Reggel 8-9 között kelünk, egy kis szopi (Balu) után reggelizünk. Azaz leginkább csak én, mert Balu max 1-2 szelet felvágottat eszik. Fél 11-ig valamikor befut az ebéd, utána vagy sétálunk, vagy itthon játszunk.Balu 1 körül eszik gyümölcsöt vagy joghurtot, azt án fél 2-től alvás. Zsoma ekkortájt szokott ébredni a délelőtti alvásból, ő 4 körül alszik vissza, Balu akkor ébred, utána ebédel. Mikor világos volt még ilyenkor is lementünk egyet a játszótérre, most vagy vásárolni megyünk a fickómmal vagy átmegyünk egy ismerős kisfiúhoz, vagy itthon játszunk. 6-7 körül vacsora. Zsomának 1/2 9-kor, Balunak 9-kor fürdés, és jó esetben 10-kor alszanak. Rosszabban Zsoma csak hajnali 1 körül, és addig üvölt. Éjjel van néhány kelés Zsomához. Napközben mindkét fiú igény szerint szopik, ebben semmi rendszer sincs.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Susie: Balu hétfőn egy 9 hónapos lányzónak csapta a szelet. Ölelgette, puszilgatta... Kép

Zsuzsófi: jobbulást Bencének!

cory

cory
Budapest

Sziasztok!
Most irok ide elöször. Van egy 7 hónapos kislányom, Timea. Nagyon szivesen beszélgetnék veletek, ha lehet. Újakat is befogadtok?:-)
Puszi minden anyukának és babának.
Ágnes

Ágnes
Tímea (2003. július 4.)
Péter és Levente (2005. december 26.)
agnes77

Szia Ági, üdv itt!!!

Pontosan mikor szültél?
Mert nekem is hét hónapos a fiam, meg DBarbinak héthónapos babája van!

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi!
2003. július 4-én született a kislányom. Örülök hogy vannak itt vele egykorú babák.
Olvastam hogy a kisfiadnak be van dugulva az orra. És most hogy van? Jobb már kicsit?

Ágnes
Tímea (2003. július 4.)
agnes77

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, csak hát most egyetem (de már csak egy hét és akkor vége a konzultációnak). A múlt héten a párom vigyázott Nórira, most meg anyukám. El van ez osztva rendesen.
Sajna nem tudtam utánatok olvasni, mert nagyon termékenyek voltatok, de a képeket megnéztem, és a babók cuki édesek KépKépKép!
Velünk amúgy minden rendben, jővő héten megyünk 4hós oltásra kicsit be vagyunk ... de reméljük nem lesz semmi gond! Meg megint megfáztunk picit, nem komoly, csak orrfolyás van....Kép

Most megyünk mert nyügike a pici lány, de megpróbálok minél előbb jönni!

minbdenkinek puszi

meme
meme

Ági, napközben nincs gond, csak akkor mikor aludni kellene, és az orrdugulás miatt nem tudja szopni az ujjátKépKépKép Ilyenkor üvölt, amitől még taknyosabb leszKépKépKép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Meme! Melyik egyetemre jársz? És hogy birod a vizsgaidöszakot a baba mellett?

Zsófi! Szegény babóca! Rossz lehet. És éjszaka sokszor fent van emiatt?

Ágnes
Tímea (2003. július 4.)
agnes77

Éjszaka nem kel már fel, csak amíg elalszik.....

Tegnap is másfél órán keresztül üvöltött...

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok Lányok!
Köszi a hiányolást, minden rendben, csak el vagyok havazva, mert mióta meggyógyult Boti folyton kézben szeretne lenni. Ezt meg én nem szeretném, ezért vannak vitáink. Meg most Apa többet volt itthon (ami szuper) de igy kevesebb idöm volt a netre.
Olvasgatok egyébként, csak nincs mihez hozzászólni...Boti jól van, de még csak szopizik, igy a hozzátápiról mit sem tudok...forog hasról hátra amint hasra teszem, egészen könnyedén már.
AnnAnn, a K vitamint nem eröltetném, már irtam egyszer, hogy pl. Angliában csak akkor adják, ha feltétlenül kell, egyáltalán nem minden babának, mert lehetnek mellékhatásai, és ha a baba a hátsó tejhez is hozzájut, akkor K vitaminhoz is, mert zsirban oldódó vitamin lévén abban megjelenik.
Itt a tábla, ha valaki kéri szivesen elküldöm excelként, ugy van megszerkeztve, hogy csak be kell másolni amikor fel akarod tenni. Csak mivel 2 naponta eltünik nem akarom olyan gyakran felrakni, mert akkor meg ezzel lesz csak tele a topic.
Gratula Haminak, Marcellnek, Martinnak, Emmának, Ádi(bádi)nak és Timinek is a hófordulókhoz!

Üdv mindenkinek,
Edit

Ui., köszi a drukkokat, volt egy kis technikai malör az elöadáson, de azért 100 %-ot kaptam, igy ezzel sincs több gond. De tartottam már jobb elöadást is. Jól esett, hogy gondoltatok rám, nagyon.

<pre>
<font size="-1">Anyuka Baba Baba szülinapja Baba születési adatai Baba kora Testvérkék
Dbarbi Fanni Auróra 2003.06.17 3500 g / 56 cm 7 hó + 18 nap első baba
Zsófi Bence 2003.06.27 3770 g / 51 cm 7 hó + 8 nap első baba
Ágnes Timea 2003.07.04 7 hó + 0 nap első baba
Anita Róbert 2003.07.15 2600 g / 50 cm 6 hó + 20 nap első baba
Marcsi Ákos 2003.07.23 3200 g / 55 cm 6 hó + 12 nap első baba
Kata Mihály 2003.06.30 7 hó + 5 nap első baba
Barbi Ádám Csaba 2003.08.01 3385 g / 53 cm 6 hó + 3 nap első baba
Zit Benjámin 2003.08.09 4000 g / 54 cm 5 hó + 26 nap első baba
Gabi75 Dávid András 2003.08.14 3250 g / 54 cm 5 hó + 21 nap első baba
Dea Ábel 2003.08.22 3270 g / 54 cm 5 hó + 13 nap első baba
Szisz Boróka Anna 2003.08.26 3150 g / 50 cm 5 hó + 9 nap első baba
Zsizsa Gabriella 2003.08.28 2830 g / 48 cm 5 hó + 7 nap első baba
Cory Zsombor 2003.08.31 2280 g / 48 cm 5 hó + 4 nap Balu
Kati Levente Richárd 2003.09.01 3200 g / 51 cm 5 hó + 3 nap első baba
Vera Bence 2003.09.02 2150 g / 48 cm 5 hó + 2 nap első baba
Batkamano Emma 2003.09.03 3925 g / 53 cm 5 hó + 1 nap első baba
Dandy Martin 2003.09.05 3860 g / 54 cm 4 hó + 30 nap Dorina
Docka András 2003.09.06 3800 g / 52 cm 4 hó + 29 nap első baba
Judit Virág 2003.09.10 3300 g / 53 cm 4 hó + 25 nap első baba
Gabi Zsolt Márk 2003.09.10 3400 g / 55 cm 4 hó + 25 nap első baba
Laura Nikolett 2003.09.21 2600 g / 49 cm 4 hó + 14 nap első baba
Susie Anna Gréta 2003.09.23 3200 g / 56 cm 4 hó + 12 nap első baba
Diti Réka Tünde 2003.09.23 3340 g / 56 cm 4 hó + 12 nap János Ádám
Nyuszimanó Petra Sári 2003.09.29 3670 g / 51 cm 4 hó + 6 nap Donát
Regina Dominika 2003.09.29 1547 g / 45 cm 4 hó + 6 nap első baba
Edit Botond 2003.10.03 3350 g / 57 cm 4 hó + 1 nap első baba
Meme Nóra 2003.10.12 3300 g / 56 cm 3 hó + 23 nap első baba
Hanzika Marcell Bertalan 2003.11.03 2700 g / 50 cm 3 hó + 1 nap első baba
AnnAnn Hanna 2003.11.04 3490g / 56 cm 3 hó + 0 nap első baba
Dorki Nikolett 2003.11.08 3700 g / 52 cm 12 hét + 4 nap első baba</font></pre>

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Edit! Aranyos vagy hogy máris betettél minket a táblázatba!! Nagyon jólesett.:-)

Zsófi! És ha üvölt, mit szoktál csinálni? Felveszed és járkálsz vele?

Ágnes
Tímea (2003. július 4.)
agnes77

Sziasztok!
Szia Ági, neked külön köszönök, engem is így fogadtak be a lányok kb egy hónapja, úgyhogy még én is friss vagyok Kép

Edit! köszönöm hogy beletettél minket is!

Segítsetek! miért van hogy mindig ki kell lépnem és újból meg kell nyitnom az oldalt hogy lássam az új írásokat?! Nagyon unalmas mindig végigzongorázni...anyaságról....2003 nyár végi...stb Kép csak én vagyok béna vagy ez nektek is így van?!
Most alakítgattam a profilomat mely szerint 1983 éves vagyok Kép
Ja, és ha szöveget írok a kép mellé amikor felteszek egy képet, akkor meg az a baja hogy túl nagy a kép Kép egyszerűen nem tudok a mondókám után képet tenni, mindig külön kell Kép
Lehet hogy csak én szerencsétlenkedek, nagyon ne nevessetek ki jó?! Kép

regi
gregina

Sziasztok Kép
Susie, jó, h végre jelentkeztél! Csodaszépek vagytok Annával, tényleg óriásit nőtt! Hami is épp most jött rá erre a hason körbe-körbeforgásra, csak én nem tudtam normálisan megfogalmazni Kép
Én is épp ezen az oltáson filoztam a napokban. Nálunk mindenki azt mondja, h pont a sok egyéb oltás miatt elég 1év után beadatni, mert akkor csak 1 szúrás.... de mi van, ha mégis elkapja vhol (aminek a dokik szerunt = 0 a valószínűsége)? ... dilemma...

Zsizsa, nagyon helyes, tessék szépen megelőzni Kép

Zsuzsófi, hát nemtom, én is kezdő vagyok. De van egy Euphorbium nevű homeosorrcsepp, esetleg az... elolvastam a könyv megfázás részét, de ilyet konkrétan nem ír Kép

Meme, gyógyuljatok meg mihamarabb!!!

Cory, Zsoma eszméletlenül nő! Kép Napi program KépKép jó lehet Kép Oltással minden ok?

Ágnes + Timi, üdv itt Kép Gyertek soxor!

Edit, K vitamin... hát igen... ugyaúgy vagyok vele, mint az oltásal ld fent, bár ezt könnyebb eldönteni, ez mégiscdak vitamin, méghozzá zsírban oldódó, olyan nagy gáz nem lehet Kép
Köszi a gratulát, valóban ma 3 hós a kiscsaj Kép

Regi, nkem úgy van, h el van mentve kedvencként ahogy itt vagyok benne és mindig már egyből ezt nyitja meg. Én is csak akkor látom, ha újból megnyitom (vagy néha akkor se Kép - ld. kb 2 héttel ezelőtt)
A képpel én azt szoktam, h kiírja, h max mekkorát enged feltenni... ha ezt nem lépem túl, akkor szöveg mellé is engedi. De soha nem lehet tudni Kép

Helyzetjelentés: Haminak pirosodik a lába, kicsit nyügike, de el lehet altatni.

Pusszancs
Ann
annann

Ann, nekem is ez a bajom, hogy ilyenről nincs szó konkrétan a könyvbenKépKépKép

Ági, vagy magamhoz veszem az ágyba, vagy ha ott is sír, akkor hagyom.

Járkáláshoz már túl nehézKépKépKép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Hát túl vagyunk az oltáson. Szegény Marcus nagyon sírt, de aztán anya sétáltatta és közben megnyugodott, viszont éhes lett, mint a farkas. Hazafelé már torka szakadtából sírt - de mihelyt a kajcsi a szájában volt, már nem volt gond

Viszont a láza felment, 38.2-re, úgyhogy kapott egy egész kúpot. Meg szuri előtt is kapott egy felet a doki nénitől. MOst alszik, remélem, hogy nem lesz rosszabb. A lábát még nem borogattam, mert csak a piros pötty van a szuri helyén. Akkor is kell, ha nem lesz vele gond?

Ann,
Nálatok lázas lett Hami?

DBarbi,
Kép Kép Kép

Babócák a képeken még mindig csudahelyesek Kép

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Üdv Ági a körünkbe, képet is tessék majd hamarosan mellékelniKépKép!!!

Ne haragudjatok,hogy most önzözök, de magunkról irok,mert sietek, sajna az egész számitógépemet újra kell telepiteni, és ez sok idö...Kép

Szóval meg volt a tegnapi dokilátogatás, a paraméterek: 7620 g és 73 cm, ez utóbbit kételem, csak olyan hányaveti módon egy nagy papiron rajzolnak két vonalat a feje-és-lábához, és ennyi. Csak nem egyenes a felület, igy szerintem 1-2 cm-t csal.
Dokibácsi kérdezi, mennyi idös is Ádám? Mondom 6 hónapos. Hát, azt mondja, akkor 6 hónapja a 7-es szülöszobában voltunk,igaz? -teljes döbbenet, honnan a francból emlékszik igy rá. Mondom igen, gyors kis szülés volt. Hát- bizony azt mondja, nagyon intenzivre sikerült...Most mondjátok meg, van kismillió paciense, és igy emlékszik rám...Olyan jól esettKépKép

Egyébként miden rendbe a Prücskön, jól néz kis a doki szerint,nincs semmi aggodalomra ok. Nekem adott laborba beutalót, rutin vérképre, vas szempontjából, végül is nem is olyan hülyeség idönként megkukkantani mi a helyzet nálam is.

Na, megyek aztán szurkoljatok, hogy vissza is tudjak mindent állitani,mert én olyan igazi rontom-bontom vagyok, aztán a visszatelepités nehézkesebben megyKép

Pusz és pááá
Barbi

Kép
Kép
barbi

Köszi lányok a kedves fogadtatást!! Igyekszem nemsokára képeket is feltenni Timiröl!

Barbi! Melyik kórházban szültél? Klassz a dokidtól hogy ilyen jól emlékezett rád-rátok.:-) Örülök hogy minden oké a babáddal!

Regina! Nekem is be van az oldal állitva a kedvencek közé,igy rögtön ez jelenik meg, nem kell mindig megkeresgélni. Nem tudod te is berakni a kedvencekhez?

Zsófi! Hány kiló most a babád?

Ágnes
Tímea (2003. július 4.)
agnes77

Tettem fel fotókat Timiröl.
Timea - Agnes77 kislánya cimmel.

Ágnes
Tímea (2003. július 4.)
agnes77

Sziasztok!

Többen is írtátok, hogy az elmúlt napok nyűgösebbek voltak. Hát nálunk ma van nyügi Kép Eddig bármit csináltunk, semmi nem volt jó Kép Szerencsére most már itthon van a férjem, ő babázik Kép Nálunk már nagyon rég volt ilyen sírós nap. De hát ilyennek is lenni kell néha Kép

Ági,
üdv itt! Én is kiváncsi vagyok Timikére, tegyél fel légyszi képet Kép

Regi,
én úgy szoktam, hogy általában ez a topic van nyitva, és amikor frissíteni akarom, megnyomom a reload gombot. Mondjuk nekünk Opera böngészőnk van, de úgy emléxem, ilyen reload gomb az összes többi böngészőn is van KépKép Képfeltöltés: le kell kicsinyíteni, jómagam 640 x 480-as formátumba kicsinyítek, így több kép is fölfér a szöveg mellé Kép

Többiek: nagyon jó, hogy jelentkeztetek, jó volt olvasgatni Kép Babák nagyon-nagyon édesek, mindannyian.

Minden babának drukk az oltások átvészeléséhez. Mi pénteken megyünk az 5 hónapos oltásokra, remélem minden rendben lesz. Jó lesz már túllenni rajta Kép

Közben nekünk is előjött egy probléma, de lehet, hogy nem is probléma Kép Tehát arról van szó, hogy mostanában Zsoltika nagyon rövid ideig szopizik. Eddig is voltak olyan napok, hogy 8-10 percig evett csak, most viszont 4-5 percre csökkentette a kajcizás időtartamát... Remélem azért nem éhezik. És nem sír szopi után, hanem forgatja a fejét meg vigyorog ezerrel. Ebből gondolom, hogy nem a foga jön. Ja, és 3 óránként eszünk Kép Szerintetek mi lehet a baj?

Most már megyek, szép estét és jó éjszakát mindenkinek!

Üdv:

Gabi

pgaboka

Ági,
közben megnéztem a képeket, nagyon aranyos a kislányod! Gyönyörű szemei vannak. Szép a frizurája is KépKép

Gabi

pgaboka

Hanzika, eddig semmi, alszik ő is. Viszont, tudod, én agyon homeobogyóztam Kép Kép Kép Éjjelre kap kúpot, biztos, ami tuti, főleg, ha langyi lesz!!!

Ági, Timi gyönyörűűűű!!! KépKépKép

Barbi, csak óvatosan ügyködj lécciKép

Pussz
Ann
annann

Ági: Timi tényleg gyönyörű! Hogy mosolyog! Nagyon életvidám baba!

Csajok, a babákat nézegetem épp, írjátok meg van-e albumotok és ha igen milyen néven! Úgy szeretném nézegetni a manókat Kép
Regina
gregina

Örülök hogy tetszenek a fotók!!:-)
Gabi! A férjem sokszor Kukucskának hivja a leányzót, mert annyira nagyon tud nézni a hatalmas - most még barnás zöld - szemeivel.
Láttam a táblázatban hogy a kisfiad mindjárt 5 hónapos. Timi ebben az idöben szintén kb. 5 percig szopizott, aztán már ment is a 'dolgára'.:-)) Ennyi idö alatt kiszivta azt a mennyiséget amire pár hetesen akár 60 percre volt szükséges. Szóval, ha Zsoltika jókedvü, nem sir és láthatóan tele van a pocakja, akkor nincs gond.

Ágnes
Tímea (2003. július 4.)
agnes77

Regina! Timi valóban nagyon jókedvü kisbaba, mindenkire mosolyog nagyokat. Nagyon szerencsések vagyunk vele, eddig problémamentesen teltek a hónapok.:-))

Ágnes
Tímea (2003. július 4.)
agnes77

Ági, nem tudom. Utoljára 01.07-én voltunk tanácsadáson, akkor volt 7365g, és 68 cm. De szvsz sokat nőtt+hízott is, kíváncsi leszek most mennyi. 18-án megyünk legközelebb tanácsadásra.

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

zsófi! Mi az album neve ahol láthatók a kisfiadról fotók? Kiváncsi lennék rá.

Ágnes
Tímea (2003. július 4.)
agnes77

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=2730

De most karbantartás miatt nem működik. Van a babaneten is, de azt nem tudom fejből. mindjárt megnézem.
De ha gondolod, töltök fel friss képetKép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi! Nagyon kiváncsi lennék a fotókra, ha nem gond, töltsél fel újakat.:-))))
köszi

Ágnes
Tímea (2003. július 4.)
agnes77

Sziasztok!
Fáradt vagyok és amúgy sincs miről írjak, de azért itt egy kép Domciról, kicsinyem már az öltözésbe is belefáradt KépKép
gregina

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?