Sziasztok!
Jaj, de rég voltam, zajlott az élet
velem is és - visszaolvastam mindent - veletek is.
Kata részvétem.
Ági szerintem ne add fel a reményt péntekig...
Az újaknak üdv
Amiért nem voltam sokáig:
még 22-én telefonáltak a suliból, h nagylányom lázas, menni kéne érte, mivel én este 8-ig a munkahelyemen ültem, riasztottuk a papát.
Estére viszont már olyan jól volt, h nem indultunk az ügyeletre, reméltem csak múló nyavalya, volt már ilyen. Reggelre viszont megint rosszul volt, akkor indultunk. Az ügyeletes dokinő a lázról és a torokfájásáról tudomást sem véve rögtön pisilni küldte szegényt azzal a jelszóval, "ha rossz lesz az eredmény, akkor bent alszol pár hétig". Szegény kislány teljesen megrémült, nekem meg mondanom sem kell, elszállt az agyam, h hogy lehet ilyet mondani látatlanban, a gyerek előtt ráadásul.
Lényeg a lényeg: a torokgyulladáson kívül semmi gáz nem volt, 3 napig szurit kapott, de tulajdonképpen a másodiktól már teljesen jól volt, még a szülinapját is meg tudtuk tartani családi körben, csak az osztálytársaknak szervezett zsúrt kellett elhalasztanunk.
Volt ám örülés a szülinapi ajándékoknak
tortázás, evés-ivás, úgy begyerekpezsgőztünk mi ketten (hárman)
Aztán még rokonlátogatásra is mentünk az ország másik végébe és csak tegnap este értünk haza.
Ma már munka, de azt vettem észre, h a babám nem szereti, ha dolgozom: az elmúlt egy hétben semmit nem fájt a hasam, ma viszont megint egyfolytában, nem nagyon, de azért nem a legkellemesebb érzés. Lehet, h az egyhelyben üléstől?
UH-ra én csak 2 hét múlva megyek, 2 hete voltam és akkor már azt mondta a dokim, h álljunk rá a négyheti "randikra". 2 hete mondta, h 5 hetes a baba, petezsákot láttunk csak, és hogy a korához képest minden úgy van, ahogy lennie kell.
Bocsi, h ilyen sokat írtam, megyek vissza dolgozni.
További szép napot mindenkinek