Új privát üzeneted érkezett!

Nem sikerült, most a másikkal:

Kép

:D
nanoemi

Nanoemi:

magától, bár még múlt hét csüt.-ön látszódott kicsit.
Én kaptam Duphaston, azt a + teszttől szedtem (progreszteron készítmény), mert én clostylbegyt-et ettem (peteérés segítőt).
Szóval nekünk ezzel a gyógyszerrel sikerült a baba:).

A doki adott tegnap papírt, hogy ezzel jelentkezzek a védőnőnél.
Azt mondta, ha babonás vagyok, várjam meg a 12. heti vizsg.-t.
Én mondtam, h persze, h félek kicsit, de nagyon szerettük volna a babát, úgy néz ki ő is maradni akar :X, próbálok +-an hozzállni, és bízni benne, hogy rendben lesz minden.
Vendég

Igen, egy hétig feküdtem.
Okt. 16-ától 23-áig. Akkor már mondta a dokim, hogy mozgolódhatok, csak ne emelgessek nehezet, ne fürödjek forró vízben, nem szaunázhatok.
Vendég

Köszi a választ!
Nekem 2 hét múlva kell visszamennem UH-ra remélem addig el fog tünni. És egy kicsit megnyugszok :D
Ti mióta próbálkoztatok a babával?
nanoemi

Miért nem látszik a vonalzóm?
nanoemi

hivatalosan oan április óta.
2007 dec.-ben hagytam abba a fogamzásgátlót, a másik gyógyszeremet febr. 14-én. (egy évig szedtem szteroidot tüdőbetegségre, sarcoidosis a neve, autoimmunbetegség, nyirokcsomó gyulladásos vmi). De nem is bánom, hogy nem jött hamarabb a baba, így legalább kiürült a gyógyszer.

És ti mióta?

Nyugi, el fog tűnni, csak pihenni kell. Akkor most otthon vagy?
Vendég

Menj be a profilba, és az aláírás téglalapba illeszd be a linket, és akkor mindig ott lesz.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek köszönöm a kedves fogadtatást!

Szheni,
[url]
http://www.sejtbank.hu/hirek/ingyenes_d ... szures.php[/url] itt azt olvastam, hogy ingyenesen elvégzik, ha van az adott kórháznak szerződése. Jövő héten rákérdezek a dokinál.

Kedves Ági, nagyon sajnálom! Velem is megtörtént, akkor azt hittem belehalok, de utána születtek meg a fiaim, és ha el nem is feledtem a kicsimet, azért enyhült a fájdalom. Hasonlót kívánok neked is!

Mniki,
Drukkolok az UH-ra!

Holnap megyek a védőnőhöz. A táppénz dilemmám megoldódott, mert ma elmentem a körzetihez, aki egyértelműen azt mondta, ha nem muszáj, ne dolgozzak. Így maradok itthon, csak még be kell jelentenem a munkahelyen.

Sziasztok!

Benta
benta

Benta: lehet írtad már, de mit is dolgozol? Vagyis miért kell táppénzre menned?
Vendég

Puszedli: igen most itthon vagyok!
Mi már egy éve, de igzából nem úgy voltunk vele, hogy jön amikor jön.
nanoemi

Akkor nanoemi tessék sokat pihenni!!

dolgozol? Elmondtad a munkahelyeden, hogy miért vagy táppénzen? Hogy fogadták?
Vendég

Igen elmondtam, tök jól fogadta a főnököm. És mondtam neki, hogy lehet, nem is fogok már visszamenni.
nanoemi

Jpne: nagyon sajnálom... :cry: Sajna, ez történt a barátnőmmel is 2 hete, még kívülállóként is szörnyű átélni! Rengeteg erőt kívánok Neked! Csodálkozom, hogy a doki nem látott semmi rendelleneset a petezsák formáján! :roll:

Tök jó sokan vagyunk már! Nem is tudom, hogy ki kérdezte a teli hólyagot: lényeg, hogy így a hasi UHval sokkal jobban látszik minden, sőt, így látszik.
A védőnőhöz pedig a doki által adott papírral/UH/ lehet menni, fontos, hogy legyen szívhang, mert elvileg csak így adhatnak ki kiskönyvet, amit a papír alapján töltenek ki+az adataid, betegségeid, korábbi terhességek, stb.
Vendég

Az én főnököm nézett egy nagyot, de nagyon rendes volt. Én eredetileg úgy terveztem, h a 12. hétig csendben maradok, nem mondom, de hát ember tervez...
Én visszajöttem, mert megbolondulnék egy idő után otthon, de fel van készülve, hogy lehet, hogy még otthon kell maradnom.
Vendég

Sziasztok!

Végre olyan állapotban vagyok, hogy tudok jönni.
Próbálok sorba válaszolni mindenkinek.
Ácica: Úgy látom már kaptál választ. Én úgy tudom, azért kell a teli hólyag, mert kiemeli a méhet, és így látszik minden. Tegnap én nem tudtam inni, így megint hüvelyit csinált. Bár ennek jó oldala is volt, mert hallottam a szívhangot. Fel sem tudom fogni.
Benta: Üdv itt, és gratulálok.
Ági: Nagyon sajnálom ami történt. Tudom, nem könnyű magát túltenni ezen az embernek, de remélem a gyerekeid segítenek majd.Bár tudom teljesen nem lehet elfelejteni.
Niki: várjuk a híreket.
Noémi: remélem minden rendben lesz, addig meg kitartást a pihenéshez, ez sem könnyű. Pedig hogy vágytam már a semmittevésre…..

Tegnap megvolt a doki, mint írtam minden ok. 4mm, és dobog a szíve.Két hét múlva kell visszamennem. Azt mondta, tanácsadásra ráérek 10 hetesen is menni. Nem is bánom, addigra remélem javulnak a rosszullétek.Viszont elküldött tp-re, pihennem kell sokat a barnázás miatt.
Lányok, én már mindent kipróbáltam a hányinger ellen. Ha valaki kiejti a keksz szót előttem azt megfolytom. Már a gondolatától is rosszul vagyok. Eddig kb. semmi nem vált be. Mindenből kijön egy kicsi. Szóval azért várok még mindenféle trükköt. Már valami homeós nyavajára is gondoltam, de ha meg nem lesz ilyen szar, amiatt fogok aggódni.
Hát normális vagyok én?

Puszi mindenkinek

Zsu

Kép
bvigh

Szia Zsu: próbálj meg sokszor keveset, nekem is a kekszet mondták, de rágondolok és kidobom a taccsot. Nekem a sima zsemle vált be, olyan 3-at megeszek egy nap, ja meg a virslit még megbírom enni.
Meg a kóla is jól esett, a lencsefőzi is.

Neked kitapasztalni, hogy neked mitől javul a hányingered.
Vendég

Hello Lányok!

Ági! Nagyon-nagyon sajnálom, ami Veled történt. :cry: Rengeteg pozitív energiát küldök Neked, hogy átvészeld ezt a nehéz időszakot. Talán idővel újra próbálkoztok majd a 3. babával! Addig is kitartást és sok-sok örömet kívánok Nektek!

Réka!
Köszi az infókat! Én kérdeztem a "hólyaggal" kapcsolatban. :oops: :)
Olyan lassan telik az idő! Már annyira várom, hogy mehessünk szívhangot hallgatni!
Hú, képzeljétek! A kollégám kolbászt evett hagymával, itt mellettem. Hát nem kellett sok, hogy rókakoma megkörnyékezzen! :roll:
Anuk! Merre vagy? Hogy vagytok?
ácica

Puszedli, Zsu!
Bocs az ötletért, hogy k...-t egyetek! :lol: Azt hittem, segítek...
Bocsi! Elfelejtem ezt a szót, ígérem! :wink:
Mindjárt megpróbálom a vonalzót
ácica

na vonalzópróba!

Kép
ácica

Amúgy nekem nagyon bevált az alma és a frissen facsart grépfrútlé!
De persze mindenkinek más. :D
Úgy látom, magammal társalgok :shock: :lol: Na nem baj, majd jöttök!

Kép
ácica

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:26-kor.

Heni

Kép
szheni

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:26-kor.

Heni

Kép
szheni

Szheni!

Én is jól vagyok elejétől fogva, leszámítva a fáradékonyságot, a nap bármely szakaszában bárhol képes lennék szunyálni, meg azt, hogy intenzívebben érzem a szagokat! :roll:

Kép
ácica

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a bátorítást a továbbiakhoz.
Többen írtátok, hogy nem volt korrekt a dokim.
Az a helyzet, hogy hétfőn voltam a dokimnál, Ő azt mondta, hogy minden rendben, nincs még szívhang, de van lakója a petezsáknak és meg is mutatta. Vérezni kedden este kezdtem, de nem a dokimhoz mentem vissza, hanem egyből a Női II-es Klinikára. Az ottani doki mondta, hogy nem lát babát csak valami szikhólyagot a petezsákban. Meg is mutatta. Szerintem ezt nézte a másik doki babának.
A dokim még nem tudja a dolgot.
A Klinikáról elküldtek a háziorvosomhoz beutalókért a városunk rendelőintézetébe. Vérvétel, vizelet. A háziorvosom azt mondta, hogy a leletekkel menjek vissza hozzá, mert már volt olyan kismama a praxisában, akinek ugyanez volt, hogy nincs szívhang. Már elő volt jegyezve műtétre, de nem ment el, várt két hetet. Azóta a babája már iskolás.
Nem azt mondom, hogy nálam is ez van. Csak azt, hogy a tököm tele van, hogy mindenki mást mond! Az egyik szerint van baba, másnap a másik doki szerint nincs.
Egyébként még mindig vérzek egy picit.
Most a teljes tanácstalanságban vagyunk és nem igazán tudjuk mi legyen a következő lépés. Szerintetek ha pénteken mégis elmegyek a 4D-re, akkor ott már tuti megtudják mondani? Mégiscsak dimenzióban látnak és megtudják állapítani, hogy az szikhólyag vagy baba. Nem voltam még soha 4D-n, ezért nem tudom.
még valami: a házidoki azt mondta még, hogy nem minden baba fejlődik egyformán, nagy eltérések lehetnek méretben.
Ettől függetlenül én úgy érzem, már vége... :(

Kép
jpne

Ági!

Borzasztó, micsoda kálvárián mentél keresztül! Teljesen természetes, hogy kivagy. Figyi! Szerintem mindenképp menj el a 4D-re, ott biztos meg tudják mondani, hogy akkor most baba-e vagy szikhólyag. Ha nem mennél el, lehet, hogy utána egész életedben azon rágódnál, hogy mi van, ha mégis baba volt ott!
Tudom, pénzes meg minden, de saját lelked miatt szerintem el kellene menned. Amúgy meg a doki is ember, tévedhet, ráadásul mindannyia különbözőek vagyunk, így nem biztos, hogy ha van baba, nálad ugyanolyan ütemben fejlődik, mint másnál!
Remélem, tudtam segíteni.
Ölellek: Ági

Kép
ácica

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál, minden rendben, 22,2 mm-es a baba, van keze, lába, meg nagy gülü szemei:), de szerintem egy héttel nagyobb, mint, ami a papíromra van írva.....kaptam időpontot 12. Uh-ra és jövő megyek a védőnőhöz....amúgy jól vagyok, csak újabban gyomorégésem is van...

Ági!
Nagyon sajnálom, amin keresztül mész:(, én a helyedben még várnék egy kicsit és csináltatnék egy másik UH-t egy 3. dokival. Ilyenkor még olyan kicsik, pár mm-esek, az orvos rutinjától is függ, hogy meglátja, nem látja....1 orvos véleménye még nem vélemény :oops: (mondom én, mint szakmabeli :oops: )....

Már nem tudom, ki kérdezte,de hüvelyi UH-ra üres hólyaggal kell menni, hasi UH-ra pedig tele hólyaggal. A hasfalon keresztül :oops: mintegy ablakot nyit :oops: a méhre a folyadékkal teli hólyag....(folyadékban nagyon jól terjed az ultrahang-tudják ezt a delfinek is :wink: )

KépKép
amadea

Amadea!
Gratula a babóhoz! Hű már ilyen nagylegény/leány?! :D
Az UH-val kapcsolatos kérdéseket én tettem fel annó, köszi a válaszokat! :wink:
Hát igen, a delfinek tudják, én nem :oops: :D

Kép
ácica

Hú.... milyen sokan lettünk... :roll:

Jpné (Ági)
Sajnálom...

Mi betegek voltunk... :cry:
Vendég

Sziasztok!

Puszedli, gyógypedagógus vagyok egy többségi iskolában. 7. héten vérezgettem, akkor kiírt a nődoki + gyógyszer, most szünet van, gondolkodtam a hogyan továbbon. De ma eldőlt.
Két éve várunk erre a babára.

Zsu, én is minden rosszullétnek örülök, egyedül a főzés nagy kihívás.

Szheni, hát nem vagyok egy linkmester, de a lényeg, hogy el tudtad olvasni.
:lol:

Ági, továbbra is nagyon szorítok!

Örülök a dobogó szívecskéknek! Én is mennék már megint UH-ra, de még 1.5 hét.

Sziasztok!

Benta

Kép
benta

Sziasztok Csajok!

Köszi, hogy gondoltatok rám! Az újonnan érkezőknek gratula! Bocsi, hogy nem sorolok fel mindenkit, de most nem menne. Eltemettük szegényt... Most már megpihen!

Ági: Én elmennék a helyedben a 4D-re. Nekem 4 hónappal ezelőtt volt hasonló esetem, de akkor már a 6. hétre felszívódott a baba. Csinálj egy tesztet, az is sokat elárul. Ha egyértelműen pozitív - nem halvány csíkocska - akkor biztos, hogy van lakód! És tényleg próbálj megnyugodni, mert be is lehet vonzani a negatív dolgokat! Csak pozitívan!

Zsu: Már Magdinak is fejtegettem. Nincs orvosság az émelygésre, hányásra. Én az első gyerekemmel is ugyanilyen pocsék állapotban voltam, és nálam 9 hónapig tartott a hányás. Időlegesen javult, de alapvetően nem volt olyan praktika, ami bevált volna. Néha a jégkocka volt, ami segített, néha a pattogatott kukorica. De szerintem, ha valaki émelygős típus, az a feje tetejére is állhat, akkor sem lesz jobban - remélhetőleg csak 12 hétig... Én már felkészítettem magam, hogy ezt a terhességet is végighányom. De van ennek jó oldala is. A fiammal is csak 8 kg-ot híztam :D

Aki orvoshoz megy a napokban, annak jó babanézést :)

Pihengessetek, és vigyázzatok magatokra!

Puszi, Kata2
torokka

Sziasztok!

Nekem 3. napja görcsöl a fejem, már nagyon unom. Jelenleg kólát iszok, mert csak az esik jól, pedig tudom, hogy nem kellene.

Nekem a héten kezdődött a roszullét, ideáig semmi baj nem volt, biztos most a front meg ugye termelődnek a hormonok....

Torokka: örülök, hogy megvolt a temetés, a nehezén már legalább túl vagytok. Nekem áprilisban nagymamám halt meg.

Benta: jó sokat vártatok a babára, de ha úgy érzed, talán jobb is ha otthon maradsz, és pihensz, az iskolában amúgyis nagy a fertőzésveszély.

Ági: sajnálom amin keresztülmész, sztem menj el 4D-re, ott csak jobban látják és megtudják mondani, hogy most mi van, addig pedig pihenj sokat!

Amadea: gratula a babához!

Szép és rosszullét mentes napot!
Vendég

Lányok nem vagyok terhes,de még mindig nem jött meg. Ezt mondta a doki:

Na az a helyzet, hogy megvizsgált és csinált hüvelyi uh-t bent minden rendben nagyon szép mindenem!!!! De terhességet nem lát. Viszont gyógyszert még nem akart adni (arra, hogy megjöjjön), mert ha esetleg mégis nagyon korai terhes vagyok, amit még nem mutat ki az uh-sem akkor nem akar vetélést okozni. Így abban maradtunk, hogy ha nem jön meg 4 hétig akkor gyógyszert kapok, ha esetleg megjön akkor a menstruáció 5 napján hormon vérvizsgálatra küld. Hát ennyi történt.

Mindenkinek gratulálok (az újaknak) és kívánok próblémamentes babásodást.

Puszika :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:27-kor.

Heni

Kép
szheni

Minimano: reménykedjünk! Hátha van pocaklakód!

Heni: nekem a házirovos azt mondta, h bármi bajom van telefonáljak oda, hogy adjanak időpontot, hogy minél kevesebb időt kelljen ott lennem.

Most már lekopogom, elmúlt a fejfájásom, a hányingerem, és oan éhes vagyok :shock: .

Eldöntöttem, hogy nem várok a 12 hetes UH-ig, megkérem a dokimat, h nov. közepén nézze meg a kicsit. Hisz olyan rizikós ez az időszak!
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.14 23:27-kor.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!

Jaj, de rég voltam, zajlott az élet :) velem is és - visszaolvastam mindent - veletek is.
Kata részvétem.
Ági szerintem ne add fel a reményt péntekig...

Az újaknak üdv :)

Amiért nem voltam sokáig:
még 22-én telefonáltak a suliból, h nagylányom lázas, menni kéne érte, mivel én este 8-ig a munkahelyemen ültem, riasztottuk a papát.
Estére viszont már olyan jól volt, h nem indultunk az ügyeletre, reméltem csak múló nyavalya, volt már ilyen. Reggelre viszont megint rosszul volt, akkor indultunk. Az ügyeletes dokinő a lázról és a torokfájásáról tudomást sem véve rögtön pisilni küldte szegényt azzal a jelszóval, "ha rossz lesz az eredmény, akkor bent alszol pár hétig". Szegény kislány teljesen megrémült, nekem meg mondanom sem kell, elszállt az agyam, h hogy lehet ilyet mondani látatlanban, a gyerek előtt ráadásul.
Lényeg a lényeg: a torokgyulladáson kívül semmi gáz nem volt, 3 napig szurit kapott, de tulajdonképpen a másodiktól már teljesen jól volt, még a szülinapját is meg tudtuk tartani családi körben, csak az osztálytársaknak szervezett zsúrt kellett elhalasztanunk.
Volt ám örülés a szülinapi ajándékoknak :) tortázás, evés-ivás, úgy begyerekpezsgőztünk mi ketten (hárman) :)

Aztán még rokonlátogatásra is mentünk az ország másik végébe és csak tegnap este értünk haza.

Ma már munka, de azt vettem észre, h a babám nem szereti, ha dolgozom: az elmúlt egy hétben semmit nem fájt a hasam, ma viszont megint egyfolytában, nem nagyon, de azért nem a legkellemesebb érzés. Lehet, h az egyhelyben üléstől?

UH-ra én csak 2 hét múlva megyek, 2 hete voltam és akkor már azt mondta a dokim, h álljunk rá a négyheti "randikra". 2 hete mondta, h 5 hetes a baba, petezsákot láttunk csak, és hogy a korához képest minden úgy van, ahogy lennie kell.

Bocsi, h ilyen sokat írtam, megyek vissza dolgozni.
További szép napot mindenkinek :)

Kép
Kép
mimmi

Az idősek nagyon szemtelenek tudnak lenni ilyenkor. Pl. sír, hogy annyira fáj a lába, hogy nem tud menni, de aztán meg látja, hogy majdnem elmegy a busza, akkor meg fut utána.
Nincs velük nekem sem semmi bajom velünk, csak azért mert idősek nem kellene mindig kihasználni.

Én is állandóan látni szeretném, h jól van-e, ezért nem is értettem, miért nem hívott be a dokim közben:(.

Mimmi: nagylánynak jobbulást. Bár ezek szerint már jól van, örülök, hogy nem lett komolyabb baja! És nagyon boldog szülinapot! A hugomnak 23-án volt, a férjemnek 25-én.

Otthon voltam egy hetet táppénzen, én sem éreztem a hasam, de mióta dolgozok, állandóan fáj és sztem is az üléstől. Pedig próbálok járkálni, de oan kellemetlen érzés. Ha hazamegyek és főzök vagy lefekszek, akkor elmúlik.
Vendég

CSajok!

19mm és ezerrel dobog a pici szive, a hátán csicsizett és nagy a feje :)
nagyon fáj a fejem és álmos vagyok, és Győrben 2 szivárvány van egyszerre és lila az ég, apa szerint jönnek az Ufók.
A doki tegnap engedélyezte az "etyempetyemet" szóval szabad az út apa felé, bár kicsit aggódok.

legközelebb 11.26. a a12heti UH! nayon messze van még :(

Kép
Kép
mniki84

Sziasztok!

Én csak a kötelező vizsgálatokra mentem el, mikor Annát vártam. Most is így tervezem :wink:
Szerintem, a terhesség nem betegség, hanem egy természetes állapot. Miért kellene folyamatosan orvoshoz járni?
(persze, ha gond van, az más)
Vendég

Kép
Vendég

Milyen sokan vagyunk!

mniki: gratulálok!!

kata: tökéletesen igazad van, csak még olyan messze van az a 12. heti vizsgálat! 40 nap! Úgy érzem most, hogy soha nem jön el ez a nap!

Csajok, én olyan jót vacsiztam! Krumplis tésztát! Még van egy adagom holnapra, de sztem nemsoká megeszem. Vagy lehet csinálok tejbegrízt. Két napja nem volt ilyen jó étvágyam!
Vendég

Szuper a táblázat :)
köszi - szerintem mindenki nevében mondhatom!

Szerintetek az nagy gáz, ha az elmúlt két és fél hétben 4 kg-ot híztam és már semmi nadrágomba nem férek bele, jó nem voltam túl nagy, de csontsovány sem. Ma pedig kellett vennem egy új melltartót is 80B-s helyett 85C-set, nincs benne se szivacs, se merevítő és egy cseppet sem szexis, de őrült kényelmes :)

Kép
Kép
mimmi

Sziasztok!

Amadea, örülök, hogy minden rendben!

Kata, ez nagyon jó! Köszönjük!!!!!!!!!!

Mniki, Mimmi, de jó nektek, hogy láttátok a babákat! Hetente mennék UH-ra! Szerintem nem gáz a hízás, ez legyen a legnagyobb gondod. Az én súlyom még nem nőtt, de a hasam akkora, mint egy félidősnek. Nem jók már a gatyáim.

Úgyhogy Heni, teljesen normálisan érzel, vagy akkor egyformán nem normálisak vagyunk! :lol: Nálunk a táppénzes papírt lerakják a portán és nem kell sorba állni a betegek között. Nálatok nem lehet valamit kitalálni? Más nem tud bemenni érte?

Puszedli, a krumplis tésztával jó ötletet adtál, az lesz a holnapi ebéd. Elég nehéz olyan kaját találni, aminek a gondolatától nem vagyok rosszul. De ez jó! Az üléssel ugyan így vagyok, ha vígasztal. Fekve sokkal jobb.

Ági, nagyon szorítok holnapra, remélem jó hírekkel jössz!

Voltam védőnőnél, van kiskönyvem. Mivel kicsit izgultam, a vérnyomásom felment 100/63-ra. Végre hazajöttek a fiaim, eddig nagymamáztak. Velük gyorsabban fog telni az idő. Az első dolguk az volt, hogy megnézték a pocakomat, és megkérdezték, mekkora a tesó.

:D

Jó éjt mindenkinek!

Benta

Kép
benta

Sziasztok!

Én is folyton nézném:), szerintem el lett nálam számolva ez a terhességi kor egy kicsit....és félek, hogy nem lesz jó a nyaki redő, mert így a 13. héten fogják nézni....
Kedden megyünk védőnénihez, már nagyon várom.
Szuper a táblázat!!! :D

KépKép
amadea

Benta!

Mennyi szokott lenni a vérnyomid? A 100/63 nem magas, sőt....

KépKép
amadea

Amadea, lehagytam a :lol: -t, ironizálni akartam. Egyébként ritkán veri a százat. A férjemé meg magas, kettőnk átlaga pont jó lenne. Miért gondolod, hogy el lettél számolva?
benta

...

Heni

Kép
szheni

Sziasztok Lányok!

Ági (jpne), nagyon-nagyon drukkolok!!!

mniki: őszintén gratulálok!!! Elég nagy lehet, nem? Én már teljesen össze vagyok zavarodva, hogy hány hetesek is lehetünk: a két héttel ezelőtti papíron az volt, h a terhesség kora 7 hét, és 6mm a baba. De az kicsinek tűnik,nem? Én is azon filozok, h a 12. hét az vajon mindig a menses szerint számított 12. hét, vagy a baba tényleges kora??... Bár azt is olvastam, hogy a tényleges kort kb ezen a 12. hetes vizsgálaton állapítják meg... De már tényleg nem értem az egészet! Sőt, a legjobb, hogy itt a babaneten a várandós naptárban így van: "9. hét: 7 hetes terhesség"!... Ki tud itt eligazodni...

Kata, köszi a remek táblázatot!

Én is állandóan nézném a babát, de még 3 hét, amíg mehetünk UH-ra, alig bírom kivárni! De majd kérünk képet, és végre eláruljuk MINDENKINEK, hogy jön a baba!!! :lol: :lol: Remélem, okés lesz vele minden... :D

Képzeljétek, ma én sem voltam rosszul,csak egy ici-picit, gyorsan magamba is tömtem jó sok és sokféle ételt (persze nem egyszerre), kihasználva a lehetőséget! :)

Szép hétvégét minden családnak!!!

Csillagtáncos

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Csillagtancos
Hivatalosan a terhességet mindig az utolsó menses első napjától számolják!
UH módosítás akkor van, ha nagy az eltérés.
Nekem Annánál semmit nem variált a doktor...

Táblázat
Lehet bővíteni! Csak mondjátok, hogy mit szeretnétek benne és írjatok adatokat!!!
(adatokat inkább PÜ-ben)
Vendég

..

Heni

Kép
szheni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?