Zöldi: Csalántea, köszi az infót!
- igen, ilyet én is olvastam, hogy milyen jó a vas miatt...ezért voltam tanácstalan, hogy most akkor szabad-e egyáltalán, és ha igen, mennyit....tegnap is megittam 2 dl-t (1 filterből), ennyivel talán nem ártok, és ha máshogy nem, pszichésen megnyugtatom magam vele...(de ha a dagadás így visszavesz magából, lehet, hogy nem is iszom majd)
"Bozótvágás": Énuram kézzel-lábbal tiltakozik az ő személyes részvétele ellen
, így én és a tükörkém vonulunk vissza a fürdő jótékony gőzébe....hétfőn aktuális lesz a téma, kíváncsi leszek, mert múltkor is sikerült megvágnom magam picit....
Bocika: Lusta voltam kalácsot sütni....de már nagyon közeleg az idő, amikor nem bírok ellenállni, és a kívánósságom úrrá lesz a lustaságom felett!
Gyurmi: Esetleg van még abból a tegnapi kalácsból? Nyitom az ablakot.....
Sarmi: Drukkolok, hogy ne legyen semmi gond!
Cili: Combtőfájás...dettó...
Zsuzsa: Óóóó, van még bőven tennivaló ezzel a fészekkel!
Enikő: Köszi, igyekszem kitartani!
Így könnyebb, hogy itt vagytok nekem!
Csakegy: Részvétem a reggel miatt!
Manna: Ezek bennem is megvannak, de engem egyelőre csak nagyon nyomasztanak, felszínre nem tör még ez a kétségbeesés a baba és az ellátása miatt (én sztem majd akkor fogok bőni, amikor már élesben megy...bocsánat, NEM megy majd a dolog...)....most egyszerűen nem bírtam már tovább a "bálna testem" és kiborultam....
Zöldi: Körömvágás....hihihi.....halogatom, ameddig csak lehet!
[quote]g írta:yőzni fog az ösztön!
óóóó, a próféta szóljon belőled, Zöldi dokinéni!
Bocika: Ez aranyos volt!
Ne sírj, várnak vissza!
Manna: Én kávézom, kicsi kávé, cukor+soksok tejcsi.
Berni: Nekem a védőnő csak elmondta, hogy 3 doki van (1 pasi+2 nőci), de sajnos egyiket sem ajánlhatja, mert munkakapcsolatban van velük. A pasit már láttam, múltkor bejött vmit kérdezni a védőnőmtől, sztem őt választom.
Jövő héten majd kifaggatom a védőnőt, hogy mit is kell ehhez tennem, mert vmi olyat magyarázott, hogy a doki írja majd fel a bébinek a születése után (vagy előtt?) a gyógyszertárből beszerzendő cuccokhoz a recepteket.
Niki: Szép pocó!
Sarmi: De jóóó, hogy kicsit jobb hírek!
Ja, pocakméret, megtaláltam a mérőszalagom, juhhhhééé! 105 cm a pocim.
Mush: De kis cukorfalat!
És jó a masina is!
Olyan hájtek a kinézete.
Eszterke: Nekem sincs semmilyen közvetlen telszámom a dokimhoz....kicsit aggaszt is a dolog, majd hétfőn rákérdezek....amúgy annyit mondott még korábban, hogy ha baj van, menjek be a kórházba, ott majd az ügyeletes megvizsgál, és majd ők szólnak neki, ha érdemes bemennie....nem tartom túl profi hozzáállásnak, főleg a pénzért, amit fizetek neki, elvárnám, hogy ennél azért közvetlenebbül álljon rendelkezésre....de hát én mentem hozzá végül is....
Szeles: Nagyon örülök a jó híreknek!
Erika: Édesek a rucik!
Bocika: Nekem is dögmelegem volt egész nap.... és ez a nap-eső-felhő-eső-nap-felhő-eső.....kéééész, meghibbantak odafent!
[quote]H írta:iába mondom neki, hogy Hanna a hasamon keresztül bújik majd ki, ez csak tágul, meg tágul...
Zöldi, ugyan ezt mormolom én is a lenti "szerveknek"! Mindig mondom nekik, hogy ne erőlködjenek feleslegesen, mert Ákos baba nem fogja igénybe venni a szolgálataikat!
Tyű, ez aztán szép Malacpocak, kedves Bagaméri!
Bkati: A pocim nekem is borzasztó eres...a cicik nem annyira....