Sziasztok!
Tündi! Köszönjük szépen, javulgatunk. Én már mennék dolgozni, de holnap kell visszamennem az orvoshoz, pénteken tudok csak dolgozni menni. Elég régóta hiányzom már, múlt hét kedd óta....
Amúgy szedem az antibiotikumot. Apának is visszajött a hangja... Ő pénteken is itthon lesz Marcival.
Szegény Marci nem gyógyult ki a betegségből, még mindig piros a torka, hőemelkedése is volt, ma visszavittük a dokihoz. Egy helyettesítő doktor bácsi volt, írt fel Marcinak antibiotikumot.
Ráadásul vasárnap óta allergiás kiütések jelennek meg rajta
Hallott már valaki meleg-allergiáról? Először nem tudtuk, mitől jöttek ki rajta a piros foltok a kezén és az arcán. Aztán lassan rájöttünk, hogy akkor amikor kimelegszik. Pl utcáról bemegyünk meleg helyre, vagy fürdés után. Amikor kivisszük a levegőre, egyből elhalványodnak a foltok. Nagyon sajnálom szegénykét, amikor csupa piros folt az arcocskája. Nagyon érzékeny a bőre amúgy is. Abban bízunk, hogy a betegséggel függ össze, hogy érzékenyebben reagál a bőre, és ha meggyógyul, ez is elmúlik.
Az orvos sem tudott sok mindent mondani, fenistil cseppet ajánlott, aztán egy kúpot, amit kiváltottunk, de nem merjük neki beadni, olyan mellékhatásokat írnak róla. (Erős allergiaellenes gyógyszer)
Remélem meglesz a leveled, elég gáz hogy így elkeverték
Szilvi! Láttam a párod Leventével az orvosi rendelőben. Csak nem beteg ő is?
Letti! Nagyon aranyosak a képek a gyerkőcökről
Teljesen igazad van, jobb korán elkezdeni a vásárlást, és elkerülni a tömeget...
Karácsonyra már nekem is van egy-két ötletem.
Ma bent voltunk az új plázában (a' la buszpályaudvar), tényleg nagyon klassz, és jó üzletek vannak. Bár mi ezúttal csak a játékboltba mentünk be körülnézni. Én örülök, hogy végre Szolnokon is van egy már egy normális bevásárlóhely.
Móni! Milánnak és Lucának mielőbbi jobbulást!
Bmeli! Erik és Roli sztorin nagyon jót mosolyogtam
Melinda! Küldtem a képeket!
Cleo: Én utánaolvastam az interneten az influenza elleni oltásról, az alapján arra jutottam, hogy nem adatom be. de azért megkérdeztem a mi doktornéninket is, és ő sem javasolja, (hacsak nincs a gyereknek valami olyan betegsége, ami miatt gyengébb az immunrendszere pl. asztma). Én adok a véleményére (bárányhímlő ellenit pl. ő is javasolta) De ezek szerint más orvos lehet, hogy mást mond.
Ja, tábliba Apucikat is be lehet írni? Akkor: Marciapu szülinapja: november 5.
Na eldugulok most már, jó éjt mindenkinek!