Új privát üzeneted érkezett!

Erika, "14 days until testing" :shock: :D :D :D

Andi, Vigantol: 1 éves korig napi 1 csepp folyamatosan, 1 és 3 éves kor között novembertől áprilisig napi 1 csepp a szakmai ajánlás szerint.

Kép
pimelinda

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.11.02 00:04-kor.
jaimee1

Szilbee,köszike :)

Judit,hogy vagytok???Javultok már?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tündi! Köszönjük szépen, javulgatunk. Én már mennék dolgozni, de holnap kell visszamennem az orvoshoz, pénteken tudok csak dolgozni menni. Elég régóta hiányzom már, múlt hét kedd óta.... :? Amúgy szedem az antibiotikumot. Apának is visszajött a hangja... Ő pénteken is itthon lesz Marcival.

Szegény Marci nem gyógyult ki a betegségből, még mindig piros a torka, hőemelkedése is volt, ma visszavittük a dokihoz. Egy helyettesítő doktor bácsi volt, írt fel Marcinak antibiotikumot.
Ráadásul vasárnap óta allergiás kiütések jelennek meg rajta :( :( :(
Hallott már valaki meleg-allergiáról? Először nem tudtuk, mitől jöttek ki rajta a piros foltok a kezén és az arcán. Aztán lassan rájöttünk, hogy akkor amikor kimelegszik. Pl utcáról bemegyünk meleg helyre, vagy fürdés után. Amikor kivisszük a levegőre, egyből elhalványodnak a foltok. Nagyon sajnálom szegénykét, amikor csupa piros folt az arcocskája. Nagyon érzékeny a bőre amúgy is. Abban bízunk, hogy a betegséggel függ össze, hogy érzékenyebben reagál a bőre, és ha meggyógyul, ez is elmúlik.
Az orvos sem tudott sok mindent mondani, fenistil cseppet ajánlott, aztán egy kúpot, amit kiváltottunk, de nem merjük neki beadni, olyan mellékhatásokat írnak róla. (Erős allergiaellenes gyógyszer)

Remélem meglesz a leveled, elég gáz hogy így elkeverték :roll:

Szilvi! Láttam a párod Leventével az orvosi rendelőben. Csak nem beteg ő is?

Letti! Nagyon aranyosak a képek a gyerkőcökről :) Teljesen igazad van, jobb korán elkezdeni a vásárlást, és elkerülni a tömeget...
Karácsonyra már nekem is van egy-két ötletem.
Ma bent voltunk az új plázában (a' la buszpályaudvar), tényleg nagyon klassz, és jó üzletek vannak. Bár mi ezúttal csak a játékboltba mentünk be körülnézni. Én örülök, hogy végre Szolnokon is van egy már egy normális bevásárlóhely.

Móni! Milánnak és Lucának mielőbbi jobbulást!

Bmeli! Erik és Roli sztorin nagyon jót mosolyogtam :D

Melinda! Küldtem a képeket!

Cleo: Én utánaolvastam az interneten az influenza elleni oltásról, az alapján arra jutottam, hogy nem adatom be. de azért megkérdeztem a mi doktornéninket is, és ő sem javasolja, (hacsak nincs a gyereknek valami olyan betegsége, ami miatt gyengébb az immunrendszere pl. asztma). Én adok a véleményére (bárányhímlő ellenit pl. ő is javasolta) De ezek szerint más orvos lehet, hogy mást mond.

Ja, tábliba Apucikat is be lehet írni? Akkor: Marciapu szülinapja: november 5. :)

Na eldugulok most már, jó éjt mindenkinek!
judit_79

Influenza elleni... mi is még várunk dokinéni véleményére. Ő is hezitál. Egyenlőre még nem tudni mennyi a mellékhatás... még meglátjuk mi lesz. Jöv 7en újra megyünk úgyis a Prev. miatt... akkor már ő is tud vmit mondani, hogy mi a helyzet az oltál általános mellékhatásai tekintetében.

Judit! Igen picit beteg,,, de nem vészes. Kis torokpirosodás + hőemelkedés. Itthon kezelgetem.

Na csinálom a táblit... utána kacsát akarok sütni almával... szóval lesz/van dolog... és még a fiúknak is odaígrtem magam egy kis birkózásra. :lol:
szilbee

Jó reggelt!

Judit! Nekem is nagyon tetszik az új üzlet. A pláza szerintem lassan be is zárhatja a kapuit. Tegnap mi is ott voltunk kb 6 óra lehetett, Antóniának vettünk csizmát.
A játék bolt is szuper és azért is tetszik mert nem zsúfolt jól áttekinthető.

Meli! Mi is Nov 17.-én megyünk oltásra. Mi Dr. orosz Ágneshez járunk.És ti?

Szilbee! A mi oltásunkat már ne ird be a tábliba mert lassan kilóg a vége a monitorból. :D :D

Na megyek, indulné kéne levegőzni.

Kép
Kép
mongi

Jó reggelt!

Judit,szerencsére akkor már jobban vagytok!Marci is csak meggyógyul már végre!Meleg kiütésről sajnos nem sokat tudok.Lucának is volt tavaj,de doki néni adott rá kencét,és utána elmúlt.Azóta sem jöttt neki elő szerencsére.
Nekem is tetszik az új "pláza".Az árak viszont nem túl kedvezőek,de ha van akció akkor azért jóóó.Amit én rettentően hiányolok az a C&A!!!!!!!

Szilbee,birkózás..a 2fiú lassan le fog nyomni :wink:

Letti,jó levegőzést!Nagyon friss levegő van kint.Ablakok tárva nyitva,hagy szellőzőn át rendesen a házikó.Sztem mi is iszkiri kifelé az udvarra.

Erika,újabb vonalzó :) Ez is tecccikk :)

Meli,aranyos lehetett Roli ,ahoyg előadta ezt a a 2 neves sztorit :wink:

Linda,megy a drukk a mai oltáshoz!!

Móni,hogy vannak a gyerkőcök?

Kép
Kép
tundi24

Mongi: mi is a Mórára járunk, Varga Mária a dokinénink.
bmeli78

Sziasztok!

Judit, köszönjük a képeket :D
Marci Rectodelt kúpot kapott? A mellékhatásoktól csak hosszantartó adagolásnál kell tartani :wink:

Tündi, köszi a drukkot. Nincs kedvem menni :?

tegnap is gyönyörű idő volt, jó 1 óra hosszát sétáltunk kint délután :D

Kép
pimelinda

Réka túllépte a 9 kilót :P
Kép

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Na, ma talán már lesz egy szuszanásnyi időm... bár mindjárt megyek a TB-hez...

Hm, meg telefont is vennem kellene, mert a mostani már igen hibás, néha fel sem tudom venni, gondolom valami érintkezési baja lehet. De két éves, ideje is a cserének :wink:

Linda, Rectodeltet kiütésre :shock: Mi azt kruppos köhögésnél használtuk....

Lucuska, hogy vagytok? Afta? Voltatok a dokinéninél megint?

Na, én még nem jutottam el az új üzletházba.... pedig már nagyon kíváncsi vagyok.

Évi és
Kép
csongianya

Linda: boldog hófordulót! Oltás meg sem fog Rékának kottyanni.

Ma is süt a nap! :P :P
jaimee1

Évi, igen, gyulladáscsökkentő hatása miatt. Erős allergia elleni szer is a kortikoszteroid. Én telefont a férjemtől kapok kétévente karácsonyra :lol: idén aktuális :wink:

Erika, köszönjük!

Kép
pimelinda

Rékának Boldog Hófordulót!!!

Ma délelőtt itt volt a dédi,annyi mindent megtudtam így csinálni hogy csak pislogok magamon :wink:

Telefoncsere nekem is aktuális lenne,merthogy Robika kinyírta a félévvel ezelőtt vásároltat,most a régit használom de vannak gondjai

Judit
Jobbulást a családnak

Nóri???????????????

Kép

Kép
katlina

Linda,szép kis méret!És azok a hurkák...nem semmik :wink: :wink: Boldog hóferdülőt :)

Nóri,tényleg jelentkezhetnél!!!!

Katlina,akkor ma volt egy "melós" délelőttöd :)

Évi,és milyen telót szeretnél?
Én kinéztem egy nokiát,lehet meg is vetetem apával ha hazajön.Úgyis ebben a hónapban volt 2éves atelóm,de kicsit gyagya szegénykém.Feszt világít a vakuja,és szívja lefelé az aksit,ha fényképezek akkor meg kialszik :?

Levelünkkel kapcsolatban,megyünk postára ha felkelt Luca,hívtak kaposvárról,átnézték a füzetet amiben nyilvántartják a leveleket.Nincs meg :( Szerintetek akkor hova lett????
Mondta apsi,hogy nyugodjak meg,nem utalják el másnak.Az odáig stimm,de mi van ha más felveszi?Még személyit is tud gyártani bárki,hisz az összes adat benne van :( :( :( Bemegy bármelyik bankba és kiveszi..de remélem ilyen nem fog megtörténni...Vagy szóljak a bankba is,hogy mi történt?És hogy csak az én nevemre adják ki?Jajjjj :( :( Totál beparáztam....

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Hm, még mindig az irodában, nem jutottam el a TB-ig..., de belelkesedtem, elmegyek a Pelikánba is. Úgy is "rendelt" tőlem Csongi egy bejárati ajtó kulcsot (hogy ne kelljen állandóan csengetni, ha lenn van) és egy csomag Duel Masters kártyát!

Tündi, én is Nokiát néztem ki, hm, azt hiszem 5200-es széria, de még nem döntöttem. Szerintem holnap megyek a Vodafonehoz. Hát figyu, hívd fel a bankot, ha az megnyugtat! Veszteni nem vesztesz azzal a telefonnal!

Ja, képzeljétek, ledurták nálunk a játszóteret. Kiszedtek minden régi játékot, padot, mindent és most csinálják az újat! Volt belőle nagy balhé, mert egy pár nyugdíjas betelefonált a polgármesteri hivatalba, hogy oda ne csináljanak játszót, mert ők nem tudnak a gyerekektől pihenni :?
Aztán kijött az alpolgármester és megmondta, hogy 3-4 ember nem lehet 100 embernek az elrontója, és egyébként is kész a terv, a játékok, minden. Úgyhogy pár hét és gyönyörű játszóterünk lesz.
Most már csak azt nem értem, hogy miért télire csinálják....mikor alig tudsz belőle pár dolgot télen használni...na mindegy!

Jók legyetek, majd este jövök! Csongi anyuéknál alszik, szabad estém lesz :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Megjött az apeh ellenőrzés eredménye :twisted: 160+12nap munka leállás :twisted: ,ez egy félreértett mondatból

Kép

Kép
katlina

Katlina: Micsoda?????? :shock: :shock:

Évi: Nálunk is most készítik a játszóteret. Gondolom, most lett rá keret.......nem tudom. A lényeg, hogy szép lesz a játszóteretek!!!!

Tündi: Hű, én mindenképpen szólnék a banknak!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.11.02 00:04-kor.
jaimee1

A játszótereket mindig ősszel csinálják, pont azért mert akkor kevesebben használják a hideg miatt, ergo nem okoznak vele a szülőknek akkora bosszúságot. Télen lenne ugye a legjobb, de akkor nem tudnak mit kezdeni a lefagyott vagy épp hótól lucskos földdel.
szilbee

Sziasztok!

Ma visszamentem a dokihoz, holnap megyek dolgozni. Hát lesz meló bőven, az tuti... 8)

Letti! Mi tegnap 6 óra körül már mentünk kifelé a plázából. A játékbolt tényleg szuper!
Egyébként mi is Dr. Orosz Ágneshez járunk.

Melinda! Igen, Rectodelt kúpot kapott Marci! De a mellékhatásai között pont az szerepelt, hogy csalánkiütés, bőrpír, viszketés (sok egyéb mellett), és mi éppen ez ellen szeretnénk tenni... Ja és a másik hogy a doktor bácsi szerint fél kúpot kéne adni, viszont a gyógyszertárban azt mondták, hogy ezt nem lehet félbevágni. Emiatt is tanácstalanok voltunk. Most megvárjuk, hogy az antibiotikum beszedése után, ha Marci meggyógyul, elmúlik-e a pirosodás. Még csak egy adag antibiotikumot kapott, de már úgy néz ki, hogy nem olyan erősen jelentkeznek a foltok.

De azért köszi a megnyugtatást és a tanácsokat!
Már bocs hogy megkérdezem, mert biztos írtad már, mi is a foglalkozásod? Azt tudom, hogy egészségügyben dolgozol, csak nem emlékszem, mi a területed!

Réka baba jó húsban van, nagyon édes :)

Évi! De jó nektek, hogy lesz szép új játszótér. Ezek a nyugdíjasok meg, jellemző... :roll: Persze, tisztelet a kivételnek.

Tündi! A párom most vett új telefont, mert bekrepált az előző. Nokia 3120 -at vett, tudja ajánlani.
Hát biztos én is ideges lennék a helyedben... :evil: szerintem se árt, ha szólsz a bankban.
judit_79

Sziasztok!

Hazaértünk Pestről még 1/2 12 előtt,gyorsan végeztünk,még elsem kezdődött a rendelés a dokibácsink már be is hívott :) Mire az asszisztensnő is megérkezett,már meg is nézte a két gyerkőt.Lucának tovább javult a csípője,de még éjjelre marad a kengyel :? De inkább maradjon és jöjjön helyre rendesen.
Milán lába jó,amelyiket műtötték viszont a jobb lábán hatalmas hatalmas lúdtalp kezd kialakulni :( Úgyhogy komoly tornát javasolt dokibácsi,vele 1/2 év múlva kontroll.

Linda:Előszöris Boldog Hófordulót Réka babának :) hát jó kis husiban van,azt biztos :)
Az aphták miatt telefonon beszéltünk csak,mert nem volt a dokinénink.Tantum Verde spray-t javasolt és Nurofen vagy Cataflám cseppet.Szerencsére azért eszeget-iszogat.Nincs közös evő-ivó eszköz,inkább csak attól tartok,nehogy puszival fertőzze meg Lucust.Mert hiába magyarázom neki,hogy most ne puszilgassa,néha elfelejti,meg látom rajta rosszul esik neki :( Annyira imádják egymást :)
A köptetőt én is így gondoltam,de szófogadó anyuka lévén csak beadtam neki :evil: De tegnap este már nem adtam neki,nem is köhögött csak reggel.

Évi:Köszi neked is :) Mivel nem rendelt a dokinénik,íyg telón egyeztettünk,majd meglátom hogy alakul.Egyébként mennyi idő alatt gyógyul?

Tündi,Erika,Meli:Köszi az alvás idős infót :)

Letti:Jópofa Urad :lol:

Judit:Köszi :) Nektek is mielőbbi jobbulást!!!

Tündi:Javulgatnak,szerencsére.Luca már szinte alig köhög,Milánnak "csak" a szája fáj,de elég jól tűri :) Lucád mit csinál?Falbontással hogy halad? :lol:

Na,jó hosszúra sikeredtem :) Majd még jövök :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Ja,Tündi:én is szólnék a banknak.Jobb félni.

Na tényleg itt se :lol:

Kép
Kép
Kép
lucuska

Na, megvolt a szuri, Réka meg sem nyikkant :shock: :D vigyorgott mindenkire + gőgicsélt :lol:
megyek, szopizunk, majd később reagálok!

Kép
pimelinda

Megjártuk a postát,azt mondták keddig várnom kell.Tegnap még nem erről volt szó :? Azt mondták valszeg az ünnepek miatt késik,mert volt egy kis kavarodás..És hogy más nem bonthatja ki,csak a címzett,hisz ajánlva lett feladva és alá kell írnia annak aki átveszi.Úgyhogy nyugodjak meg.. :?

Linda,az igen egy hangja sem volt,ügyes :)

Móni,kitartás Lusucnak a kengyelhez :( Milánnak ha gondolod majd mutatok tornákat,hogy miket tudtok csinálni.

Judit,megnézem majd azt a telót!;)

Évi,lesz akkor szép játszóteretek :)

Hu...mekkora vihar lesz itt :? :?

Kép
Kép
tundi24

Móni,falbontást megakadályoztam..odatettem egy csempét,így nem megy oda a kis drága :)

Kép
Kép
tundi24

Linda! 9 killa?! :D Az nem semmi! Jó tejed van! :D

Boldog Hófordulót a kis hölgynek! :)

Katlina! Bakker! :shock: Tudtatok azóta vmit intézni... fellebezni miegymást, lehet?

Tündi! Magyar Postával mi is megjártuk párszor. :twisted: Mint utlóag kiderült a kézbesítő cseszte el a dolgot.
szilbee

Katlina,ez durva :? és akkor addig mégis miből éljetek?És ha egy mondatból indulnak ki...hát..nem semmik...

Szilbee,remélem azért meglesz vagy csinálni fognak vmit!

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Hát remélem! Nálunk eltartott majd 2 hétig, mire kinyomozták, ki hol és mit cseszett el. :? :x :(

Nóri jól eltünt! :( Remélem jól vannak és nem betegség miatt nem jelentkezik...

Teszek egy videjót a fiúkról. Mostanában így múlatják eggyüt az időt.

Vizi Lajosozás
szilbee

Mindenkinek köszönjük a köszöntéseket :)

Judit, ha úgy látod, hogy javulnak a kiütések, lehet, nem is kell az a kúp. Egyébként tényleg nehéz félbevágni.
Gyerekgyógyász rezidens vagyok. Majd gyed után szakvizsgázok valamikor... évek múlva :roll:

Móni, de jó, hogy javul Lucus csípője :) a tornát pedig komolyan kell venni, és nem lesz gond!
Gyógyuljatok!

Szilbee, helyesek a fiúk nagyon így együtt :D egész nap elvannak egymással?
Arra gondoltam, Rékám kivel fog így játszani, mert mi most még nem tervezünk kistesót :?

A doktorbácsival átbeszéltük a Prevenart. Most már ő is más állásponton van, és meghallgatta a véleményemet is. Végül arra jutottam, nem fogom beadatni. A Varilrixet viszont igen (bárányhimlő ellen).

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Linda!Én is boldog hófordulót kívánok Rékának.
Nagyon szép súlya van a kisasszonynak. Nekünk is ilyen fürdőkádunk van, nagyon szeretem.

Hát én is rengeteget gondolkodtam a Prevenaron, de úgy döntöttem ,hogy beadatom, mondjuk nagyon félek a mellékhatásoktól. A 6 hós vizsgálatom már be akarták neki adni, úgy szóltam hogy még ne.
A neten emlegették egy esetleges apnoe lehetősét azoknál, akiknek légzés problémájuk volt.Hát remélem nem lesz gond.

Szilbee! Nov. tábli: van 2db Andorunk is. nov30., ha jól tudom.

Katlina! és ez már végleges? Hát nagy pofátlanság.

Lucuska! Sajnálom a kengyelt, de legalább igy bizti minden ok lesz később. [

Milyen szupi kis idő volt ma, majd lefújta délelött a fejemet a szél. Kép

Kép
Kép
mongi

Szilbee! Most vettem csak észre, hogy tettél fel videot. Nagyon szupi, Dávid milyen nagyfiú már. Nagyon jól eljátszanak együtt a fiúk. Gondolom azért figyelni kell őket rendesen.

Kép
Kép
mongi

Linda!
És leírnád hogy mért nem adatod be?Kivi vagyok minden álláspontra habár mostanában elég sokat hallok!

Büntetés
Ez már a végleges"öröllyünk hogy csak ennyi lett"
Egy bejelentési kötelezettségen lett ez a bírság a munkaügy annyit mondott jelentsük be az illetőt be is lett,de Am kiskönyv szerint,DE ők arra gondoltak hogy rakjuk félre az AM kiskönyvet és normál úton 1napra legyen bejelentve az illettő
Így hogy nem teljesítettük a kérésüket átadták az ügyet az apeh-nak és ebből lett a büntetés,erre az egy emberre már ez a harmadik büntetésünk :evil:

Szilvi!
Nagyon aranyosak a fiúk,nagy az összhang

Kép

Kép
katlina

Katlina,nem semmi...1 napra rendesen bejelnteni?Arra miért nem elég a kiskönyv?És akkor most senki nem dolgozhat vagy csak az az egy ember?

Szilbee,tök jó,hogy ilyen jól elvannak a fiúk!Aranyosak nagyon.Dév hatalmas fiú :wink:

Linda,én is kiváncsi lennék miért nem adatod be.Mondjuk mi már ugye 2őn túl vagyunk.Nekünk eddig nem volt mellékhatása.Remélem nem is lesz a 3.-iktól sem.Mi már a bari himlő ellenire is megkaptuk a receptet,de majdcsak januárban kapja.

Kép
Kép
tundi24

Hát sztem nincs szükségünk erre az oltásra, szerencsére. Nem tartozunk rizikócsoportba. Nem immunszuprimált, nem koraszülött stb. :D
Letti, nálatok a koraszülöttség miatt van jogosultsága az oltásnak!
Másrészt én a későbbi következményektől (nem a mellékhatásoktól) félek. De ezt majd holnap fejtem ki, kipihent fejjel :wink: .

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Vizsgán túlvagyok végre.
Múlthét vége óta nem is kapcsoltam be a gépet. És már nem is hiányzott... Most viszont nem bírom kikapcsolni :roll:

Katlina, mi volt ez a bünti dolog? Persze csak ha nem indiszkrét a kérdés, na meg privibe is jó a válasz.

Játék ügyben érdemes benézni a toystore.hu oldalára. Szerintem elég jó áraik vannak, sőt néha naggggyon jó. Összefogva pedig még a szállítási költség is eltűnhet :oops:
Mondjuk én idáig mindig személyesen hoztam el tőlük amit rendeltem....

Jó éjt!

Judit

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Kép

Szépen süt a napocska :) Remélem így is marad ma,meg egész hétvégén!

Móni,akkor a du jó nektek?

JJudit,gratula a vizsgákhoz!!!

Ki hogy pihizett?kis betegek hogy vannak?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!
a Prevenarral kapcsolatban, bemásolom, amit a blogba írtam.
"A beoltott gyerekek garatjában ugyanis jóval több patogén baktérium mutatható ki. Mivel az oltással kiirtják a garatból a normálisan egészséges gyerekek torkában is ott élő Pneumococcus bacitörzseket, ezért más, sokkal veszélyesebb Pneumococcus törzsek és más patogén baktériumok törnek előre, és okoznak olyan légúti fertőzéseket, amik nem gyógyíthatók a mai antibiotikum készlettel.
Szóval, ha már a mi kezünkbe adták a választás lehetőségét, akkor inkább a jó kis Pneumococcust választom. Még mindig könnyebben gyógyul, akár egy 5 napos Augmentin szirupos kúrával is. "
Persze remélem, ez a kórság elkerül majd minket messziről :P
ja és ne értsétek félre, nem vagyok az oltás ellen, csak szerintem nekünk nem kell. Mindenki eldöntheti maga.

megyek főzni, ma még nem csináltam semmit az írkáláson kívül :roll:

Judit, gratulálok a vizsgához, és kösz a játékoldalas tippet!

Katlina, nem értem, miért kell a normálisan dolgozó emberekkel folyton kicseszni :evil: aki rendesen dolgozna, hogy tisztességesen boldoguljon, mindig azokat piszkálja az apeh is :evil:

Kép
pimelinda

Nóri? :shock: Tudtok róluk valamit?

Kép
pimelinda

Szisztok!

Most csak gyors bekukk :)

Tündi:Igen,várunk benneteket :) Amit beszéltünk,az viszont nem lesz :( Majd csak 3hét-1hó mulva :(

Na lépek,mert dolog van :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Linda,köszi,hogy leírtad.

Móni,megyünk,de akkor mikorra is? :wink:

Kép
Kép
tundi24

Judit ment a pü!

Ezen a héten beugrottunk a védőnőhöz hogy mikor jön a gyerekdoki,és persze beszélgettünk,szerinte Robinak felszívódási problémái vannak,valamint emésztési gondjai,csak azt nem értettem ha ő már régóta erre gyanakszik akkor mult hónapban mért mondta a gyerekdokinak hogy vérkép szerint nincs felszívódási gond,mért nem azt mondta akkor még nem volt gond de ő erre gyanakszik-nem értem majd 11.-én kiderül

NÓRI??

Melinda!
Köszi a leírtakat,ezt nem is mondta még senki

Kép

Kép
katlina

Hát minden összeesküdött azellen, hogy írjak :evil: Az előbb írtam egy csomót, mire a végére értem, megállt a böngésző. Megnyitottam az oldalt másik böngészővel, azzal sem ment.... :evil: :evil:

Szóval köszi-köszi, vagyok....a béka feneke alatti hangulatban. Sok minden betett 1-2 kaput nálam, így én is kissé csípős hangulatba kerültem, ezért inkább nem írtam.

Lili nyomja a bölcsit. Takony hol több, hol kevesebb. Köhögés szintúgy. :cry:

1 látásvizsgálaton túl vagyok, bal 0,75, jobb 0,5. És az Iriszben állandóra javasolták.
A Tengerszembe kedden megyek vizsgálatra, ott előzetesen azt mondták, ha 1 d. alatti lesz, akkor csakis olvasáshoz kell használni :roll: Na, ezt adjam össze, de majd kedden kiderül, gondolom.
Amúgy tök klassz volt a vizsgálat, élveztem :lol: És még 19-re kaptam időpontot az Optirexbe, oda is elmegyek :roll: :lol:
Ma hallottam, hogy az októberi látás hónapját meg kitolták novemberre is :wink:

Linda! Helyeslem a döntésed oltásügyben. De én máris kombináltam...mi van/lesz azokkal, akik nem gyógyíthatóak a mai antibigyókkal :shock: ? Mert bár Lilinek az oltás óta nem kellett antib., de hát hol van még a tél vége?
Igaz, oltás előtt is hiába kezelték egy sor antib-val :?

Szabadidőmben mostanában heveny kötögetésbe kezdtem :wink: Lilinek mellényt. Remélem, el is készül, mielőtt kinőné :?

A 2 napra való rakott kel készen van, holnap csak mosni kell és takarítani egy kicsit :lol:

Aftások, kiütésesek, náthásak hogy, s mint?

Várom a fizumat, megyek majd a Tescoba Elmoért :lol: Meg lehet, másért is, majd eldől még.

Meghalt a szomszédunk. 1 szem pasi náluk, aki dolgozott és eltartott mindenkit. Asszony sose dolgozott, nagylány fizetős egyetemista, kisebbik középiskolás. Asszem lesz gondjuk....

Tündi! Hívtad a bankot? Én is hívnám...így a biztosítási gubancom után okosabban :?

Ja, játszóterek itt is le vannak nullázva...a piros suli mögötti is, meg a Gólya parkos is. Tegnap az Oroszon voltunk Lilivel, de az is elég balesetveszélyes már :roll:

2-kor meg megyek babázni a bnőmhöz :lol: Remélem, nem alvós babával lesz dolgom! Annyi idős, mint Linda Rékája :)

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri! Akkor lehet pont ezért (amit Linda írt) gyógyult anno Lilcsi olyan lassan? :(
Azért jó hogy írsz, még ha "béka feneke alatti hangulatban" is vagy. :wink: :)
szilbee

Sziasztok!

Linda! én is köszönöm, hogy leirtad az oltásról a véleményedet. Értem is az álláspontodat.Ilyesmire én nem is gondoltam.

Atika túlteljesitett, 15 percet aludt, pedig most akartam hajat mosni.

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Nem unatkozom ma, de most pihenésképpen titeket olvaslak :wink:

Marci jól van, Apa azt mondta, ma már egész kicsit lett csak piros az arca, mikor kimelegedett.
Nekem megint elkezdett fájni a torkom, nem értem miért, hiszen még szedem az antibiotikumot is :(

Tegnap nálunk voltak a fölső szomszédék egy 2 és egy 5 éves fiúgyermekkel, hú hogy ezek 3-man mit rendeztek..főleg a két nagyobb! :roll: :D Jól fölpörögtek, na meg volt hiszti is... Vajon mikor jön el az idő, amikor nem az lesz a közös játék lényege, hogy mindenkinek az a játék kell, ami a másik kezében van?
Azért aranyosak voltak, ahogy bohóckodtak együtt :)

Melinda! Szép hivatást választottál :)
A Prevanart mi sem adattuk be, talán nem is fogjuk. Már annyi oltást kapott Marci. Egy laikus számára tényleg nehéz eldönteni, melyiket igen, melyiket ne. Azért jó, hogy több véleményt is hallhatunk.

Judit, köszi a tippet, amint lesz egy kis időm, megnézem ezt a játékos oldalt :)

Nóri! De jó neked, hogy csak ennyi a dioptriád! Nekem 18 évesen volt ilyen szemem, azóta csak romlott :( Utcára szerintem sem kell majd hordanod, de vezetéshez jól jöhet majd!
judit_79

Jajj ... elmaradt tegnap. :oops:

Boldog Hóferdülőt Rékának! :)
szilbee

Na ne má', megint én kezdtem az oldalt :roll:
judit_79

Réka!
Boldog Hófordulót!!

Kép

Kép
katlina

Judit,miért baj,ha te kezded az oldalt? :wink: Elképzelem mit művelet a 3fiú...biztos szép rendet raktak :)
Reméljük nem esel vissza ebbe a fránya betegségbe.

Nóri,azért ha magad alatt vagy írj ám akkor is :) A szomszédod meg kezdhet akkor gondolkozni miből fognak élni.Ilyenkor én is belegondolok,hogy egyedül,hogy nevelném Lucát,és örülök annak,amilyen szakmát választottam,mert sérült gyerek mindig lesz(sajnos).

Kép
Kép
tundi24

Katlina,kíváncsi leszek,hogy mit mond a doki Robikának.

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?