Látom megint idegesitőek ezek a "drága" anyósok/apósok. Mostanában nekem sincs türelmem senkihez, lehet ha én is ilyen nehezen tűrnék többnapi vendégként bárkit is...
Szőrtéma: apuci nálam sem vállalja a melót, utoljára tükör segitségével szabadultam meg tőle, lassan ment, de összejött. Legközelebb is úgy fogom megpróbálni
Bébic: ülés közben nem kapni levegőt: ez nálam is tünet, fekve v állva egész elviselhető a helyzet. A fészekrakást ne vidd túlzásba, hagyj egy kicsit későbbre is
Kati: nálam is alábbhagytak a nagy partik, de ezt is szeretem, amikor kidugja a lábacskáját, néha a popoját is, majd nagy komótosan odébb húzza. Néha egészen hullámzik a hasam. IMÁDOOOOOOM
Zsebi baba: mi is ma voltunk a kismamaklubbal szülőszobaltogatáson, kb hasonló élményekkel jöttem én is haza: van egy vajúdó, négy ágy bezsúfolva egy kis terembe, egy külön lyukban egy külön ágy az apás szülésekhez. Két külön szoba egy-egy kecskével, ahová ugyanúgy át kell sétálni a kitoláshoz. Minden ősrégi, rideg, fém, és mikor ott voltunk elég hideg volt...Na de legalább tudom, h mi vár rám
Borotválás, beöntés: nem kérdik meg, h akarom e...leborotválnak és kész (gondolhatjátok, sokat nem pepecskednek, finomkodnak vele). De ez ugyanigy ment a mai napi tetanuszinjekcióval is: Vegyem le a blúzom egyik ujját, mert "szurit" kapok. Kérdem én: miféle szuri??Mire az aszisztensnő száját huzigálva: tetanusz ("hogy is merem megkérdezni"- féle pillantásokat lövellve felém), de már láttam, h kezd kiakadni, mikor még arra is rákérdeztem, h az meg mire jó...Újabb szájhuzogatós válasz: fertőzés ellen. És pont. Kivoltam fizetve ennyivel
Sarmon: remélem minden ok lesz veled meg a babáddal, amúgy utolsó alkalom óta hova lett el a viz?
Aida: nem értelek
Fáj, folyik, mégis csak csücsülsz otthon...Taxi, mentő? Majd ha szülni kell menned se mész, mert párod nem tud rögtön menni???Én egy banális hasmenés miatt bementem...Mert féltettem a babóm. Jól mondták a többiek, inkább egy felesleges út, minthogy valami komoly gond legyen.
Cili: mondanám, h jobbulást, de ez már csak ilyen...itt fáj, ott fáj, emitt nyom, amott szúr...Már nincs olyan túl sok idő, ki kell birjuk (magamat is ezzel biztatom, nem mindig jön be
)