Új privát üzeneted érkezett!

Doki telója kikapcsolva a magánrendelőjén csak hangposta.De reggel felhivom.
Boci:Engem is csak ö vizsgál egyébként,most az sztkban voltam uhon meg nst-én és utána egy épp ott lévő orvosnak kell elemeznie a papirokat...Mindig más van ott.De oda kell mennem ez van.Általában utána a szülészeten megszoktam találni a dokimat,de ma nem volt bennt.

Ja még annyit kérdezet ott a dokinő hogy mozog e sokat a baba?Mondtam igen.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Na ezen a képemen meg mintha kancsal lennék,ma már nincs kedvem majd holnap keresek másikat,addig ezzel kell hogy beérjétek! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon az azért jó, hogy mocorog, nem? Az csak nem baj...

Kép

Kép
dcili81

Sarmi: jó ez a kép! Én nem járok SZTK-ba csakis magánra. Ja majd persze kell menjek NST-re, de megbeszéltük a dokival hogy úgy kérek majd időpontot amikor ő is bent van (hétfő és kedd).
Engem sajna januárban annyian vizsgálgattak, hogy elegem van a doktorokból és ezt a sajátomnak is megmondtam.

Cili: remélem javulsz!
Vendég

Nem Boci sajna nem... a pocak hullámzik, ami jó :lol: :lol: :lol: , a derekam meg a combtövem fáj, ez nem jó :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
dcili81

Cili: sajnálom. :cry: :cry: Buli nálunk is van a pocakban, még feküdni sem volt jó! :lol: :lol:
Vendég

Málnalevél tea:
nem tudom, hogy összefüggésben volt-e a gyors szüléssel, minden esetre azért megint inni fogom :)

aranyér:
nem műtötték, ott bent a gyermekágyon kaptam kezeléseket. Pl. a hátsómba egy jéggel teli gumikesztyűt. Hát nekem életemben nem esett olyan jól semmi :) Ha valaki nekem azt mondja, hogy bldog leszek attól, hogy a s***embe dugnak valamit..:) Ja meg kaptam valami pakolást, aztán otthon homeos bogyó, és lassan visszahúzódott. Na meg azt mondták nyomjam vissza. Köszi!! :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

10 perc mulva megyek haza, bekapok valamit, aztan megyunk felkeszulni. a fajdalom csillapitasrol lesz szo, es hogyan boldoguljunk a vajjudas hosszu oraiban. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Sarmi:ha mozog, akkor nem lehet nagy gond. Hamar itt lesz a holnap

Kép
Kép
Kép
mágnes

szep estet mindekinek. majd reggel jovok.

KépKép
KépKép
mush589

Na megjöttem tekergőből, most kicsit visszaolvasok
Kaptam tetanuszinjekciót...úúúúúgy fáj a karom!!! :cry: :cry:

Kép
galzsuzsa

Ó, Cili, combtőfájás ismerős!

Kép
zölddisznó

Zsuzsa: miért kaptál tetanuszt?

Nekem is szokott fájni a combtövem, de "csak" akkor amikor sokáig fekszem valamelyik oldalamon! Ezért aztán éjjel forgolódom rendesen. Szegény uram meg azt hiszi hogy körhintán van! :lol: :lol:
Vendég

Szabad nekem szaunázni???? A párom begyújtott van vagy ezer fok a nappaliban, megy a ventillátor, ő meg elment a haverjához... :shock: :shock: :shock: , pasik..

Ma lefeküdtem megszámolni, hogy egy óra alatt megvan-e a 10 mozgás, amit ugye a nagykönyvben írnak. Negyed óra múlva feladtam, mert nem bírtam követi a tempót...., de a 10 tuti megvolt...

Kép

Kép
dcili81

Most értünk haza, 4-kor leléptünk munkából Gödöllőről, és harácsoló körútra indultunk Csepel, Szigethalom irányába (felszedegettem a teszveszes cuccokat). Basszus, nem tudom, ki hogy bírja a kocsit, de nekem most már nincs az a magneb6, amitől elmúlna mensigörcs.

Kati: asszem, te kérdezted (ha nem, akkor bocsi), hogy jó minőségű-e a takaró+fejvédő. Hát, asszem nagyon jó vásárt csináltam vele, tökéletes állapotban vannak.

Sarmi: nagyon vigyázz magadra, és mindenképp beszélj a dokiddal

Nekem a csípőm kezdett el fájni, vagyis kicsit lejjebb, úgy medencetájon az oldalsó részem. Tágulok...

Andy: én memmondtam :wink: :lol:

Borotválás: múltkor bepróbálkoztam, aztán sűrű anyázások után hagytam a fenébe. Én úgyse látom, a házasélet szempontjából már/még tök mindegy, az meg rég rossz, ha a dokimat a fazonja érdekli elsősorban :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Bocsi lányok, de hátha valakit árdekel ez a szépséges 9db-os márkás csomi. Egyben 3800 ft....
Nincs benne foltos, agyonmosott cucc, mind gyönyörű darab!!!!!!!!!!!!

Tartalma:

Új Cherokee meleg sapó 0-3 hó

Leopoldi gyönyörű plüss rugi 62-es

H&M poló 62-es

Folwer Fairy galléros csini poló 0-3 hó

Flower Fairy zippzáros pulcsi 0-3 hó

Virágos-szives ploó 0-3 hó

Trendi farmer gatyó 3-6 hó

Disney store Új előke

Polár rugi 3hós

Kép
Kép
Vendég

Látom megint idegesitőek ezek a "drága" anyósok/apósok. Mostanában nekem sincs türelmem senkihez, lehet ha én is ilyen nehezen tűrnék többnapi vendégként bárkit is...

Szőrtéma: apuci nálam sem vállalja a melót, utoljára tükör segitségével szabadultam meg tőle, lassan ment, de összejött. Legközelebb is úgy fogom megpróbálni

Bébic: ülés közben nem kapni levegőt: ez nálam is tünet, fekve v állva egész elviselhető a helyzet. A fészekrakást ne vidd túlzásba, hagyj egy kicsit későbbre is :wink:

Kati: nálam is alábbhagytak a nagy partik, de ezt is szeretem, amikor kidugja a lábacskáját, néha a popoját is, majd nagy komótosan odébb húzza. Néha egészen hullámzik a hasam. IMÁDOOOOOOM :P

Zsebi baba: mi is ma voltunk a kismamaklubbal szülőszobaltogatáson, kb hasonló élményekkel jöttem én is haza: van egy vajúdó, négy ágy bezsúfolva egy kis terembe, egy külön lyukban egy külön ágy az apás szülésekhez. Két külön szoba egy-egy kecskével, ahová ugyanúgy át kell sétálni a kitoláshoz. Minden ősrégi, rideg, fém, és mikor ott voltunk elég hideg volt...Na de legalább tudom, h mi vár rám :roll:

Borotválás, beöntés: nem kérdik meg, h akarom e...leborotválnak és kész (gondolhatjátok, sokat nem pepecskednek, finomkodnak vele). De ez ugyanigy ment a mai napi tetanuszinjekcióval is: Vegyem le a blúzom egyik ujját, mert "szurit" kapok. Kérdem én: miféle szuri??Mire az aszisztensnő száját huzigálva: tetanusz ("hogy is merem megkérdezni"- féle pillantásokat lövellve felém), de már láttam, h kezd kiakadni, mikor még arra is rákérdeztem, h az meg mire jó...Újabb szájhuzogatós válasz: fertőzés ellen. És pont. Kivoltam fizetve ennyivel :? :roll:

Sarmon: remélem minden ok lesz veled meg a babáddal, amúgy utolsó alkalom óta hova lett el a viz?

Aida: nem értelek :roll: Fáj, folyik, mégis csak csücsülsz otthon...Taxi, mentő? Majd ha szülni kell menned se mész, mert párod nem tud rögtön menni???Én egy banális hasmenés miatt bementem...Mert féltettem a babóm. Jól mondták a többiek, inkább egy felesleges út, minthogy valami komoly gond legyen.

Cili: mondanám, h jobbulást, de ez már csak ilyen...itt fáj, ott fáj, emitt nyom, amott szúr...Már nincs olyan túl sok idő, ki kell birjuk (magamat is ezzel biztatom, nem mindig jön be 8) )

Kép
galzsuzsa

Mind alusztok????

Kép
galzsuzsa

galzsuzsa:
Fájás: nekem ez minden napos, csak azért panaszkodtam, hogy most már Noel minden mozdulata fáj. Ha szülök észreveszem (mindenki ezt mondja) és menni fogok.
Folyás: Máskor is volt már folyásom, szinte ez is minden napos. Csak az zavart ma meg hogy színtelen volt és nem fehér.

Ha menni kell jönni fog a mentő. Nekem eddig 5 alkalommal volt téves riasztás miatti berohanás a kórházba. Vittek már mentők bélgörcs miatt is. Na ugyan miért? Mert féltettem a babóm. Ma is azért írtam az orvosnak, hogyha komoly is lehet ez akkor szóljon hogy rögtön hívjak mentőt. De nem komoly. De amint már mondtam bocsi hogy felhoztam itt a témát!! Tudom hogy túlaggódó vagyok ezért nem is kéne megemlítenem semmit. No mind1, elrontottam. :)

Jóéjt!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Bejelentkezem... Most értem a végére a tegnap esti és mai termésnek. Erőm nem sok maradt.

Köszi lányok a megnyugtatást, hogy mégsem vagyok túl paramami... Mármint a szokásosnál jobban! :lol:

Bébic! Sírás dolgo ismerős. Utóbbi 2 hétben váratlanul tör rám, akár úgy, hogy előtte pár pillanattal még röhögtem... Ez ilyen! :evil:

Sarmi! Kitartás! Tényleg érdekes ez a dg. Viszont ha nagyon nagy gond lenne, akkor azért szerintem nem engedtek volna haza. A dokidat remélem holnap el tudod érni és megnyugtat! PIHENJ!!!!!!!!

Többre nincs erőm! Bocsi!

Nyugodt, végigalvós, szépetálmodós, kevesetpisilős stb. éjszakát mindenkinek! Álmodjatok manóitokkal szépeket és jókat! :D

Jó éjt!
sinaszi

Olvasom itt a "borotválkozással" kapcsolatos írásokat. Én is tenném. Havonta egyszer azért megteszem, ha dokihoz megyek. De a gyomrom egyben van akkor is, mert nagyon kint van azon a tájékon a visszerem és parázok, hogy bele ne vágjak.
De szülés előtt ha lesz módom, mint ahogy Daninál megvolt. Szóval előtte szeretném azért én csinálni, mert a frász kerülgetne, ha más tevékenykedne azon a tájékon.
Aranyér nekem is volt. Szülés után pár hónappal jött ki talán összesen 2x. Iszonyat kellemetlen, de azóta hál istennek nem volt. Jó szolgálatot tett ez idő alatt a gátpárna.
Én szülés után másnapra össze is szedtem magam, de rögtön utána én nagyon magam alatt voltam. Megviselt a 36 órás vajúdás. Kiszívta minden erőmet. Örültem hogy 10 óra múlva ki tudtam csoszogni a látogatókhoz. Itt ugyanis nem jöhetnek be. Pedig jó lett volna, mert nagyon rossz volt egyedül azokban az órákban. Kikísért volna a mosdóba, vagy tölt egy kis innivalót.... stb

Kisfiamat nem oltották be ma, mert piros a torka. Nagyon megy a hiszti nálunk így estére mosogatórongyként érzem magam.

Bkatalin!

Köszönöm érdeklődésed! Javul a helyzet. Másnap már tudtam rendesen enni.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Bébic! Fel a fejjel! Már csak 6 hét! A lábdagadásról meg szólj a védőnődnek, vagy dokidnak!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hali!

BAnyek... megint hatalmas a termés :) Látszik, hogy mindenki közeledik a szüléshez :))))

Sarmon: Anno Lillánál talán a 28. hét körül nálam is kevesebb volt a magzatvíz, de a flowmetria, méhlepény, cukor OK volt és akkor amiatt békén is hagytak... (elvileg a cukorral is lehetett volna összefüggésben plusz ugye magzatvízszivárgás is lehetett volna... de egyik se volt úgyhogy nem volt gáz... aztán egyszercsak megint normalizálódott)

Kati: részvétem az anyósod miatt :(((

Karácsony: megegyeztünk a párommal, hogy anyóshoz ő majd elmegy Lillával, nekem meg hoznak kaját -vagy inkább nem... legutóbb pocsék volt- és ennyi. Valszeg 24-én az én szüleimnél leszünk (ott ugye van egy külön lakás ahová nyugodtan elvonulhatok ha akarok plusz ott garantáltan körbeugrálnak minket plusz Lillát is leköti majd a nagymamám úgyhogy talán nem lesz gáz.) Ha meg igen akkor hazajövünk.

Én annyit tudok, hogy egy néhány hetes babával nulla azaz nulla udvariaskodás lesz a rokonokkal, egyszerűen lexarom ki mit gondol. Aki tényleg segíteni akar az főz valami kaját, beadja az ajtón és elhúz jó messzire... Ha valaki meg csak azért megsértődik mert nem járhat a nyakunkra az így járt és megérdemelte.

Ma egyébként ritka pocsék napom volt, "kissé" morcos vagyok. Előszöris tegnap óta fáj a fejem... szétrobban. Lilla persze ezt érzi, ezért ezerszer nehezebb eset. OK. Ma reggel készülődünk (férjem dolgozni én meg az onkodermatológiára rutin anyajegycsekkolásra), idő percre kiszámolva, Lilla tiltakozik a rohanás ellen, fejem darabokban, totál hisztis vagyok, nincs víz. Semmi. Telefon mindenhová, ja, a Vízművek elzárta a vizet csak "elfelejtett" szólni (jaja... mostanában van, hogy hetente egyszer ez van... még ki fogom találni mi legyen, ezt nem viszik el szárazon). WC tartály ugye már üres, további WC-zési lehetőség kizárva, egyre idegesebbek vagyunk. Lillát pizsamástól bevágtuk egy overálba, váltóruhát pakoltunk és rohanás a szüleimhez zuhanyozni na meg WC-re (röhej... nem?). Végül nem késtünk el de elég gázul indult a nap.

Utána bevágtam magam egy turkálóba, jól bevásároltam (javult a nap) aztán át a férjem melóhelyére, hogy közösen kajáljunk. Férjem kollégái aranyosak voltak, mindenki a hasamat stírölte - ld. nem is tudták, hogy ilyenkor még van dinnye, hogy én mennyire bekajáltam stb. stb. Jippiiii. Utána át a Lurdy házba ahol 2 órán át teázgattam amíg a férjem oda nem ért értem... Persze tiszta hulla voltam addigra. Végül Lilla 10 körül kidőlt... fuhhhh... (persze közben begyulladt a férjem foga és mázlijára még ma este 9-re kapott egy időpontot a fogdokinktól így ma sem volt itthon a fektetésnél... de legalább már elkezdté kezelni a fogát így ő talán már nem lesz idegesebb...)

Holnap beeszem magam jógára, kell egy kis lazítás... (eredetileg Lillát vittem volna kísérleti nyúlnak a pszichológiai kut. intézetbe de reggel lemondom inkább... pedig tök jó kísérletek vannak, a gyerekek szeretik őket -ld. játszaniuk kell csak vagy videófilmet nézni stb.)

Szóval front van... szerintem ezt érzi mindenki...

(a férjem egész jól elvisel engem, bevallom ez néha még nekem is meglepő...)
Vendég

Sziasztok!

Sarmi, mindjárt reggel. Amúgy meg kérdezz rá a magándokinál, hogy hogy lehet a mobilja kikapcsolva????? És ha SOS lenne???? Drukkolok!

Bébic: Én is sokkal többett sírok mint azelőtt.. :) Hangulatingadozásaim vannak, hisztizek a férjemnek, utálom magamat. Tartok a szüléstől és attól, hogy mi lesz utána. Hogyan fogom bírni az éjkszakázást, hogy már nem ketten élünk a férjemmel, hanem egy babával, akihez alkalmazkodni kell. Egy sor dologban kételkedek, mit egyek, mit igyak, mivel kenjem majd a popsiát, hogy fürdessem, szoptassam, altassam..... :?

Remélem az én csillagom mindenre választ ad majd!

manna
mannababoca

Felbuzdulva rajtatok, megszabadultam az összes szőrtől, ami fellelhető volt rajtam. Nem tükörből, nem apa, nem kozmetikus...tapintásos módszer. Semmni fazon! Minden az enyészeté! De az utána következő körömvágás viselt meg igazán. Barátok közt is aludtam, Hauseon is, és még a Feleségeken is :oops: Mindegyiket elkezdtem, de feladtam.

Zsuzsi! Minek az a tetanusz?

Kép
zölddisznó

gondoltam gyorsan bejeletkezem, hogy ne megint 2 oran keresztul logjak a meloban, amig potolom az olvasast. :lol:

zoldi. otthon hol tart a szuletett felesegek?

en is szoros vagyok. majd jovo hetre bejelentkezem a kozmetikushoz.

cili. 10 mozgas 24 ora alatt kell, hogy meglegyen, nem 1 ora alatt. milyen konyved van neked?? nekem nem lenne meg egy ora alatt 10 az tuti!

gaby. en minden nap vezetek. szoval en jol birom a kocsit. :lol:

vegulis a fajdalom csillapitasrol ma nem volt szo. testhelyzetekrol, maszirozasrol, legzesrol, mit csinaljanak a kispapak stb viszont igen. azt mondta a vedono, aki tartotta, hogy a leheto legrosszabb pozicio, ha a hatadon fekszel. jo tudni. meg nyomni se kell majd lefekudnunk! ez viszont kiraly! majd jonnek aztan elkapjak a babot! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

csaki. jobbulast apanak.

KépKép
KépKép
mush589

Mush! Ha válaszolhatok zöldi helyett: Éppen anyák napja volt a született feleségekben.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hello lányok,

Nem semmi termés...látom mindenkinek kijut a jóbol.

Én sem vagyk kivétel. A dokim mindig ir fel nekem tisztio borsavas kupot, amit hetente kell használni. Na, most máshol csináltattam meg, és amikor kibontottam láttam, hogy nem olyan szinű és állagu mint szokott...
Na, mit csináljak, hát gondoltam a gyógyszertárban csak tudják mit csinálnak. Usgyi, alkalmazzuk...Hát a feeling is egész más volt, 5 percig birtam, aztán elbucsuztam tőle.

Szerintetek, ha romolott volt, vagy valami olyan volt benne aminek nem kellett volna, akkor az nem juthatott feljebb? :shock: Féltem a kis drágámat..
Méhszáj tökéletesen zárt..
Vélemény?

Jajj lányok, rajtam megint olyan para van :?

Kép
Kép
zsiraf8

Mush! Gőzöm nincs, mindig elalszom rajta. :lol:

Mush! Dede, egy óra alatt kell 10 mozgás, de persze nem minden órában! Ha elkezd mocorogni, vagyis felébred, onnantól kell számolni fekve, nyugalomban.

Kép
zölddisznó

Zsiráf! Szerintem nem lehetett baja annak a dolognak. Max más arányban lehettek benne a dolgok. Amúgy ezek ott helyben szívódnak fel, nem mászkálnak sehova.
Mi volt kedden?

Kép
zölddisznó

Jobb reggelt kivánok,mint amilyen nekem van.
Alig aludtam vmit.Folyton azt figyeltem,hogy ha sokáig nem mozog a baba,fellöködtem egy kicsit...megmozdult...akkor birtam visszaaludni megint egy picit.
Épp ez az hogy Jázmin papirjain is tegnap észrevettem hogy a 30 dik heti uh-on neki is valamivel kevesebb magzatvizet állapitottak meg és mégse verték ennyire nagydobra,vele nem kellett hetente mennem,és a 41 dik héten született.Teljesen egészségesen.
Én is úgy gondolom ha baj lenne,befektettek volna.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jó reggelt Csajok!

Éjszakám ismét nyugis volt. Tegnap én is bealudtam House-on, de a felétől láttam. :-D Most meg hányingerrel és fejfájással küzdök... :evil:

Sarmi!
Írj majd, ha sikerült dokiddal beszélned!!!

Zsuzsa!
Ezt a tetanus oltást nem értem... Semmi előzmény, csak úgy belédvágták??? Minek???

Manna!
Szerintem mindenkinek hasonló parái vannak, mint neked. Ma én is rettenetesen nyűgös vagyok... :-(

Kép
Kép
lbernuska

Szép jó reggelt!
útra készen, mindjárt megyünk is végre 4d-re! Aztán lehet, hogy tévét is nézünk, már nem műsort benne, hanem megvételre. Apa plazmát akar, én ódzkodok...

Zöldi:
Összes szőrtől...hm...
kérnénk képet rólad kopaszon!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági!
[quote]k írta:érnénk képet rólad kopaszon!!!

Tudtamtudtamtudtaaaaaam! :twisted:

Berni! Én máreste is tudok hányinderezni bibibííííí!

Viszont Mannaparám nekem egyáltalán nincs, kopp kopp kopp. Szegény, ez nagyon rossz érzés lehet. De ne félj, győzni fog az ösztön!

Sarmi! Ez a beszéd!

Én is ma megyek dokihoz (nem a bunkóhoz, hanem a szépszeműhöz)

Kép
zölddisznó

Szép jó reggelt!

Szakad az eső! Rendesen álmositó idő van.
Hú de végre több nap után jót tudtam aludni! Most kivételesen nem fájt semmi éccaka! :D

Manna!
Szivemből szóltál! Nekem ugyanezek a kételyeim és néha rendesen kétségbe is esek miatta, hogy mi lesz. :roll:
Vendég

ennyit irni:D

látom már mindenkinek meg van a maga fájos területe.én személy szerint olyan beteg lettem ma reggelre hogy a hasam is görcsöl...bár most muloban.már langyos vizet is probáltam..a torkom fáj,a hangom meg olyan mint apámnak---(mély és férfias). :P

tegnap még erőt vettem magamon és elsétáltam barátnőmhöz hogy csinálja meg a körmöm..pont akkor pakolt ki az uj kozmetikus..na majd ha megyek legközelebb megkérdem mi mennyi..tök fiatal csajszi,pont mondta hogy akciokat fog kiirni ha elkezd melozni.

már fő a csontleves....anyukámnak hála.kiugrott a melo helyről hozzám hogy felrakja mert én használhatatlan vagyok ma.

Kép

Kép
nikianya21

Zöldi!
Te győztél! Nekem este sosincs hányingerem!

Mostanra már el is múlt, maradt a fejfájás... :evil:

Olyan tesóval, mint amilyen neked van, én sem paráznék!!! Így könnyű!!! :lol:

Mágnes!
Jó 4D-zést! Meg plazmázást!

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!
Reggel 7 óta olvasok kisebb megszakításokkal.
Szerencsére nekem nincsenek ilyen anyós-após gondjaim.
Még anyukámnak is úgy kell könyörögni, hogy néha ő is jöjjön ne mindig csak mi menjünk. Pedig kb. 600 m-re lakunk egymástól.

Tegnap kaptam egy nagy szatyor ruhát, tele nagyon szép rugikkal. Ki is mostam mindjárt neki állok vasalni.

Ma tapétázzák a babaszobát, remélem elég lesz mert akciósan vettem a kikában és több nem is volt. Tegnap bontottuk ki és kiderült hogy azért volt ilyen olcsó, mert a minták hiányoznak róla. Macik, lufik és zsiráfok helyett csak napocskák vannak rajta. De azért így is szép lesz.

Ma olyan álmos vagyok. Nekem ez az óraállítás nem jön be. Reggel már fél 6-kor fenn vagyok minden nap.

Kép
Kép
Kép
erika26

Jó reggelt!

Remélem nektek jobb, mint nekem. Reggel olyan erős fájdalmam volt, azt hittem megőrülök. 2 Mg fél óra pihenés és jobb lett.

Sarmon remélem jobban vagy!

Mush jó könyvem van és Zöldi is megerősítette, valóban egy óra alatt kell 10 mozgásnak lennie...

Manna néha bennem is vannak ilyesfajta félelmek, de bízom az ösztöneimben, és majd a baba is segíteni fog, hogy neki mi a legjobb... majd jelez ha valami nem tetszik neki.

Most megint úgy érzem magam, mint a terhesség első időszakéban, aludnék folyamatosan... nem tudom ti hogy bírjátok, de én este 10 körül kidőlök...

Aida inkább vigyen be 6x is tévesen a mentő, minthogy egyszer legyen baj... a párod meg igyekezhetne, ha neked dokihoz kell menni, az fontosabb... nem tudom mi most már együtt megyünk, mert nem férek a volán mögé... de a párom mindig úgy intézi az ügyeit, hogy uh-n, vagy pl most már nst-re ő fog vinni...

Tegnap este megint hatalmas buli volt idebent, lehet az édesség amit leküldtem neki ízlett??? :lol:

Kép

Kép
dcili81

Szakad az edő és süt a nap. Nem tudtam hirtelen mi folyik azt hittem valami csőtörés.

Kép
Kép
Kép
erika26

Jézus, most olvasom, hogy egy 35 éves pasi saját 1 éves és 9 hónapos kislányát erőszakolta meg, hát mi történik az emberekkel???????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Normális az ilyen?

Kép

Kép
dcili81

Erika itt az előbb 1 egész percet esett az eső, most meg süt a nap....

Kép

Kép
dcili81

Mostanában én is gyakran kiborulok minden hülyeségen.

Zöldi! vagy bárki aki szokott jógázni nem tudtok valami feszültségoldó gyakorlatot?

Sajnos nálunk nincs ilyen lehetőség. Még nyáron keresgéltem jógás dvd-t, de sehol nem találtam.

Kép
Kép
Kép
erika26

Én is kaptam egy szatyor babaruhát, és ma én is azokat fogom vasalni...

Kép

Kép
dcili81

Cili, Erika: képeket majd kérünk a rucikról!

Na engem is elkapott a bőgés. Nemrég írtam egy köremailt a céges ismerősöknek, hogy megadjam az otthoni email-emet, mert nem tudom a céges meddig él! Már az email írása alatt is bőgtem, azóta meg egyfolytában, mert olyan szépeket írnak vissza! :cry: :lol:
Vendég

Cili!
Sajnos a világ egyre szőrnyűbb lesz! Csak azt nem értem mitől vállik ilyenné egy ember?!

Kép
Kép
Kép
erika26

Cili!
Sajnos a világ egyre szőrnyűbb lesz! Csak azt nem értem mitől vállik ilyenné egy ember?!

Kép
Kép
Kép
erika26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?